Pārskats: Artdeco Mineral Foundation minerālais pūderis

12.11.12

Sveikas!!

Jau labu laiku atpakaļ sāku lietot šo minerālo pūderi un beidzot man par to ir pašai savs viedoklis, kurā vēlētos arī ar jums padalīties.
Vispār iepriekš minerālos pūderis nebiju lietojusi, pūderi bija tāds kā bieds manā kosmētikas sortimentā. Tomēr kā jau kombinētas ādas īpašniecei, vajadzēja jau apjaust to, ka bez pūdera savā ikdienas dzīvē es nespēšu iztikt. 
 Atverot trauciņu var redzēt, ka pūderis ir ar tādu kā vāciņu, kuram pa visu ir daži caurumiņi, lai vieglāk to izbērt laukā.
Kā vietu, kur izbērt, var izmantot vāciņu, kas skruvējas pa virsu šim pūderim.
Lai uzklāt ir jāieber vismazākais apjoms kā vien iespējams, man vienmēr iznāk pa daudz, bet pēc tam žēl bērt laukā.
Ar uzklāšanu ir jāpievērš liela uzmanība. Pērkot, līdzi nāk arī instruktāža par lietošanu.
Šis minerālais pūderis ir jāuzklāj ar apļveida kustībām no ārpuses uz iekšpusi, respektīvi, no auss rajona uz deguna. Pēc tam uzklāj uz pieres, zoda un kakla līnijas.
Mani ļoti fascinē arī tas, ka šo minerālo pūderi var izmantot vairākos veidos - tonālā krēma vietā (virs dienas krēma), sajaucot kopā ar savu sejas krēmu izveidot savu tonālo krēmu un tad klāt uz sejas, kā arī kā setting powder, lai dienas laikā neparādītos nepatīkams spīdums uz sejas u.c. Zemāk attēlā var redzēt kā šis minerālais pūderis izskatās uz sejas lietojot tikai virs dienas krēma. Manuprāt, pārklājums kādu tas sniedz ir pārsteidzošs. 
Runājot vēl par labajām īpašībām, sastāvā nav talks, kas ir ļoti svarīgi kombinētai sejas ādai, nu un vispār visiem ādas tipiem. Talks aizsprosto ciet poras, bet tā kā šis minerālais pūderis ir izgatavots no dabīgām sastāvdaļām, tad par poru aizsrostošanos nebūs jāraizējas.
 
Kopumā varu teikt, ka par šo produktu nav jāizšķiež sava nauda, tas kalpos vairākas gadus, jo izlietot to nav iespējams. Mani pārsteidza gan pārklājuma pakāpe, ko tas sniedz, kā arī vairākie pielietojuma veidi. Dienas laikā manas sejas spīdums nav tik izteikts ja lietošu šo kā nostiprinošo pūderi. Preicē arī tas, ka mana jaunā sejas āda netiek ciesta no poru aizsprostošanās un neelpošanas.
 
Tilpums - 15 g
Cena - Ls 13.95
Nopērkams - "Drogas", Kolonna, Douglas, Stockmann un citās tirdzniecības vietās, kur ir pieejams Artdeco stends.
 
bučas
&z

5 komentāri:

  1. O, izklausās labs! Būs jāizmēģina.

    kiki

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas tik tiešam ir labs! Ja izmēģināsi, dod ziņu kā patika! :)

      Dzēst
  2. man šis kalpo kā bronzeris un sejas konturētājs, jo.... vīrietis no sirds gribēja uzdāvināt ko jauku un zinot to, ka kosmētika man patīk, saņēma visu savu drosmi un devās iekšā kosmētikas veikalā :) tikai viņam nebija ienācis prātā, ka pūderiem mēdz būt arī toņi :D jo, vīriešprāt, kastīte ar uzrakstu "pūderis", kura vēl piedevām pieklājīgi izskatās, atšķiras tikai ar brendu :)))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Žēl, ka tā, bet toties domāju patīkama dāvana! Toties atradusi labu veidu kā ielietot kaut kā savādāk. :)
      Nu tāda jau ir tā vīriešu loģika, bet vismaz bija patīkami, ka uzdavināja tādu pūderīti, nekas, ka tagad tiek pielietos kā bronzeris!

      Dzēst
  3. Thanks for finally talking about > "P rskats: Artdeco Mineral Foundation miner lais pūderis" < Liked it!
    my site: man utd transfer news mario gotze

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan