Pārskats: Essence laineri

25.03.13

Neesmu jau īpaša laineru fane, bet citreiz gribās ļoti akcentēt savas actiņas. Ar jaunajiem Essence laineriem to var! Essence piedāvā divus jaunus lainerus, ļoti dažādus lainerus gan klājuma, gan kvalitātes ziņā.
I love Punk Jumbo mitrā acu kontūrlīnija
Ražotājs sola, ka I Love Punk ir ideāls meitenēm, kuras vēlas izcelties - labā nozīmē! īpaši viegli lietojams, tas ir perfekts laineru iesācējiem ar nedaudz trīcošām rokām. un pateicoties tā praktiskajam izmēram, arī ārpus mājas tu vienmēr varēsi izcelties ar lainera stilu! 
Nezinu vai tiešām derēs meitenēm, kas tikai nesen ir sākušas lietot lainerus, jo biezais uzgalis var radīt sava veida grūtības. Dažāda veida līnijas tas velk precīzi, bez problēmām. Turās tas vidēji ilgi, bet runājot par klājumu, man gribētos to nedaudz intesīvāku un melnāku. Klājot liekas, ka tas vairāk ir tumši, tumši brūns.
STAYS No Matter What 24h mitrā acu kontūrlīnija
Ražotājs sola, ka šī acu līnija turās līdz pat  24 stundām- pat pēc lēciena baseinā! ar filca aplikatoru, piesātināti melnā tekstūra rada precīzu līniju, kas turas... un turas un turas, lai arī kas notiktu!
Pirmo reizi testējot uz rokas, tas nenāca nost veselas 3 dienas!!! Es domāju, ka tas taču ir satriecoši, ka beidzot ir laineris, kurš tiešām turās solīto laiku, bet mans prieks pagaisa kad biju to lietojusi vien divas reizes. Uz acs tas vairs neklājās kā jauns, bet kā nolietots. Es nezinu, kas notika. Sākumā ogļu melns un intensīvs tonis, bet tagad tāds blāvs un nekāds. Paturēju laineri horizontāli veselu dienu (tā jāuzglabā laineri, lai neizžūtu), bet nekas nemainījās. Laikam izdarīju, ko nepareizu un tagad lieliskais laineris čušs!
Stays No Matter What lainerim ir lielisks aplikators, kas ļauj vieglu uzklājot pat nenormāli smalku līniju!
Lūk, salīdzinājums.
Apakšējai ir tas par kuru pirmīt runāju. Pavisam sauss izskatās.
Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkami - veikalos "Drogas"
  • Rezumējot - abi laineri ir jaunums, bet tie ir tik dažādi. Pirmajam ir viss ok izņemot klājumu - pārāk neizteiksmīgs, bet otrs vienkārši izžuva.
Meitenes, jums ir bijusi šāda situācija kā man? Es noteikti to vēlētos uzzināt!

bučas
&z

10 comments:

  1. No šiem abiem neesmu lietojusi nevienu, taču man patīk dzīvespriecīgais produktu izskats :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Iepakojums man arī ļoti simpatizē. :)

      Dzēst
  2. un es tā cerēju, ka būs vērts pirkt, bet laikam jau nē, ja jau tik ātri izžuva. nekad pašai arī nav paveicies ar šādiem "pen" laineriem.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man vispār šadi notika pirmo reizi, tādēļ arī vērsos pie lasītājām ar jautājumu, varbūt es kaut ko nepareizu daru. :(

      Dzēst
  3. Man bija līdzīgs essence laineris..longlasting ) tas izžuva pēc nedēļas ((

    AtbildētDzēst
  4. man ir NYX flomasters, pusgadu krāsoju ikdienā un vēl nav izžuvis, nu jau gan blāvāks palicis, bet pusgads tas ir ilgi. turu ar vāciņu uz leju, veikalā tā pateica, lai šķidrums visulaiku tek uz leju

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Taa man shis laineris atrodas visu laiku, bet nekas nemainaas. :( Kaa sauss, taa sauss.

      Dzēst
  5. Esi kko lietojusi no yves rocher?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sho to esmu, bet ja konkreeti ko domaaju par firmu man ir gruuti teikt. Vispar kosmeetika labi koteejas un mani taa apmierinaja, vismaz kvalitaates zinjaa. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan