2016. gada vilšanās produkti

24.01.17

Visa gada garumā meklējot tos īstos un pašus labākos produktus, nākas sastapties arī ar tādiem, kas pat tuvu nav tam, kas patiktu. Protams, patika/nepatika rodas no subjektīvā viedokļa un gaumes, un tikai loģiski, ka katram šī gaume un priekšrocības atšķiras izvēloties konkrētus produktus. Esmu apkopojusi savus pagājušā gada vislielākos vilšanās produktus. Pilnīgi pieļauju, ka daudzi no šiem minētajiem būs jūsu favorīti, tomēr vēlētos, lai neuztverat šo kā apvainojumu tiem produktiem, kas jums tik mīļi, bet vienkārši es centīšos paskaidrošu kas man nav konkrēti paticis, tomēr tas nenozīmē, ka visiem cilvēkiem vienlīdzīgi tie liksies tikpat slikti.
Apkopojot visus produktus, kas nav patikuši, acīmredzami pamanīju, ka visvairāk šādu produktu ir kategorijās matiem un dekoratīvā kosmētika. Ļoti daudz tika mēģināti matu kopšanas produkti, jo arvien nopietnāk pieķēros pie to veidošanas un krāsas saglabāšanas. Savukārt, par dekoratīvo kosmētiku, nav nekāds pārsteigums, jo diezgan daudz gada laikā sanāk izmēģināt, tikai loģiski vienmēr atradīsies kāds produkts, kas nav paticis.
Davines Alchemic Red šampūns sarkaniem/rudiem matiem: nopirku sēriju un ļoti nopriecājos par kondicionieri, tomēr jāsaka, ka šampūns manai galvas ādai nederēja vispār. Ja toni tas saglabāja un atsvaidzināja tiešām forši, tad pa visu galvas ādu uzmetās tāda kā sausa zvīņa. Fui, zinu, ka izklausās diezgan biedējoši, bet tā ir. Tas notika tāpēc. ka noteikti šampūnā kaut kas ir tāds, kas ļoti sakairināja manu jūtīgo galvas ādu. Palietoju vairākas reizes un sapratu, ka mūsu ceļiem jāšķiras.
Satinique Hair Oil Serum eļļa/serums: iepriekš tiku lietojusi daudz eļļas un serumus, tagad gan mazāk, jo mati stipri īsāki, tomēr savu reizi arī savam bobam ieklāju pāris pilienus eļļas, lai pabarotu matu galiņus. Ieklājot Satinique, apjautu, ka ļoti noslogo matus un padara tos smagus. Ātri satauko. Rada nekoptu matu efektu.
Wella Professionals Ei Mi Dynamic Fix matu laka: izlietoju visu iepakojumu, bet sapratu, ka nepatika. Pūšot tā dozē produktu vairāk pa gaisu kā uz paša mata. Klājas ļoti smalki, un ne īpaši labi fiksē. Runāju par šo laku arī ar savu frizieri, jo viņa arī viņu testēja, un mums bija praktiski vienāds viedoklis. Tad jau tomēr nav veiksmīgākā matu laka no profesionālās kosmētikas sektora.
Wella Professionals Ei Mi Dry Me sausais šampūns: daudz kur biju lasījusi cik patīkams sausais šampūns, tāpēc pie reizes nolēmu izmēģināt. Uzreiz varu teikt, ja lietojat Batiste, šim netuvojaties. Iepūšot matos vispār nav sajūta, ka mati paliek "svaigāki". Praktiski neapsorbē eļļas un pat nedaudz dod "mitrumu" matiem. Grūti pat izskaidrot. Un tas svaigais augļu aromāts man ar likās ne īsti veiksmīgs. Turēju birojā, lai pēkšņos gadījumos ir ar ko atsvaidzināt matus, bet katru reizi, kad lietoju, vispār nesapratu vai maz bija kāda atšķirība.
Schwarzkopf Got2b Mind Blowing matu laka: ļoti smalka matu laka, kas praktiski nefiksē matus, bet viegli pārklāj ar lakas kārtu.
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Therapy Sensitive Smoothe šampūns jūtīgai galvas ādai: kad sāku lietot ļoti patika, bet pagāja mēnesis un tiku vien izlietot iepakojumu līdz pusei, kad atskārtu, ka metas pamatīgas blaugznas un nieze no šī šampūna. Lūk, jums scalp therapy. Kad pārstāju lietot viss pārgāja, bet tā arī pa jaunam vairs neesmu viņu lietojusi.
Schwarzkopf Professional Osis+ Soft Glam Prep&Prime sprejs un matu laka: Prep&Prime sprejs nepatika, jo matiem atstāja sintētisku un jūtamu kārtiņu. Savukārt matu laka pārāk sakraukšķina matus, bet tik un tā nespēj noturēt lokas. Zinu, ka šo laku lieto mana draudzene, viņai patīk, bet man nepatika, jo mati likās cieti, bet lokas pēc pāris stundām jau bija nolaidušās.
Attirance Rice Face Scrub sejas skrubis: lai ar visu to, ka Attirance zīmols beidza savu pastāvēšanu, nolēmu tomēr uzrakstīt par šo produktu. Man ļoti nepatika nesaprotamā konsistence. Tas bija kā krēms ar bumbiņām. Bet tā bumbiņas vispār nedeva nekādu eksfoliējošu efektu. Tā, ka pavisam nekādu.
Decleor Aroma Night balzams: varbūt ļoti sausai ādai patiks, bet pat šādā ziemas aukstumā negribas lietot uz nakti tik biezu, vaskainu balzamu. Ļoti ciets, trekns un man liekas, ka arī ļoti neparocīgs lietošanai, jo grūti izskrāpēt no iepakojuma.
Madara Exfoliating Oil to Milk skrubis sejai: par šo šausmu skrubi jau biju rakstījusi savus sliktākos vārdos. Tikai atkārtošos, ka tik asu skrubi līdz šim biju lietojusi vienreiz, un tas bija no Čistaja Ļinija, aprikožu skrubis. Jā, tur ir eļļa- pieniņš formula, bet tie asie graudi, kas man liekas kā samalts aprikožu kauliņš, reāli plēš un skrāpē ādu. Beigās izlietoju to mazo 5ml iepakojumu plaukst skrubēšanai. Un pat plaukstām man tas likās pārāk abrazīvs. Varēju droši izlietot sēžamvietai, tur tāds raupjais tieši laikā.
Rival de Loop micelārais ūdens: šis ir viens no pēdējiem pagājuša gada vilšanās produktiem, un kārtējo reizi pārliecinājos, ka ne visi micelārie ūdeņi ir vienādi. Šis ir no sērijas, kas puto kā ziepes, un atlika vienreiz tīrīt acu kosmētiku, kad pēc tam manas acis kļuva vērša sarkanas. Jā, viņš ļoti labi noņem kosmētiku, bet seja reāli deg pēc viņas lietošanas. Atstāju sev izlietošanai , kad svačoju produktus uz rokām. Citam nekam neder. Un sejai jau nu vispār.
Joik Deep Cleansing Oil eļļa: kad viņu lietoju ļoti patika, pat atsauksmi pozitīvu uzrakstīju, taču tagad atceroties man liekas, kā es kaut ko tādu varēju lietot. Ļoti trekna, ķepīga eļļa, kurai lai pilnībā nomazgātu no sejas, jālieto labi putojošs līdzeklis, citādi uz sejas paliks nepatīkama kārta. Arī tā mēdz būt, ka tikai izlietojot saproti kā kaut ko tādu varēja pat sākt lietot.
L'Oreal Nutri Gold Extraordinary Night Cream Mask sejas maska/krēms: lai arī cik skaists iepakojums un superīga ideja, izveidot krēmu, kas ir kā maska lietošanai uz nakti, man galīgi neiepatikās tas efekts. Uzklājot uz ādas, sākumā viss liekas labi, bet pēc kāda laika var just, ka tas neiesūcas ādā un stāv kā kārta uz ādas, un aromāts pēc laika no patīkami saldena pārvēršas par alkoholisku jeb spirtainu. Es ar tādu aromātu pie deguna nespēju aizmigt, tāpēc jau pirmajā lietošanas reizē, vienkārši paņēmu un nomazgāju nost. Vairāk nemaz neaiztiku.
Kiehl's Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance sejas maska: tik daudz lasīju labas atsauksmes par šo, bet ar manu seju slikti sadraudzējās. Maska ir paredzēta, lai aktivizētu asinsriti, kas liek ādai mirdzēt un starot, bet kad es šo masku uzklāju uz sejas un paturēju 10 minūtes, viss, ko ieguvu bija plankumiem apsārtusi seja, kas neizskatījās pat ne drusciņ mirdzoša vai starojoša. Citi rakstīja, ka lieliska maska pirms pasākumiem. Nu ziniet, ja es šo uzliktu pirms kāda pasākuma un tad veidotu savu grimu, beigās nezinātu kā, lai nomaskē visus pleķus.
Stenders Royal Jelly lūpu balzams: lai arī Royal Jelly ir patiešām lieliska kolekcija priekš sausas ādas īpašniekiem, tad lūpu balzams vairāk izraisīja sliktas sajūtas kā labas. Lūpu balzamam smuks iepakojums, patīkams aromāts, tomēr tā pēcgarša, kas rodas mutē, kad tas ir uzklāts, ir ļoti nepatīkama. Tik ļoti, ka nav iespējams normāli to pat lietot.
EX1 Invisiwear tonālais krēms: šis ir tonālais krēms par kuru tik daudzi bija laba teikuši slavenie beauty guru savos Youtube kanālos un blogos, ka nolēmu pasūtīt. Bet, ak nu nē, pat pirmais F100 tonis ir traki oranžs. Vispār brīnos kā gaišā Youtube zvaigzne Nikki Tutorials lieto šo tonālo krēmu, un tas uz viņas ādas izskatās superīgi. Pat Adelei ir lietots šis tonālais krēms, kurai arī ir gaišs ādas tonis. Es nesaprotu, jo pat ar visu to, ka man nav sniegbalta āda, pat ar visu pūšamo iedegumu uz manas ādas, šis tonālais krēms izskatās šausmīgi. Tas ir biezs, ļoti sedzošs, bet tas tonis rada tādas galvas sāpes. Brāķis tas nevarētu būt, jo sūtīju no Lookfantastic, tātad oficiālas mājas lapas. Es viņu, protams, mēģināšu atjaukt un visādi citādi, bet līdz šim biju lietojusi vairākas reizes un tā ir kapitālākā vilšanās.
Bourjois Air Mat tonālais krēms: ar visu to, ka sniedz diezgan smuku efektu, pēc vairākām stundām tas peld pa visu sejas ādu, ka vienā vilcienā var noslaucīt visu nost ar parastu papīra salveti.
Maybelline Master Strobing Stick izgaismojošs zīmulis sejai: arī nesaprotu par ko tāda sajūsma, ja tas nograuž visu sejas grimu nost un izveido "caurumus" sejā? Jā, droši vien ja nelieto pūderi un pamatā klāj plāniņu BB, tad droši vien viss būs labi, bet ja gribas visu greznību - tonālais, pūderi utt., šis izēdīs pleķus cauri. Lai arī uz ādas tas klājas ļoti gludi, nespēj sadraudzēties ar visu sejas grimu.
LA Girl Pro Concealer konsīleri: vēl viens šāviņš garām ar dikti izslavētiem konsīleriem. Pati pazīstu vairākus cilvēkus, kas saka, ka šie ir ideāli, bet es reāli nesaprotu - kā? Tie ir tik ļoti tumši, oranži, sausi. Nē, nu varbūt man ir brāķis.. Pieļauju tādu domu. Bet negribas vēlreiz riskēt. Vienu reizi uzliku, lai maskēt lokus. Lieki gan piebilst, ka viss grims pārvērtās par katastrofu.
Maybelline Fit Me Matte + Poreless tonālais krēms: vēl aizvien nesaprotu sajūsmu. Manam ādas tonim neder pilnīgi neviens tonis. Ne jau tāpēc, ka nav gaišu. Bet gan tāpēc, ka pats gaišākais uz manis pārvēršas rozā, bet pārējie ir par oranžu. Pat ar Ditu Graudu, Maybelline grima mākslinieci, nospriedām, ka manam tonim tiešām nav neviens no 6 pieejamiem īsti piemērots. Un ja vēl tikai stāsts par toņiem. Uzklājot uz ādas, man ir sajūta, ka izvelk laukā visu slikto. Parasti jau ir jābūt, ka uzliec tonālo krēmu, sejas izskatās uzreiz labāk, bet ar šo ir reverss efekts - viss izskatās tieši sliktāk. Izceļas pleķi, izsitumi, sausums utt.
Dzintars Actual tonālais krēms: ar visu to, ka paredzēts sedzošam efektam, tonālais krēms manai ādai nedod pilnīgi nekādu efektu. Uzliekot ir sajūta, ka uz ādas ir nevis tonālais krēms, bet pavisam viegls ādas tonētājs.
Essence Stay All Day konsīleris: jau rakstīju salīdzinājumu ar Catrice slaveno konsīleri, un tik tiešām sapratu, ka Catrice ir pats labākais. Essence sākumā uzvedas ļoti labi, bet pēc pāris minūtēm nejauki oksidējas. Un zemacu zonai, lai maskētu tumšos lokus, tas galīgi neder.
E.L.F. Baked Highlighter izgaismotājs: lai arī daudz laba lasīts par šo pāris dolāru vērto izgaismotāju, manējais liekas vispār nedarbojas. Ļoti vājš pigments, nav iespējams uzklāt ar otu, un pēc konsistences kaut kāds ciets.
Maybelline Master Contour konturēšanas zīmulis: šis nav stāsts par to, ka man vienkārši nepatīk krēmveida konturēšanas produkti, bet gan stāsts par to, ka uzklājot uz ādas, tas izskatās kā netīrs pleķis uz vaiga. Man līdz galam nepatīk arī doma par vienu pusi ēnojumam, bet otru izgaismošanai. Kaut kas neliekas šajā produktā kopā.
Douglas Makeu-Up Aquarelle Powder bronzējošs pūderis: iepakojums grandiozi liels un smuks, tomēr uzklājot uz ādas liek vilties, Tam ir lielas mirdzuma daļiņas, kas uz ādas kļūst pārāk redzamas, un bronzerim, man jau liekas, ka tas nav pats labākais izskats. Arī divas izgaismojošo pūderu līnijas ir pārāk raupjas un spīdīgas. Tur prasās nedaudz smalkāku malumu un mazāk redzamu mirdzumu daļiņas.
Douglas Make-Up Lost in Galaxy kolekcijas acu ēnas un acu laineris: likās super skaista kolekcija, jo piedāvāja neredzētus toņus, tomēr pigmentācija tik švaka, ka šausmas. Lainerim bija problēmas, ka vāji klajās un nedaudz kairināja acis.
Oriflame The One Featherlight skropstu tuša: vienmēr ir tādas skropstu tušas, kas nepatīk un to es vienkārši nosaku pēc fakta: dod redzamu efektu vai nē. Man īsti nepatīk tušas, ka vienkārši viegli izķemmē un druciņ nokrāsu. Man vajag visu drāmu. Protams, ka šī tuša, to nesniedz, un perfekti atspoguļo savu nosaukumu: pūkas viegluma skropstas, kas citēju mums saprotamiem vārdiem - izķemmētas un viegli iekrāsotas jeb izskatās, ka to vispār nav.
L'Oreal False Lash Wings Sculpt skropstu tuša: manām skropstām nederēja tas, ka tuša ļoti daudz paņem produkta un to visu klājot uz skropstām, skropstas nolaižas. Nākas ķemmēm un ņemt nost lieko produktu, un lūk tas ir labi. Biju lietojusi abas iepriekšējās formulas un likās foršas, bet šajā tušā mani mulsināja fakts, ka tā ir bieza un slapja. Es vairāk lietoju tādas vidēji slapjas.
Maybelline The Blushed Nudes acu ēnu palete: ar visu to, ka paletē ir vairāki lieliski toņi, es nebiju sajūsmā par kopējo paleti kā tādu. Es saprotu, ka Naked 3 paletes analogs. Tomēr, ne daudzi cilvēki ikdienā lieto šādus rozīgos toņus uz acīm. Man prasītos, lai būtu arī kāds labs matētais un citi universāli toņi, jo tikai ar vienu šo paleti, neliekas, ka daudz ko baigi var uztaisīt. Vienmēr jāņem talkā vēl citi toņi no citām paletēm. Tāpat, vairāki toņi pārāk putekļos, spīdumi neķeras pie plakstiņa. Mana draudzene lieto šo paleti, bet es nevaru viņai piekrist tam cik ļoti viņai tā patīk. Protams, katram savs. Ja man ir jāizvēlas, tad klasiskā Nudes palete ir daudz labāka un universālāka.
Catrice Velvet Brow Poder uzacu pūderis: kaut kas šajā produktā nav līdz galam pārdomāts. KLājas ļoti ķepīgi, to momentā var pamanīt, ka neizskatās ne grama dabiski. Varbūt biezām uzacīm derēs, bet tādām vidēji biezām, izskatīsies ļoti nekopti un nelīdzeni.
Maybelline Baby Lips lūpu spīdums: nesapratu ne to mitrināšanu, ne efektu. Man likās kā slikts mēģinājums uzrāzot kaut ko starp lūpu balzamu un NYX Butter Gloss spīdumiem. Uzklājot, pēc kāda laika sasēžas visām rievās un mutes kaktiņos, ka no glaimojoša efekta par defektu. Mitrināšanu nejutu ne grama. Parasts spīdums, ja jautājat man.
MISSHA Perfect Brush Cleanser līdzeklis otu mazgāšanai: es nesaprotu kā šis produkts ir jālieto. Jo tas ir šķidrs kā express spirta variants, kad dezinficē otas, bet rakstīts uz iepakojuma, ka jānoskalo pēc lietošanas. Bet tas neputi un netīrumus laukā arī nevelk. Ja vēl acu ēnas otiņas so/so, tad lielo pūdera otu neiztīrīja vispār. Ņēmu vien talkā parastās Douglas otu ziepītes.
Sebamed Cleansing Shower Oil dušas eļļa: man ļoti patīk dušas eļļas, bet šīs eļļas aromāts vienkārši man lika šķobīties. Salds, atgādina zāli ar kaut kādiem ziediem. Es nespēju izturēt to aromātu, tāpēc vienkārši palietoju pāris reizes un izmetu laukā. Ar visu to, ka man ne līdz galam patika Eucerin eļļas vecais pūdera aromāts, tad salīdzinājumā ar Sebamed tie bija vien ziediņi.

---
Ļoti labprāt uzzinātu, kuri produkti jums ir likuši vilties pagājušajā gadā. Bet, varbūt kāds no maniem vilšanās produktiem, ir jūsu favorīts? Būtu ļoti interesanti palasīt jūsu pārdomas.

34 komentāri:

  1. O jà, daudzi ir man mīļi produkti un par Wellu es nepiekrītu, fix laka nav paredzēta galējai frizūras fixēšanai, bet gan procesā un sausais šampūns izcils, kad veidoju ( uz tīriem ) matiem apjomu pie saknēm! Tas ir mana kā friziera viedoklis, bet katram savs, man līgavas priecīgas un visu dienu ar frizūrām staigā, par parastiem matu veidojumiem man komentāru nav. :))
    Bija vēl daži, kas man tomēr šķiet noderīgi, bet tur tiešàm var atšķirties viedoklis

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Lauru, Tu jau, protams, esi kā profesionālis un zini pielietojumu ikdienā klientiem, bet tomēr piekritīsi, ka parastam patērētājam iegādāties tādu matu laku īsti nebūs īstākais variants, ja lakas funkcija ir tikai fiksēšana, ne frizūru veidošana. :)

      Dzēst
  2. Ljoti noderigs raksts, tieshi piemineti vairaaki produkti, kurus plaanoju iegadaties. Esmu izmegjinajusi Madara skrubi, ari nesadraudzeejos bet vairaak gan formulas deelj, seja nejutaas attiirita vispaar, kaut ari ikdienaa man ljoti patiik lietot eljljas kosmetikas nonjemejus. Ari Baby Lips spiidumu esmu lietojusi, arii shkjita nekaads, izskataas skaisti tikai iepakojumaa bet uz luupaam tieshaam saiet rievinjaas, tads kaa "uudenjains".

    Anete
    lapoudreblog.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man prieks, ka tiešām noder arī šādi raksti. :) Un es jau domāju, ka man teju vienīgajai tie Baby Lips negāja pie sirds. :/

      Dzēst
  3. Lietoju Joik eļļu, patīk. Otrs - bieži Tavos rakstos tiek pieminēta oksidēšanas. Godīgi, es pat nesaprotu, kā tieši tas notiek, jo ne reizi neesmu kaut ko līdzīgu novērojusi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī viņa patika, bet gada laikā atklāju, ka kosmētiku var noņemt tikpat efektīvi tikai ar daudz netaukaināku formulu. Protams, katram savs. Man eļļas tik un tā joprojām ir nr.1 kosmētikas noņemšanai, vienkārši JOik beigās likās jau pārāk trekna.
      Oksidēšanās ir tā reakcija, kad saskaroties gaisu un siltumu,tātad ādu, tonālais krēms vai pūderis paliek tumšāks. Tas var notikt uzreiz pēc uzklāšanas, bet notikt ar pēc vairākām stundām. Atšķirība būs tāda, ka redzēsi, ka grims uz sejas izskatīsies daudz tumšāk nekā sākumā uzklāts. Daudziem tonāliem krēmiem ir šī problēma, un iegādājoties gaišu toni beigās tas oksidējas par diviem toņiem tumšāks un seja kā burkāns. :/

      Dzēst
  4. Viens no maniem vilšanās produktiem ir Max Factor False Lash Effect Mascara - pēc nosaukuma varētu domāt, ka nu tik būs mākslīgo skropstu efekts, bet kuplinošā efekta nav gandrīz nemaz. Pavisam parasta skropstu tuša, kas jāklāj teju 3 kārtās, lai kaut cik būtu manāma, nerunājot jau par WOW efektu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vau, 3 kārtas tas jau ir par traku. Man jau ar patīk tās, kurām tiešām ir tā drāma redzama, tāpēc saprotu Tavu sāpi. :/ Noteikti zināšu, ka to ignorēt ja meklēšanu sev jaunu tušu :) Paldies!

      Dzēst
    2. Pie šī lieku daudz plusus. Un problēma nav dīvainajā birstītē, bet gan tušas formulā. Manas skopstas izskaījas viegli mitras bez jebkāda kuplinoša vai pagarinoša efekta. Tuša ir ideāla "no makeup makeup" efektam, jo vienīgā, kas zina, ka lietota skropstu tuša, esi tu pati..

      Dzēst
  5. Wellas laka un sausais šampūns man ļoti patīk, bet var būt mums matu tipi atšķiras.
    Strobing stick no Maybelline arī ļoti patīk, bet man ir sausā āda un tas nebojā manu meikapu vispār. Par Baby Lips spīdumu, The Blushes paleti gan esmu ar tevi, man tie nepatīk vispār..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mums noteikti, ka matu tipi atšķiras, jo man ir biezāks mats pēc struktūras un man ir nepieciešams stingrāks produkts, lai to noturēt vietā. Bet, sausais šampūns man jau nepatika, tāpēc, ka dievinu tikai Batiste, līdz ar to tāds "mitrais" efekts man likās kaut kas nesaprotams.
      Re, tomēr ir kaut kas kopīgs kas nav iepaticies. :)

      Dzēst
  6. Grūti pašlaik iedomāties, kas bija mana lielākā vilšanās pagājušajā gadā, bet man ļoti nepatika L'occitane rožu roku krēms, jo pēc lietošanas likās, ka rokas ir nevis tik pat sausas kā pirms, bet parādās pat velkoša sajūta.
    Nemaz nezināju, Attirance vairs nepastāv?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Oi, tas jau nu tad nepavisam nekalpo kā roku krēms. Man jau laikam nepatika sāktos ar rožu aromātu.
      Jā, Attirance rudenī aizvēra gan veikalu Tērbatas ielā, gan ražotni. Vēl kaut kur tagad izpārdod viņu produktus, bet neko jaunu neražo vairs. Un neražos. :)

      Dzēst
  7. Piekrītu par Douglas produktiem un Maybelline paleti. Pēdējo palietoju pāris reizes, bet vairāk roka nesniedzas. Man, savukārt, Oriflame tuša ir favorīts ! Tieši patīk tās "gandrīz nav redzams" tušas :)

    www.peppercakes.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tur jau tā bēda, ka tuša neiepatikās tā efekta pēc, jo patīk vairāk dramatiskas skropstas. Es pilnīgi piekrītu, ka ir cilvēki kā Tu, kuriem patīk tāds efekts, bet man tas likās tāds pārāk, pārāk naturāls priekš manām skropstām. :/

      Dzēst
  8. Pa mybeline tonalo pilnīgi piekrītu. Vēl likās ka viņš ļoti smags uz manas sejas. Jūtu viņu un izcēla visu ko nevajag. Un Maybelline Master Contour ar mūsu domas sākas. Liekas šausmas ne produkts.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Re, ne es viena tā domāju. Savādāk es jau domāju, ka kaut kāda neriktīga, jo visur gan ārzemēs, gan Latvijā tik ļoti slavē, bet man galīgi neiepatikās. :)

      Dzēst
    2. A viena draudzene slavēja tos abus un viņai strādā tie produkti. Man pat loreal konsultanti par Master contaur teica ka viņš ir tik populārs un pagaidām vienkārši nespēj saražot. Kā ir veikalos tā izpērk. Nopirku un man nu labāk tad der puderveida paletes konturesanai.

      Dzēst
  9. Ļoti interesants raksts, man jau parasti patīk kritiskie raksti.. ;) Secināju, ka neesmu mēģinājusi pilnīgi nevienu no šiem..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, kritiskie vienmēr foršākie, ne?
      No vienas puses, tad jau forši, jo iespējams, ka arī nebūtu patikuši. Bet iespējams, mums domas dalītos par kaut ko. :)

      Dzēst
  10. Pievienojos par Maybelline tonālo un Essence konsileri. Tonalais tieši tāpat kā tev ,nevis noslēpt ,bet izcēla tādus nesmukumus,kurus pat pirms tonalaa uzklāšanas ,nebiju piefiksējusi. Essence ,vienkārši nekāds tas konsileris.Tonis labs ,bet savas funkcijas nepildīja.
    Vita

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pilnīgi piekrītu. Skatījos spogulī un brīnījos no kurienes tādi nesmukumi uzradušies. :D Un par konsīleri 100% tas pats. Tonis super, bet efekts phē!

      Dzēst
  11. Par vairākiem produktiem piekrītu, bet L.A. Girl konsīleris gan man ir nepārspēts favorīts. Lietoju jau kādu 4. iepakojumu. Tonis Natural ir kā radīts manai ādas krāsai. Tas lieliski nomaskē apsārtumu, izsitumus un citas ādas nepilnības. Tiesa gan, ādai zem acīm, lai nosegtu tumšos lokus un izgaismotu, es lietoju citu konsīleri.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es domāju, ka man kaut kāds neriktīgais tad trāpījies un būs jāmēģina vēlreiz sūtīt. A varbūt man viņu lietot ne tumšo loku maskēšanai, bet kā Tu lieto, sīko nepilnību nomaskēšanai?
      Paldies Daiga par Tavu komentāru par LA Girl konsīleri, tagad gribas vēlreiz pamēģināt ;)

      Dzēst
  12. Cik forši - šeit nav neviena mana favorīta :D Tas jau iepriecina :)
    Man L'Oreal tušas vispār nepatīk, nedz tā Feline, nedz So Couture, bet šo, paskatoties veikalā uz testeru, pat nemaz mēģināt nesagribējās.
    Šogad nebija tādu lielu vilšanos, Vichy krēms izraisīja alerģiju, NYX Lip Lingerie neizraisīja nekādas pozitīvas emocijas, Kanebo Sensai acu ēnu bāze, manuprāt, arī nebija savas naudas vērta, bet kopumā es esmu kļuvusi ļoti izvēlīga kosmētikas ziņā un nepērku tik daudz kā to darīju pāris gadus atpakaļ.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es kaut kā arī biju tik priecīga par NYX Lip Lingerie, bet kad paklausījos atsauksmes no mūsu blogerēm, ka ir baigi sausinoši un nav komfortabli uz lūpām, sapratu, ka nepirkšu tad. :/

      Dzēst
  13. Man gan ļoti patika Decleor balzams un Maybelline Blushesd Nudes arī :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Varētu tā būt par Decleor, jo ja pareizi atceros Tev sejas āda ir citādāka. Man viņš ādai likās pa smagu un vaskainu. :)

      Dzēst
  14. Man patīk Maybelline Matte me tonālais krēms, tikko nopirku atkārtoti! Arī Bourjois tonālais krēms ar manu ādu ļoti forši sastrādājās. Maybelline Blushed Nudes paleti vienu brīdi lietoju katru dienu :) Kiehls maska ir absolūts favorīts! Interesanti, ka vienam liekas foršs un der, bet otram galīgi ne!

    Piekritīšu par Baby Lips un L'Oreal tušu- noteikti nav man!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas foršums un neforšums veidojas no katra ādas tipa un gaumes. Ja par dekoratīvo tīri tikai prioritātes, kas patīk vai nepatīk, tad ar kopjošo jau daudz sarežģītāk. Es nebrīnos, ka vairākas lietas kas man nepatikušas, citiem patiks. Man jau liekas, ka tas ir absolūti normāli. Tik galvenais spēt pamatot kāpēc patika/nepatika. :)

      Dzēst
  15. Par wellu..nepiekritisu.. ideala laka ikdienai kam nepatik smagnējās lakas. Ideala lai teiksim vieglaas lokas nofiksetu vai kaitinošo čolku savāktu. Ja vajag stipraku laku,tad janem ir specigaka vienkarsi.
    Sausais sampuns viens no labakajiem. Nepaliek taa briesmiga ķepiguma sajuta pec lietoshanas.+matus ar mazo gofri pie saknem ideali saveidot..taisot gludo asti..vispar ideali..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. It kā jau man ar patīk vieglas fiksācijas lakas, jo nepatīk tā cieto loku sajūta. Es lietoju Schwarzkopf Ultimate Styliste laku un tā superīga, arī viegla, bet perfekti fiksē. Savukārt, Wella nespēj veidoju noturēt. Varbūt matu struktūra atšķiras, kas noteikti ir pats izšķirošākais elements matu veidošanas līdzekļiem :)
      Nu, par sauso šampūnu, es lietoju un dievinu vienu - Batiste, tāpēc respektēšu arī Tavu viedokli, ka atšķirībā no manis, Tavs favorīts ir Wella. Mēģināju vairākas reizes, un nekā :/

      Dzēst
  16. EX1 tagad piedāvā daudz jaunu toņu! Man šis ir mīļākais tonālais, kopš to pamēģināju! Un jaunie toņi ir paredzēti arī ar rozīgiem apakštoņiem! Varbūt ir vērts dod otro iespēju ;)

    AtbildētDzēst
  17. Paldies, es paskatīšos vēlreiz. Bet, man jau tieši nav rozā apakštonis. Vienkārši tonālais krēms uz manas ādas oksidējas rozā. :/

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan