Sezonas favorīti: pavasaris

26.06.16

Atgriežoties no "īslaicīgā" pārtraukuma, kas tiešā veidā saistīts ar universitātes absolvēšanu un Saulgriežu svinēšanām (par to pastāstīšu citā reizē), esmu atgriezusies, lai pavēstītu par iepriekšējās sezonas, pavasara, skaistuma favorītiem.
Iesākoties jaunai sezonai, patīk nedaudz uzkavēties vēl pagātnē, lai apkopotu lietas, kas patikušas, manuprāt, vienā skaistākajiem gada laikiem - pavasarī. Pavasarī patīk sajūta, ka zāle paliek zaļāka un ziedi atplaukst. Ir sajūta, ka ne tikai daba mostas, bet arī mēs mostamies tai līdzi.
Runājot par kosmētiku, atminos, ka savulaik pavasaris bija tas laiks, lai eksperimentētu un meklētu jaunas krāsas un tekstūras, tomēr pēdējos gados pavasaris ienes ne tikai mieru iekšēji, bet arī "mieru" kosmētikā, lietojot vien pašu minimumu, kas akcentēs ādas dabiskumu harmoniski savienojoties ar dabu.
Kopjošā kosmētika
Bourjois Micelārais ūdens kosmētikas noņemšanai: izlietojusi biju vien tikai vienu iepakojumu, bet uzreiz jau nodefinēju kā labāko micelāro ūdeni, ko līdz šim esmu lietojusi, neskaitot šajās sacensībās Nivea un Mixa. Varu tikai atkārtoties, ka pietika vien ar diviem vates diskiem, lai kosmētiku noņemtu perfekti, lai pēc tam nerastos ādas apsārtumus un alerģiskas reakcijas. Micelārais ūdens, ko noteikti nākotnē atkal pirkšu vēl un vēl.
Kivvi Cosmetics Moisturizing mitrinošs toniks sejai: tā kā man ir diezgan alerģiska āda, tad pēdējā laikā sapratu arvien vairāk to, ka ļoti no svara ir lietot tādu toniku, kurā nav atrodams spirts. Lūk, Kivvi toniks pierādīja, ka eksistē toniks bez spirta, kas ir viegls un patīkams lietošanai. Lielais pluss, ka tas ir mūsu pašu, Latvijas produkts.
Daytox anti-oksidējošs toniks sejai*: pēc tam, kad biju izlietojusi Kivvi toniku, biju uztrāpījusi uz vairākiem, kuru sastāvā ir spirts, līdz atklāju šo, kas ir visai nesens jaunums Douglas veikalos. Man ļoti, ļoti patīk aromāts, un tieši tas pats, kas Kivvi tonikā - tas nesatur spirtu, un man tas ir svarīgi, jo ilgtermiņā redzu atšķirības ādas stāvoklī.
Kiehl`s Ultra Facial Oil-Free Gel želejas krēms sejai*: paraudziņu ar šo krēmu biju izlietojusi jau kādu laiciņu atpakaļ un jau tad man tas ļoti, ļoti iepatikās. Kad biju Kiehl`s jauno sejas masku prezentācijā februārī, šo saņēmu dāvanā un neizsakāmi priecājos, jo tā kopš marta esam pavisam nešķirami. Lietoju to katru dienu, jo pēc lietošanas āda ir gluda un piesātināta ar mitrumu. Siltā gada laikā tas ir pats labākais, kas var būt. Drīz būšu izlietojusi Kiehl`s krēmu, un tas tikai apstiprina manu lojalitāti šim krēmam.
Alkmene Anti Spot Pad līdzeklis pret pinnēm*: par šo līdzekli jau biju rakstījusi atsevišķā atsauksmē, tomēr nevairos atkārtot cik tas ir lielisks palīgs, ja pastiprināti uzrodas nevēlamas pinnes. Ne visos gadījumos tas veic vienādi izcili darbu, jo atkarīgs no tā kādā stāvoklī ir šī pinne, tomēr, kad uz zoda cīnījos ar nemitīgām pinnēm, tās izzuda 3 dienu laikā, un varēju normāli turpinātu justies un izskatīties. Gēls ir spēcīgs un efektīvs līdzeklis, un lai arī šādus līdzekļus iepriekš maz lietoju, jo tā vietā lietoju tikai tējas koka eļļu, saprotu, ka tas noteiktā veidā ir mainījis manu sadzīvi ar pinnēm.
MOSSA Age Excellence 5 Minutes Peeling maska sejai*: es negribu pārāk steigties sakot, ka šī ir labākā maska, ko esmu šajā gadā atklājusi, taču tā laikam ir taisnība. Jā, tā ir līdzīga ar Madara Peel masku, tomēr MOSSA masku gribu lietot daudz labprātīgāk. Man patīk, ka maska satur nedaudz mirdzumiņus, kas pie reizes sniedz mirdzošas ādas efektu. Tā kā maska ir jātur 5 līdz 15 minūtes, tas neaizņem daudz mana laikā un pēc lietošana, palēkdamās varu novērtēt savas ādas vizuālo efektu. Drīz būšu izlietojusi savu pirmo iepakojumu, bet noteikti zinu, ka tas nebūs pēdējais. Pietam, melnā plūškoka aromāts masku padara papildus baudāmāku.
The Body Shop Dead Sea Salt sāls skrubis ķermenim*: kad pagājušajā gadā, augusta beigās, biju uz jaunās sērijas prezentāciju, man ne īsti līdz galam iepatikās doma par tik raupji skrubi, tāpēc divtik laimīga biju, kad lietoju Afrīkāņu Plūmes skrubi, tomēr pēc izlietošanas apjautu, ka priekš manis tas ir par vāju. Nāves jūras sāls skrubis pie manis nonāca pateicoties manai kolēģei, kas skrubi iegādājās, tomēr saprata, ka skrubi nelieto tik bieži, lai to īsti līdz galam pat izlietotu. Man tā kā skrubis ir mīļa lieta, piekritu to pamēģināt, un pietika tikai ar vienu reizi, lai apjaustu, ka šis ir perfekts skrubis. Tas nav pārliek raupjš, bet eksfolijē ādu perfekti. Uzskatu, Dead Sea Salt skrubi par labāko skrubi, ko esmu atklājusi šī gada laikā.
Sebamed Fresh Shower dušas emulsija*: jau esmu iepriekš rakstījusi par to cik ļoti man patīk vīrišķīgi, piezemēti un spēcīgi aromāti ķermeņa kopšanas produkcijā, tāpēc Fresh Shower bija lielisks uzmundrinātājs dušas laikā. Emulsijas aromāts ir svaigs, nedaudz asociējas ar priežu pumpuriem un jūru, kas rada vilinošu, bet arī uzmundrinošu sajūtu atrodoties dušā, Katru reizi pēc lietošana jutos izcili svaigi un mundri. Jau biju rakstījusi, ka Sebamed Fresh Shower ir labs rīta dušas, pēc sporta vai treniņa dušas sabiedrotais.

Dekoratīvā kosmētika
Real Techniques Miracle Complexion sūklītis kosmētikas uzklāšanai: maz par šo RT sūkli rakstīju, bet pēc vairākām slavas dziesmām, kas lasītas internetā, sapratu, ka vēlos dot iespēju citiem sūkļiem un aizmirst Beauty Blender neveiksmīgo savienību. Jāpiekrīt, ka tas ir nedaudz gumijotāks par Beauty Blender, tomēr pēc vairāku mēnešu lietošanas (4 mēneši), tas nav ne ieplaisājis, izbalējis vai palicis ciets. Līdz ar to, es vairs negribu lietot Beauty Blender, jo šis ir lielisks sūklis, kas pat maksā uz pusi lētāk ne kā BB.
Artdeco High Performance tonālais krēms, tonis 14: savulaik strādājot par Artdeco kosmētikas konsultantu/ vizāžistu, neskatījos pat ne tuvu šim tonālajam krēmam, jo tas ir paredzēts nobiedrušai ādai, jo tā sastāvā ir zelta mikro elementi, tomēr pēdējos gados Artdeco līnijas ir mainījušas un šis ir vienīgais tonālais, kura tonis perfekti atbilst manām ādas toņa prasībām - gaišs, ber ar dzeltenu apakštoni, jo izmeklējos visādus tonālos krēmus no dažādām firmām, visi, kas ir gaiši ir tikai ar vēsu (rozā) apakštoni, tāpēc atminoties par šo tonālo un tā toni, cenšos aizmirst par to, ka tam ir anti-aging īpašības. Tonālais krēms uz ādas klājas vienmērīgi, turas visas dienas garumā un dienas laikā neoksidējas.
Coty Airspun birstošais pūderis, tonis Translucent: par šo lielisko pūderi biju dzirdējusi daudz atsauksmes, tomēr kad pievērsos "sejas cepšanas" bumam, sapratu, ka jāizmēģina Laura Mercier pūdera analogais pūderis. Pasūtīju, un domāju, ka lidināšu laukā uzreiz, jo manam degunam aromāts bija neciešams, un dažkārt vēl tagad kairina deguna receptorus, bet visā citā izpildījumā, pūderis sevi pierādīja, ka ir labākais birstošais, bezkrāsainais pūderis, kāds manā kolekcijā atrodams. Kopš Airspun ienākšanas, lietoju tikai šo vai Laura Mercier, bet pārējie ir aizmirsti nebūšanā. Krāsojot paziņu, viņa teica, ka Airspun ožot pēc klepus zālēm, un varbūt tā arī ir, bet, bet man tas asociējas ar bērnībā justo kosmētikas smaržu. Airspun ir lielisks pūderis, ko noteikti iesaku pamēģināt visām, kas ikdienā nevar dzīvot bez pūdera lietošanas, jo Airspun ne tikai notur perfekti grimu, bet arī fotogrāfijās neatlec baltas gaismas plankumos.
Essence LE Lights Of Orient bronzeris, tonis - 02*: jau iepriekš biju rakstījusi par to cik šis bronzeris ir lielisks, un tā patiešām arī ir. Light Of Orient kolekcijas bronzeri ir lieliski, kā gaišākais, tā tumšākais, jo gaišākais ir izcils piena baltas ādas īpašniecēm, bet 02 ir perfekts jau nedaudz iedegušas ādas īpašniecēm. Lietoju Essence bronzeri katru dienu, un lai tā formula nav ilgnoturīga, bronzeris uz ādas klājas superīgi un izskatās tik dabīgi cik vien iespējams.
Douglas Make-Up vaigu sārtums, tonis - Coral*: Nekad nebūtu domājusi, ka tik ļoti iepatiksies Douglas līnijās kosmētikas produkts, jo galvā dzīvo mīts, ka veikalu tīklu iekšējās sērijas produkcija nav laba, tomēr - nē. Es kļūdījos un priecājos, ka atklāju šo lielisko vaigu sārtumu. Nezinu par citiem vaigu sārtuma toņiem, bet Coral ir perfekts. Tas klājas vienmērīgi, pludinās vienmērīgi, ir noturīgs un pigmentēts. Dievinu! Lietoju katru dienu vairāku mēnešu garumā, un pašai pat neticas, ka Douglas Make-Up vaigu sārtums būs pirmais vaigu sārtums, kuru izlietošu līdz pat pēdējam puteklītim.

Artdeco Lash&Brow Gel želeja: ja nemaldos, esmu jau vairākas reizes minējusi, ka apvienojumā ar savu iecienīto H&M uzacu zīmuli, Artdeco uzaču želeja ir kā Bonija un Klaids manām uzacīm. Perfekti fiksē uzacis, lai dienas laikā neklenderē pa labi vai kreisi, bet atrodas vienkopus. Favorīts, ko nedomāju iemainīt ne pret ko citu.
Rimmel Lash Accelerator skropstu tuša: sākumā man gāja grūti, tomēr mēs sadraudzējāmies brīdī, kad tā sāka nedaudz žūt, jo uzklājot uz apakšējās skropstām, tā ilgi nežuva. Lietoju gandrīz katru dienu, lai acis vizuāli padarītu lielākas. Atceros, ka pusaudžu gados mācīja, ka apakšējās skropstas nedrīkst krāsot, jo izskatās atbaidoši, bet tagad neuzkrāsojot apakšējās skropstas, acis izskatās mazas. Pati tuša ir ļoti laba, bet konkrēti apakšējām skropstām.
Essence Prettifying lūpu "eļļa" spīdums*: superīgs produkts! Protams, par eļļu to nesaukšu, bet absolūti nelipīgs spīdums tas ir. uzklājot uz lūpām jūtas komfortabli, un sniedz mitru lūpu efektu, kas man tik ļoti patīk. Lietoju jau dažus mēnešus, un tūlīt, tūlīt būšu izlietojusi, kas apliecina, ka noteikti došos pirkt atkārtoti, jo Essence lūpu spīdums ir ātri uzklājams, sadraudzējas ar visiem lūpu zīmuļiem, lūpu krāsām kā virskārta, un vispār - par skrienot uz sabiedrisko transportu, tas ir ātrs un vērtīgs palīgs, lai "savestu" sevi kārtībā. Pavasarī principā nelietoju neko citu kā tikai šo lūpu eļļu.

Man patīk dalīties ar jums foršos atklājumos, tāpēc gribētu zināt arī jūsu pavasara favorītus rakstot par tiem komentāros. 


! produkti, kas atzīmēti ar * ir uzņēmumu testa produkti vai dāvanas

8 komentāri:

  1. RT sūklītis ir arī mans favorīts, un lai gan tagad man bija iespēja izmēģina arī slaveno beauty blender, joprojām sliecos par labu RT :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja man tagad ir jāsalīdzina, kurš ir labāks, tad ilgspējīgāks ir RT, tomēr neviens sūklis pēc konsistences nav tāds kā BB. Katram ir savi plusi un mīnusi, bet lielākā sajūsmā esmu tomēr par RT. :)

      Dzēst
  2. RT sūklītis ir arī mans favorīts, tikai es savējo pazaudēju :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mājas gariņš nolēma izmēģināt Tavu sūklīti :D

      Dzēst
  3. Zanda,tev kā vienmēr forss raksts.Šo to atradu arī priekš sevis.Paldies un jauku tev vasaru!!!
    Vita

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vita, mīļš paldies par uzslavu, ļoti novērtēju. :)
      Lai arī Tev skaista un saulaina vasara! ;)

      Dzēst
  4. Īstā tonālā krēma atrašana man ir pilnīgs murgs, jau vairākus gadus lietojot kosmētiku neesmu tā arī atradusi savējo go-to tonālo :( Nākamreiz, kad būšu Drogās paskatīšos šo, jo Rimmel ir viens no labākajiem drugstore zīmoliem. Mans šī mēnēša atklājums arī no Rimmel, ir Stay Matte Primer, jo vasaras karstums manu taukaino ādu tikai "paspilgtina", līdz ar to šis praimeris ir bijis glābējs daudzajās karstajās dienās :)

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Esmu lietojusi Rimmel taču viņi nav tik noturīgi dienas laikā kā gribētos, tomēr es teikšu, ka vieglam devy efektam, Rimmel ir labs piedāvājums ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan