Jaunums: Manhattan Clearface All in 1 želeja sejas mazgāšanai

19.01.13

Manhattan Clearface sēriju, ļoti iespējams arī pie mums, papildinās jauni dekoratīvās un kopjošās kosmētikas jaunumi.
Tuvākajās dienās es jūs iepazīstināšu ar 3 jauniem produktiem - želeju sejas mazgāšanai, skrubi un želejkrēmu sejai.
Šodien par želeju sejas mazgāšanai - Manhattan Clearface All in 1 Wash Gel
Daži vārdi par pašu sēriju -  tā ir speciāli izveidota sejas kopšanas līnija problemātiskai ādai. Parasti šādas sērijas tiek veidotas jauniešiem, bet šoreiz šo sēriju var izmantot arī citas vecuma grupas cilvēki. Jebkurš, kurš cieš no izsitumiem, apsārtumiem, iekaisumiem utt.

Ražotājs apgalvo, ka šī želeja sevī ietver veselu 4 līdzekļu spēku - notīra ādu, netīrumus, noņem kosmētiku, cīnās ar pūtītēm (lai nerastos jaunas), dezinficē, nomierina sejas ādu, dziļi attīra un mitrina. Tāpat kā manu iemīļoto Garnier 3 in 1, šo arī var lietot kā sejas masku.
Pēc tekstūras tas ir želejveidīgs mazgāšanas līdzeklis ar nelielām bumbiņām iekšā. Aromāts ir saldens, bet reizē arī atsvaidzinošs.
Ar šo es notīru savu kosmētiku no sejas ikdienu, nu jau pusotru nedēļu. Uz sejas ir nepieciešams ļoti minimāls daudzums produkta, jo tas pietiekami labi arī puto. Varbūt es personīgi vēlētos, lai putošana būtu izteiktāka, bet kosmētiku tas noņem labi. Jāatgādina, ka acis gan neieteiktu mazgāt ar šo, citādi kodīs.
Esmu ievērojusi, ka lietojot šīs sērijas produkciju man uz sejas ar vien retāk metas kāda pūtīte, kas ,manuprāt, ir ļoti labs rādītājs.
Sastāvs:
Kopsavilkums
_______________________________________________________________________________
  • Cena/tilpums - 4,95€/ 150 ml
  • Kolekcija - vēl piedāvā arī skrubi sejai, vēl citu želeju sejas mazgāšanai, sejas krēmu, cleansing pads.
  • Pieejams - 100% nav pārliecības, ka šī produkcija pie mums būs, bet ja būs tad veikalos "Drogas" un veikalā "Stockmann"
  • Rezumējot - Man ļoti patīk šī želeja, jo tā iestver sevī tik daudz funkcijas, smaržo patīkami un ir ideāli pieskaņota manai sejas ādai. Man patīk želejas vieglais, neuzkrītošais aromāts. Vienīgi, man nepatīk, ka želeja neputo tik labi kā vēlētos, tomēr kosmētika tiek noņemta ļoti labi. Plānoju izmēģināt vēl arī kā masku un tad jau redzēs savu izšķirošo lēmumu, bet pagaidām šis ir mans mīļākais kosmētikas noņēmējs.

&z 

5 komentāri:

  1. Uz šo kolekciju jau skatos ilgāku laiciņu .Kad būs raksts par visiem produktiem tad būs jāizlem,kas no šīs kolekcijas būs piemērots man :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Protams, tāpēc pacentīsos visu laicīgi uzrakstīt! :)

      Dzēst
  2. Kā var dabuut galvenajaa lapaa to, lai raksti nebūtu atklāti visi, nu lai vajadzetu uzspiest lasiit taalaak,lai izlasitu pilno rakstu?:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Lūdzu privāti - z.mileiko@inbox.lv
      Visu izskiadrošu :)

      Dzēst
  3. Whats up this is somewhat of off topic but I was wanting to
    know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.
    I'm starting a blog soon but have no coding experience so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!
    My web-site :: pizza games houston tx

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan