Pārskats: Black Cristalli šķidrie kristāli matiem ar dabīgu mirdzumu

14.11.12

Sveikas!!

Divas nedēļas atpakaļ biju izstādē Baltic Beauty 2012 un kā par lielu sagadīšanos nopirku šo matu serumu ar neticami lielu tilpumu par ļoti izvedīgu cenu izstādes laikā.
Aiz sajūsmas par stāstīto neizlāsīju, ko tas sola, bet nu šoreiz par laimi tas atmaksājas. Biju apmāta ar to, ka tik kāds neizķer tos pēdējos divus iepakojumus un tad paliktu bešā.
Ražotājs sola, ka serums uzlabo matu vizuālo stāvokli. To nepieciešams lietot pirms matu veidošanas, mitros matos, bet es to lietoju arī sausos pēc veidošanas.
 Uz iepkojuma ir minēts tas, ka šis serums satur linsēklu eļļu un tā patiešām ir - līdz ko iesmērēju matos, monetāli deguns atpazīst tik ļoti veselīgo linsēklu aromātu.
Serumam ir dozators ar lielisku paildiespēju kā noslēgt dozatoru, lai transportēšanas gadījumā tas neiztek pa visu somu.
Sastāvs (salīdzinoši īss):
Šādi izskatās serums pielietojumā, uz rokas ir tieši viens piliens, kas pilnīgi pietiek, lai varēti iesmērēt visus matus, kad tie ir sausā veidā. Divus pilienus izmatoju pirms matu fēnošanas matu galos, lai tie pēc fēnošas ir gludāki un izskatās veselīgāki.
Kopumā varu teikt, ka šis ir ļoti, ļoti labs serums. Pat iesmērējot trauslos un plānos matos, mati paliek "dzīvi" un viegli mirdzoši. Mani apmierina seruma neeļļainā konsistence, tas drīzāk uzvedas kā fluīds matiem. Protams, arī linsēklu aromāts ir liels pluss, jo patiesībā man serumu ķīmiskie aromāti ir apnikuši. Es, protams, saprotu, ka šeit gan jau arī ir izmantoti esteri aromāta ieguvei, bet ne tik lielā mērā kā citos. Pēc lietošanas mati ir ļoti spīdīgi, bet neizskatās eļļaini, neizskatīsies kā taukaini. Kopš pirmās dienas, kad lietoju, šis ir mans top matu kopšanas produkts, tīri dēļ savām funkcijām, ko tās dod matiem.

Tilpums - 100 ml
Cena - Ls 4.00 (uz atlaidēm)
Officiālā mājas lapa - http://miksplus.eu/lv

Ceru, ka jūs visas tāpat kā es šajā patriotu nedēļā kreisā pusē, sirds pusē, nēsājat mazo Latvijas karodziņu.
 
bučas
&z

5 komentāri:

  1. Viss jau būtu ļoti skaisti, ja tikai karodziņš būtu uzlikts pareizi. Es biju viņus locīt un tur bija pamācība kā pareizi jāsaloca.
    http://img1i.www.spoki.lv/upload2/articles/60/602437/images/Esi-ari-Tu-ists-5.jpg
    Ar spicajiem galiņiem uz iekšpusi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Protams, paldies, bet Tu laikam neesi neredzējusi vēl tādu versiju, ka var locīt arī veidojot burtu "V", kas nozīmē vienotība. :)
      Gan tā kā ir man, gan tā kā ir tajā attēlā, kā arī veidojot v butru ir pareizi! :)

      Dzēst
  2. Hey there! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I really enjoy reading through your
    articles. Can you recommend any other blogs/websites/forums that go over the
    same topics? Thanks a lot!
    Here is my website :: man utd transfer news neymar

    AtbildētDzēst
  3. I was able to find good information from your articles.
    My site :: arsenal transfer news transfer rumours

    AtbildētDzēst
  4. It's perfect time to make some plans for the future and it's time to be happy.
    I have read this post and if I may I desire to suggest you some fascinating issues or advice.
    Perhaps you can write next articles relating to this article.

    I wish to read more things approximately it!
    My weblog ; man utd transfer news nani

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan