Pārskats: Домашний Доктор pretblaugznu uzlējums matiem

28.11.12

Sveikas!!

Vienu svētdienas vakaru, kad kopā ar mammu pastaigājām pa Rīgu, ejot caur staciju, iegājām veikalā "Multilukss" un tīri nejaušības pēc atradu šo patiešām intriģējošo uzlējumu matiem, kuriem ir tendence uz blaugznu veidošanos.
Ražotājs sola, ka uzlējums novērš blaugznu rašanos, nostiprina matu saknes. Tējas koks izrāda antiseptisku iedarbību. Paātrina galvas ādas izveseļošanos.

Lietošana: 3-4 reizes nedēļā uzklāt uz galvas ādas, ar vieglām, masējošām kustībām ieberzēt. Nenomazgāt. Pirms lietošanas sakratīt. Iespējami dabīgi nosēdumi.
Kopumā esmu lietojusi jau apmērām kādas 10 reizes un man par šo produktu ir radies savs iespaids. Pēc dziļas matu attīrīšanas ar šampūnu, līdzekli ir jāpūš uz tām matu zonām, kur blaugznas mīt visvairāk, manā gadījumā gar sejas līniju (pie pieres, gar deniņiem). Līdzekļi pūšu diezgan dūšīgi, jo pēc tam jebkurā gadījumā tas ir jāieziež galvas ādā. Uzlējums smaržo tipiski pēc tējas koka eļļas. Lietojot tējas koka eļļu uz sejas, aromāts nav bijis aizmirsies. Brīdinu, iesākumā ir jāpārliecinās vai nav alerģija pret produktiem, kuru sastāvā ir tējas koka eļļa, kā arī aromāts sākumā var šķist ļoti spēcīgs. Tā kā pie tējas koka eļļas spēcīgā aromāta jau esmu pieradusi, esmu pilnīgi mierīga.
Kad līdzeklis ir iepūst matu saknēs, ar pirkstu spilventiņiem ļoti maigi to ir nepieciešams iemesēt galvas ādā. Bez nagiem!!
Uzlējumu lietoju vidēji 3 reizes nedēļā un atšķirība ir, tā patiešām ir. Pirmais, samazinās karinājums. Dienas laikā nav vairs tik bieži jākasa galvas āda. Lai kā arī tas izklausās, par nelaimi tā nu ir.
Nākamajā dienā pēc lietošanas samazinās arī blaugznu daudzums, bet tas tikai uz vienu dienu, pēc tam blaugznas tāpat palēnām uzrodas.

Sastāvs:
 
Ļoti ekonomisks un labs līdzeklis ikdienas lietošanā tām sievietēm, kas mokās ar blaugznām, kas rodas pašas no sevis, ne no matu kopšanas līdzekļiem. Krievijas ražojuma matu parfimērija man nav vienaldzīga, bieži esmu lietojusi Krievijas ražojuma produktus un visbiežāk tie pat labāk palīdz nekā aptiekā pirktie šampūni par 10, 12 Ls.
Vienīgais, kas likās dīvaini par tiem nosēdumiem, ko izteica ražotāji. Diemžēl uz savas galvas ādas tādus neesmu novērojusi.
 
Tilpums - 300 ml
Cena - Ls 1.30
Nopērkams veikalā "Multilukss"
 
Vispār savā matu kopšanas rituālā izmantojat uzlējumus? Būtu interesanti uzzināt.
Zinu diezgan daudz pašgatavojamās mājās uzlējumu receptes. Varbūt vēlaties tās uzzināt?
 
bučas
&z

8 komentāri:

  1. noteikti vēlētos uzzināt tev zināmos uzlējumus. ;)
    esmu dzirdējusi, ka mati paliek ļoti spīdīgi un veselīgi, ja tos mazgā ar alu un rupjmaizi. :D domāju, ka smarža nav tā labākā... ;D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, alus matiem ļoti palīdz ar savām dziednieciskajām sastāvdaļām. :)
      Nu kā jau kuras, tas no gaumes atkarīgs vai aromāts patīk vai nē. :)

      Dzēst
  2. Vienmēr ir mazliet pietrūcis līdz matu skalošanai ar alu - kaut kā liekas, ka visām lietām ir savs pielietojums, un alum tas noteikti ir iekšķīgs!

    Tavas uzlējumu receptes labprāt vēlos uzzināt. Vai ir kaut kas tieši taukainai galvas ādai? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, ir arī speciālās taukainai galvas ādai:)
      Tā kā nevaru atrast pārveidotāju, bildes nevaru ielādēt un raksts atkrita, tādēļ šodien plānotā raksta vietā uzlējumu receptes no Zandas! :)

      Dzēst
  3. :))))) tie nosēdumi ir domāti, ka var izveidoties pudelē :) nu, duļķes, tautas valodā runājot :)

    AtbildētDzēst
  4. Blaugznām iesaku Bioderma zaļo šampūnu. Maksā ap Ls11, ir divi veidi - plēkšņainai galvas ādai (psoriāze, ekzēma, ekstrēmie varianti) un vienkārši blaugznām. Arī man galvas āda pastiprināti lobās tieši ap matu līniju - periodā, kad pieslēdza apkuri, mati galīgi safrīkojās, pastiprinājās mana draudzene ekzēma un katru reizi, paskatoties uz pleciem, vilka uz pinkšķi. Sāku lietot šampūnu ekzēmai, bet man bija par spēcīgu, pārgāju uz to, kas domāts blaugznām. Nepārspīlējot, 2 reizes un viss - vairs blaugznu nav vispār vai ir ļoti, ļoti reti, noteiktā vietā deniņu labajā pusē. No visas sirds iesaku, rekomendēja mana dermatoloģe un palīdzēja arī draudzenei. Zinu, kā var besīties ar galvas ādu, tādēļ noteikti iesaku pamēģināt, ja kādreiz paliek galīgi traki. :)

    AtbildētDzēst
  5. Es pagaidām esmu atradusi citu arīļoti labu šampūnu, tā kā tuvākajam laikam man ir. Ja nezināšu vairs, ko darīt tad gan pievērsīšos jau šim un tad jau izmēģināšu. Paldies! :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan