Jaunums: Essence All In One BB krēms

16.03.13

Atceros, ka vēl pagajušajā gadā BB krēmi bija kaut kas neredzēts un nemēģināts, bet nu, jau teju katrai firmai ir BB krēmi. Jaunajā Essence sortimentā ir šis tā saucamais beauty balm krēms sejai. Es jau izmēģināju, un tagad vēlos ar jums padalīties savos iespaidos.
Ražotājs sola, ka šis ir viegli tonēts BB krēms, kas sejas ādai sniedz gludu, maigu un starojošu izskatu. Tas liek pazust sīkajiem ādas defektiņiem, tajā pašā laikā neaizsprostojot poras. Šis eļļu un smaržvielu nesaturošs BB krēms ar SPF 30 ir pieejams 3 toņos. Viss vienā!!

Manā īpašumā ir tonis - 01 Universal
Pēc tekstūras tas šķidrs un viegls...
... bet runājot par toni, tas ir pārlieku tumšs priekš manas sejas ādas. Es pat neuzdrīktos dienas laikā, ko tādu likt, izskatīšos pēc klauna. Drusku pagaidīšu siltāku periodu. No sākuma man arī nepatika aromāts, tāds pārāk uzkrītošs, bet deguns kaut kā pierada.
Sastāvs:
Kopsavilkums
_____________________________________________________________________________
  • Nopērkams - visās tirdzniecības vietās, kur atrodas Essence dekoratīvās kosmētikas stends
  • Kolekcijā - kopumā piedāvā 3 toņus
  • Rezumējot - Patiesībā es neesmu laimīga par šo BB krēmu daudzu iemeslu dēļ: pārāk tumšā toņa dēļ un spēcīgā aromāta, pie kura gan es vēlāk pieradu. No visiem BB krēmiem, kurus esmu lietojusi, šo es ieridotu pēdējā vietā. Diemžēl..
bučas
&z

14 comments:

  1. Uzreiz sagribējās pameiģināt, vai iesaki meiģināt, vai tomēr var atrast ko labāku?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Laikam tomēr ieteikšu ko labāku. :)
      Tomēr ja spēj atrast sev īsto toni un patīk tādas šķidrākas tekstūras, tad šis derēs. :)

      Dzēst
  2. Manā kolekcijā jau ir vairāki BB krēmi un uz mani viņi neatstāj labu iespaidu! (( manuprāt, vienīgais, kurš labi izskatās uz ādas ir L'Oreal BB krēms...gaidu ar nepacietību, kad tas būs pārdošanā (testerīši drīz jau beigsies )! ))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Neesmu mēģinājusi L`Oreal, bet man vismīļākais ir no Rimmel. :)

      Dzēst
  3. Man kaut kā nav izdevies sadraudzēties ar nevienu no mēģinātajiem. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tātad Tavas sejas ādas tipam nepatīk BB krēmi, vispār. :) Tā arī mēdz būt.

      Dzēst
  4. Man tīri labi patīk mabelline vidējais tonis, jo divos toņus es ar savu ādas toni nevaru atrast tādu, kas man der. Kad tas beigsies ceru, ka būs jau vasara un varēšu piebeigt garnier BB toņi medium.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pēc tekstūras Essence BB krēms ļoti līdzinās Maybelline BB krēmam, bet tonis tuvu pietuvojas Garnier Medium tonim. :)

      Dzēst
  5. man trāpījās tonis 02 Natural un teikšu, ka tas labāk uz ādas izskatās nekā 01, bet vienalga ir par tumšu un derēs tikai vasarai, kad āda būs brūnāka. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es jau ceru, ka šogad tā kārtīgi pasēdēšu saulītē, citādi kauns, jo visus gadus esmu bijusi ar tumšu ādu, bet tagad strauji pietuvojos gaišajam ādas tonim, un vairs neder neviens tonālais krēms.

      Dzēst
  6. Tā kā lasu pirmo reizi tavus rakstus, vai vari ieteikt kādu vieglu tonālo bb krēmu taukainai ādai, kurš dienas laikā pārlieku nespīdēs? Vienkārši Tu esi tik daudz ko izmēģinājusi, tāpēc uzticos Tavam padomam :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man prieks, ka lasot pirmo reizi manus rakstus, Tu jau tik ļoti uzticies manam viedoklim. No tiesas patīkami.
      Jāsaka, ka esmu lietojusi budžeta tipa BB krēmus un varu pastāstīt tikai par tiem.
      Garnier - pēc konsistences viņiem ir viss, kas nepieciešams kombinētai ādai, izņemot to ātro sejas spīdēšanu. Tas neder.
      Maybelline - sedzamība ir mazāka, bet noturība nav slikta. Veikalā vari pamēģināt jauno Pure BB, kas it kā skaitās speciāli radīts taukainai ādai. Man tas īpaši neder, bet ir cilvēki kam tas ļoti patīk un ilgi turās.
      Essence - viegla sedzamība, bet toņi ir tikai 3 un sliecās stipri uz oranžo pusi.
      Rimmel - no visiem lietotajiem, tas ir mans favorīts. Lai arī pēc konsistences ļoti līdzīgs Garnier uz sejas tas turējās ilgāk.
      Lūk raksts - http://zandalife.blogspot.com/2012/11/jaunums-rimmel-bb-krems.html

      Dzēst
  7. Es jau ilgu laiku meiģinu atrast tonālo krēmu, bet vēl nevaru atrast. Vai vari ieteikt tonālo krēmu, ar labu tekstūru, un kas tiešām pildītu savas funkcijas. Varbūt vari ieteikt kādu avon tonālo krēmu?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Diemžēl nevienu Avon tonālo krēmu neesmu lietojusi, bet no citām meitenēm esmu dzirdējusi, ka Calmimg Effect ir labs tonālais krēms ar vidēji biezu tekstūru un vidēju seguma pakāpi, kas nomaskē nepilnības un der jūtīgai sejas ādai. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan