Jaunumu pirmie iespaidi| Ikdienas grims + video

18.01.17

Kad gan labāk izvērtēt vai produkts ir labs vai slikts? Protams, ka ieviešot to savā ikdienas kosmētikas maciņā vai plauktiņā (kur nu katrs tur to savu kosmētiku). Lai vai kā, tikai nēsājot kosmētiku pa dienu kopā ar produktiem, kas jau ir pārbaudīti un iemīļoti, var saprast kurš jaunums ir phē, metams atkritumu kārbā vai wow, lai to lietotu atkal un atkal. Man ir sakrājušies pēdējās pāris nedēļas vairāki jauni produkti, kurus esmu aktīvi testēju, lai saprastu ir labi vai nē. 
Seši jauni produkti. Daži no tiem pavisam svaigs jaunums veikalos, citi vispasaulē jau populāri, bet citi beidzot izvilki no putekļainā stūra, lai beidzot izmēģinātu kā nākas. Nu tad aiziet, lūkosim, kurš produkts jau jāsāk medīt veikalu plauktos, bet kuram droši iet ar līkumu. Piedevām raksta beigās, jums būs iespēja visu redzēt ar savām acīm - video formātā.

Catrice HD Liquid Coverage tonālais krēms* | 010 Light Beige
Tonālais krēms, kas sola matētu, "otras ādas" efektu. Pirmo reizi lietoju pipetes formāta tonālo krēmu. Iepriekš biju jau lietojusi šo tonālo krēmu tikai tumšākā tonī, bet īsti nevarēju neko saprast, jo tonis jau vien seju padarīja burkānu oranžu. Toties 010 tonis likās ļoti daudzsološs. Tiešām daudzsološs. Bet, nelaime tāda, ka ar visu to, ka gaišs, diemžēl dienas laikā oksidējas. Sākumā domāju, ka pūdera vai sliktā apgaismojuma vaina rīta agrumā krāsojoties, tomēr pēc tam apjautu, ka pie vainas tonālā krēma oksidācija, kas dienas laikā izpaužas, ka sejas ādas tonis pārvēršas ievērojami tumšāk nekā tikko uzklājot tonālo krēmu.
Un ļoti žēl, jo pēc konsistences tas ir vairāk kā patīkams. Esmu to klājusi ar otiņu un sūklīti, abos veidos efekts uz ādas ir glīts. Āda izskatās starojoša, viegli nomatēta, bet bez maskas efekta. Ja nebūtu tā oksidēšanās, teiktu, ka šis ir mans jaunais favorīts.
Viss ir lieliski, izņemot oksidācija. Ja kādam ir tumšāka āda, atšķirību nepamanīs, tomēr sniegbaltītes pēc pāris stundām sāks pēc oranžiem ķirbjiem izskatīties.

RCMA No-Color Powder birstošais pūderis
Pēc tam, kad iepazinos ar slavenajiem Coty Airspun un Laura Mercier birstošajiem pūderiem bija laiks iepazīties arī ar 2016. gada visapspriestāko birstošo pūderi - RCMA. Pasūtīju to novembra beigās, bet Latvijas Pasts nozaudēja manu sūtījumu. Nācās runāt ar Beauty Bay par atkārtotu sūtīšanu.
Dzīvoju veselu pusotru mēnesi bez normāla pūdera, un kad saņēmu RCMA, priekā sasitu plaukstas.
Man patīk, ka pūderis ir vēl daudzreiz smalkāks par smalko Laura Mercier pūderi. Liekas, ka pūdercukura smalkumā. Lai arī pūdera krāsa ir balta, uzklājot uz ādas tas ir bez krāsas. Pats foršākais, ka šis ir lielisks pūderis ja sejas āda ir sausa, jo tas neizcels nevienu sausu pleķīti vai līniju.
Pagaidām esmu lietojusi vien pāris reizes, bet ja neskaita iepakojumu, kas nav tiešām parocīgs, pārējos viss ir lieliski, un man nav nekādu pretenziju. Ja ir iespēja noteikti uzmeklējiet. Es iegādājos mājas lapā Beauty Bay.

Makeup Revolution Ultra Blush Palette vaigu sārtumu palete | Hot Spice
 Es sevi nevarētu nosaukt par vaigu sārtumu cienītāju, jo vairāk patīk konturēt un bronzēt, bet sārtuma lietošana vienmēr ir tāds solis, ko vajag, citādi grims nebūs pabeigts pilnībā. Bez vaigu sārtumu nav iespējams "savilkt" kopā visu grimu, it sevišķi acu grimu ar lūpu krāsu.
Nolēmu, ka gribas kaut ko izmēģināt no Makeup Revolution zīmola, kas veikalos Drogas ienāca kā liela vētra, un izlēmu, ka jāsāk tieši ar vaigu sārtumu paleti, jo biju jau dzirdējusi un lasījusi labas atsauksmes par to.
Kopš brīža, kad palete nonāca manās rokās, lietoju tikai vienīgi šo paleti. Seši no astoņiem toņiem ir izcili. 2 satīna, 2 matēti, 2 mirdzoši un 2 marble efekta. Tie, kas marble efekts (ar tādu interesantu rakstu), tie galīgi garām. Slikti klājas uz otas, un uz sejas izskatās dikti nejauki. Savukārt, pārējie ir izcili. Viegli klājas, ir ļoooti pigmentēti un noturīgi. Video zemāk redzēsiet cik viegli pāršaut pār strīpu ar šiem mazulīšiem.
Kopš man ir Makeup Revolution vaigu sārtumu palete, arvien vairāk iedvesmojos lietot vaigu sārtumus. Tiešām lielisks produkts par mazām naudām. Pietam, palete pati par sevi arī ir kvalitatīvi nostrādāta: melns, glancēts dizains un milzīgs spogulis. Ko vēl vairāk vēlēties?

L'Oreal Volume Million Lashes Fatale skropstu tuša
Jauno Volume Million Lashes Fatale skropstu tušu izmēģināju vien izmēģināšanas pēc, un uzreiz sapratu, ka tā ir patiešām laba. Man ir ļoti grūti ar skropstu tušām, un tad, kad es atrodu kaut ko lielisku, par to varētu runāt un runāt. Un šis ir tāds gadījums.
Biju mēģinājusi Volume Million Lashes Feline, kas pirms laiks iznāca, un tā ļoti nepatika. Arī Fatale likās būs no tās sliktās kategorijās, jo birstīte liekas tāda milzīga un paņem pa daudz produkta, taču atlika man uzklāt uz skropstām un vien nopriecāties par efektu.

Fatale ne tikai atdala katru skropstu un dod superīgu apjomu, bet arī palīdz skropstām noturēt atliekumu. To ir diezgan grūti noņemt, kas ir labi, jo nav jābaidās, ka dienas laikā smērēs plakstiņus.
Zinu, ka daudzas ar skepsi lasīs manis sacīto, jo L'Oreal un bla, bla, tomēr es varu ikvienai ieteikt pamēģināt kaut vai uzklāt šo tušu, un uzreiz sapratīs par ko es runāju. Manas skropstas ar šo tušu izskatās divreiz biezākas un foršākas. Pilnīgi prieks skatīties. Bet, ja neesat pārliecinātas par ko runāju, video visu varēs redzēt.

NYX Wonder Pencil zīmulis | Light
Rītos, kad pagājušajā vakarā ilgi lasīta grāmata vai skatīta filma, ballīte vai citi pasākumi, acis ir sapampušas un sagurušas, un tad vienmēr lieliski talkā nāk ne tikai gaišas mirdzošas acu ēnas, bet arī šāds brīnumzīmulis miesa krāsas tonī, ko uzklājot uz ūdenslīnijas liek acīm izskatīties mundrākām, daudz gaišākām un jaukākām. Man ir šāds zīmulis no Rimmel, bet to uzklājot vienmēr var redzēt, ka tur kaut kas uz acīm ir. Savukārt, uzklājot NYX zīmuli, ar neapbruņotu aci neviens nekad nepateikts, ka kaut kas krāsots, bet skatiens tik mundrs un "svaigs".
Es NYX Wonder Pencil lietoju tikai acīm, bet vispār - šis zīmulis ir ļoti daudzfunkcionāls un lietojams pat lūpu formas korekcijai, kad uzklāta lūpu krāsai, vai sīku nepilnību maskēšanai.

Rival de Loop Young Matt‘ n‘ Lasting Matt-Lipgloss matēts lūpu spīdums | 02 Trendsetter
Nu ko, saldākais ēdiens beigām? Vēlos uzreiz pateikt, ka brīnos par to, ka iepriekš par šo matēto lūpu spīdumu nebiju nekur lasījusi, jo šis ir kas vairāk kā wow!!
Rival de Loop, tas spilgti rozā kosmētikas stends Drogās, mani īpaši neuzrunā, jo liekas, ka tur viss pusaudžu meitenēm, tomēr pateicoties savai draudzenei Lapsai un viņas stāstam par matēto lūpu krāsu, lika uzreiz doties un aplūkot vēlreiz šo stendu. Atradu šo perfekto toni (dūmakaina plūme) par nieka 1.99 €. KOO? Jā, par 1.99 €.
Pigments kolosāls. Tik aromāts atbaidošs, jo smaržo pēc gumijas. Ir nedaudz, nedaudz lipīgs uz lūpām. Bet, tas efekts.. sagādā vairāk kā sajūsmu.
Lūpu spīdums vispirms klājas ļoti šķidri un krēmīgi, ka liekas matētais efekts vien nodrukāts mārketinga triks, bet pēc mirkļa tas jau ir nožuvis un matēts. Pats labākais, ka neatstāj nekur nospiedumu pēdas. Pat pie noņemšanas nākas pacīnīties, jo turas pat pārāk labi. Vienīgais, kas uzveiks bez žēlastības - eļļa. Bet, tas visiem matētājiem tāds kā bubulis. 
Ja patīk šādi mauve tipa lūpu krāsu toņi, iesaku! 1.99 € vispār liekas kā pa velti priekš šī produkta. Protams, rēķinieties, ka dienas laikā tas sāks strādāt visādus brīnumus, taču uz pāris stundām man nebūtu vispār nekādu šaubu par tā noturību. Noteikti vēl rakstīšu par saviem piedzīvojumiem ar šo arī turpmāk, jo pati viņu lietoju vien no pagājušās sestdienas.

Izveidoju ikdienas, pavisam ātru un vienkāršu, grimu liekot kopā jau sev iemīļotos produktus ar šajā rakstā aprakstītajiem jaunumiem.

Pareizi, pareizi esmu uzfilmējusi arī video, kur izmantoju šos un citus sev jau iemīļotos produktus. Kopš ilgiem laikiem šis ir pirmais video, ko saņēmos un uzfilmēju. Nekas nesanāca kā gribētos, bet man bija sajūta, ka vajag. Un vajag tieši tagad. Smieklīgi, bet filmējot rokas vispār neklausīja. Sajūtas nez kāpēc liekas, ka filmē live video, un tas bija satraukuma iemesls. Kamera vēl sveša, bet lieta labojama.
Ir man vēl jāpadarbojas ar gaismām, krāsu korekciju, montāžu un mūzikas piemeklēšanu, bet ceru, ka jums kaut cik video patiks. Priekš pirmās reizes domāju, ka nav tik traki. Nav jau tā, ka filmēju pirmo reizi, bet pēdējo reizi video režīmu izmantoju 2015. gadā. Labs laiciņš jau pagājis.
Man liekas, ka gribu tagad filmēt, tāpēc labprāt dzirdēt jūsu komentārus un pārdomas. Sākumā sākšu ar šāda veida video, bet domāju, ka varētu pamēģināt arī parunāt. Lūk, tas būs jau kā cirka priekšnesums manā izpildījumā :D
(ja redzat, ka bieži skatos uz sāniem, tas tāpēc, ka tur man stāv atsevišķs ekrāns, lai redzu vai vispār esmu fokusā)

Grimā izmantoti:
Catrice HD Liquid Coverage tonālais krēms | 010 Light Beige
Catrice Liquid Camouflage konsīleris | 020 Light Beige
RCMA No-Color Powder birstošais pūderis
Artdeco Hello Sunshine Bronzing Powder Compact bronzeris | 080 Toffee
Makeup Revolution Ultra Blush Palette vaigu sārtumu palete | Hot Spice
L'Oreal La Palette Nude acu ēnu palete
L'Oreal Volume Million Lashes Fatale skropstu tuša
Rimmel Accelerator Mascara skropstu tuša
NYX Wonder Pencil zīmulis
H&M Beauty Brow Specialist uzacu zīmulis| Espresso
Artdeco Clear Lash&Brow Gel želeja
The Balm Mary Lou Manizer izgaismotājs
Jordana Easyliner Lip Pencil lūpu zīmulis | Rock n Rose
Rival de Loop Young Matt‘ n‘ Lasting Matt-Lipgloss matēts lūpu spīdums | 02 Trendsetter
NYX Matte Finish grima fiksators

14 comments:

  1. Beidz, bez stresa - video foršs un tu izskaties ļoti, ļoti labi :)

    AtbildētDzēst
  2. Flawless meikaps! Es dodos pēc dūmakainās plūmes :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies :) Ceru, ka dūmakainā plūme patiks tikpat ļoti kā man ;)

      Dzēst
  3. Par to Catrice tonālo krēmu arī ilgi nevarēju saprast kāpēc sejas āda tik ļoti atšķiras no kakla :D
    Jo uzklājot viss bija kārtībā. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, pirmajā brīdī viss ir lieliski, tik pēc laika saproti, ka seja izskatās pēc katastrofas salīdzinājumā ar kaklu :D

      Dzēst
  4. Es tavu youtube kanālu varētu visu dienu skatīties! Tik mierīgs, harmonisks un vizuāli pievilcīgs video, nu super. Tas ir kā skatīties Jacklyn Hill bez viņas pretīgās spalgās balss un šķobīšanās. :))) Lai tev izdodās un gaidu jaunus video! ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ak, mīļš paldies par tik atzinīgiem vārdiem! Nedaudz pat sasmējos. Noteikti Tavs komentārs man kalpos kā motivācija turpināt taisīt video vēl un vēl. Domāju, ka pēc nedēļas jau būs kaut kas jauns ;)

      Dzēst
  5. Drīkst uzjautāt, no kurienes pasūti Coty un RCMA?:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, protams. :) Coty sūtīju caur beautyjoint.com, bet RCMA caur beautybay.com

      Dzēst
  6. Video ir pat ļoti ok. Tev ļoti skaistas acis - acu krāsa!

    AtbildētDzēst
  7. Vai tad šī Makeup Revolution Ultra Blush Palette vaigu sārtumu palete ir pieejama drogas? Neesmu manījusi tur tādu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man gan likās, ka biju redzējusi.. bet, varbūt arī nav. Jebkurā gadījumā, es savējo iegādājos interneta veikalā serenity.lv :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan