Labākās acu "zāles" - Oftagel acu gēls

08.01.13

Varbūt nedaudz netipisks raksts, tomēr, nevar visu laiku rakstīt par skaistumlietām. Kā jau zināt, lai atrādītu kosmētikos produktus acis visu laiku ir jāpakļauj zibspuldzei vai mākslīgajam apgaismojumam. Pēdējā laikā izjutu tādu kā diskomfortu katru reizi, kad iemūžinu kādu objektu. Vēru pat acis ciet, kad nospiedu uz zibspuldzi. Pirms laika šos pilienus biju lietojusi, bet tad aizmirsu nosaukumu un tikai nesen atkal savā īpašumā ieguvu šos pilienus. 


Lietošanas instrukcija un cita informācija - http://www.farmacija-mic.lv/zales_instrukcija.php?ID=494

No savas pieredzes varu teikt, ka šis ir vienīgais acu līdzeklis, kas man palīdz. Man ļoti nepatīk Visine pilieni acīm.
Man no dabas ir tāda īpatnība, ja es guļu mazāk kā 8 stundas, man mēdz būt sarkanas acis, gluži kā bullim, un vienīgais, kas spēj šo sarkanumu noņemt ir šis gēls. Man pat patīk skatīties spogulī , kā tas iedarbojas. Var novērot kā sarkanums atkāpjas. Manai mammai sarkanā acu problēma ir no spožā veikalu apgaismojuma. Viņa lietoja un apgalvoja, ka sausums, grauzšana, kā arī sarkanums, pazūd pāris minūšu laikā. Var lietot es mūsu vec-vecāki, tos pat ieteica aptiekāre.
Interesanti vēl ir tas, ka šis gēls iepakojumā ir jātur kājam gaisā, lai nesabiezē.

Kopsavilkums
_______________________________________________________________________________
  • Cena/ tilpums - ap Ls 4/ 10g
  • Pieejams - aptiekās
  • Rezumējot - labākais līdzeklis acīm. Lietoti daudz citi, bet šis ir pats labākais. Pāris pilieni acīs, un, varu turpināt darboties ar mākslīgo apgaismojumu un zibspuldzi. 
&z

12 comments:

  1. Es atkal esmu no tiem cilvēkiem, kuri nevar iedabūt acīs nevienas zāles, ļoti nepatīk kaut ko pilināt acīs, labi, ka nav jānēsā lēcas, nezinu ko darītu. :)
    Bet ir bijis, ka acis ir samocītas dēļ ilgām stundām pie datora, nav nekas patīkams.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ai, man draudznei ir lēcas un viņai tik ļoti jāseko līdzi lēcam un laicīgi jāpasūta jaunas. :)

      Dzēst
  2. Vispār es ieteiktu bez acu ārsta ziņas neko acīs nepilināt un nesmērēt. Oftagel tomēr ir gēla pilieni, ko lieto jau pie smagākiem sausās acs sindroma gadījumiem, bet minētais Visine ir paradzēts pavisam citam nolūkam. Tāpēc labāk iesaku aiziet pie acu ārsta un pastāstīt par savām actiņām, un, ja arī tev būs sausās acs sindroms, ārsts ieteiks piemērotākās mākslīgās asaras.
    Tas tik tā- zināšanai. ;) Nesabīsties no šī komentāra, jo neko traku jau Oftagel nevar izraisīt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es nebīstos no šī visa, ko teici, jo biju jau pie acu ārsta un teicu par šo gēla līdzekli. Visine man sausina acs gļotādu un ļoti kairina mirkšķinot. Akli es nevienu medikamentu nelietoju. Kur nu, es pat vairos Ibumetin lietot, pārāk kaitīgs priekš veselības tik bieži dzerot kā vairums to dara.

      Dzēst
    2. Tad jau viss kārtībā. :) Nu ja, visas zāles jālieto ar mēru.

      Dzēst
    3. Es, protams, saprotu, nevienu medikamentu nevar tāpat vien lietot un arī saprotu to, ka cilvēki par to uztraucas. Ja nu tiešām lieto kaut ko bez ārsta norādījumiem. :)
      Tas jau ir tikai pozitīvi, ka cilvēki ir iejūtīgi!

      Dzēst
  3. Piekrītu Evijai, īsti pareiza šāda pašdarbīga zāļu lietošana nav, turklāt, vai Tu zini ,ka acu pilieni jāizlieto mēneša laikā no atvēršanas brīža!

    AtbildētDzēst
  4. Par to pubiski nekad neminu, tomēr kādreiz es sirgu ar ļoti īpatnēju ģenētisko redzes īpatnību un man bija nepieciešams nēsāt brilles.
    Man nav pēdējā stadijā šai sausās acs sindromam, bet kaut kur pa visu, kad laikus nepieciešams lietot tikai oilienus neko citu.
    Un, jā, es zinu, ka gēls ir jāizlieto mēneša laikā kopš atvēršanas. :)

    AtbildētDzēst
  5. šīs nevar lietot ar kontaktlēcām:( man neder:(
    vsine gan lielisks priekš manīm:)- viegls, veselīgs baltums+ var lietot ar lēcām+ māsīca(acu ārste) ieteica, jo man jau nav tas sindroms, bet vnk nogurušas actiņas....:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kā jau teicu, man Visine sausina acis un neder. Nu ja, viņu var lietot arī sindroma sinptomu ārstēšanai, bet ja ir kontaktlēcas, tad tas noteikti nebūs Tev. :)

      Dzēst
  6. It's genuinely very complicated in this full of activity life to listen news on Television, thus I simply use world wide web for that purpose, and take the most up-to-date information.
    Also visit my web-site ; arsenal transfer news 2008

    AtbildētDzēst
  7. First off I would like to say awesome blog!
    I had a quick question that I'd like to ask if you do not mind. I was curious to find out how you center yourself and clear your mind before writing. I have had difficulty clearing my mind in getting my thoughts out. I truly do take pleasure in writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes are lost simply just trying to figure out how to begin. Any suggestions or tips? Cheers!
    Also visit my page - chelsea transfer news 2013

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan