Pārskats: Essence LE "Class of 2013" vaigu sārtums

09.11.12

Sveikas!!
 
Beidzot Essence piedāvā arī pie mums veikalos savu jauno limitēto kolekciju, kas saucas "Class of 2013". Es jums atrādīšu vaigu sārtumu no šīs kolekcijas.

Kopumā runājot par kolekciju tā ir tipiska skolas/koledžas/augstskolas utt. meitenēm radīta kolekcija. Pēc toņiem ir pieejama neitrāla tonalitāte, kā arī ir piesātinātāki toņi kā , piemēram, zils un sarkans, bet pārsvarā kolekcijā ir neitrālie toņi.

Šajā limitētajā sērijā piedāvā tikai vienu vaigu sārtumu, kas saucas "Alfa Better Gamma". Tā vien atsauc atmiņā ķīmijas stundas, kad vajadzēja mācīties par radiāciju un staru veidiem.
Ko par šo vaigu sārtumu saka paši ražotāji:
 "Karsējmeiteņu stils - šis vaigu sārtums rada rozīgus vaidziņus vienā mirklī! Maigais vaigu sārtums jūtas patīkami un samtaini uz sejas un rada atsvaidzinātu izskatu."
Pirmais, kas mani ļoti piesaistīja ieraugot šo vaigu sārtumu, ka pāri tam ir rūtiņas mirdzoši, koši lillā krāsā . Īsti nevarēju saprast tas ir labi vai atkal ,nē. Visas šaubas pagaisa, kad uzklāju uz vaigiem. Šīs līnijas ir tikai pirmajā slāņi, respektīvi, līnijas ir tikai pa virsu. Vairākas reizes lietojot tās pazudīs un būs tikai matēts vaigu sārtums.
Pats vaigu sārtums pēc krāsas ir rosy pink, latviski tulkojot maigi rozā. Tas nav blāvi rozā, ne arī koši, kaut kas starp vienu un otru.
Klājot uz rokas pierādās solītais - vaigu sārtums ir ļoti samtains un uz otas tas klājas pietiekoši, cik nepieciešams vaidziņiem. Klājot kopā ar mirdzošo joslu, rada viegli mirdzošu efektu, bet to, ka uz sejas ir lillā mirdzumiņi nebūs redzams vispār.
Tomēr ja uzklājas par daudz, to ir iespējams ļoti labi sapludināt tā lai neizskatās pārāk mākslīgi. Šis tonis sejai dod tādu izskatu kā pēc ilgas ziemas pastaigas, kad vaigi paliek sārti jo sārti aukstā laika dēļ.
Uz sejas tas turās pilnīgi apmierinoši. Dienas laikā tas pakāpeniski pazūd un pašā vakarā paliek pavisam jau nemanāms.
Kopumā varu teikt, ka mani apmierina šis vaigu sārtums. Tas ir ļoti dabīgi rozā un ar to pārspīlēt nevar, kas ir ļoti labi, jo dažreiz ir nācies redzēt, ka jaunas meitenes ir tik daudz uzlikušas vaigu sārtumu, ka jau izskatās pēc bārbijām. Šajā laikā šis vaigu sārtums ir kā naglai uz galvas, jo ziemā man nevajag vaigu sārtumus, vaigi paši paliek sarkani no aukstuma, tāpat kā deguns.

Essence jaunā kolekcija ir nopērkama veikalos "Drogas". (ne visos)

Vai esat jau mēginājušas šo vaigu sārtumu? Kādas ir jūsu domas?

bučas
&z

9 komentāri:

  1. burvīgas krāsas vaigu sārtums. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tavam sejas tonim lieliski piestāvētu! :)

      Dzēst
  2. Man ir un ļoti patīk!
    Manuprāt, ideāls meitenēm ar gaišu ādas krāsu, jo ir viens no retajiem, kas dod pavisam vieglu, dabisku toni.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es jau lasīju atsaukmi par šo vaigu sārtumu un lūpu spīdumu, ja nemaldos. :)
      Tiešām, piekrītu tonis lieliski papildina gaišas ādas īpašnieču vizuālo tēlu!

      Dzēst
  3. Ļoti skaists tonis, bet es labāk izvēlos vaigu sārtumus persiku toņos. (:

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es arī esmu persikoto toņu meietene, bet ir nepieciešama kāda dažādība. Uz vaigiem nevar redzēt, ka ir klāts rozā vaigu sārtums, seja izskatās dabīgi rozā, tādēļ arī šo vaigu sārtumu lietoju. Parasti visus rozā es "lādēju laukā", jo tā nav īsti mana krāsa, bet šis tonis ir tīri labs! :)

      Dzēst
  4. Ļoti labs pārskats.
    Bija doma pirkt lai uzrakstītu par viņu, bet tā kā meitenes te jau aktīvi rakstās, tad es izlaidīšu, jo man nav tik daudz vaigu, cik man ir sārtumu. :))))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies!
      Nu tas gan. Vaigu sārtumi nemaz tik ātri neizlietojas kā , piemēram, tonālie krēmi, skropstu tuša utt. :)

      Dzēst
  5. Kaķi maisā nu gan nav labi pirkt, vispār, ļoti dīvaini, ka nav testeru. Pieļauju domu, ka tas ir no Drogām atkarīgs, jo testeriem vajadzēja būt nākot līdzi kolekcijai.:)
    Vienmēr laipni. :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan