Pārskats: Avon Clearskin Blemish stick korektors

16.10.12

Sveikas!!

Pēdējā Avon pasūtījumā, tīri intereses pēc, pasūtīju šo korektoru, kas maskē un arī dziedē ādu pret izsitumiem.
Labi jau būtu ja klājot kosmētiku, āda savā veidā "veseļotos", tomēr būsim reālistes - tas nav iespējams. Vienīgais kā sejas ādu kopt -  ir nelietot kosmētiku vispār vai smērēt tikai eko kosmētiku.
Ar šāda veida korektoriem lietošanā esmu saskārusies pirmo reizi.

Tā kā man ir kombinēta sejas ādas, tad tieši pieres un acu rajonā tas ir visizteiktāk un tieši tādēļ es nelietoju šķidros korektorus, jo neredzu nekādu jēgu, ka pēc vairākās stundām tas viss ir pazudis un sakrājies krokās.
Pēc tekstūras korektors ir diezgan ciets, bet uz ādas tas nav ar varu jāspiež. No vienas puses tas ir labi, ja būtu mīksts, tad ,iespējams, ka klātos pa daudz produkta katru reizi. Nedaudz nobiedēja tonis, jo likās, ka tas būs pārāk tumšs priekš korektora, bet patiesībā, tas nedaudz pielāgojas ādas tonim arī. Aromāta nekāda izteiktā nav.
Pēc uzklāšanas to viegli izsmērēju. Lietoju acu zonas un sīko defektiņu slēpšanai. Pusdienu noteikti turās acu zonā, vismaz kad esmu skolā, turās. Runājot par dziedniecisko īpašību, nu nezinu, neredzēju, ka pumpas man samazinājās vai sarkanumi likvidējās. Drīzāk pumpiņas pašas pazūd vai arī lietojot salicilskābi.
 
Kopumā neteikšu, ka produkts ir slikts, tomēr tik jau brīnumains nav kā solīja. Priecājos par to, ka korektors vismaz pus dienu atrodas uz manas sejas, man ar to pietiek, jo iepriekšējais korektors, kas man bija, spēja vien uz sejas atrasties kādas 2 stundas un tad sagāja krokās, kas radīja efektu, ka man pāragri ir radušās jau grumbas acu rajonā.
 
Nopērkams pie kosmētikas izplatītājiem
Cena - Ls 2.90 (bez atlaides)
 
bučas
&z

5 komentāri:

  1. Parasti šāda veida korektorus neliek zem acīm, jo šīs ''dziedinošās'' īpašības balstās uz skābes vai citas sausinošas vielas esamību, kas savukārt novērš pumpu rašanos. Delikātajai acu zonai šāds korektors ir par skarbu un sausinošu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kā jau teicu, man nekāds dziedinošais efekts nav un par acu zonas ādas sausumu nesūdzos, man tieši otrādi - taukojās. :)

      Dzēst
  2. Lietoju un esmu sajūsmā. Man patīk, ka viņš tiešām turas virsū diezgan ilgi, un par to dziedinošo efektu, ir neliels, protams, nevar pamanīt no vienas lietošanas reizes.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nezinu, nejūtu atšķirību vispār. Iespējams, ka gaidu tādu pašu rezultātu kā no salicilskābes vai tējas koka eļļas, bet pat lietojot katru dienu neesmu vēl manījusi, ka kāda pumpa pazustu. Tas drīzāk no tā, katru vakaru klāju salicilskābi uz sejas. :)

      Dzēst
  3. You made some good points there. I looked on the web for additional information about the issue and
    found most individuals will go along with your
    views on this website.
    Here is my web-site ... arsenal transfer news 2010

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan