Jaunums: MASTER SHAPE uzacu zīmulis

24.01.13

Jau pagājušā gada sākumā, viens no viskarstākajiem trendiem kļuva biezas un izteiksmīgas uzacis. Domas dalās par šo trendu -  ir kam patīk šādas uzacis un ir cilvēki, kuriem biezas uzacis liekas kā paviršuma un nekopta tēla pazīmes. Piemēram, mani fascinē Keiras Naitlijas uzacis, tās ir kā viņas koptēla odziņa, varētu pat teikt, ka viņas uzacis ir viņas "signature look" atslēga.
 
Tā kā esmu vairāk uzacu zīmuļu cienītāja, nevis uzacu ēnu, tad šis jaunums man ir kā medus maize. Jau no februāra Maybelline klajā laidīs jaunos Master Shape uzacu zīmuļus.




Ražotājs sola, ka Master Shape sastāvā ir unikāka formula ar dabisko vasku un smalkiem krāsas pigmentiem. Tas ir piemērots jūtīgām acīm, kā arī kontaktlēcu nēsētājām.

Es domāju, katra ir saskārusies ar problēmu, kad lietojot zīmuli, vilktās līnijas nereti ir redzamas un tās būtu nepieciešams tā kā iztušēt nedaudz. Par to Maybelline ir parūpējušies - vienā galā zīmulis, otrā birstīte uzacu izķemmēšanai.

Uz zīmuļa pat ir pamācība kā pareizi atrast uzacs galvenos punktus (uzacs sākums, augstākais punkts, beigu punkts). Tas, manuprāt, ir milzu pluss, jo bieži esmu ievērojusi, ka daudzas sievietes nevelk tik garas uzacis kā pēc sejas proporcijas tas būtu nepieciešams.

tonis - Deep Brown

Tā kā esmu tumšu matu īpašniece, man parasti rodas problēma ar īstā uzacu zīmuļa toņa izvēli. Visbiežāk tumšiem matiem piedāvā melnus zīmuļus, bet tas izskatās tik bezgaumīgi uz sejas koptēlu raugoties, ja ir tumši brūni mati, bet ogļu melnas uzacis. Deep Brown es varētu noraksturot kā vēsi brūnu/tumši brūnu toni.
Krāsojot, zīmulis klājas ļoti viegli un akurāti ietonē uzacis. Klājot var just, kas tas ir uz vaska bāzes un pigmentācija ir patiešām laba, nav nepieciešamības stipri berzēt ar zīmuli, lai iekrāsotu uzacis.
Pēc krāsošanas uzacis ir nepieciešams viegli izķemmēt.
Esmu pieradusi savas uzacis ikdienā pārāk neaiztikt, bet ievēroju, ka zīmulis turās cienījamu laiku. Man turās visu dienu, bet līdz saskarās ar ūdeni, tas ātri vien nonāk nost.
 
Kopsavilkums
_______________________________________________________________________________
  • Cena - aptuveni  Ls 2.89
  • Kolekcijā ietilpst - kopumā piedāvā 3 dažādus toņus
  • Pieejams - no februāra Maybelline dekoratīvās kosmētikas tirdznircības vietās
  • Rezumējot - ļoti labas pigmentācijas un kvalitātes uzacu zīmulis. Man ļoti patīk, ka zīmulis ir uz vaska bāzes, tas dienas laikā nenotek un nenoslīd nekur. Beidzot arī ir zīmulis, kurš asinot tik viegli nelūzt, pat pēc tam, kad ir nokritis uz zemes. Kā milzu plusus varu minēt to, ka uz zīmuļa ir pamācība ar pareizu uzacu krāsošanu un papildus klāt ir pieejama birstīte. Mīnuss būtu tas, ka nav izturīgs pret ūdeni.
 
p.s. Atceraties, ka uzacis ir sejas rāmis un tās var vienā mirklī mainīt visu koptēlu. Nebaidieties tās izcelt un esat drosmīgas!
 
&z

18 comments:

  1. Izskatās tīri labs, būs jāpamēģina :)

    AtbildētDzēst
  2. Man šis ļoti patīk, lieliski tiek galā ar uzacīm :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Manas uzacis tagad ir smukas un savaldītas! :)

      Dzēst
  3. Nopirku Vācijā, kur kvalitāte ir uz pusi labāka kā Latvijā. Nepatika, pārāk mīksts, un precīzi grūti ar viņu darboties

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par Vācijas kvalitāti salīdzont ar LV labāk nevajag, pati zinu, ka tur viss daudz labāks!
      Man ir bijuši mīkstāki zīmuļu un esmu roku ietrennējusi uz dažādu veidu zīmuļiem. Pārmaiņas pēc pamēģini cietāku zīmuli palietot un tad pārmaiņus atkal šo, un tad jau sapratīsi, ka ar mīkstu ir vieglāk darboties. :)

      Dzēst
    2. Ar pārāk cietu arī ir grūti, piekrītu. Es personīgi dodu priekšroku uzacu ēnām, patiešām forši nedaudz tonīti piedot, galvenais,lai tonis būtu atbilstošs.. bet ir bijušas arī reizes,ka pēc neveiksmīgas formas izveides, jāņem zīmulītis ...:)

      Dzēst
  4. YES! beidzot varbūt būs kkas piemērots arī manām uzacīm! cena arī ļoti nice. :) paldies par info! :]

    AtbildētDzēst
  5. Arī problēmas ar toņa atrašanu?
    Cena tiešām pieņemama, pati nobrīnījos! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, visur, kur skatos, tik silti tie tumši brūnie, atliek visu laiku lietot acu ēnas. nesūdzos, bet foršāk jau, ja var ātri un viegli ar zīmuli iezīmēt. :]]

      Dzēst
    2. Es uzacu ēnas lietoju tikai tad ja man ir kaut kur jāiet vakarā un uzacis vairāk akcentēt vajag, bet tā ikdienā iztieku ar zīmuli! :)

      Dzēst
  6. Es gaidīšu citus toņus man šīs nederēja ;(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Cik esmu redzēju Tavas uzacis bildēt, tad izskatās, ka šis tonis pa blāvu priekš Tavas sejas.
      Es domāju, tad trešais tonis pavisam tumši brūns būs un tiešam ceru, ka derēs! :)

      Dzēst
    2. varētu būt, cerams ka nebūs silts ;) Man neder ja kaut bišķin siltums tonī.

      Dzēst
  7. Jau ilgi esmu laba uzacu zīmuļa meklējumos. Šis izskatās cerīgs, noteikti izmēģināšu.

    AtbildētDzēst
  8. Hello very nice website!! Man .. Beautiful .. Wonderful
    .. I'll bookmark your site and take the feeds additionally? I'm happy to seek out numerous useful information here within the post, we want develop extra strategies
    on this regard, thanks for sharing. . . .
    . .
    My site - football news headlines

    AtbildētDzēst
  9. I constantly emailed this blog post page to all my contacts, because if like to read
    it next my contacts will too.

    my homepage ... cellulite treatment

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan