Pārskats: Avon Advanced Techniques Damage Repair Reconstructive maska matiem

10.10.12

Sveikas!!

Droši vien es jūs tagad šokēšu, bet es nopietni vairs neatceros cik gadus atpakaļ es lietoju maskas matiem. Iepriekš, kad tos caurām dienām bojāju, mani nemaz neinteresēja, kas ar viņiem notiek, bet pēc tam, kad atjēdzos, iztiku vien ar serumiem un eļļām.
Pirku tīri intereses dēļ, jo kad lietoju serumu matiem no šīs Advance... sērijas, tas mani ļoti pārsteidza. Aromāts un efekts, ko tas serums deva bija pietiekamas uzmanības vērts.

Matu maska ir speciāli paredzēta sausiem un bojātiem matiem. Atceros, ka katalogā bija sauklis, ja nemaldos : "3 gadus bojāti mati tiks atjaunoti dažu nedēļu laikā!" Vai nav pārāk skaļu teikts??
Protams, visu saprotu, bet maskā nav briljantu putekļi, lai to tā slavinātu.

Pati maska ir baltā krāsā. Pēc tekstūras atgādina biezu kondicionieri. Aromāts ļoti līdzīgs kā Avon klasiskajam matu serumam, bet ilgāk smaržojot uzpled arī ziepju aromāts, kas nav tas labākais rādītājs.
Uz iepakojuma rakstīts, ka atjauno matus un pat aizsargā kamēr tiek žāvēt ar matu fēnu. Vienreizēja maska, vai ne??
Speciāli ar nepacietību gaidīju svētdienu, lai varētu beidzot izmēģināt. Izmagāju matus, ieklāju vidēju daudzu matu maskas matu galos un nogaidīju tās minūtes.
Ko jūs domājat?
Skalojot matus sapratu, ka pat mans kondicionieris dod daudz labāku efektu nekā matu maska.
Nākamajā rītā mati bija paklausīgāki, bet taustot tie likās sausi. Ziniet, labāk izvēlos no dabas spurainus matus, nevis paklausīgus salmus matu vietā.
 
 
Tilpums - 150 ml
Cena - Ls 2.10
 
Kopumā varu teikt, ka neesmu tik priecīga par šo matu masku. Nezinu, kas bija pie vainas, bet tas efekts, ko maska deva matiem nebija pa manai gaumei. Vairāk priekšroku dodu dzīviem matiem pēc izjūtām, nevis salmiem.
 
Kāda ir mēģinājusi šo masku? Varbūt es to nepareizi lietoju? Gribēt dzirdēt jūsu viedokli.
 
bučas
&z

10 comments:

  1. Man nekad nav patikuši Avon matu kopšanas līdzekļi. Viņu slavenais serums sašķeltiem matu galiem dod ļoti īslaicīgu efektu. Ilgstoši lietojot, matu gali paliek vēl sausāki. Pirms pāris gadiem man uzdāvināja šampūnu un balzamu no Advance Techniques līnijas - pēc lietošanas no rīta visu dienu niezēja galva. Šis ir vienīgais brends, no kura šampūna man ir niezējusi galva... Es ceru, ka tādas dāvanas vairs nesaņemšu :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es lietoju šo serumu, bet man bija savādāk. No sākuma likās, ka dod baigo efektu, bet kad izlietoju visu, sapratu, ka nekas jau diži nav mainījies, vienkārši sāku matus ar karstajām šķērēm griezt un tas arī ir viss.
      Domāju, ka ar matu sēriju viņi neizceļās.

      Dzēst
  2. Man arī nepatīk AVON Advance Techniques līnija matiem. Tāpēc biju ļoti skeptiski noskaņota, kad no savas AVON konsultantes dzimšanas dienā saņēmu dāvanu - Planet Spa sērijas matu masku ar Āfrikas šī sviestu. Tomēr maska izrādījās fantastiska. Maniem matiem efekts bija daudz labāks kā pirms tam lietotajai Bed Head maskai. Un smarža! No vairākiem cilvēkiem saņēmu komplimentus, ka mani mati smaržojot it kā pēc šokolādes, it kā pēc riekstiem (katram likās pēc kaut kā cita). Tagad vispār jau vairāk kā gadu no AVON neko citu nepērku kā tikai Planet Spa sērijas produktus.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par Planet Spa ir dzirdēts tiešāms daudz kas labs. Laikam vienīgā produkcija kas daudz maz arī dod to efektu kā apraksta. :)
      Man šī svieta aromāts bieži vien uz nerviem krīt pēc ilgākas lietošanas. Tāpat kā man bija viens mandeļu krēms matiem (pirkts speciālizētajā veikalā) un lietotjot to ilgstoši man aromāts vienkārši apriebās. Tādēļ tagad vairs to nelietoju. :)

      Dzēst
  3. Zanda, ko Tu tagad, pēc ilgākas lietošanas, vari teikt par salicilskābi?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveika!
      Par salicilskābi man tagad ir pavisam citas domas. Ja iesākumā man likās, ka tā pilda līdzīgas funkcijas kā tējas koka eļļa, tad es maldījos. Tējas koka eļļa iesūcās un lēnām izžāvē pumpu, bet ar salicilskābi ir iespējams jau redzēt atšķirību nākamajā rītā. Brīžiem bija nepatīkamas sajūtas ja pumpas ir jēlas un tad visu koda, bet paciešams ir viss.
      Tad, kad man uz sejas bija uzmetušās gada laika maiņas pumpas, salicilskābe nespēja ar viņām efektīvi cīnīties, bet ar pumpām, kas uzmetas ik pa laikam, noņem tiešām labi. Uz pieres pumpu daudzums ir mazinājies, tagad tik uz deniņiem pumpas kā nosētas ir uzmetušās.
      Teica, lai klāju pa visu pieri, ne tikai uz pumpas, bet atšķirības patiesībā nav nekādas klājot. :)

      Tā apmēram!

      Dzēst
  4. I am sure this post has touched all the internet viewers, its really really good post
    on building up new web site.
    My homepage transfer news chelsea now

    AtbildētDzēst
  5. Fine way of explaining, and pleasant article to obtain
    data regarding my presentation topic, which i am
    going to present in university.
    Review my web page :: latest manchester united transfer news man utd

    AtbildētDzēst
  6. Fantastic beat ! I wish to apprentice while you amend your web site,
    how could i subscribe for a blog site? The account
    helped me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast offered bright clear concept
    Also visit my weblog ... latest epl transfer news

    AtbildētDzēst
  7. certainly like your web-site but you need to check the spelling on quite a few of your posts.
    Several of them are rife with spelling problems
    and I in finding it very bothersome to inform the reality nevertheless I'll certainly come again again.
    Review my web blog : chelsea transfer rumours 2013

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan