5 jaunumi skaistumplauktā: jūnijs

29.06.16

Man ļoti patīk jūnijs, jo tad beidzot var teikt ir pienākusi vasara, un lai arī par vasaru vairs nesapņoju kā kādreiz, kad sēdēju vēl skolas solā, tik un tā, patīk sajūta, ka vasara noslēdz klases, semestrus vai mācības, jo vasaras katru reizi ir kā mazs Vecgada vakars, trīs mēnešu garumā, kur jaunais gads sāksies vien septembrī. Es laikam jau runāju kā tāds mācīšanās snobs. Vēl lielāks prieks par vasaru, konkrētāk par jūniju ir, kad sāk ziedēt jasmīni, kas izskatās manā pagalmā kā sniega kupenas. Tā kā mums ir vēlie jasmīni, tad līdz pat jūlija sākumam priecāšos par šo delikāto dabas skaistumu. 
Kā jau katrā rakstā, arī šoreiz 5 jaunumi, ko sāku lietot jūnijā, bet šoreiz rakstā ir atrodams arī produkts, kas lika man pamatīgi vilties. Raksta idejas pamatā ir pastāstīt par 5 lietām jūnijā, kas ir bijuši ievērības cienīgi jaunumi (tie varbūt jaunumi arī manā kolekcijā), lai par tiem pastāstītu vairāk, jo ar individuālām atsauksmēm iet visādi laika deficīta dēļ.

Davine Alchemic Conditioner kondicionieris sarkana toņa dabiskiem vai krāsotiem matiem (17.48 €)
Iesākoties vasaras sezonai, tām, kurām ir sarkani mati piebalsos sakot, ka mati saules staru iespaidā ātri izbalo, tāpēc atradu šo Davines kondicionieri, kas iepakojumā patiesībā ir elektro rozā, tomēr ieklājot matos, lieliski atsvaidzina sarkano vai sarkanbrūno toni, matiem liekot izskatīties nesen krāsotiem.
Davines ir ļoti interesants zīmols un ar to produkciju iepriekš biju maz saskārusies, bet divas lietas, kas man ļoti patīk šajā itāļu zīmolā ir tas, ka Davines produkcijai ir netipisks, mājas aura iemantots iepakojums, un iepriekš nejusti aromāti.
Piemēram, Alchemic Red kondicionieris smaržo pēc augļu un konfekšu savienojuma, bet nav pārlieku ķīmisks, lai šķebinātu. Ieklājot matos Alchemic Red kondicionieri, to vēlams darīt veikli, jo tas ātri notonē plaukstas, savukārt tas pierāda, ka produkts strādā. Parasti ieklāju visos matos un atstāju uz 10-15 minūtēm. Skalojot laukā kondicionieri, mati jūtas un izskatās perfekti! Mati ir brīvi krītoši, nav noslogoti, lai gan kondicionieri klāju visā matu garumā, pēc veidošanas mati ir apjomīgi un mirdzoši. Protams, arī svaigi notonēti, kas atsvaidzina kopējo skatu.

Artdeco Adhesive For Permanent Lashes permanento skropstu līme (10.95 €)
Gatavojoties savam universitātes izlaidumam, vēlējos uzlikt vieglas mākslīgās skropstas, tā teikt, lai skatiens atvērtāks bildēs būtu, tomēr kas Tev šādu laimi dos?
Iegāju Douglas veikalā, nopirku un nemēģināju, jo biju no vairākiem meistariem dzirdējusi par šo līmi labas atsauksmes. Izlaiduma dienā, kamēr biju pie friziera, draudzene gribēja uzlikt skropstas un atbraucot mājās, viņa šokā sāka stāstīt par to, ka šī līme uzvedas kā momentlīme uz acīm un pietam nežēlīgi dedzinot, ka acis sūrst un deg.
Es, protams, biju ļoti pikta, bet negribēju riskēt uz savām jūtīgajām acīm, jo tad man liekas, ka visas bildes būtu vējā, jo manām buļļa sarkanajām acīm neviens fotošops nespētu palīdzēt. Ļoti žēl, bet tādu vilšanos nebiju piedzīvojusi.
Varbūt jaucu, un otra līme ir lieliska, tomēr jāsaka, ka šī ir tuvu atbaidoša. Paradokss, ka līme izskatās un ož pat pēc momenta līmes :D

MILANI Baked Blush vaigu sārtums, tonis - 08 Luminoso (7.65 €)
Es zināju, ka Luminoso vaigu sārtums ir iemantojis vispasaules mīlestību, tomēr līdz galam to neapjautu, kad pati neuzliku uz vaigiem. Ak,cik  tas ir perfekts! Vaigu sārtums ir pigmentēts, vienmērīgi klājas un pludinās, perfekti izgaismo vaigus, un perfekti akcentē arī iedegušu ādas toni. Uzklājot, es gribēju to vēl un vēl, kas jau pirmajā brīdī radīja "nelielu" atkarību. Izcils! Es noteikti atradīšu darbībā uz vaigiem.

Mixa Anti-Redness Face&Eyes micelārais ūdens acīm un lūpām (~6 €)
Man ir jūtīga āda ar noslieci uz apsārtumu un šis apsārtums bieži nepāriet stundas garumā pēc kosmētikas noņemšanas, lai gan ādu taču neskrāpēju un netraumēju. Jau iepriekš rakstīju, ka Mixa micelāro ūdeni uzskatu kā vienu no labākajiem, ko esmu mēģinājusi un jāsaka, ka tieši Anti-Redness versija Mixa micelāro ūdeni ļāva iemīlēt vēl vairāk.
Nopirku pavisam ātri skrienot cauri stacijai, jo mājās jau bija beidzies un drīz jau bija uz transportu jāskrien. Kosmētikas noņemšanai pietiek ar 2 vates diskiem, un uz šo brīdi ņemot nost kosmētiku, nekas nav bijis šķērslis.
Noteikti pievienojas pie Nivea un Bourjois favorītu klubiņā.

L'Oreal Paris Infallible Fixing Mist fiksējošs līdzeklis grimam (10.95 €)
Protams, ka pats labākais jāatstāj desertā, tāpēc šoreiz desertā ir izslavētais L`Oreal fiksējošais līdzeklis, kas paildzinās grima noturību. Sakumā es domāju, ka tas viens tāds mārketinga triks, lai radītu masu psihozi, tomēr atlika vien izmēģināt līdz jau nākošajā reizē es tikai vakarā apjautu, ka grims dienas laikā nav tā "sakusis" kā parasti. Apjautājos vai tās ir tikai manas iedomas vai patiesība, un kopīgi ar vairākiem cilvēkiem secinājām, ka šis ir brīnumlīdzeklis.
Biju lietojusi karstās un lietainās dienās un katru reizi tas sevi pierādīja. Būs nākošnedēļ plašāka atsauksme ar visiem demo. Jautāsiet, vai tas ir tas pats fiksējošais līdzeklis, kas melnajā iepakojumā, un atbilde ir JĀ, bet mums iepakojums atšķiras, jo esam Eiropā, bet ASV šis sprejs bija melnā matētā iepakojumā.
Papildināts 30.06.: dāmas, redzot jau savu pirmsmiega rakstīšanas problēmu, esmu piemirsusi uzrakstīt, ka diemžēl L`Oreal fiksējošais līdzeklis nav pieejams Latvijā, vismaz pagaidām oficiālās informācijas nav bijušas par to, ka būs. Es savu sūtīju caur Lookfantastic. Es gribu atvainoties par šī fakta nepieminēšanu un ticu, ka esmu nedaudz sagrāvusi jūsu ilūzijas un sapņus.
Protams, es no visas sirds gribu, lai šis līdzeklis ir pieejams arī mūsu veikalos, tāpēc turēšu īkšķus :)


Ceru, ka jums bija interesanti, un noteikti gribētu, lai jūs man iesakāt labu skropstu līmi, lai vairs nav jāiegrābjas kā šoreiz. 

10 comments:

  1. Šad tad pati arī lipinos ar skropstām un izmantoju visvienkāršāko variantu - depend līmi, ko uz ātru roku pirku Rimi un jāatzīst ka strādā ļoti labi! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Esmu dzirdējusi, ka tā esot laba, bet tā kā gribēju kaut ko vairāk nopietnāku, tad ķēros uzreiz jau citā flangā. Žēl vajadzēja paskatīties uz vienkāršākām lietām. :)

      Paldies Sabīne, noteikti pameklēšu Rimi :)

      Dzēst
  2. Skaidrs, pusdienas pārtraukumā eju uz Drogām medīt to setting spray :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es jau Tev rakstīju PM par šo tizlo situāciju, kad liku sasapņoties par šo Setting spreju, bet ceru, ka kādu dienu man būs iespēja atlīdzināt par šo viltus trauksmi :)

      Dzēst
  3. O, jāaa! Par L'oreal setting sprat esmu dzirdējusi! Kad man būs iespēja- arī iešu medībās. :D
    Runājot par Mixa ādas kopšanas produktiem, tie mani patīkamā ziņā ir pārsteiguši. :)) Labi, visiem pieejami un par draudzīgās cenām.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, MIXA tiešām ir labs zīmols, lai gan sākumā man tas likās nekas īpašs, lietojot domas krasi mainījās :)

      Dzēst
  4. Es pati esmu mēģinājusi Depend līmi un tā ļoti labi strādāju. Mīnuss tai ir neērts iepakojums.
    Arī, par brīnumu, Essence līme nav slikta, bet neesmu to vēl izmantojusi gariem pasākumiem.:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti paskatīšos šīs abas līmes. Paldies :)

      Dzēst
  5. Zandiņ, garām ejot ieraudzīju, ka Tavu krāsojošo kondicionieri pie mums var saganīt krietni lētāk :)
    http://www.medicinaspreces.lv/product/lv/NP67212/212

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Super, paldies ;) es noteikti pasūtīšu sev jau rezerves ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan