Pārskats: Superdrug Chocolate Nourishing dubļu maska

07.06.12

Sveikas!!
Tagad esmu apņēmusies, ka katru nedēļu likt sejas maskas, lai pakoptu savu sejas ādu par kuru ziemas periodā galīgi biju aizmirsusi. Šoreiz raksts par šokolādes sejas masku.
Kad nopirku, nepamanāju, ka uz iepakojuma ir rakstīts "bez parabēniem", man tas neko nemaina, tomēr cilvēkiem, kam patīk dabīgakas lietas šis būtu viens no plusiem.

Ražotājs sola, ka sejas maska iztīrīs visas jūsu poras, jo tā ir dziļi attīrošā. Lai efekts būtu daudz labāk redzemāks sejas masku jālieto 2 reizes nedēļā. Pluss šai maskai esot neticami gards aromāts. Maska ir jātur 5-10 minūtes uz sejas.

Kā jau vienmēr vispirms sejas āda ir jāatīra. Izmantoju skrubi.
Nolēmu, ka šoreiz, pārmaiņas pēc, sejas masku klāsu tikai uz tām vietām, kur manas poras ir viss vairāk "aizdambējušās" - piere, deguns un zods.

Atverot iepakojumu sajutu neticami gardu aromātu. Man aromāts vairāk saistījās ar kakao nevis šokolādes tāfelīti, bet nu tas kā kuram. Sejas maskas krāsa ir tumši brūna, tā kā kakao. Viegli uzklāju un aizgāju palasīt forumus. Pēc kādām pāris minūtēm ejot atpakaļ, atlecu ieraugot sevi spogulī, jo sejas maska bija sākusi žūt gaiši brūnā krāsā un tur, kur manas poras ir "aizdambējušās" sejas maska bija palikusi tumši brūna.
Lai noņemtu sejas masku iesākumā izmantoju mitro salveti un tad tikai skaloju ar ūdeni, jo maska paliek neticami cieta, kad sakalst.

Viss paciņas tilpums, 10 ml, lietojot tikai sejas centram, pietiks ilgam laikam.

Secinājumi:
No pirmās lietošanas reizes ne īpaši var redzēt izmaiņas, tomēr ilgstoši lietojot, poru stāvoklis vienozīmīgi uzlabotos.
Kopumā saku, ka man patīk, tomēr ar šādu seju pa māju nav patīkami staigāt, vecākus cilvēkus var labi nobiedēt.

Cena: Ls 0.85
Pašlaik akcijā veikalos "Drogas" - Ls 0.63

bučas
&z

6 komentāri:

  1. Izklausās labi.
    Man tādas pat emocijas bija, kad pirmo reizi uzliku queen helene mint julep masque - par tiem punktiem uz deguna :D arī labs efekts :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šo masku Latvijā ir iespējams kaut kur iegādāties? Tikko ieklikšķināju googlē un skatos, ka baigi labo efektu tā maska dod!;)

      Dzēst
    2. Neesmu pārliecināta, pasūtīju iherbā.
      Maskai nav ne vainas, bet tāds milzīgs WOW arī nav, vismaz manai ādai.

      Dzēst
    3. Paldies par informāciju!:)

      Dzēst
  2. Izskatās vilinoša, bet pēc Be trendy un manas iespējamās alerģijas, un jutīgās ādas, šaubos vai jelkad mēģināšu :D
    Bet paldies par rakstu, ļoti noderīgs! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja tev ir jūtīga āda tad labāk izvēlies maskas, kas bez smaržvielām, jo lielākoties paratsi alerģijas ir no tām aroma vielām, kas sastāvā!;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan