Pārskats: Artdeco All in One skropstu tuša

24.11.12

Sveikas!!

Kopš izmēģināju Artdeco tušu, citas vairs nelietoju. Turklāt šī ir arī pati pirktākā tuša no Artdeco sortimenta.
Ko sola ražotājs: the long-lasting All in One Mascara provides perfect lash styling. The lashes get maximum volume, visual extension and great curl. Two lash brushes in one supply your lashes with more volume and separation at the same time. Carnauba waxCarnauba wax is from a carnauba palm in South American. Makes the skin soft and protects it. When applied to the skin, hair or nails it forms a film. When used in cosmetics it is used to form the consistency of the products. nourishes the lashes and maintains their flexibility. Long lasting formula.

Vispirms daži vārdi par iepakojumu - tas ir elegances kalngals! Melns un sudrabs tik lieliski kontrastē savā starpā. Šādu tušu nav jākaunās vilkt no somiņas laukā, pat tieši otrādāk, pilnīgi lepnums. Lai gan tuša nav no selektīvās kosmētikas ranga, pēc iepakojuma  to nekad nevarēs pateikt!

Tušas birstīte atgādina klasisko versiju, bet tai ir daži papildinājumi - gārāki sariņi, kas uzklājot sniegs papildus pagarinājumu.
Pēc tekstūras skropstu tuša ir krēmīga un maiga. Runājot par aromātu, ir tā, ka šai tušai nav tas raksturīgais skropstu tušu aromāts. Tas mani patiešām iepriecināja. Aromāts vairāk atgādina kādu sejas mitrinātāju vai kaut ko citu, grūti teikt.
Klājot uz skropstām var novērot visu sākumā solīto - gan apjomu, gan pagarinājumu. Man personīgi, pietiek ar diviem skropstu tušas slāņiem, lai iegūtu to izskatu pie kura esmu pieradusi, tiesa, ikdienā esmu pieradusi tikai pie viena slāņa. Klājot skropstu tušas birstīte nesmērē plakstiņu, turklāt tuša viegli uzklājama. Pēc uzklāšanas skropstas ir lieliski atdalītas.
Visas dienas garumā nevajadzēs uztraukties par to, ka tuša nobirs vai izsmērēsies. Tai nav ūdensnoturīgā tekstūra, bet gan ilgnoturīgā. Pēc 10 stundu lietošanas tuša nav nobirusi!! To es pati pārbaudīju! Tuša pat lieliski "turās" lietainā laikā. Vienu dienu sanāca tā, ka no rīta aizmirsu lietussargu mājās un mājup nācās iet pa lietu. Es jau domāju, ka atnākšu ar melnām acīm, kā tāds monstrs, bet nē, tuša nebija izplūdusi. Skropstas bija nedaudz salipušas, bet vismaz man nebija melnas acis!
Varbūt pēc stāstītā liksies, ka tušu ir neiespējami noņemt, bet tā nu gan nav. Tuša lieliski noņemas nost ar kādu speciālu kosmētikas noņēmēju. Piemēram, es šo tušu viegli nomazgāju nost ar sejas putām.

Sastāvs:
Kopumā varu teikt, ka šī tuša ir pilnīgs dārgakmenis manā kosmētikas sortimentā. Sen nebiju lietojusi skropst tušu ar tik lieliskām īpašībām - ilgnoturība, patīkams aromāts, skaists elegants dizains, tušas klājums.
Nav diena, kad kaut kur ejot laukā nelietoju šo tušu uz skropstām.

Tilpums - 9 ml
Cena - Ls 9.95
Nopērkama  jebkurā tirdzniecības vietā, kur atrodas kosmētikas brenda "Artdeco" stends.

bučas
&z

15 comments:

  1. Esmu lietojusi arī šito tušu. Man ļoti patika! Tev tas aromāts patika? Man viņš likās patīkams bet tad es sapratu ka smaržo vēl ķimiskāk nekā pārējas tušas..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man patika, jā!
      Nu katram acīmredzot ir savs. :)

      Dzēst
  2. Ļoti skaists un nepārspīlēts rezultāts. :)

    AtbildētDzēst
  3. jaunības favorīts nr.1, tiešām laba ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. wow, tad jau uzreiz pavisam cita vērtība. :)

      Dzēst
  4. Izskatās tiešām laba! Diemžēl man pēdējā laikā bail pirkt tušas Drogās un tamlīdzīgos veikalos, jo tās ir neskaitāmas reizes taisītas vaļā un sakaltušas jau pirms pirkšanas :/ Pasūtu internetā, bet Artdeco, šķiet, nevienā man zināmajā i-neta veikalā nav pieejams

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kāpēc vajag Drogās pirkt, ja Artdeco kosmētiku var nopirkt Kolonnā, Douglas, Stockmann. Domāju, daudzas citas labas cietas, kur tuša no kastītes nebūs vilkta laukā, jo šī tuša pārdodas jau kastītē, kas ir aizlīmēta. :)

      Dzēst
  5. Mana visu laiku faorīte arī bija Supershock, ideāla tuša.
    Klājums ir diezgan līdzīgs ar Avon tušu, bet šai birstīe nav gumijotā. :)

    AtbildētDzēst
  6. Mans favoríts atkal ir Loreal tushas. Bet nu sho tu salieliiji,ka arii gribas pameginat :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man L`Oreal tušas nepatīk, jo ir tā gumijotā birstīte. Protams, saku uzreiz tādu kā L`Oreal skropstu tušas, Artdeco nesniegs tādu efektu. :)
      Šī tuša sniedz vairāk tādu piekludinātu rezultātu, bet L`Oreal ir tādas ļoti kuplas skropstas un redzamas skropstas!

      Dzēst
  7. Man ir šī pelēkā krāsā, un pirku tieši tāpēc, ka citiem ražotājiem ir tikai melnās. Bet lietoju ļoti reti, jo tikai pagarina, bet nekuplina, un arī normāli neatdala.
    Mana mīļākā ir loreal million lashes.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tur jau nav ko salīdzināt - L`Oreal tuša dod daudz daudz redzamāku kupluma efekta, bet kā jau teicu Artdeco vairāk piezemētu, augšējā komentāra jau minēju. Nevēlos atkārtoties. :)

      Dzēst
  8. I just like the helpful information you provide to your articles.
    I'll bookmark your blog and check again here frequently. I am quite sure I will be informed plenty of new stuff right here! Best of luck for the next!

    Stop by my web page; click here

    AtbildētDzēst
  9. Tikai tagad izlasīju tavu atsauksmi pa šo tušu. Tā jau it kā visumā laba, taču personīgi man baigi viņa izsmērējas. Un vēl man šķiet, ka noturība nav pārāk laba. Varbūt tāpēc, ka man jūtīgas acis, īsti nezinu iemeslu, kāpēc tieši šī tuša uz man'ma skropstām neturas.

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan