Pārskats: Essence skropstu tušas

11.03.13


Šajā pavasarī Essence atkal nomainīja ļoti daudzus produktus no stenda pret jauniem un daudz modernākiem produktiem. Jau iepriekš rakstīju par ilgnoturīgajiem zīmulīšiem un intensīvajām acu ēnām modernajos toņos, bet šodien raksts par divām jaunām tušām.
I love Extreme Crazy Volume skropstu tuša, melna
Ražotājs sola, ka tušai ir ļoti intensīva melnais pigments, tai ir krēmīga tekstūra, ļauj nokrāsot katru skropstiņu individuāli. Lielā, gumijotā birstīte radīs sensacionālu apjomu.
Birstīte ir praktiski kopija Avon Shock skropstu tušai, kas ilgu laiku bija mana favorīte, tomēr ar laiku man tā vairs nepatika, jo klājās ļoti sausi uz skropstām (arī jauns iepakojums).
Godīgi saku, neko sensacionālu negaidīju, tomēr es atkal kļūdījos. Tuša uzreiz parādīja savu raksturu. Klājuma ziņā ir neticama līdzība ar Maybelline The Rocket skropstu tušu. Klājot neveido saķepuma efektu. Ikdienā lietojot iztieku vien ar vienu slāni uz skropstām. Zemāk var redzēt kā skropstas izskatās ar vienu slāni.
Dienas laikā tā nedaudz smērējas, bet nebirst, kas mani ļoti priecē.
Maximum Length skropstu tuša, melna
Ražotājs sola, ka skropstu tuša ar šķiedrām sniegs skropstām maksimālāko garumu, naturālu kuplumu. Parocīgā un elastīgā birstīte ļauj nokrāsot visas skropstas, pat smalkās.
Lai gan tuša ir melna, melnais nebūs pavisam ogļu melns, tas drīzāk būs pelēki melns.
Klājot tušas sniedz tādu vienkāršu un dabisku efektu, lai gan tas vairāk ir atkarīgs no gaumes. Man patīk tušas, kas rada tūlītēju wow! efektu. Ar šo tušu ir nedaudz japapūlās, lai dabūtu tādu efektu. Ikdienā izmantoju uz apakšējām skropstām, jo birstīte ideāli ļauj nokrāsot visas mazās skropstiņas. Noturība ir laba, tomēr nedaudz smērējās dienas laikā.

Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkamas - ļoti iespējams, ka jau tagad var nopirkt daudzās tirdzniecības vietās
  • Rezumējot - Vēlreiz pierādās tas, ka produkcijas kvalitāte ir uzlabojusies, lai gan ne visiem produktiem, bet tas jau ir progress. Esmu pārsteigta, ka šīs tušas nav tik birstošas, kā tās, kas man bija iepriekš. Visas četras tušas bija tendētas birt, tādēļ izmetu laukā, jo apnika ķēpāties. Visvairāk esmu sajūsmā par pirmo tušu. Tas efekts un klājums.. konfekte!

bučas
&z

7 komentāri:

  1. Mani atkal ļoti interesē Essences stay no matter what tuša. Neesi lietojusi?

    AtbildētDzēst
  2. kura no abām ir labāka skropstu apjoma palielināšanas ziņā, t.i. kura labāk izceļ skropstas? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. I love Extreme Crazy Volume skropstu tuša, jo jau ar pirmajiem birstītes vilcieniem var novērot izmaiņas (uz labo pusi).
      :)

      Dzēst
  3. izskatās, ka esmu atradusi savu nākamo tušu. :D plds par info! :)

    AtbildētDzēst
  4. Man personīgi patīk essence produkcija, gan nagu lakas, gan skropstu tušas, gan lūpu spīdumi u.c. Man ļoti patika Essence Get Big Lashes skropstu tuša.

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan