10 populārākie raksti 2016. gadā

12.01.17

Man liekas, ka ir forši atskatīties uz to, kas jums pagājušajā gadā visvairāk gājis pie sirds. Precīzāk, kuri ir bijuši tie raksti, kas vairāk pievērsuši interesi. Jāatzīst, ka ejot cauri 125 rakstiem un to statistikai, šiem rakstiem patiešām bija īpašs uzrāviens atšķirībā no pārējiem rakstiem. Varbūt kādam pārsteigums, varbūt nē, bet interesanti. Kādas ir jūsu prognozes?
Ja esat palaiduši garām kādu no šiem rakstiem vai gribas pārlasīt vēlreiz spiediet uz virsrakstiem, tie ir savienoti ar rakstu linkiem, tāpēc jums nekas nebūs jāmeklē.

#10

#9

#8

#7

#6

#5

#4

#3

#2

#1

---
Kuri ir jūsu iemīļotākie raksti, ko patīk lasīt manā blogā? Labprāt vēlētos uzzināt jūsu domas, lai 2017. gadā vairāk veidotu tieši tādu saturu, kas jums visvairāk iet pie sirds :)

2 komentāri:

  1. Ļoti patika raksts, kurā pastāstīji, kā izveidoji draudzenes dzimšanas dienas grimmu :) Priecēja tas, ka tika izmantoti tādi "down to earth" produkti, kuri (vismaz vairums) pieejami Latvijā un kurus atļauties var daudzas. Un apraksti bija ļoti forši.
    Vispār gribas "uzelpot" un arvien vairāk tiekties pie viegla grimma. Apnīk skatīties YT dāmas, kuras sev uz sejas kārtām slāņo kosmētiku (vairāki praimeri, kontūra zem tonālā krēma, tad vēl viss pārējais "cake face". Nu neticu es, ka dzīvē tas izskatās tik labi kā gaismās un video. Tāpēc patīk materiāli, kas arī dzīvē varētu izskatīties viegli un forši :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mīļš paldies!
      Es pilnīgi piekrītu par to vieglo grimu. Arī skatos un brīnos kā to visu var patikt likt un likt kārtām uz sejas. Tas jau noteikti ir paredzēts tikai gaismām un parastā apgaismojumā līdzinās kā vaska lellei. Jo tās sejas nu tik perfektas kā lellēm. Jā, savu reizi jau var, bet ne jau visu laiku un ar katru reizi arvien vairāk un mākslīgāk. :)
      Noteikti centīšos vairāk veidot šādus rakstus un aprakstus. Man pašai tie arī vienmēr sagādā daudz prieka ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan