5 jaunumi skaistumplauktā: janvāris

31.01.17

5 jaunumu kārtā atkal kaut kā sanācis, ka iekļāvu produktus no katras kategorijas: matiem, sejai, nagiem un dekoratīvā kosmētika. Četri no janvāra jaunumiem patiešām mani favorīti, bet par vienu man ir šaubas, jo neredzu tādu pielietojumu kā varbūt ražotājs solītu.
Schwarzkopf OSIS+ Flatliner Heat Protection Spray aizsargājošs līdzeklis (~13 €)
Līdz šim biju lietojusi Hairbody veidošanas līdzekli, arī no Schwarzkopf profesionālās līnijas, bet ejot iegādāties kārtējo iepakojumu, ieraudzīju, ka plauktā nav palicis neviena paša Hairbody. Sapratu to, ka jāņem tad kaut kas cits. Tā kā matus veidoju ar fēnu un taisnotāju, tad vispareizāk likās paņemt šo Flatliner aizsarglīdzekli.
Uz šo brīdi esmu lietojusi viņu jau divreiz un man jau ir izveidojis viedoklis par šo līdzekli. Tam ir dīvains aromāts, bet tad perfekti dozējas. Veido izcilu platleņķa migliņu, ka visi mati tiek noklāti ar produktu. Mati ar fēnu žāvējas daudz ātrāk, un pēc fēnošanas nav tik pūkaini kā parasti. Taisnojot matus, ievēroju, ka mati labāk saglabā veidojumu. Izmēģināšu kā ir ar lokām, bet taisnojot baigi labi. Un trešā lieta, nekairina galvas ādu, kas noteikti ir ļoti būtiski.

DNC Barojošs biovasks nagiem* (~2 €)
Ar visu to, ka es regulāri lietoju vitamīnus un uztura bagātinātājus, lietoju nagu stiprinātājus (labi, šeit sev nemelošu. Precizējums: kad atceros, tad uzlieku), bet ar visu to mani nagi iemanās šķelties un neaug garāki par noteiktu garumu. Lietojot roku krēmus, ir skaidrs, ka tas nav īstais palīgs tieši nagiem, tāpēc nolēmu katru vakaru sevi piespiest un lietot DNC Biovasku nagiem, kas sola mitrināt un stiprināt nagus. Noliku sev blakus uz naktsskapīša un tagad regulāri lietoju. Rakstot, tagad skatos, ka nagi patiešām izskatās vairāk spīdīgāki un veselīgāki. Bet pats labākais, ko es uzreiz novēroju, ka man neplaisā kutikulas. Man tā vienmēr ir bijusi milzu problēma ziemā, bet tā kā āda vairs nav tik sausa, tad neplaisā.
Ļoti miniatūrisks iepakojums, pavisam mazs vietas aizņems ja pat nēsāsiet līdz mazajā rokassomiņā. Biovasks atstāj taukainu kārtiņu, tāpēc pēc lietošanas grāmatas laikam nebūs labākā nodarbe, ko darīt, bet ja uzklāj un dodas gulēt, tad ir ļoti labi. Ja izdomājat, ka jums tādu arī vajag, un cīnāties ar sausām kutikulām, tad jāmeklē Drogās, nodaļā pie acetoniem un citiem manikīram paredzētiem līdzekļiem.Kopjošs, dabisks, ļoti lēts un, vēl pietam, pašmāju zīmols. Man jau liekas, ka labāku neatrast.

Germaine de Capuccini Timexpert SRNS intensīvi atjaunojošs acu kontūras serums (~ 58 €)
Pamanīju, ka acu zona palikusi ievērojami sausāka, tāpēc atsāku atkal lietot acu krēmu. Germaine de Capuccini Timexpert SRNS acu serums biju pāris reizes izmēģinājusi un sapratu, ka laikam īsti nepatīk, bet kad atkal nolēmu pamēģināt, šoreiz mana reakcija bija pavisam cita.
Serums ir paredzēts lietošanai no 25 gadiem, bet ja man jau 22, tad jau laikam var nedaudz pievērt acis uz to, ne?
Lai vai kā, serumam ir ļoti, ļoti patīkama želejas konsistence, taču uzklājot uz ādas, tas paliek samtains un nedaudz eļļains. Absorbējas pēc neilga mirkļa, bet efekts ir jūtams pat vēl nākošās dienas rītā. Acu serums ir droši lietojams arī zem dekoratīvās kosmētikas. Parasti no rītiem nelietoju acu krēmu, jo tad dienas laikā konsīleris ātrāk "noēdas" nost un saiet rievās.
Lietojot šo serumu jau pāris nedēļas diendienā, jāsaka, ka patiešām esmu ļoti priecīga par efektu. Āda ap acīm ir ievērojami uzlabojusies. Un tas ir tikai pāris nedēļās. Interesanti, kā būs vēlāk? Ražotājs gan raksta, ka serums arī palīdz cīnīties ar tumšiem lokiem un pietūkumu, bet to gan es īsti nenovēroju.
Jautāsiet, kāpēc tik dārgs. Pats par sevi zīmols jau skaitās no profesionālās kosmētikas klāsta, bet tā atslēga slēpjas sastāvā. Sastāvā ir Cinka-glicīna un RC-Advanced kompleksi, augstas koncentrācijas kolagēna aktivators, Hialuronskābe, Multivitamīnu un C vitamīna nanoemulsijas, persiku u.c. augu ekstrakti. Lūk, tāds bagātīgs kokteilis, kas noteikti dod to uzreiz redzamo efektu.

RCMA No-Colour Powder birstošais pūderis (10.82£)
RCMA pūderis noteikti mans pats foršākais jaunums, bet periodā kamēr biju palikusi bez normāla pūdera apjautu cik ļoti mainās sejas grims no viena vienīga pūdera. Kad saņēmu pastā, teju vai dejoju, jo beidzot atkal varēšu sevi iemērkt baltā pūdera kārtā :D Labi, tas laikam izklausījās, ka es kaut ko lietoju vairāk.
Ļoti smalks pūderis, kas klājas caurspīdīgi, bet ja uzslāņo un ļoooti pārspīlē, tad seja var tiešām izskatīties stipri gaišāka. Balto gaismu neķer, kas ir superīgi. "Cepj" seju lieliski. Pat nezinu, ko lai vēl pasaka, kā tikai vēl to, ka visiem, kas slavēja tiešām bija taisnība - tas ir lielisks.

L'Oréal Paris Infaillible Lip Paint šķidrā lūpu krāsa* | 205 Apocalypse Red (8.49 €)
Viens no janvāra interesantākajiem jaunumiem veikalos, noteikti ir jaunās L'Oreal Lip Paint šķidrās lūpu krāsas. Ja nemaldos, tad viņām ir divas dažādas formulas, tomēr matētā formula mani ieinteresēja vairāk. Man bija arī lillā tonis, tomēr tas tik ļoti ar manu ādas toni nesadraudzējās, ka uzdāvināju to cilvēkam, kuram izskatījās perfekti uz lūpām. Savukārt, sev paturēju šo piesātināto sarkano toni, kas saucas Apocalypse Red.
Šķidrajai lūpu krāsai ir intensīvs pigments, tomēr uzklājot uz lūpām tas klājas švīkaini un nedaudz nevienmērīgi. Ar visu to, ka jūtas ļoti patīkami uz lūpām, gluži kā mitrinoša lūpu krāsa, var pamanīt, ka vietām krāsa ir intensīvāka, vietām praktiski nav uzklājusies. Interesants fakts, ka lūpu krāsa nežūst, tāpēc matēto efektu es neredzēju.
Baidos šo toni uzklāt kaut kur ārpus mājām, jo tas nozīmēs, ka būs nemitīgi jāskatās spogulī vai nav jau izsmērēta pa visu seju un nav salīdusi kaktiņos vai uz zobiem, Ja formula būtu matēta, būtu lielāka drošība nēsājot. Sajūtās jūtas ļoti labi, tur es neko sliktu nevaru pateikt, bet zinot sevi, man patīk ļoti, ļoti noturīgas formulas, lai pēc stundas man uz lūpām nav tik palikusi blāva kontūra. Tas tomēr nav forši, kad sarunājies ar cilvēku un tev neko nesaka, ka lūpu krāsa sen noēdusies. Tad paskaties spogulī, lādējies par to, kur mana galva bija ātrāk. Tāpēc, lai tādu situāciju vairs man nekad nebūtu, ja man ir jāiziet sabiedrībā, un gribu tumšas lūpas, vienmēr likšu ultra noturīgu matēto lūpu krāsu, kuru no lūpām varēs teju tik noskrāpēt.
Ja atgriežamies runājot par Lip Paint lūpu krāsām, tad mitrinošās formulas gan man likās perfektas. Jo tik jaudīgu pigmentu un lielisku sajūtu sen nebiju jutusi uz lūpām. Es teiktu, noteikti uzmeklējiet Laquer formulas toņus, bet par matētiem jums jau pastāstīju. Es noteikti pati vēlos apskatīt arī to nude toni, kas bildes izskatās baigi kārdinošs. Varbūt paveiksies.


! produkti, kas atzīmēti ar * ir uzņēmumu piešķirti PR produktu paraugi

8 komentāri:

  1. DNC Neražo Latvijā, DNC Ražo Krievijā ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies. Precizēju informāciju.:) Jā, tiešām pašlaik ražo Krievijā, bet uzņēmums ir mūsu pašu. Kā paši pārstāvji minēja, drīzumā pabeigs arī Latvijas rūpnīcu celt, un tiešām būs korekti rakstīt jau, ka arī ražo Latvijā :)

      Dzēst
  2. Kur pasuutiiji RCMA puuderiiti? Ljoti gribu un ilgi skatos :) :)

    Anete,
    Lapoudreblog.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es sūtīju no Beauty Bay, bet viņiem vairs nav bijis pievedums kopš decembra :/ Vēl var skatīties Beautylish.com, tur arī var iegādāties RCMA :)

      Dzēst
  3. Es savu RCMA pūderi gaidīju no novembra. Janvāra sākumā jau dabūju atpakaļ visu naudiņu un šeku reku janvāra beigās viņš tomēr atnāca! :) Superīgs pūderis - viennozīmīgi viens no vislabākajiem!

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O, tad jau man pat ātrāk atnāca. Es savējo pasūtīju pašās novembra beigās un tik janvāra sākumā saņēmu :)

      Dzēst
  4. Paldies, par biovaska "atklāšana". :) Šobrīd mans vienīgais glābējs rokām pēc garām darbadienām, strādājot sausā gaisā un putekļainā vidē.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ir ļoti liels prieks, ka tiešām patīk šis produkts, jo tas ir arī mans glābiņš. :) Vienmēr ieteikšu tikai to pašu labāko! :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan