Nude lūpas visām sezonām

29.01.17

Perfekto bēšo lūpu krāsu ir tikpat sarežģīti atrast kā savu "īsto sarkano", jo ir ne tikai būtiski saprast kāda formula patīk, bet arī kāds ir ādas tonis, jo visiem nepiestāvēs viens tonis. Un lai arī no malas liekas, ka izskatīsies baigi labi, uzliekot var rūgti maldīties. Es pati vēl aizvien esmu savas perfektās nude lūpu krāsas meklējumos, jo viens pa tumšu, cits pa rozā, bet trešais - jau pārāk gaišs, ka ļoti izbalina sejas ādu un rada slimīgu izskatu. Pēdējā laikā esmu ļoti iemīļojusi tieši lietot neitrālos, bēšos toņus ikdienas grimā, tāpēc tos apkopoju vienā rakstā. Piebildīšu vien, ka šie ir toņi, kas pilnīgi noteikti lietojami visu cauru gadu, neatkarīgi no gada laika, jo toņa izvēle ļoti nosaka arī gadalaiks. Lūk, tad šie toņi būs atbilstoši lietojami kā tagad, ziemas aukstumā un arī pēc tam pavasarī, vasarā ut..
Pamācības ir daudz un dažādas kā meklēt īsto, bet galvenais ir saprast kāds ir ādas apakštonis - vēss vai silts, jo negribas iegādāties tādu lūpu krāsu, kas saplūst ar mūsu ādas krāsu, ir pa rozā vai par brūnu. Tātad pavisam gaišiem cilvēkiem iesaka izvēlēties bēšo toni, kas ir nedaudz ir rozā pusi, savukārt jau drusku siltākam gaišajam tonim ir iespējas gan sliekties uz rozīgu, gan persikoto. Tātad, ja ādas tonis ir tumšāks, tad izvēlamies persikoto toņu bēšos, bet ja pavisam ir tumšāks tonis, tad jau var sākt izvēlēties bēšo nedaudz ar brūnu krāsas piesitienu.

Tomēr šeit ir viena būtiska lieta, ko varu no savas puses pastāstīt, kur prakse iespējams no teorijas stipri atšķiras. Man personīgi, savām lūpām no dabas ir rozīgs tonis, tāpēc man ir ne tikai būtiski meklēt toni, kas neitralizē šo "sārtumu", bet arī pietiekami pārklāj. Un tiem, kam no dabas ir sārtas lūpas kā man, būs grūti piemeklēt ideālo persikoto, jo teorētiski ādas tonis atļauj, bet praktiski redzēsiet, ka tas nebūs tas, kas līdz galam patiks, jo lūpas saplūdīs kopā kā viens tonis ar ādu. Līdz šim vienīgais kā es varu sastrādāties ar pavisam bēšajiem, lai neizskatītos pavisam kā "balta lapa" ir uzklāt nedaudz lūpu spīduma pa virsu.

A photo posted by Zanda (@zanda_mileiko_) on

NYX Soft Matte Lip Cream lūpu krāsas* | Stockholm un Cannes (8.95 €)
Ja vēlaties matētu un komfortablu lūpu produktu, tad Soft Matte lūpu krāsas būs īstās ar kurām sākt. Uzklājot uz lūpām tās jūtas ļoti patīkami, taču nedaudz neierasti, jo tā kā viņas ir krēmveida un klājas kā putas, viņas šķietami aizpilda visas rieviņas. Ja jums ir labi mitrinātas un koptas lūpas raižu nebūs, tomēr.. ja jums ir sausas un sasprēgājušas lūpas, viss tiks izcelts uz āru.
Stockholm noteikti ir pats slavenākais tonis, kas visbiežāk ir izpirkts, jo kā nu ne, ja tas ir silts nude tonis, kas vairumam cilvēkus izskatīsies ļoti labi. Šeit gan pavisam sniegbaltītēm nederēs, iespējams pārāk cauri nāks sarkanīgais pigments, tomēr visiem, kuriem ir zeltainie apakštoni, noteikti Stockholm ir jāuzmeklē. Savukārt, otrs tonis Cannes, tas vairāk sliecas uz rozīgo pusi, kas varbūt līdz neskaitās kategorijā bēšs, tomēr zinu, ka ir cilvēki, kas lieto arī rozīga apakštoņa neitrālos. Lūk, tad Cannes būs tieši jums.
Ja par izpildījumu, tad Soft Matte lūpu krāsas nebūs tās pašas noturīgās, bet pozitīvi ir tas, ka droši dienas laikā var uzklāt vairākas reizes pa virsu un nekas ne velsies, ne sasēdīsies, jo bieži ir problēma, ka uzklājot atkārtoti lūpu krāsa gluži kā veļas un neklājas vairs tik līdzeni. Tad jāņem viss nost un jāklāj pa jaunam pilnībā.

Maybelline Color Sensational The Creamy Mattes lūpu krāsa* | 932 Clay Crush (9.99 €)
Maybelline rudenī iznāca ar vairākām matēto formulu lūpu krāsu toņiem, un ātri vien ieguva lielu popularitāti, jo kā nu ne, piedāvājumā ir ne tikai spilgtie un piesātinātie, bet arī šāds skaistums - bēšais 932 Clay Crush. Tonis vairāk atgādina dedzinātu karameli, tātad uz silto, brūno pusi, kas arī nebūs pavisam īstais ļoti gaišiem cilvēkiem, jo izskatīsies vairāk kā ķieģeļu oranžīgs.
Man nepatīk Maybelline lūpu krāsu mākslīgā smarža, taču viss pārējais ir lieliski. Lūpu krāsa ir ļoti krēmīga, pigmentēta un uz lūpām jūtas patiešām komfortabli. Tai nav pilnīgs matēts efekts, drīzāk satīna, kas ir labi, jo ne visiem dienas laikā patiks pavisam sausas un matētas lūpas, kas vienā brīdī var likties pa ļoti traucējoši.

Isadora Twist-Up Matt Lips lūpu krāsa | 51 Bohemian (15.99 €)
Par šo Isadora lūpu krāsas atklājumu jāsaka paldies vienai no manām lasītājām, kas ieteica iegādāties, jo esot tiešām lielisks nude tonis. Un tā arī. No visiem šajā rakstā piedāvātajiem tas ir pats gaišākais tonis, taču ļoti veiksmīgi sastrādājas arī ikdienas lietošanai, jo ir tādi nude toņi, kas tikai perfekti der bildēt un aci pret aci dienasgaismā izskatās kā "tonālā lūpas" (atceraties to slaveno trendu vairāk kā 10 gadus atpakaļ?). Tad lūk, tas nav stāsts par šo Isadora lūpu krāsu.
Tonis perfektā bēšumā, ne pa blāvu, ne pa brūnu, un uzklājot turas teju pusdienu noteikti. Dienas laikā mēdz nedaudz sasēsties mutes kaktiņos un tievās, bet nekas traģisks. Man ļoti patīk lūpu krāsas iepakojums, jo ērti uzklāt piekļaujoties lūpu formai un nav vajadzīgs lūpu zīmulis pirms tam. Manuprāt, viena no lieliskākajām lūpu krāsām, ko pēdējā laikā esmu atklājusi. Visas šeit ir labas, bet Bohemian noteikti nr.1.

MAC Lip Pencil lūpu zīmulis | Whirl (16 €)
2015. gadā šis zīmulis atdzima gluži kā Fēnikss no pelniem, un tas viss pateicoties Kailijai Dženerei, kas apgalvoja, ka viņas pufīgo lūpu noslēpums ir tieši šis Whirl zīmulis. Kad Latvijā atvērās stends Stockmanā, viņiem nebija šī toņa, toties tagad tas beidzot ir pieejams.
Šis ir mans pirmais produkts un ļoti priecājos, ka sāku tieši ar šo zīmuli. Pats par sevi zīmulis ir diezgan ciets, kas daudziem var likt vilties, Tas ir vidēji pigmentēts, taču ļoti labi turas visas dienas garumā. Kāpēc ieliku lūpu zīmuli pie nude lūpu krāsu saraksta? Jo pati ikdienā visbiežāk izvēlos parasto lūpu krāsu vietā iekrāsot ar lūpu zīmuli visas lūpas un viss. Daudz noturīgāk un komfortablāk.
Whirl uz ļoti silta ādas toņa izskatīsies vairāk rozīgs un vēss, taču mana blāvajam ziemas tonim, tas pielāgojas kā brūns vairāk. Ļoti patīk Whirl ir tieši tas tonis ar kuru droši var pārzīmēt lūpu līnijas, veidojot pufīgu lūpu efektu, bet no malas neviens nepateiks, ka tur kaut kas pārzīmēts.


---
Vai jums ir izdevies atrast savu perfekto bēšo lūpu krāsu? Noteikti padalieties, jo man interesētu vēl gaišāks nude tonis, kas labi izskatītos ar tumšu smokey eyes.

! produkti, kas atzīmēti ar * ir uzņēmumu piešķirti PR produktu paraugi

2 komentāri:

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan