Skaistām un akurātām uzacīm - Christian Faye, L`Oreal un Catrice

12.04.16

Mana uzacu kopšanas un krāsošanas rutīna mainās teju ik gadu, un ja pagājušajā gadā iecienījusi biju uzacu tušas, kas ir vēl aizvien neaizvietojams produkts ātriem skrējieniem, tagad man patīk precīzas un iezīmētas uzacis, tāpēc pašlaik priekšroku dodu zīmuļiem, jo teikšu atklāti - man patīk iezīmēt savas uzacis ik dienu. Nav jau nozīmes ar ko, galvenais, ka tās ir skaistas un akurātas. Esmu apkopojusi 3 dažādus produktus, 3 dažādās cenu kategorijās, 3 dažādiem uzacu veidiem un ceru, ka jums šis raksts noderēs.
Iepriekšējie raksti par uzacu produktiem: uzacu tušas, Maybelline Master Shape zīmulis, H&M uzacu zīmulis

Christian Faye Semi Permanent Eyebrow Makeup Kit uzacu ēnas, tonis - Dark Brown (29.95 €)
Šīs ir vienas no parocīgākajām uzacu ēnām, ko es varu iedomāties. Lai gan domas dalās pamatīgi par šo produktu. Kas šajā ēnās īpašs, lai maksātu nedaudz zem 30 eiro? Patiesībā jau nekas daudz, kā tikai tas vien, ka jums komplektā būs līdzi 3 šabloni, kas palīdzēs uzzīmēt 10 sekunžu laikā perfektas un vienādas uzacis. Pietam, pašas ēnas ir semi permanentās, kas nozīmē, ka ir ūdens noturīgas un neliks piedzīvot padzisušu uzacu brīžus karstās vasaras dienās vai peldoties.
Sākumā uz šo produktu skatījos nekādi, līdz dažas dienas atpakaļ, domāju, ka kopā ar draudzeni jāpamuļķojas, un līdz ko es uzkrāsoju viņai uzaci, sekoja abām tāds wow efekts, jo es nebiju par to iedomājusies, bet cilvēkiem, kuriem kaitina krāsot ik dienas savas uzacis vai vienkārši nav no kā pat krāsot, nekas ērtāks nevar būt - kā uzlikt šablonu, brīvi iekrāsot, noņemt nost šablonu un ieraudzīt perfektas uzacis. Diemžēl, Dark Brown tonis ir pa siltu, bet patīkami, ka Christian Faye uzacu ēnas ir pieejamas daudz un dažādos toņos.
Mans secinājums: perfekts produkts cilvēkiem, kuriem no dabas nav uzacu matiņu vai ja ik rītu cīnieties ar to krāsošanu. Diemžēl manām pašas uzacīm nekas neizdevās, tāpēc demonstrējums nebūs, jo man ir savas sejas ovālam pielāgota forma, ko veido meistare. Par noturību? Ļoti laba. Var iet droši pat gulēt ar tādām, nākošā dienā būs viegli pabalējušas, bet efekts tik un tā būs redzams.

L`Oreal Paris Brow Artist Genius Kit komplekts uzacu veidošanai, tonis - Medium to Dark (11.49 €)
Ir sajūta, ka pēdējā laikā L`Oreal ļoti ir piedomājuši par uzacu produktiem, jo pirms dažiem mēnešiem parādījās uzacu tušas, uzacu želeja un jauni uzacu zīmuļi. Laikam zīmīgi, jo uzacu sektors L`Oreal bija vāji pārstāvēts. 
Uzacu zīmuli es iegādājos, bet sekoja smaga vilšanās, jo diemžēl maniem uzacu matiņiem tas ir stipri pa siltu. Nācās atdot draudzenei. 
Pirms kāda laika šo paleti redzēju Sugarmakeup grima video, un man radīja lielu interesi. Tātad, uzacu ēnas sastāv no divām pusēm - vienā pusē uzacu vasks, kas ir diezgan ciets, bet parocīgs, bet otrā pusē - uzacu ēnas. Pigmentācija ēnām ir lieliska, bet komplektā esošā otiņa un pincete manām rokām nav diži parocīgas. Sākumā krāsoju ar otiņu, bet sapratu, ka līnijas izdodas pārāk asas, tad pēcāk to nomainīju pret standarta izmēra otiņu. Par pinceti man ir citas domas, jo šī smalkā pincete lielisku palīdzētu pie mākslīgo skropstu pielikšanas. Lai gan tas vēl jāizmēģina, lai secinātu kaut ko vairāk. 
Lai arī cik palete ir skaista un kvalitatīva, manas uzacis pēc iekrāsošanās izskatījās ļoti uzkrītošas, jo tonis ir pārāk silts un acīmredzami izceļas uz dabisko matiņu toņa.
Lai arī man paletes tonis nederēja, tik un tā uzskatu to par labu paleti, jo ar to ir viegli strādāt un iegūt dabisku un akurātu uzacu formu.

Catrice Velvet Brow Powder Artist uzacu pūderis, toņi - 020 Brow fASHionista un 030 Dark Brow(n) Is The New Black (4.19 €)
Velvet Brow Powder Artist uzacu pūderis ir viens no Catrice pavasara pamatsortimenta jaunumiem (par visu pārējo raksts būs atsevišķi). Produkta princips ir tāds, ka sūklīša tipa aplikators uzacu pūderi paķer vāciņā, kas jāskrūvē virsū pēc tam. Katru reizi uzskrūvējot vāciņu, pūderis pieķeras pie sūklīša arvien vairāk.
Uzacu ēnas kā jau nosaukumā minēts, ir samtainas tekstūras un lai arī sākumā liekas, ka tās klājas vienmērīgi, ir problēmas ar līdzenu un vienmērīgu klājumu, jo tās veļas kunkuļos un tā arī paliek. Milzīgs pluss - tās ir noturīgas. Bet, komplektā ar nevienmērīgu klājumu, neizdodas iegūt līdzenas un precīzas uzacis. Mans verdikts: lielisks palīgs ja jūsu uzacis ir diezgan biezas, bet ar spraugām (caurumiem). Diemžēl vidēja biezas un plānas uzacis izskatīsies kā katastrofa. Interesants jaunums, bet ne visiem.
No K uz L: 030 un 020
Uz šo brīdi esmu atradusi tikai vienu uzacu produktu, kas neliek vilties ik dienas. Tas ir H&M Beauty uzacu zīmulis, tonī Espresso Brown, kas lieliski atbilst manam dabiskajam uzacu tonim un turas patiešām labi. No uzacu ēnām līdz šim vairāku gadu garumā lietoju tikai Artdeco Eye Brow Powder uzacu ēnas, tonī - nr.3. kas kalpoja ne tikai kā lielisks vidēji vēss uzacu tonis, bet arī lieliskas acu ēnas locījuma līnijai.

Lai arī neviens no produktiem nav perfekts (toņa vai klājuma ziņā) mans sadalījums pa vietām ir sekojošs:
  1. Christian Faye (iespējams iegādāties tikai veikalos Douglas)
  2. L`Oreal Paris (iespējams iegādāties veikalos Drogas, lielveikalos un interneta veikalos)
  3. Catrice (tikai veikalos Drogas)

Kurš ir jūsu ride or die uzacu produkts bez kura nespējat iedomāties savu grimu?

10 comments:

  1. Man arī regulāri mainās uzacu kopšanas rutīna, tādēļ līdz vienam vienotam rakstam tā arī nav izdevies tikt. Vienu brīdi biju iecienījusi iezīmēt uzacu formu ar NYX Micro Brow un tās aizpildīt ar Anastasia Dipbrow, bet ikdienas steigā tas tomēr ir ārkārtīgi laikietilpīgs process. Pašlaik esmu atgriezusies pie zīmuļiem - slikto uzacu dienās izmantoju to pašu Micro Brow, bet kad ar tām viss ir kārtībā, ķeros pie Missha Eyebrow Styler (maciņam draudzīgs Anastasia Brow Definer dubultnieks).

    Atceros, ka agrāk biju sajūsmā par Catrice uzacu ēnu duo (ēnas bez siltā apakštoņa), bet tām katru reizi iepakojums saplīsa pāris mēnešu laikā.


    Vanda | The Late Latte

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mhm, interesanti! Es noteikti labprāt kādreiz pamēģināšu Anastasia uzacu produktus, bet laikam pašlaik esmu atradusi savu īsto, tāpēc Anastasia pagaidīs nedaudz :D

      Dzēst
  2. Kā sāku lietot NYX Brow Contour Sculpt&Highlight tā neko citu nemaz netaisos ņemt rokās - ļoti patīk tonis (light beige/espresso) un fakts, ka to var lietot vien lai ietonētu uzacu dabīgo formu, gan izveidotu full on uzaci, turklāt toņa intensitāti vari izvēlēties pati. Par skādi nenāk arī highlight, kas ir ideālā tonī, vismaz man, kā vienai no bālajām. Tagad vien jācer, ka atvedīs arī uz Latviju pirms mans zīmulītis beigsies, citādi būs jāmēģina tavs H&M variants.

    Brigita
    www.brigitadambe.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Cerēsim, ka NYX sortiments Latvijā tiks papildināts, jo viņiem ir tik daudz foršas lietas, bet tās vai nu pašiem ir jāsūta vai jāuzticas LoveMakeup veikalam, kur atsauksmes par NYX kosmētiku nav tās labākās.

      Dzēst
  3. Wuiii :) Christian Faye - mans everyday best friend :) Loreal jaunais Brow artist zīmuli ar dievinu- sev nebiju izmantojusi vispar zīnuljus un šis man patīk- Catrice neesmu mēģinājusi :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es vēl atceros to laikus, kad strādāji pie Christian Faye, tad tiešām dzīvē redzēju, cik tas produkts ir parocīgs cilvēkiem, kuriem uzacu matiņu vispār nav. Sajūta, ka veikt sejas plastisko operāciju, tikai šoreiz uzacīm :)

      Dzēst
  4. Mēģinu sevi piespiest lietot kaut ko citu nekā Anastasia Brow Wiz, bet neizdodas.. Neko labāku manām izbalējušām un caurumu pilnajām uzacīm neizdodas atrast. :) Tonis arī lielisks (lietoju ebony). Kad steidzos, lietoju Benefit Gimme Brow, jo tas dod apjomu un arī aizpilda robus, bet ar šo uzacis neizskatās tik rūpīgas..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es skatos, ka laikam Brow Wiz izraisa atkarību, bet laikam ne velti, jo tas Anastasia zina, kā uzražot perfektu uzacu produktu :)

      Dzēst
  5. Ilgu laiku lietoju Christian Faye ēnas, kuru noturība man ļoti patika, bet tonis tomēr bija siltāks nekā gribētos. Tagad esmu pārgājusi uz Anastasia Dipbrow Pomade, kas izskatās ļoti labi, bet nav tik noturīga - no uzacu galiem pazūd, ja to aiztiek. Šie ir mani favorīti no visiem uzacu produktiem, ko jebkad esmu mēģinājusi!

    Annija
    rigasmetro.wordpress.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, man šis tonis arī diemžēl kaut kā nedaudz garām, bet iedomājos, ka vasaras periodā, kad ādas tonis un matu tonis nedaudz siltāks, arī šis siltākais tonis varētu noderēt. :)
      Interesanti par to Dipbrow. es biju domājusi, ka baigi noturīga, bet laikam tomēr ir švakāks nekā visur video redzēts līdz šim :(

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan