Pārskats: Rimmel Lasting Finish Mono vaigu sārtums

22.11.12

Sveikas!!

Kad Latvijā strauji paliek drūmas un tumšas dienas, tad milzīgs palīgs, lai nedaudz atsvaidzinātu savu tēlu ir vaigu sārtums dabiskā nokrāsā. Šoreiz par Rimmel vaigu sārtumu, kas izteiksmīgi un praktiski nepamanāmi atsvaidzina sejas vaibstus.
Ko sola ražotājs: jaunais Rimmel Lasting Finish Mono vaigu sārtums ar īpaši maigu tekstūru. Tas viegli klājas, neizsmērējas un sniedz dabisku efektu. Vaigu sārtuma noturība ilgst līdz pat 6 stundām.

Nezinu vai atceraties, bet Rimmel iepriekš bija tas nepārāk izteiksmīgais un mazais vaigu sārtuma iepakojums, bet šis jaunais ir ar pavisam jaunu imidžu, kas ļoti raksturo konservatīvo britu stilu - elegants un moderns.

Kopumā ir pieejami 4 toņi - Mauve Pink, Pink Rose, Coral, Tuscany.
Tiku redzējusi visus un varu secināt, ka visi toņi ir ļoi dabīgi, respektīvi, koši rozā un oranžīgas nokrāsas neatradīsiet. Vistumšakais tonis ir Tuscany, tāds korallīgi brūns, bet ļoti dabīgs tonis.
Manā īpašumā ir Mauve Cool - rozīgi persikota toņa, tomēr vairāk persikota.

Ilgi nebiju bijis, ka ir grūtības ar pareizā toņa uztveršanu. Vaigu sārtums katrā apgaismojumā ir dažāds, tā kā meitenes, skatieties, vai veikalā toņi neliekas pārāk blāvi vai atkal koši.
Lūk, šādi man visbiežāk iznāca toņi:
Tomēr dzīvē šis tonis vairāk izskatās šādi:
Vaigu sārtums ir maigas tekstūras, klājot uz otiņas pa visu istabu nelidos putekļi, kā to dara citi cietāki vaigu sārtumi. Uz otas vajag pašu niecīgāko daudzumu, citādi būs matrojškas vaidziņi, kas ir ļoti nesimpātiski. Tātad vaigu sārtums ir ļoti intensīvs. Uzklājot uz vaigiem, seja viegli staro un saku godīgi, tas praktiski ir nemanāms, tikai tīri atsvaidzina tēlu un no rudens nogurušo seju. Pats vaigu sārtums nav matēts, bet ar sīkiem spīdumiņiem, kas ir redzami tikai izteiktā apgaismojumā - pie prožektora.
Lūk, var redzēt kā vaigu sārtums izskatās reāli:
Visas dienas garumā tas pakāpeniski nonāk nost, bet pat uz kombinētas sejas ādas tas spēj noturēties 4 stundas no solītajām 6. Domāju, tas ir ļoti labs sasniegums.
 
Parasti ļoti skeptiski skatos uz šīm otiņām, kas nāk līdzi, bet ja tā padomā, sievietes, kas neizmanto speciālās vaigu sārtuma otas, šis ir tieši lielisks papildinājums. Bieži esmu dzirdējusi no patērētāju puses neapmierinātību par to, ka vaigu sārtumam līdzi nenāk šī te pati otiņa. Tiesa gan, es viņu pat nevēru vaļā, jo neizmantoju.
 Sastāvs un visa cita informācija:
 Kopumā varu teikt, ka pašlaik šis ir visvairāk lietotais vaigu sārtums. Tā kā neesmu tīri rozā vai tīri persikoto toņu cienītāja, šis ir pats labākais tonis kāds ir manā kolekcijā. Man ļoti patīk vaigu sārtuma maigā tekstūra, lietojot tas daudz nepatērējas, jo lietojot ir nepieciešams pats minimālākais vaigu sārtuma daudzums. Jā, noturība nebija tās 6 stundas, 4 arī nav slikti. Kā vienīgo mīnusi varu minēt to otiņu, bet tas tīri no subjektīvā viedokļa, jo izmantoju speciālās vaigu sārtuma otas uzklāšanai.

Veikalos Drogas ar klienta karti šim vaigu sārtumam ir 20% atlaide

bučas
&z

14 comments:

  1. Neesmu sārtumu/pūderu/bronzeru mīlis.
    Bet, šodien apskatot Tavu rakstiņu par šo sārtumu un Naktsmeitas rakstiņu par bronzeri sāku aizdomāties. Varbūt tomēr izmēģināt ? :) Man viela pārdomām. (giggle)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es bronezerus lietoju tikai vasarā, bet vaigu sārtumu, tad, kad sejā kaut kas vairs nepatīk, respektīvi, seja bāla un ne tāda liekas. Var jau iegādāties kādu toni, universālu, ko izmantos visus gadalaikos un dzīves situācijās. Tas iesaku oiemklēt pēc sejas un acu krāsa toņa. Zilām, pelēkām - rozā, zaļām un brūnām - persikotie toņi. Tas pats ar seju siltiem siltie, aukstajam aukstie toņi.

      Dzēst
    2. pastāstīšu savu pieredzi - sejas kontūrēšanu , vaigu sārtumus , haighlaigterus utt ignorēju līdz 25 gadu vecumam :)) bija tikai tonālais + konsīleris .. viss ģīmītis vienā tonī un plakans :D
      bet kad nolēmu izmēģināt , ko tas dod , sapratu, ka daudz palaists garām . Noteikti paskaties video par kontūrēšanas tēmu , pilnībā mainīs sejiņu :)

      Dzēst
  2. Zinu,ka ne pa tēmu,bet interesē highlighter. Vai Drogās u.c ir pieejami?Neesmu īpašā veikala staigātāja,bet steidzami vajag un kamēr no interneta pasūtīšu..paies laiciņš.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vispār jau ir nopērkami, bet lētu un labu higliteri varu ieteikt - http://zandalife.blogspot.com/2012/06/parskats-essence-produkti-sejai-baze.html
      Tā, kas ir gaiši rozā iepakojumā. Ļoti labs izgaismotājs un arī lets. :)
      Ceru, ka noderēja.

      Dzēst
    2. Vienmēr arī var izmantot baltas mirdzošas acu ēnas, nedaudz uzliekot uz vaigu kauliem, ļoti skaisti izskatās. :)

      Šodien Drogās apskatīju šo vaigu sārtumu, un gaidīju atsauksmi no tevis. Pārliecināji, būs jāaplūko vēlreiz. :)

      Dzēst
    3. Jā, var, bet katram ādas tonim ir savs baltais tonis!
      Piemēram, gaisās ādas īpšniecēm tas tik tiešam būs balts, bet jau ar tumšāku, lai pārak vulgāri balatais neizskatās, ir jālieto jau bēšīgi mirdzošas acu ēnas. :)

      Dzēst
    4. Es šodien pētīju farmasi haiglighterus . manās drogās bija trīs toņi , divi no tiem ļoti balti, bet viens piezemētaks un dabīgāks . nenopirku, bet iepatikās gan .

      Dzēst
  3. šis labs sausais highlighters
    http://www.nyxcosmetics.lv/lv/dekoratiivaa-kosmeetika/sejai-51583/open-products:140511

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Meitene jautāja haileiteri, lai tas ir tuvu pieejams, bet šo ir jāsuta un pēc tam jābrauc pakaļ. :)
      Paldies, protams, par šo informāciju!

      Dzēst
  4. With havin so much content and articles do you ever run into any issues of plagorism or copyright infringement?
    My site has a lot of exclusive content I've either created myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all over the web without my agreement. Do you know any ways to help reduce content from being ripped off? I'd truly appreciate it.
    My web site - english premier league transfer news now

    AtbildētDzēst
  5. Hi, I do believe this is an excellent website. I stumbledupon it ;) I'm going to come back yet again since I saved as a favorite it. Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to guide other people.
    Feel free to surf my web site ... latest transfer news sky sports

    AtbildētDzēst
  6. I do consider all of the ideas you've offered for your post. They're very convincing and can certainly
    work. Still, the posts are too short for starters. May
    just you please prolong them a bit from next time?
    Thanks for the post.
    Have a look at my web site :: pizza games dora

    AtbildētDzēst
  7. Par cik šis ir pieejams Drogas?

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan