Izlietotie produkti - februāris

05.03.13

Lai arī februāris ir pats īsākais gada mēnesis, man jau liekās, ka tas vilkās mūžību. Bija dienas, kad negribējās neko darīt, dažādas dzīves problēmas un, protams, skolā darbu uzplūds.
Februārī īpaši neaizrāvos ar kādu konkrētu produktu izlietošanu. Kas izlietojās, tas izlietojās.
1. Salicilskābes spirta šķīdums ārejai lietošanai - pēdējā mēneša laikā sāku atkal lietot aizvien biežāk. Var jau redzēt, ka ādas stāvoklis pat daudz uzlabojies.
2. Essence 24h Jand Protection Balm roku un nagu krēms - vai, tik gards un patīkams aromāts! Sniedza arī efektu, bet vairāk jau iekārdināja ar aromātu.
3. Чистая линия mitrinošs sejas krēms ar alveju  - lielisks krēms, kas palīdzēja cīnīties ādas sarkanajiem un jūtīgajiem pleķiem. Arī pašlaik lietoju šo, jau jaunu iepakojumu, jo lietojot āda nesūrst.
4. Manhattan Clearface All in 1 želeja sejas mazgāšanai - lieliska želeja, kas ātri izlietojās. Meklēju veikalos šo sēriju, bet atrast nevaru.
5. Manhattan Clearface Wash Scrub skrubis sejai - man ārkārtīgi patīk tās maigās skrubja daļiņas. Lieliska skrubēja ādu, pietam, to netraumējot. Saka, ka līdzīgs esot Lumene.
Tā varētu būt?
6. Satinique attīrošais šampūns matiem - nevaru jau vairs sagaidīt jauno iepakojumu. Brīnešķīgs! Neviens šampūns neattīra galvas ādu un matus kā šis.
7. Catrice Prime and Fine bāze sejai - ātri izlietojās, bet esmu pa slinku, lai pirktu vēl vienu iepakojumu. Protams, tagad lietojot tos pašu tonālos krēmus tie sliktās klājās un neturās tik ilgi.
8. Avon losjons sejai - noteikti nepirkšu vēlreiz. Patiesībā ir tas pats kas salicilskābe, tikai ar daudz spirtu pa virsu.
9. Bioderma ūdens sejai mini - man patīk tas, ka šī micellu tehnoloģija tik tiešām strādā. Tas noņem visu veidu kosmētiku, ir maigs pret seju un acīm, tomēr man labāk patīk mazgāt seju ar ūdeni un kādu līdzekli. Jūtos tīrāka no kosmētikas.
10. Avon Clearskin korektors - ražotājs solīja, ka korektors paralēli dziedē arī pumpiņas, bet pa visu lietošanas laiku ar mani nekas nenotika. Viss kā bija tā arī bija. Pareizi - ja visi teiks, ka tas stabs ir zils, tad pašam arī tas stabs sāks izskatīties zils!
11. Viteks skrubis/dušas želeja  - pēdējā laikā man uz urrā! iet šāda veida mazgājamie. Liekas, ka tad no ādas tiek ļoti saudzīgā veidā noņemtas atmirušās daļiņas. Ļoti patika, jau lietoju nākamo!

bučas
&z

11 comments:

  1. salicilskābi var lietot 16 g vecumā?
    Manhattan sērija ir pieejama Eurokos veikalos, tikai žēl, ka uz Kr.Barona ielas slēgts ir :( jāmeklē citur Rīgā
    Ieinteesēja skrubis, būs jāpamēģina :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Instrukcijā ir minēts, ka var lietot tikai no 18 gadiem. Laikam kāda reakcija var notikt.
      Es skatījos lielajā Prismā, bet tur bija tikai dekoratīvā. :)
      Skrubis tiešām labs, es tieši to arī meklēju.

      Dzēst
    2. salicilskābes šķīdumu var lietot kaut vai 10 gadu vecumā, nekādas reakcijas nebūs :))) vienkārši maigāku ādu var par daudz izsausināt, tāpēc jālieto pēc vajadzības un ar saprātu. es šo lietoju arī kā dezinficējošu līdzekli pie iegriezumiem un sīkām skrambām (lai gan oficiāli nedrīkst).

      slinkums logoties - Betija Vuu.

      Dzēst
    3. Paldies, protams, par ieteikumu, tomēr es salicilskābi kaut kā baidos liet uz brūcēm,jo it kā jau skaistās pie skābju klases. :)
      Protams, tas jau tikai mans viedoklis par lietošanu.

      Dzēst
  2. kā tu lieto salicilskābi?:)
    un kur pērc šampūnu?
    un man Чистая линия sejas krēms arī palīdzēja pes sarkanumu uz sejas...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vai,cik daudz jautājumi!!
      Salicilskābi es uzleju nedaudz vates diska un tad klāju tajās vietās, kur man ir visproblemātiksā sejas āda. Manā gadījumā tā ir piete. Tikai noteikti jāizvairās no iekļūšanas acīs.
      Šampūnu es pasūtu no Amway. :)
      Es nekad nebūtu domājusi, ka tas krēms ir tik labs. Tiešām cepuri nost!

      Dzēst
  3. Es gribu izmēģināt kādu sejas krēmu no Čistaja Ļiņija. Kur plašāka izvēle: Multiluksā vai Drogās?
    Kā ar sastāvu?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Principā jau katrās Drogās ir krievu kosmētikas stendi, bet to lielums ir atkarīgs no Drogu lieluma. Centrā meklējot lielāka izvēle noteikti būs Multiluksā, jo tas veikaliņš ir tikai ar Krievijas ražojuma kosmētiku! :)

      Dzēst
    2. Nopirku ar alveju, tgd testēšu :)

      Dzēst
  4. Чистая линия krēmiņu es arī tūlīt jau otro piebeigšu, bet ir tā, ka sākumā biju sajūsmā, bet tagad neliekās vairs tik īpašs. Laikam tomēr vajag nomainīt uz laiku, un tad atpakaļ šo :) Pie tam, man škiet, ka tas ir ideāls krēms vasarai, bet ziemā dažkārt ar viņu nepietiek.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es neteikšu, ka esmu sajūsmā par efektu, bet vismaz šis ir vienīgais sejas krēms, kas klājot nerada kairinājumu sejai. Pat nezinu, kas sejai noticis, ka tāda jūtīga palikusi.

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan