Jaunums: Daytox kopjošā kosmētika

14.06.16

Lai arī ar kopjošo kosmētiku tikai nesen sāku pāriet uz "tu", man ir svarīgi, lai manai jaunajai ādai šie produkti nav par sarežģītu, un nesaasina jūtīgumu, kas varētu radītu alerģisku pretreakciju. Līdz šim esmu lietojusi dažādus krēmus un ādas kopšanas produktus no dažādām cenu kategorijām, (nepieskaroties ārprātā selektīvajai kosmētikai, jo uzskatu, ka manai ādai jāspēj ir pašai cīnīties ar minimālajām problēmām, nevis padarīt to par sliņķi klājot virsū jau anti-aging), tomēr ir tikai uz pirkstiem saskaitāmi produkti, kas ieliekami kategorijā - izcili. 
Vispār, ja man kaut kas iepatīkas, tad lietoju to nemitīgi un ilgu laiku. Nesen jau sākot lietot Kiehl`s Ultra Facial Gel Cream želejas krēmu, sāku nedaudz raizēties, ka testa iespaidā man to nāksies pārstāt lietot, tomēr nē - Daytox sērijas krēms kalpo citiem ādas kopšanas brīžiem, bet par to zemāk. Uzskatu, ka pa visu sēriju nav vērts runāt, tāpēc rakstā apkopoju savu trīs mīļākos sērijas produktus.
Pirmā lieta, kas man piesaistīja uzmanību ir iepakojums, jo omg, bet šie senlaicīgās aptiekas stila iepakojumi kausē manu sirdi vairāk kā spoguļspīduma un zeltā ieskautie produkti. Esmu vienkāršs cilvēks un tur neko padarīt nevaru, tāpēc dievinu niansētu un elegantu vienkāršību.


Par to, kas tad īsti ir Daytox kopjošā kosmētika un ko tā sola:
Apkārtējās vides toksīni, UV starojums, slikts uzturs, nikotīns un stress – mūsu organismam jātiek galā ar daudz ko. Tie iekļūst cilvēka organismā un rada blakusefektus, piemēram, audu bojājumus, oksidatīvo stresu, pārmaiņas ādā un ādas novecošanos. Organisma dabisko toksīnu izvadīšanas sistēmu pārslogo dažādi blakusprodukti un brīvie radikāļi, tādēl DAYTOX kosmētikas produkti ir radīti, lai palīdzētu organismam tikt ar to galā. Daytox kosmētikas sastāvā ir BioTox 100% dabīgs maisījums, kas sastāv no brokoļiem, citrona un alvejas. /Douglas/
Ķeramies klāt pie katra produkta individuāli, lai pastāstītu, kas licis iemīļot konkrēto produktu un ko tas no sevis piedāvā.

Facial Tonic attīrošs sejas toniks (200 ml)
 Viens no pirmajiem šīs sērijas produktiem, kuru izmēģināju, jo sapratu, ka pēc Kivvi Cosmetics tonika izlietošanas, mana āda īpaši reaģē ar tonikiem, kuru sastāvā ir spirts. Man par lielu pārsteigumu, sastāvā nav atrodams spirts, kas jau Daytox toniku padarīja par daļēji uzvarētāju, jo vienīgais līdz šim bija Kivvi mitrinošais toniks.
Man ļoti patīk tonētais stingrās plastmasas iepakojums, kas asociējas ar recepšu zālēm, kuras parasti gatavo farmaceiti uz vietas aptiekās. Bez fanošanas par iepakojumu, man ļoti, ļoti patīk tonika aromāts, kas ir viegli atsvaidzinošs, bet neuzkrītošs. Tagad to lietoju katru rītu jau labu laiciņu, un esmu pilnīgi "par" šo toniku, kas atsvaidzina sejas ādu, noņem lieko sebumu un putekļus, kas nakts laikā savākti. Pēc tonika lietošanas āda paliek ievērojami gludāka.

Hydrating H Serum mitrinošs antioksidantu serums sejai un dekoltē (30 ml)
Ja ir pierasts, ka serums ir ļoti šķidrs un ūdeņains, tad Daytox mitrinošais serums vairāk atgādina gēlu, kas uzklājams ar pipeti, jo serums ir vidēji biezas konsistences un saskaroties ar ādu paliek ūdeņains. Tas ātri nožūst, praktiski 5-10 sekundēs, un pēc lietošanas ir sajūta, ka viss mitrums, kas atrodams ādā, paliek kā "iekapsulēts", lai tā ilgāk paliek svaiga, mitrināta un mundra.
Hydrating H serumu tiku lietot arī kā pamatu zem kosmētikas un jāsaka, ka pašpietiekamai sejas ādai nekas cits virsū neprasās, jo pēc seruma lietošanas āda ir ļoti gluda un vienmērīgāka kā pirms uzklāšanas. Protams, sausas ādas īpašniecēm varētu pa virsu uzklāt sejas krēmu, bet vispār - serums lielisks pats par sevi!
Daytox mitrinošais serums ir tas, kurš spējis mani pierunāt lietot serumus ikdienas gaitās, jo atzīšos, ka iepriekš es nelietoju serumus, es tos dalīju pa labi un kreisi, jo neredzēju tā pielietošanas jēgu, bet šo es turēšu cieši pie sevis, jo esam satikušies īstajā gada laikā, lai mūs vienotu kopīgs vasaras ādas kopšanas stāsts.

Daily Hydration Cream antioksidantu mitrinošs sejas krēms (50 ml)
Sākumā biju domājusi, ka mani ceļi ar šo krēmu nekrustosies, jo par laimi jau ikdienas vajadzībām biju atradusi lielisko Kiehl`s želejas krēmu, kas pilda visas funkcijas lieliski. Uzklājot Daytox krēmu pa dienu, šajā vasaras laikā man tas liekas pārāk bagātīgs, tāpēc meklējot alternatīvas nakts krēmam, sapratu, ka šis ir īstais, jo lai arī sejas āda taukojas un spīd, pēc kosmētikas noņemšanas, āda visbiežāk ir velkoša un sausa, kas rada diskomforta sajūtu, tādēļ Daytox nāca tieši laikā.
Krēms ir ļoti krēmīgs, bet ne pārspīlēti biezs. Drīzāk atgādina vieglu losjona tekstūru, tomēr uzklājot uz ādas tas pārklāj ar vieglu kārtiņu, kas domājams, ir pateicoties šī sviestam sastāvā.
Krēmam tāpat kā tonikam ir viegls un patīkams aromāts, bet lai arī kā es gribētu, es nespēju atpazīt šīs smaržu notis.

Man ļoti patīk Daytox ādas kopšanas sērija. Labi, es precizēšu. Man ļoti patīk Daytox sērijas toniks, serums un sejas krēms, jo lai arī man stāv plauktos arī putojošais gēls un mālu maska, tie produkti nav tik labi. Putojošo gēlu lietoju otu mazgāšanai, bet mālu maskas šobrīd nav manas favorītes, jo ir tendētas izsausināt ādu.

Es noteikti nākotnē atkārtoti pirkšu Daytox toniku un sejas krēmu. Serumu arī, bet pie tik minimāla patēriņa, es viņu izlietošu tikai rudens pusē, un tad man prasīsies vairāk krēmīgas tekstūras, tāpēc serums jau būs lieks, bet jebkurā gadījumā - serums ir ļoooti labs, un noteikti patiks cilvēkiem, kas nemīl uz ādas lietot biezas tekstūras līdzekļus.

______________________________________________________________________
Nopērkams: tikai veikalos Douglas
Cenas: toniks - 9.99 €, serums - 24.99 €, sejas krēms - 22.99 €
Vairāk informācijas: mājas lapafacebook lapa


* raksts satur testa produktus no Douglas Latvija pārstāvjiem, bet tas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli

4 komentāri:

  1. Atbildes
    1. Jau redzot Tavu rakstu, priekā sasitu plaukstas, ka man ne vienai šie trīs ir izcilnieki ;)

      Dzēst
  2. Tikko arī es iegadajos šos produktus, arī pīlingu un acu krēmu, ceru uz labu rezultātu!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pagaidām nav neviens licis vilties, tikai maska un mazgāšanas līdzeklis bija manā uztverē neparocīgi :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan