Mēneša favorīti - februāris

12.03.13

Tā kā februāris ir ļoti īss mēnesis, jaunu neko izmēģināt nemaz neiznāca, tādēļ daudzi produkti ir janvāra beigu/februāra favorīti.

1. Maybelline Fit Me! konsīleris - labi maskē ādas nepilnības, lai gan tonis ir pa dzeltenu, esmu iemanījusi labi izlīdzināt pa visu seju kopā.
2. Manhattan Clearface kompaktais pūderis - ļoti iespējams, ka drīz tiks pie marta izlietotajiem produktiem. Lietoju katru dienu un esmu ļoti priecīga, cik labi tas palīdz ādai tik ātri nespīdēt.
3. Catrice Glamour Doll skropstu tuša - nezinu kāpēc, bet februārī man ļoti patika izcelt savas apakšējās skropstas. Birstītes forma lieliski palīdz nokrāsot visas mazās skropstiņas nepadarot tās neglītas un pārlieku garas.
4. Maybelline Master Shape uzacu zīmulis - arī jau iet uz beigām, jo lietoju katru dienu februārī un vēl arī tagad. Nepatīk, ka ļoti ātri tērējas, bet tonis ir pefekts manām uzacīm.
5. Eveline eļļa nagiem - kad nagi sāka šķelties man nepalīdzēja neviens roku krēms, bet eļļa bija tieši laikā.
6. Чистая линия sejas krēms ar alveju - lietoju katru rītu, vēljoprojām esmu apmierināta ar to, ka varu lietot arī uz apsārtušas ādas, jo zinu, ka neradīsies kairinājums.
7. Catrice Liquid lūpu tinte - lai arī lūpu produktus lietoju mazāk brekešu dēļ, lūpu tinte bija vienīgais, kas nenosēdās kur nevajag, bet atradās savā vietā un pakāpeniski pagaisa. Lielisks lūpu produkts.
8. Bolsius Wild Cranberry aromātiskā svece - pirku Rimi par summu nedaudz virs Ls 2, bet lietojās tik ilgu laiku. Telpas tik patīkami un viegli smaržoja, atgādināja vasaras aromātu mežā lasot odziņas. Tagad lietoju nedaudz saldāku aromātu - ar zemenēm.

bučas
&z

10 comments:

  1. Man patīk šīs firmas sveces, man ir ar vaniļu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man vaniļa pa saldu likās, nav tas aromāts kā AirWick svecei ar vaniļu. :)

      Dzēst
  2. Man vienreiz tas stikla ķobītis no karstuma saplīsa. No tā laika ir mazliet bail no svecēm stikla bundžiņās, lai gan sveces ir mana lielā vājība. Katrā istabā pa pārs svecēm nu noteikti ir atrodams:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Laikam pa zemu jau bija izdegusi. Tur uz iepakojuma ir tā minēts. MAn tieši patīk tās stikla traukos, pēc tm kalpo kā otu, zīmuļu un skropstu tušu trauciņš :)

      Dzēst
  3. Man ļoti patīk šīs pašas firmas orhideju svece, ļoti, ļoti. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Orhideju es labprāt izmēģināšu, ļoti patīk viņu aromāts. :)

      Dzēst
  4. Man ārkārtīgi patīk sveces, taču ar to aromātiem ir,kā ir. Ātri apnīk un sāp galva. :) Esmu cimperlīga smaržu izvēlē. :)

    Uzrunāja Eveline nagu eļļiņa, jo es arī esmu no cilvēkiem, kuram šķeļas nagi. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man kad sāk jau drusciņ reibt galva no aromāta pūšu nost, lai pēc tam nenāk riebums pret to sveci. :)

      Eļļiņa feina, tik tiešām.

      Dzēst
  5. Kur tagad var iegādāties Manhattan? Ļoti vēlos to pūderi, jo man arī spīd seja un eurokos vairāk nav apgrozībā.. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es neiegādājos, man pats brends piešķīra izmēģināt. :) Vienīgais tur kur atrodas Manhattan dekoratīvā kosmētika.

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan