Ikdienas roku kopšana!

17.01.13

Roku kopšana ikdienā, pēc manām domā, pat ir svarīgāka par roku kopšanu pirms gulētiešanu vai manikīra veidošanas reizēs. Silti cimdi, labs roku krēms, manikīra komplekts nolūzušo nadziņu apvīlēšanai.
Šādus manikīra komplektus ir ļoti parocīgi nēsāt līdzi, jo aizņem maz vietas, tajā ietilpst viss pirmajai roku palīdzībai nepieciešamais - aptieciņa nagiem.
Vienīgais, kas nebūtu vēlams šajos komplektos ir atstāt šīs te parastās vīlītes, aizvietojiet ar stikla vīlītēm, tās ievērojami samazinās nagu šķelšanos.
Man bieži vien skolā gadās tā, ka aizrauju kaut kur nagu un tas ielūzt, negribās jau plēst, jo pēc pieredzes varu teikt, ka beigsies vēl trakāk - aizraus ar visu ādu.
Iepriekš jau minēju, ka man ļoti patīk antibakteriālās roku želejas, ko ražo Dzintars. Šī lietiņa man ir katru dienu līdzi un neplānoju to ņemt laukā no somas. Ideāli noder reizēs, kad pie rokas nav ziepes un ūdens. Pēc lietošanas rokas ir viegli mitrinātas, bet smaržo stipri arī pēc spirta.
SH Nails& Cuticles Hand Creme ir lielisks mini-iepakojuma roku krēmu. Žel, ka roku krēmi nepārdodas šādos tilpumos, jo man pietiek tik daudz krēma. Jēga nesāt veselus 150 ml sev līdzi? Aizņem daudz vietas un pa visu ziemu tāpat neizlietojas.
Krēms smaržo pēc citrusiem, kas citiem var nepatikt. Pēc lietošanas rokas ir labi barotas un patīkami smaržo.

Roku krēmus var lietot visu cauru dienu, bet galvenais ziemā jāatceras - silti cimdi ir atslēga uz skaistām rokām!

bučas
&z

10 comments:

  1. isana ir tāda tilpuma roku krēms ar alveju, nopērkams drogās.
    bet man ļoti patīk kā šis SH krēms smaržo.

    AtbildētDzēst
  2. man ļoti patīk roku krēmiņš - barhatņie ručki. tāds maigs un jauks,lēts,tilpums 80 ml. - vienkārši lielisks. :)

    ps. - man mamma teica,ka kaut kur lasījusi,ka šīs antibakteriālās želejas ļoti bojā roku ādu,it kā noēdot to. nezinu gan vai taisnība.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pieļauju domu, katā varētu gan būt, kas lai to zina. Mūsdienās viss ir kaitīgs, neparko nebrīnos! :)

      Dzēst
  3. Ir taisnība.Antibakteriālās želejas bojā ādas aizsargslāni vai kaut ko tādu dēļ sastāva.Esmu lasījusi kaut kur,ka labi neesot.Protams ja ir ekstrēma situācija,labāk ir,bet tiklīdz ziepes un ūdens tuvumā-pa taisno.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Protams, ja man pie rokas ir ūdens un zipes, tad noteikti, ka mazgāšu rokas kā pienākas, tomēr man ir bijušas situācijas, kad vienkārši ir tāda nepieciešamība. :)

      Dzēst
  4. antibakteriālās želejas, kur ir ar alkohols sastāvā ļoti sausina rokas :/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Visās antibakteriālajās želejās, kas pārdodas LV iekšā ir spirts. :)

      Dzēst
  5. Šis komentārs ir ārpus tēmas, tomēr gribēju uzrakstīt, ka tas ir jauki, ka tu lasītāju atsauksmju dēļ atteicies no "jaunā" bloga izskata. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Skumji jau nedaudz bija, tomēr jūs esat mani lasītāji un man ir svarīgi vai jums patīk vai nē. :)
      Prieks, ka novērtē!

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan