Ikdienas grims ar nelielu odziņu

06.01.13

Šajā sezonā tik ļoti aktuālais tonis uz lūpām ir tumšai ogu tonis. Tik bieži redzu uz ielas sievietes, kuras tiešām nēsā šo toni un izskatās satriecoši.
Šoreiz es parādīšu ļoti elementāru ikdienas grimu, kas aizņem 10 minūtes tā izveidei..
Principā, ideja ir tāda, ka acis ir neitrālas ar diezgan daudz skropstu tušu, bet galvenais akcents tiek likts uz lūpām.



Produkti, kurus izmantoju grima izveidē:
 
Es palēnām sāku iemīlēties šajā ogu tumšajā tonī! Beidzot arī man ir savs sarkanais tonis.
&z

14 comments:

  1. Tev ļoti piestāv lūpu tonis! Es mēģināju šo pašu uz lūpām veikalā, bet man sanāca tāda blāvi sarkanīga krāsa, kas galīgi nelīdzinājās ogām:(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vienā plānā slānī klājot tā arī iznāk. Tādēļ jau rakstīju, ka jāklāj 3 slāņos, lai iegūtu šādu toni, kas man ir redzams uz lūpām.
      Paldies! :)

      Dzēst
  2. wow,vaidziņi tik smuki sārti. :) man pat liekas,ka te smukāk būtu mākslīgās skropstas,bet šādi arī ir skaisti. + tev piestāv lūpu tintes tonis :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja tas būtu ne ikdienas gaitām, tad tiešām šeit iederētos vēl individuālās skropstiņas, bet priekš ikdienas ta būtu pa traku!
      Paldies!! :)

      Dzēst
  3. Lūpu krāsa Tev ļoooti piestāv, krāsa tiešām atdzīvina kopskatu. Uz Catrices lūpu tinti reiz drogās noskatījos, domāju pirkt, bet pārdomāju. Tagad gan nopirkšu, jo tonītis tiešām izskatās sulīgs!!
    Negribu, lai Tu apvainojies, bet jau kuro reizi tavos grimos man acīs krīt ļooti biezais tonālā krēma-pūdera slānis. Izskatās, pēc maskas, piedod un neapvainojies.
    Skropstas izskatās ļoti labi, sākumā šķita, ka esi izmantojusi jauno Maybelline Rocket tušu, bet izrādās, ka arī Colossal Volume spēj dot ievērības cienīgu rezultātu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ai, nē, es neapvainojos par to! Man uz sejas nemaz nav pūderis, tik jaunais tonālais krēms no Maxfactor. Pēdējā laikā esmu drusku pārslēgusies uz biezākiem tonālajiem krēmiem, tomēr, ņemšu vērā Tavu prasību par nedaudz dabīgaku sejas ādu. Paldies vēlreiz, man noder šādi ieteikumi un tur nav ko apvainoties!:)
      Ar Rocket skropstas daudz ātrāk var nokrāsot, bet sen nebiju lietojusi Colossal Volume, pārmaiņas pēc kaut ko citu sagribējās. :)

      Dzēst
  4. Uff, meitene - zeltene! Ko tur vēl vairāk teikt? Un šī sezona tiešām pārliecina par spilgtām un sulīgām lūpām. Pat man, ar mammas audzināšanu, ka spilgtas lūpas tikai uz "pieredzējušām" sievietēm izskatās labi, ir vēlme pirkt tās lūpu krāsas un pirkt. Un arī jau lēnām skumja, ka līdz ar ziemas aiziešanu tās krāsas tomēr pabālēs, un būs atkal jāgaida ziema, lai pilnvētīgi izpaustos.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vai, paldies!! Tiešām patīkami lasīt tādus komplimentus!! :)
      Ai, saprotu! Mani visu laiku audzināja ar tādu domu, ka nekad nenēsāšu koši sarkanas lūpas, pārāk vulgāri, tādēļ drusku apgāju noteikumus un izvēlējos sārtu ķiršu toni ar kuru var variēt gan pa dienu, gan vakarā. Es laimīga un mamma arī!
      Nesaki viss, pavasarī/vasarā modē neons uz lūpām! Ja nepatīk trendi, veido pati savus!!

      Dzēst
  5. super, tev ļoti piestāv! es pat teiktu, tavai acu krāsai izskatās vēl labāk nekā brūnacei Emmai :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vai, liels, liels paldies!! :)
      Tādi komplimenti..sarkstu.

      Dzēst
  6. Nu kopija, hahahaha

    AtbildētDzēst
  7. Nu paldies, patīkami dzidēt! :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan