Jaunums: Garnier Miracle Skin Perfector BB krēms jūtīgai ādai

20.10.12

Sveikas!!

Jūs droši vien atceraties, ka pagājušajā gadā aizsākās grandiozais bums ar BB (Blemish Balm) krēmiem. No sākuma klajā ar to nāca Garnier un pēc tam jau pavasarī Maybelline. Visi sprieda, kuram tad nu ir labāks un domas dalījās 50 uz 50. Tad nu tā, šeit ir vēlviens konkurents, ko piedāvā arī Garnier, bet šoreiz jau speciāli jūtīgai ādai.
Ko sola ražotāji?
Jauna hipoalerģiskā formula, kas nesatur smaržvielas, ir īpaši izstrādāta jutīgai ādai un mitrina 24 stundas. Krēms ir bagātināts ar alantoīnu, kas ir pazīstams ar ādu nomierinošām īpašībām, un minerālu pigmenti, kas izlīdzina ādas toni vienā mirklī un nodrošinātu dabisku izskatu. SPF 25 saules filtrs palīdz aizsargāt ādu no kaitīgās saules ietekmes.
Pirmais, ko pamanīju, ka īpaši nekādas atšķirības iepakojumos nav. Vienīgais šim BB krēmam, kas paredzēts jūtīgai ādai, ir vēl rozā uzrakstiņš.

Vai Miracle Skin Perfector priekš jūtīgas ādas ir paredzēts tieši Jums?
Ja jums ir jūtīga sejas āda un jūs meklējat kādu sejas kopšanas risinājumu, tad atbilde uz jautājumu ir vienā produktā, kurš: nomierina ādu, mitrina, izlīdzina sejas toni, novēršs ādas apsārtumus, sniedz vieglu mirdzumu un aizsargā ar SPF 25 aizsargfiltru.
Kā to uzklāt?
Klāj to uz tīras sejas ādas, tāpat kā parasti klātu mitrinātāju. Lai būtu lielākas pārklāums, nepieciešams uzklāt vēl vienu slāni.

Rekomendējamais vecums:
Jaunāki par 20 līdz vecāki par 65, respektīvi, jebkurā vecumā lietojams.
Man ir tonis light un tas tiešām ideāli atbilst manam sejas tonim. Ir lieta tāda, ka parasti man ir tumšāks āda tonis, bet tā iznāca, ka vasarā maz sauļojos un prakstiski man ir gaiša seja, kas man vispār nav raksturīgi. Vienmēr esmu bijusi tā brūnā persona, bet šis ir pirmais, pārmaiņu gads.
Uzreiz, kas ir atšķirīgs ar parasto BB krēmu no Garnier - šim nav tas uzkrītošais aromāts. Atceros, kad pirmo reizi to pasmaržoju man patika, bet ar laiku sāka apnikt, tiešām, tā kā priecājos, ka šim nav tas izteiktais aromāts.
Klājas viegli, bet lietojot kopā ar matējošu sejas krēmu vai bāzi, tas sāk virpināties. Apsārtumus, zilos riņķus, sīkus defektiņus tas slēpj labi, bet es esmu pieradusi pie augstākas pakāpes pārklājuma, jo man ir diezgan problemātiska sejas āda.
Pēc uzklāšanas sejai ir tāds dabīgs mirdzums, bet runājot par 24 h mitrināšanu nemācēsu teikt, jo man dienas laikā seja ātri taukojas un no mitrināšanas es tur neko nejūtu. Vienīgais, kas mani ļoti skumdina ir tas, ka uzklājot 7:30 no rīta un 16:00 atnākot mājās, no BB krēma nekas uz sejas nav palicis. Ir tāds paskats, ka man uz sejas nekā nav, tikai lūpu spīdums un tuša.

Tomēr atļaušos salīdzināt šo BB krēmu jūtīgai ādai ar to, kas ir paredzēts visiem ādas tipiem, tad teikšu šis man patīk tomēr labāk, jo ,pirmkārt, nav tas izteiktais aromāts, nav tik biezas konsistences un tas jūtas pavisam savādāk uz sejas.

+/-

+ izlīdzina ādas toni
+ rada dabisku izskatu
+ nav izteiktais aromāts kā pirmajam BB krēmam no Garnier
+ SPF 25

- neturās visas dienas garumā
- vēl gaišākas ādas īpašniecēm šis light tonis būs stipri pa tumšu
- ar matējošo sejas krēmu/bāzi virpinās pa seju

Tilpums - 50ml
Rekomendējamā cena - Ls 5.99
Veikalos jau no novembra

Šo BB krēmu es ieteiktu lietot tām sievietēm/meitenēm, kurām patīk lietot viegla pārklājuma tonālos krēmus vai tonējošos mitrinātājus. Tomēr klājot vairākos slāņos var lietot arī vakarā ejot uz kādu svarīgumu pasākumu.

bučas
&z

3 komentāri:

  1. Kad iznāks veikalos, noteikti nopirkšu. Paldies par info! :)

    AtbildētDzēst
  2. Jā, man šis arī vairāk patīk, jo sniedz pilnībā citu sajūtu un izskatu nekā parastais BB krēms no Garnier. :)
    Priecājos, ka palīdzēju!

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan