Svētdienas maska: Beauty Formulas Cucumber mitrinoša plēves sejas maska

04.11.12

Sveikas!!

Šīvakara viese ir maska no Beauty Formulas. Firma, kas mūsu Latvijas tirgū parādījās pavasarī.
Maska ir mitrinoša un dziļi attīroša, kā bāzes sastāvdaļas ir izmantota Nāves jūras sāļi, mango, apelsīns, alvejs, citrons u.c. 
 Lietošana: Rūpīgi notīriet un nožāvējiet ādu. Saudzīgi ar pirkstu galiem iemasējiet sejas ādā, izvairoties no lūpu un acu zonas. Maksimālai iedarbībai atstājiet uz 15 min. un noknibiniet to maigi nost no sejas.
 Sastāvs:
Pēc krāsas sejas maska ir gaiši zaļā krāsā (attēlā zemāk)
 Uzliekot masku uz sejas, es sajutu kodīgu sajūtu, sūrstošu, un tas man ļoti nepatika. Vispār man nav jūtīga sejas āda, tādēļ jau pirmais sarūgtinājums. Neskatoties uz to, ka sūrst, devu tai iespēju sevi pierādībā efektivitātē. Sejas maska diezgan ātri izžuva un varēja sākt knubināt maigi nost. Pēc noņemšanas seja ir maiga, bet mitruma sajūtu nebija nekāda. Liels mīnuss likās arī tas, ka paciņā it kā ir 10 ml, kas nozīmē, ka ir jāpietiek vismaz 2 lietošanas reizēm, bet šeit pietika knapi vienai, jo lielākā daļa masas palika uz paciņas sieniņām un nevarēja izspiest laukā.
Šoreiz mans vērtējums būs negatīvs - es šo masku nepirkšu atkārtoti, noteikti.

Tilpums - 10ml
Cena - ap 1 Ls
Nopērkama veikalos "Drogas"

bučas
&z

6 komentāri:

  1. Man arī gribās pamēģināt kādu sejas masku, bet nevaru saprast, kuru ņemt.
    Šo te šodien arī redzēju Drogās, bet vēl metu acis uz Nivea maskām, bet biju pārāk neizlēmīga, tāpēc nepaņēmu ne vienu, ne otru. :D

    http://pindasblogs.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Citas maska no šīs šerija neesmu mēģinājusi, be ja gribās kādu vizuālu efektu redzēt tad ieteiktu nopirkt Superdrug sejas masku ar šokolādi, tā ir paredzēta dziļai poru attīrīšanai. :)

      Dzēst
  2. Kaut kad sen biju lietojusi Nivea maskas- attīrošo un mitrinošo, toreiz man ļoti patika. Tagad lietoju tikai māla maskas, jo gandrīz visas citas ķīmiskas masku sastāvdaļas man liekas aizdomīgas. Paranojiska kļuvu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tās būs nākamās pēc krājumu izlietošanas, ko mēģināšu. :)
      Man arī ir bijis tā, ka brīžiem iestāja paranoja uz nagu lakas noņēmēju.

      Dzēst
  3. Es mēģināju šo masku ar kokosriekstiem, kam būtu jābaro āda, bet nekādu īpašu efektu pēc divām reizēm neizjutu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tieši šo masku, ar kokosriesktiem, lietošu nākamo. Redzēsim, kā patiks, bet meitene teica, ka viņai ļoti patīk, tāda bagātīg ir. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan