Pirmā iepazīšanās: Faith In Nature kopjošā kosmētika sejai

07.08.15

Šoreiz rakstu sērijas "Pirmā iepazīšanās" centrā ir nonākuši Faith in Nature produkti. Pirms diviem gadiem es pirmo reizi saskāros ar šo zīmolu, tiesa, toreiz mēģināju matu kopšanas produktus un tie man negāja pie sirds, bet uzzinot, ka Latvijā Faith In Nature produkcijas sortiments ir paplašināts, man bija interesanti patestēt dažus produktus.
"Faith in Nature ir Anglijas zīmols, kas radīts, lai būtu pieejami dabīgi ādas un matu kopšanas līdzekļi, kurās izmantotas tikai dabīgas sastāvdaļas, bez kaitīgiem sintētiskiem piejaukumiem.Populāro šampūnu, kondicionieru, ķermeņa un sejas kopšanas līdzekļu brīnišķīgie aromāti iegūti no dabīgajām ēteriskajām eļļām. Pievienotie augu ekstrakti efektīvi kopj ādu un matus. Tie nesatur parabēnus un SLES, mākslīgus konservantus un krāsvielas.
Šobrīd Faith in Nature ir daudzkārt godalgota kompānija, kas piedāvā vairāk nekā 150 dažādas dabiskās formulas produktus labsajūtai jums, jūsu bērniem un mājai. Visi produkti ir dabiski un izdevīgi lietošanai." - Bioeko.lv
Piedāvātais sortiments ir dikti paaudzis un tagad veikalos nopērkami ir ne tikai 15 veidu šampūni, bet arī sejas un ķermeņa kopšanas produkti, vannas produkti, produkti vīriešiem, mājas uzkopšanas produkti u.c.

Dabiskas salvetes sejai 3-1 (5.83 €)
Ražotājs
Trīskāršas iedarbības salvetes: attīra, mitrina, noņem dekoratīvo kosmētiku. Satur vitamīnu E un bioloģiski audzētu Alveju. Īpaši veidotas, apvienojot pH līdzsvarotu dabīgo ēterisko eļļu maisījumu un 100% viskozi, nodrošina efektīvu attīrīšanu bez sintētiskām ķīmiskajām vielām, lai mitrinātu, atsvaidzinātu un tonizētu ādu. 

Ar sejas salvetēm es īpaši neaizraujos, jo man patīk, ja seju var noskalot ar ūdeni un tikai tad sajust, ka āda tiešām ir tīra.  Lai saprastu cik šīs salvetes ir labas, es salīdzināju ar iepriekš lietotajām Drogas Lilibe salvetēm.
Šīm salvetēm vislielākais pluss ir aromāts. Es dievinu citronmērtas jeb melisas aromātu, bet ja kombinācijā klāt ir arī saldena alveja, tad šis produkts manās acīs jau ieņem godalgotu zelta vietu vien aromāta dēļ.
Plaukstas lieluma iepakojumā ietilpst 25 salvetes, kas ir salīdzinoši daudz, jo vienā lietošanā jums pietiks viena salvete, lai noņemtu kosmētiku, salīdzinot ar Lilibe, kur vienai reizei bija nepieciešamas 3 salvetes. Tas ir tāpēc, ka Faith in Nature salvetes ir veidotas kā auduma materiāla un kārtīgi piesūcinātas, bet Lilibe ir sajūta, ka šķidrums ir tikai pa virsu. Interesanti, ka šīs salvetes dabā arī sadaloties neveidojot piesārņojumu.
Es zinu, ka nav labi noņem diendienā kosmētiku ar mitrajām salvetēm, bet sanāca tā, ka četras dienas atrados vietā, kur ūdens pieejamība bija limitēta, tāpēc, lai noņemtu dekoratīvo kosmētiku pārliecinājos, kas šīs ir ļoti labas salvetes, tomēr vislielākās bailes bija par izsitumu veidošanos. Par brīnumu - neviens!
Es parasti drošībai lietoju divas salvetes, lai ar pirmo noņemtu nost teju visu, bet otru - lai noņemtu netīrumu vai kosmētikas paliek. Tiku lietojusi arī personīgajai higiēnai un reaģēja ļoti neitrāli, tātad labi. Bet, ir viens "Bet" - šīs salvetes sausina ādu. Pēc dekoratīvās kosmētikas noņemšanas, sejas āda uzreiz tiek savilkta un paliek nepatīkama sajūta, tāpēc obligāti krēmam jābūt pa rokai.
Ja salīdzina abu cenu kategorijas, Lilibe un Faith in Nature, sākumā liekas, ka cena ir briesmīgi uzskrūvēta, bet Lilibe salvetes maksā 2 ar kapeikām, smaržo atbaidoši, ātri izlietojas un veido izsitumus ilgāk lietojot, tā kā cena manā skatījumā ir adekvāta Faith In Nature salvetēm.

Intensīvi mitrinošs sejas krēms (11.53 €)

Ražotājs
Palīdz atjaunot ādas dabīgo līdzsvaru. Bagātināts ar ekoloģisko Ginko bilobu un olīvu eļļu, papildus atjaunošanai un aizsardzībai. 

Šo sejas krēmu es pati netestēju, jo kā jau iepriekš biju rakstījusi, tagad lietoju tikai vienu sejas krēmu nemainīgi - Kiehl`s Ultra Facial Moisturizer SPF 30, bet šo testēja man uzticama draudzene, kas bieži dalās domās par kopjošajiem produktiem arī šeit, blogā.
Tā kā viņai no dabas ir sausa āda, kas vasarā paliek vēl sausāka un plēkšņaināka, tad viņa minēja, ka šis krēms tik tiešām ir intensīvi mitrinošs, jo pat uz viņas sausās ādas krēms ir izteikti jūtams 4 stundas, bet ļoti karstā dienā, tas pazūdot ātrāk. Viņa minēja, ka kopš lieto šo sejas krēmu, āda tik ātri nepaliek sausa un salīdzinot ar iepriekš iemīļoto Mossa lāceņu sejas krēmu sausai ādai, viņa apgalvoja, ka šis krēms ir daudzreiz labāks, jo pietiek lietot divas reizes dienā, bet Mossa krēmu varēja klāt pat 7 reizes un sejas āda likās sausa.
Viņa ļoti atzinīgi novērtēja iepakojumu. Personīgi man caurspīdīgais iepakojums ne īsti patika, jo liekas pa vienkāršu un garlaicīgu, bet draudzene teica, ka tas ir ļoti forši, ka beidzot redzi cik daudz krēms ir palicis iepakojumā, citādi spied un spied, bet pēkšņi beidzās. Pietam, tā sistēma ar spiediena principu viņai liekas ļoti parocīga.
Krēms esot pats par sevi ekonomisks, jo vienai lietošanas reizei pietiek nepilns dozators spiediens. Jautājot kādam sejas tipa ieteiktu, viņa minēja, ka tic šis krēms vairāk derēs sausas/ normālas āda īpašniecēm un tas noteikti ir tāds starpsezonu krēms, jo ziemā mitrinošos krēmus, tāpat kā šampūnus, nedrīkst lietot. No viņas stāstītā man bija sajūta, ka viņa noteikti atkārtoti pirks šo produktu, jo ir aizmirsusi, ko nozīmē, ka krēms tiešām kopj ādās stāvokli, ne tikai dekoratīvi uzturas un pazūd.

No savas puses varu minēt, ka testējot uz rokas ievēroju, ka krēms ir tiešām bagātīgas tekstūras, atstāj kārtiņu, bet ļoti patīkami smaržo. Uz sejas nav lietots, tāpēc tas tikai tāds pirmais viedoklis no malas, bet draudzene šo krēmu lieto jau 37 dienas, tāpēc viņas viedoklim uzticos.



Ja skatās uz pārējo piedāvājumu, tad man nav motivācija neko testēt, jo nekas nepiesaistīja, bet priecājos, ka esmu atklājusi šīs mitrās salvetes, kuras droši zināšu, ka var lietot sejai. Diez vai šovasar vēl viņas pirkšu, jo kādas 15 salvetes man ir, bet kā iestāsies siltāka sezona noteikti, jo tomēr jābrauc kādos izbraucienus un lietot tās ķīmiskās un dīvaini smaržojošās salvetes ir apnicis, jo vienmēr pēc tam rodas vēl izsitumi.

_____________________________________________________________
Faith in Nature produkti nopērkami bioeko.lv internetveikalā un citos ekoveikalos (ekoveikals.lv, Lavandas u.c.)
Vairāk informācija - mājas lapa


* raksts satur testēšanai piešķirtus produktus no Bioeko.lv pārstāvjiem, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

2 komentāri:

  1. Lai kā visi vienbalsīgi neteiktu fui kosmētikas noņemšanas salvetēm, dzīvē tomēr ir situācijas, kad normāli notīrīt un nomazgāt seju nav iespējams - tādam tad arī situācijām tās noder, bet noteikti ne kā ikdienas produkts. Šīs izklausās labas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī nepatīk kosmētiskās salvetes, bet it reizes, kad daku paldies par šo izgudrojumu, jo tās tik ļoti glābj situācijas, kad pie.rokas nav ūdens :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan