Jaunums: Manhattan Clearface Wash Scrub skrubis sejai

20.01.13

Manā sejas kopšanas rituālā skrubis ir pavisam jaunums, jo iepriekš vien iztiku ar parastiem kosmētikas noņēmējiem vai mazgāju seju ar Garnier 3 in 1, bet skrubi izmantoju tik tā, savu reizi.
Šis ir mans jaunatklātais skrubis sejai no jaunās Clearface sērijas problemātiskai sejas ādai. Raksts par želeju sejas mazgāšanai, šeit
Pagājušajā gadā priekš sevis atklāju superīgu skrubi sejai no Чистая линия, tomēr nesen sanāca baigā problēma ar šo skrubi. Man ziemas sezonā ,acīmredzot, sejas āda ir palikusi jūtīgāka un šis skrubis manu ādu ļoti sabojāja. Visi vaigi sarkanos pleķos, jebko klājot uz sejas jutu stipru sūrstēšanu un neaprakstāms sausums sejā.

Ražotājs sola, ka šis skrubis spēj notīrīt kosmētiku un netīrumus no sejas, mikrobumbiņas saudzīgi noņem atmirušo ādu un cinks palīdz absorbēt lieko sebumu uz sejas, cīnās ar esošajām un topošajām pūtītēm. Pats labākais ir tas, ka skrubi var lietot ikdienu!!
Pēc tekstūras tas ir biezas konsistences krēms ar tādām kā smalkām cukura daļiņām. Skrubim ir ļoti salds aromāts, bet to ir grūti identificēt, jo nav tā kā augļu aromāts, ne arī saldumu. Man doma bija, varbūt kāda kosmētiskā eļļa.
Vienai lietošanas reizei, man uz sejas pietiek vālrieksta lieluma piciņa. Uz samitrinātas sejas to ir nepieciešams masēt, un masējot var sajust smalkās daļiņas, kas attīra sejas ādu, bet tajā laikā, to netraumē. Interesanti ir tas, ka skrubis arī labi puto un līdz ar to tas noņem arī palikušo kosmētiku no sejas. Neieteiktu lietot acu apvidū, iespējama kairināšana.
Sastāvs:
Kopsavilkums
_______________________________________________________________________________
  • Cena/tilpums - 4,95€/ 125 ml
  • Kolekcija - vēl piedāvā arī sejas krēmu, 2 veidu želejas sejas mazgāšanai, cleansing pads.
  • Pieejams - 100% nav pārliecības, ka šī produkcija pie mums būs, bet ja būs tad veikalos "Drogas" un veikalā "Stockmann"
  • Rezumējot - Ja salīdzina ar želeju sejas mazgāšanai no šīs te pašas sērijas, tad man labāk patīk skrubis, jo tas maigi attīra netīrumus, atmirušo ādu, noņem kosmētiku un labi puto. Pēc skrubja lietošanas man ir lielāka pārliecība, ka seja ir patiešām attīrīta. Varbūt nedaudz mulsinošs škiet tas saldais aromāts, kas var iesēsties degunā, bet pēc sejas nomazgāšanas tas vairs nav jūtams. Pat lietojot katru dienu kā skrubi, mana seja nav traumēta un neveidojas nekādi sarkanumi vai sausuma pleķi. Ja Чистая линия skrubis sejai ir lielisks vasarai, tad šis Clearface Wash Scrub skrubis sejai ir tikpat lielisks tikai ziemas periodam.

&z


12 comments:

  1. Man arī tas aprikožu skrubis sāk likties pārāk ass. Ziemā nemaz negribu nokasīt kādu ādas virskārtu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es viņu nebiju lietojus kopš vasaras un tad nodomāju izmēģināt, bet re, sabojāju sev ādu. :(

      Dzēst
  2. es īsti nēesmu skrubju cienītāja, jo ja uz sejas ir kāda iekaisusi pumpa ar skrubi to visu infekciju var iznēsāt pa visu seju. :/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tādēļ pumpu nodezinficēju un tad tikai izmantoju skrubjus. Patiesībā jebko mazgājošu lietojot uz sejas, infekciju par pa visu seju iznēsāt. :)

      Dzēst
  3. tu tos Manhattan produktus no šīs sērijas pasūti internetā? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, man firmā piešķīra. :)
      Cena ir eiro norādīta, jo pagaidām nav zināms cik pie mums šī produkcija varētu maksāt, ja vispār tā būs.

      Dzēst
  4. es arī ziemā nelietoju čistajas ļiņijas skrubi,pārāk ass. :/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. gribēju nopirkt to, kas ir ar avenēm, bet nekur nevaru atrast. :(

      Dzēst
    2. man vēl tāds jautājums - kp man šajā ziemas sezonā ir tik sausa āda uz sejas? tieši no ziemas,lai gan decembrī nekā tāda nebija,no klimata maiņas,no ūdens vai no mazgāšanas līdzekļa,ko nomainīju. (himalaya - tāds zaļš) nevaru tikt skaidrībā :D

      Dzēst
    3. Pēc jaunā gada parasti aktīvi tiek apkurinātas mājas un dzīvokļi un tieši šis ir pats tipiskākais iemesls sausas ādas veidošanai. Ieteiktu vairāk lietot krēmveida kosmētikas noņēmēju (pieniņi, losjonu utt. )

      Dzēst
  5. es šodien eurokosā redzējo šo līniju, pati savām acīm nenoticēju !!! nopietni, tur bija taa želeja, skrubis un krēmi :)) +man jauns raksts:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nezināju, ko lai uz šo atbild tādēļ uzjautāju cilvēkiem, kas par to ir lietas kursā - firmas pārstāvjiem.

      Firma, kas man piešķīra šo produkciju ir vienīgai oficiālais Coty brendu izplatītājs Latvijā (un arī Lietuvā, starp citu). Turklāt lielajiem veikaliem ir sadarbības līgums ar ofic. Coty izplatītāju nevis ar Eurokos, tāpēc arī citur nekur LV šo produkciju nopirkt nevar.
      Eurokos ir LT uzņēmums, tadēļ nav zināms, no kurienes viņi ieveda šo produkciju.

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan