Pārskats: Avon Care Fresh Hydration sejas krēms

07.01.13

Tīri nejauša lēmuma dēļ pasūtīju šo mitrinošo sejas krēmu, un mest jau laukā negribās. Man ir pat uzdoti jautājumi par Avon Care līniju, bet biju lietojusi vien pāris lietas kas patika. Tagad vēl viena, lai varētu labāk spriest par šo sēriju un tās sortimentu. 
Sejas krēms ir ar citronzāles un gurķa ekstraktu. Ražotājs sola, ka šis sejas krēms mitrinās seju visas dienas garumā. Tam esot viegla formula.
Pēc krāsas krēms ir balts un biezs, tā kā pirmajā momentā ir grūti pat teikt vai tas ir viegls, mitrinošs sejas krēms. Smaržo izteikti pēc citronzāles.
Vairāk lietoju to pa dienu un varu teikt, ka pirmajā momentā sejas āda tiek mitrināta, bet visas dienas garumā sejai tāpat sāk trūkt mitrums. Piemēram, man pēc ādas diagnostikas noteica, ka man ir kombinēta sejas āda ar noslieci un mitruma trūkumu sejā un to visu var mierīgi atjaunot nevis ar krēmu palīdzību, bet ar lielu daudzumu ūdens lietošanu ikdienā.

Sastāvs:
Kopsavilkums
_______________________________________________________________________________
  • Cena/ tilpums - uz izpārdošanu Ls 0.80/ 75 ml
  • Pieejams - pie AVON kosmētikas izplatītājiem
  • Rezumējot - neteikšu, ka labs krēms, man nepatīk. Vienkārši ir tā, ka pēc uzklāšanas paejot 2 vai 3 stundām ir tāda pati sajūta kā bez krēma. Akli pērkot bieži tāda problēma, ka neapdomā vai vajadzīga lieta vai nē. Aromāts patīkams, bet ar to ir par maz. Esmu sapratusi, ja no Avon dekoratīvās kosmētikas kaut ko labu var atrast, tad no kopjošās man apnika kaut ko mēģināt, rezultāts negatīvs.  
&z

8 komentāri:

  1. Man ar tikko tika iedāvināts kaut kāds smērējamais ķermenim ar arbūza smaržu. Nu apsolūta izgāšanās, apsolūti neko nedara, un smarža ar ar kaut kādu ķīmisku piemaisījumu. Man jau sen ir izveidojies negatīvs viedoklis par šo produkciju, protams, izņēmums ir matu serums, un ik pēc laika es par to pārliecinos!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ha-ha, "aPsolūti", īsts latviešu valodas guru!:DDD

      Dzēst
    2. Man gan patīk tas ar arbūziem. Jau otrais iepakojums iet.

      Dzēst
    3. Neesmu personīgi mēģinājusi, tomēr atsvaizinātājs ātri izblāv.
      Elīna mums jau kā ķermeņa kopšanas eksperte!! :)

      Dzēst
  2. Kur veici ādas diagnostiku?Pati vēlos to izdarīt jau sen,citādi pati nesaprotu. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ādas diagnostiku veicu veikalā Kolonna, kad Dzintaram bija ekskluzīva iespēja noteikt ādas stāvokli ar speciālu aparātu. :)
      Es no sākuma arī domāju, ka no tirm testiem zinu savu sejas ādu, bet nekā. Bija lietas, kuras ir zināmas tomēr atklāja arī daudz jauna.

      Dzēst
  3. Avon Solutions sejas krēmi man vēl nav likuši vilties. Ja godīgi, tad patīk labāk par Garnier krēmiem.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es no Solution sērijas gribu izmēģināt to želejkrēmu, bet tagad esmu nedaudz vīlusies, tā kā lai pāriet skumjas un tad jau uz pavasari. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan