Konsīleru duelis: Essence pret Catrice

11.06.16

Dažkārt kosmētikas pasaulē ir novērojami stipri līdzīgi produkti, kas tā vien prasās, lai tiktu salīdzināti. Jūs droši vien zināt cik ļoti esmu iecienījusi Catrice konsīleri, bet tā kā Latvijas veikalos tā ir deficīta prece, meklējot līdzvērtīgu produktu, atradu Essence jaunāko konsīleri. Varbūt liksies smieklīgi salīdzināt Essence un Catrice, ja reiz tie ir māsu uzņēmumi, tomēr kāpēc gan nē? Mēs taču salīdzinām meklējot labāko kosmētikas sortimentā.
Catrice Liquid Camouflage ļoti sedzošs maskējošais līdzeklis, tonis - 10 Porcelain
Tumšie riņķi, nevienmērīgums un apsārtums tagad ir pagātne - Liquid Camouflage sniedz optimālu nosegšanu un kopšanu. Šķidrais konsīlers ir ļoti pigmentēts, ūdensnoturīgs un īpaši ilgnoturīgs. Viegli lietot ar īpašo aplikatoru. /Ražotājs/
Catrice konsīleri lietoju jau diezgan sen (precizēšu, kopš rudens) un kad par to pastāstīju jums, sapratu, ka ne man vienai tas tuvs sirdij, jo burtiski otro reizi tos noķēru nejauši, "ķemmējot" teju visus Drogas veikalos, kas bija pa rokai.
Catrice konsīlerī man patīk viss - iepakojums, uzklāšanas aplikators, kad paņem pietiekami daudz produkta, konsistence, klājums un sedzamība. Man liekas, ka līdz šim neesmu dievinājusi nevienu konsīleri tik ļoti kā šo. Tā kā man ir kombinēta sejas āda un plakstiņi diezgan ātri taukojas, tad "piecepjot" tas turas perfekti visas dienas garumā.
Liquid Camouflage ir izcilnieks savā sektorā, bet vēlos minēt, ka šis ir ļoti sedzošs konsīleris, kā jau raksta ražotājs, tāpēc ir svarīgi pieminēt, ka tām, kuras nemīl pārlieku maskēt savu ādu - nepatiks, bet tām, kuras meklē labi sedzošu konsīleri saviem tumšajiem lokiem un citām nepilnībām - jums šo vajag!
Man ir prieks, ka esmu daudzus iepazīstinājusi ar šo produktu, un viņu dievina tikpat ļoti kā es. Uz šo brīdi esmu izlietoju jau 4 iepakojumus, un ja būs iespēja izpirkšu visus krājumus, kas pagadīsies pa rokai.
Nedaudz vēl par toņiem - 10 Porcelain lietoju, lai izgaismotu sejas ādu, tātad, klātu zonās, kas paredzētas, lai gaisma atstarojas, savukārt 020 tonis ir izcils lietošanā visai sejai un nepilnībām.

Interesanti, ka Youtube vlogere Kathleen Lights arī ir iecienījusi Catrice konsīleri, ko lieto jau vairākus savos jaunākajos video. Lūk, viens no tiem:
demonstrējums 2:05 minūtē

Essence stay all day 16h ilgnoturīgs konsīlers, tonis - 10 Natural Beige
Ilgnoturīgais konsīlers ar gaismu atstarojošiem pigmentiem ir īsts brīnumdaris, kas liek pazust tumšajiem riņķiem zem acīm, apsārtumiem un ēnām un piešķir tev svaigu, starojošu izskatu! pateicoties krēmīgajai , maigajai tekstūrai, to ir viegli uzklāt vienmērīgi - sniedzot tev skaistu seju līdz pat 16 stundām ilgi. /Ražotājs/
Kā jau augstāk minēju, Essence konsīleri atradu pēc Catrice meklēšanas, kas beidzās neveiksmīgi. Iznāca vienā laikā arCatrice konsīleri, bet tā kā tik ļoti iemīļoju Catrice, šis palika nepamanīts. Pieejot pie stenda paskatījos, ka stāv neaiztikts un nedomāju, ka nedaudz jāpamēģina, un jā - tam superīga sedzamība, viegli mitrinošs (ļoti līdzīga tekstūra), un tas ir viss, kas man nepieciešams no konsīlera.
Taču, jau iegādājoties un ķeroties pie lietošanas, novēroju vairākas nepilnības: aplikators ir ar pietiekami īsiem matiņiem, ka nav iespējams uzklāt pietiekamā daudzumā, tāpēc to nākas ar vairākiem piegājieniem uzklāt. Otra lieta, tas oksidējas, un tā ir vislielākā vilšanās, jo pateicoties tam, nav iespējams veikt optisko izgaismošanu, respektīvi, tumšo loku zona pēc laika no gaišas pārvērtīsies vienā tonī ar visu ādu. Vismaz, paldies par to, ka nav izteikta oranža oksidācija, tad es būtu stipri nikna.
Man neizdevās paskatīties kāds 020 tonis, jo veikalā bija tikai 010, bet 010 ir patiešām gaišs un izteiksmīgs, līdz tam brīdim, kad oksidējas.
Pēc uzklāšanas, piepūderējot jeb precīzāk - "piecepjot" noturība ir patiešām laba, tomēr pielietošana nav tik izcila kā Catrice.

Zemāk ir redzami abu produktu krāsu paraugi:
no augšas uz leju: Catrice -> Essence
Man nav saglabājušās nekur bildes ar abu  konsīleru lietošanu, bet zemāk var redzēt kā izskatās Essence konsīleris ikdienas grimā. Acis ir nedaudz pietūkušas, jo bija apsārtušas un sapampušas no alerģiskas reakcijas.
Šajā raundā noteikti uzvar Catrice, tāpēc, ka izpildījums ir daudz ievērojamāks, tomēr ja spējat sadraudzēties ar konsīleri, kas nedaudz oksidējas, var lietot. Lietojot pa virsu izgaismojošu pūderi tik traģiski nemaz nav. Esmu nopirkusi 2 iepakojumus, tāpēc nāksies man izlietot, bet tas nesagādās problēmas, jo vienu jau būšu tūlīt pabeigusi.

Abu cenu kategoriju ir samērā līdzvērtīga, bet Catrice ir nedaudz dārgāks, un ja nemaldos - 4,69, bet Essence ir 3 € ar centiem. Iegādāties var veikalos Drogas.

Nākošais konsīleris, ko es ļoti vēlos izmēģināt ar slavenais Urban Dekay, kas ir izpelnījies vispasaules slavu.

Varbūt jūs zināt izcilu konsīleru, kuru ieteiktu man noteikti izmēģināt?

12 comments:

  1. Hey! Paldies par salīdzinājumu! Ceru, ka kaut kād gadīsies atrast, jo tagad gribas Catrice konsīleri izmēģināt.
    Mans favorīts šobrīd - E.l.f Studio HD Lifting concealer. :]

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti paskatīšos to ELF konsīleri, bet mana mīlestība laikam uz ilgu laiku piederēs Catrice :)

      Dzēst
  2. Man arī Catrice konsīleris jau otrais iepakojums iet uz beigām :) Domāju par alternatīvām, jo veikalos viņa tiešām gandrīz nekad nav...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es ļoti ceru, ka ražotne vairāk pieražos un mums būs pieejams, jo kaut kā žēl, ka tik laba manta ātri tiek izķerta :/

      Dzēst
  3. Es lietoju MF konsileri, bet tev, man liekas, viņš nepatiks, jo ir daudz vieglāks par šiem te.

    Laikam, man arī jāpamēģina Catrice, bet kad testēju uz rokas, toņi šķita nepiemēroti man.:(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Esmu mēģinājusi MF un diemžēl man tas liekas ne īdz galam patīk tekstūras dēļ. Tas ja viņš ir nedaudz blāvāks viss ok, jo lietoju ilgu laiku Artdeco, bet MF man nepatika kā uzvedās ar manu ādu.. :/

      Dzēst
  4. Zanda, sekoju Tavam blogam kopš pašiem pirmssākumiem un vēlos teikt, ka esi izaugusi par ļoti skaistu meiteni! Prieks skatīties :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. (sarkstu) mīļš paldies par komplimentu! :) Man ir neizsakāma izstāstīt šo neredzamo saiti, kas mani vieno ar katru no jums un Tevi, jo būt kopā vairākus gadus un šeit satikties un runāt par lietām, kas iedvesmo ar cilvēkiem, kurus iespējams nekad neesmu satikusi, bet tik cieši jūtu, dienās beigās ir pati labākā sajūta! PALDIES!

      Dzēst
  5. Es ar tādām cerībām vēru vaļā rakstu, cerot, ka esi atradusi konsīleri, kas varētu būt tai pat līmenī, kā Catrice.

    Šobrīd tiešām atrast šo konsīleri kādā no Drogu veikaliem ir praktiski neiespējami. Labi, ka aprīlī, kad netīšām viņu uzgāju divos veikalos nopirku visus :D Tagad man pagaidām ir 3 rezervē un varu neiespringt, bet jāturpina meklēt jauni varianti!

    Man paziņa sākumā ļoti slavēja to UD konsīleri, bet pēc kāda laika tomēr teica, ka nepatīk tik ļoti cik patika pašā sākumā.

    Ja godīgi esmu izmēģinājusi ļoti daudz konsīlerus un uz doto mirkli es ceļos un krītu par Catrice. Jo pārsvarā visi sedzošie konsīleri ir samērā biezi un ir pinķerīgi tos izlīdzināt (man viņi smuki sasēžas rievās arī pēc visas beikošanas).

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Piedošanu, bet es arī sapņoju, ka atradīšu kaut ko labāku un diemžēl - nekā. :/

      Tavs komentārs man liek ļoti padomāt vai tiešām man vajag UD, jo es šajā laikā varu teikt, ka neko par Catrice labāku neesmu lietojusi! Varbūt pārāk skaļi teikt, ka latiņa ir nenormāli augsta! :)

      Dzēst
  6. Esmu bijusi visās iespējamās Rīgas Drogās un nekur nav Catrice konsīlera. Smieklīgi pat īstenībā, jo, ņemot vērā pieprasījumu, ja es būtu Catrice uzņēmums, tad pārdotu šo konsīlerus uz nebēdu :D.
    Eh, būs jāturpina medības :)
    Pašlaik lietoju Collection Lasting Perfection konsīleri, kas uz doto brīdi ir pats labākais, ko esmu atradusi un lietojusi. Būtu interesanti salīdzināt ar Catrice konsīleri.

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Collection Lasting Perfection arī ir viens no tiem konsīleriem, kas atrodas manā vēlmju sarakstā, tomēr nav bijusi iespēju to pasūtīt uz LV :/ Bet, ja Catrice vairs nebūs nekur atrodams, tad meklēšu un sūtīšu Tevis izslavēto Collection konsīleri ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan