AdoreBox - novembris

08.11.12

Sveikas!!
 
Diemžēl pagājušā mēneša skaistuma kastīte man nebija un biju lasījusi, ka daudzām tā ir ļoti nepatikusi, tādēļ īsti nezināju, ko gaidīt no šīs kastītes. Pats interesantākais, ka šī kastīte man tika atvesta tieši uz manu dzimšanas dienu, gluži kā dāvana.
Pirmais, ko ievēroju paņemot rokās kastīti, tā bija daudz smagāka nekā pirmā, kas man bija. Tad galvā uzreiz jau radās doma, ka tur kaut kas ļoti vērtīgs! Atverot pavērās vienreizējs skats - kastītē ir 8 objekti un 4 no tiem ir kopjošās kosmētikas produkti, kas iepriekš nekad netika mēģināti.
Kā vienmēr līdzi nāca personalizētā kartiņa, kas man ļoti, ļoti patīk. Uzreiz tāds lepnums! hihi..
  • Avene Antirougeurs Anti-Redness Dermo-Cleansing fluīds sejai; 50ml (mini iepakojums)
Ražotājs sola, ka šis fluīds, kura sastāvā ir Avene Thermal Spring Water attīra, padara maigu un zīdainu sejas ādu, efektīvi attīra, novērš ādas nepilnības, uzlabo vispārējo vēnu izskatu, samazina sarkanumus, tas ir hipoalerģisks un neaisprosto poras. Šeit eko-kosmētikas cienītājas fragments jums - bez parabēniem!!
 Saku uzreiz, ka neesmu baigā eko kosmētikas piekritēja, bet šo to esmu mēģinājusi. Uzklājot fluīds ir baltā krāsā un pēc tesktūras atgādina sejas pieniņu kosmētikas noņemšanai. Pēc šī fluīda āda ir netica maiga un nav nekāda velkoša sajūta sejai.
  • A-Derma Exomega Emoolient aatīroša eļļa; 50ml

Šī eļlā ir bagātināta ar Rhealba Oat Plantlets, tādēļ šī eļļa maigi attīra ādu, mitrina pat vissausāko ādu zīdaiņiem, bērniem un pieaugušajiem. Bez parabēniem!!
Izlasot uzrakstu "eļļa" man bija tāda reakcijā,  ka vajag šo mest laukā un izlikties, ka neko neesmu lasījusi. Manai kombinētajai sejas ādai vēl tik trūkst eļļas!! Tomēr izlasot aprakstu, ka ir pievienots klāt, sapratu, ka varu izmantot arī kaut kam citam ne tikai sejai ja reiz palīdz pat vissausākajai ādai.
Eļļa kā jau eļļa bez izteikta aromāta, bet notīrot nost nav tāda taukaina pēcsajūta, drīzāk bagātīgi barota. 
  • Ducray Anaphase stimulējošais krēms šampūns matiem; 50ml
Šis šampūns ir paredzēts trausliem un novārdzinātiem matiem, lai cīnītos ar matu izkrišanu. To var lietot jebkad, kad tas ir nepieciešams. Bagātinātie vitamīni B5, B6 un B8 šampūnā ir arī piemēroti sausinātiem. Regulāra lietošana palīdzēs saglabāt jau esošos matus. Tas dod matam tā paša oriģinālo stiprumu, apjomu un izskatu.
Paldies Dievam ar pārmērīgu matu izkrišanu vairs necīnos, bet šampūns izsklausās ļoti labs, ja reiz tajā ir ir vitamīnu veidi. Uz iepakojuma ir minēts, ka ir jālieto 2 līdz 3 reizes nedēļā, lai sasniegtu pēc iespējas labāku efektu. Šis būs viens no pirmajiem produktiem, ko izmēgināšu!
  • Lūpu balzāms "Vintage"
Tonis - Kir Royale
Pēc ražotāju domām, šis jaunais lūpu balzāms piešķir jebkurai kosmētikas somiņai eleganci! Šis lūpu balzāms ir pieejams četrās dažādās kokteiļu garšās - Long Iceland Ice Tea, Kir Royale, Margarita un Blue Lagoon. Nosaukumu jau ieintriģējoši!
Esmu priecīga, ka man ir tieši šāds rozā balzāms ar izteiktu arbūzu aromātu. Uzklājot uz lūpām tas ir viegli tonēts un uz lūpām izskatās ļoti nemanāmi. Toties uzklājot no rīta pirms došanas laukā, paejot nedaudz vairāk kā divām stundām šo balzāmu ir iespējams vēl just uz lūpām - tās ir maigas un mitrinātas.
  • Stendera burbuļbumba
Beidzot kaut kas arī no mums pašiem - latviešiem. Pēdējā reizi ar Stendera bumbām saskāros kādus pāris gadus atapakaļ, kad tās bija pilna mājā pēc Ziemassvētku dāvanām. Vispār vannā iznāk reti atrasties, vairāk esmu dušas cilvēks, bet lai bumba neietu mūžībā izmantoju kā istabas aromatizētāju. Ielieku kādā traukā, lai lēnām bumbas aromāts izplatās pa istabu. Diemžēl nav norādes ar ko ir šī vannas bumba.
  • Anne Marie Borlind ķermeņa losjons
Šī losjona stimulējošas aromāts lutina ķermeni un pamodina sajūtas. Smaržas, kas piemērotas dažādiem garastāvokļiem. Sastāvā ir 100% dabīgas smaržvielas, losjons ir brīvs no konservantiem, brīvs no krāsvielām un minerālu produktiem, brīvs no silikoniem, sastāvā ir dabīgās dārzeņu eļļas un dabīgi aktīvie ingredienti, kā arī ādu atvieglojoši emulgatori.
Atverot iepakojumu sajutu ļoti iztiektu vaniļas aromātu. Pēc tekstūras losjons ir ļoti viegls, ne biezs. Tas ļoti ātri iesūcas ādā un rada maigu sajūtu ādai.
  •  Avene kosmētikas somiņa
Ļoti akurāta un konservatīva kosmētikas somiņas, kas lielisks noder nelieliem izbraucieniem.
Lūk, zemāk var redzēt kā visas skaistuma kastītes lietas var izmantot kādam izbraucienam, komandējumam utt. Pirmās nepieciešamības preces sievietei izbraucienā!
  •  Dāvana man!
Kā dāvanu sev, es šoreiz saņēmu matu lenti veci rozā krāsā! Noderīga lieta saimniecībā!

Kopumā varu teikt, ka esmu ļoti apmierināta ar kastītes saturu. Visi produkti noteikti tiks izmantoti, bet visvairāk - lūpu balzāms, matu lente, kosmētikas somiņa, kā arī noteikti izmēģināšu šampūnu. Kā mazs mīnusiņš man ir par ķermeņa losjonu, bet tas ir tīri subjektīvais viedoklis - pēc ilgāka laika tas aromāts ļoti apnīk un man pat sāk galva sāpēt. Zinu, ka Ziemassvētku laikam šis losjons būs ideāls, tā vien sauc pēc ziemas brīvlaika. Šajā mēnesī AdoreBox kastīte ir īsts sapnis, manā skatījumā!!

AdoreBox novembra skaistuma kastītes kopējā vērtība ir aptuveni kādi Ls 25, ja vēl rēķina kosmētikas somiņu un matu lenti cenā.

Raksti no citām blogerēm par novembra AdoreBox:
Skaistuma Dienasgrāmata
Velvet Mimosa

bučas
&z

15 comments:

  1. Šī ir pirmā kastīte, ko es no sirds gribētu sev.

    AtbildētDzēst
  2. Jā, izskatās, ka pēc pagājušā mēneša nesmukumiem Adorebox ir saņēmušies! Patīkama kastīte!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu man tā kā nav bijuši nesmukumi, AdoreBox manās acīs paceļas vēl augstāk! :) Tiešām malači.

      Dzēst
  3. diezgan labs kastītes saturs, tikai viņi atkal ir ielikuši produktus, daudzus no kuriem LV nevar nopirkt.. pagaidām, nenožēloju ka esmu atteikusies no kastītes!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. No vienas puses skumji, jo kur gan lai dabuj pilno tilpumus produkcijai, bet no otras vismaz kaut kas ekskluzīvs un citāds. :)

      Dzēst
  4. Var redzēt, ka adorebox grib atvainoties par pagājušā mēneša misēkļiem. Interesanti gan vai tik pat lieliskas būs arī turpmākās kastītes.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Katram ir iespējam kļūdīties, bet AdoreBox māk to arī izpiekt. Vai kastītes tik pat labas visu laiku būs, ir grūti teikt, pieļauju, ka katru reizi noteikti, ka nē, bet ceru, ka šādas pērles būs bieži sastopamas. :)

      Dzēst
  5. Patīkams pārsteigums ) laikam būs jāpasūta jauno kastīti... )

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ir, ir laba kastīe! Man ļoti patīk! :)

      Dzēst
  6. kas tas isti ir adorebox? tu vnk maksaa ik menesi 9,99 un sanem to kasti,kautgan vertiba var but lielaka? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā ir kompānija, kas atlasa kionkrēta skaita produktus un saliek to vienā kastītē. Katru mēnesi ir pavisam cits saturs. Ir reizes, kad pilns ar dekoratīvo kosmētiku, ir reizes, kad ar zaļo kosmētiku, kopjošo bez parabēniem.
      Jā, persona maksā tikai 9.99 un piegāde notiek pa brīvu.
      Kurjeri ir laipni un piegādā visu laikā. Pat ja neesi uz to brīdi mājās, var norunāt par ērtāko saņemšanas vietu. :)

      Dzēst
  7. Thanks for sharing your thoughts on transfer news football
    championship. Regards
    my webpage: latest arsenal transfer news

    AtbildētDzēst
  8. Fastidious response in return of this difficulty with real arguments and describing the whole thing
    on the topic of that.
    Also visit my blog : pizza games to download

    AtbildētDzēst
  9. Highly energetic article, I enjoyed that a lot.

    Will there be a part 2?
    Stop by my web-site : pizza games kiss

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan