Pavasarīgs konkurss kopā ar Maybelline un L`Oreal - SLĒGTS

28.04.16

Lai arī šīs dienas rīts bija ļoti silts un pavasarīgs, kas turpinājās līdz dienas vidum, bet tagad jau mijas ar lielu un orkāna stipruma vēju, es tik un tā vēlos kādai no jums uzdāvināt pavasarīgu komplektu, kas sastāv no  Maybelline un L`Oreal produktiem, kas ir pavisam "svaigu" jaunumi vai tikai drīzumā būs pieejami veikalos. Tas, ko jūs iegūsiet balvā un kas jādara, lai piedalīties, lūdzu, sekojiet informācijai zemāk.
Lai arī cik bieži man gribētos rīkot konkursus, tam kaut kā neatliek laika un īsti motivācijas, bet ieraugot šos jaunumus, es sapratu, ka vēlos uzdāvināt kā mazu pateicību par to, ka ik dienas sekojat, lasāt un esat manas foršās lasītājas!

Uz šo brīdi tikai 2 produktiem no visiem šiem redzamajiem ir pieejami veikalos: BB krēms atjaunotā versijā un Brow Artist palete, bet pārējie produkti veikalos būs tikai pēc vairākām nedēļām, tāpēc izmantojiet šo ekskluzīvo iespēju tikt ātrāk pie kārotajiem jaunumiem. :)

Tātad, jums iespēja būs laimēt komplektu, kas sastāv no:
  • Maybelline Dream Fresh BB krēms ar sojas ekstraktu (tonis, Light)
  • Maybelline Master Contour zīmulis (stick) sejas konturēšanai (tonis, Light)
  • Maybelline Colossal Chaotic skropstu tuša (tonis, Black)
  • L'Oreal Brow Artist Genius Kit komplekts uzacu veidošanai (tonis, Light to Medium)
  • L'Oreal Infallible Sexy Balm balzams (tonis, 106 Sheer Clueless)
  • L'Oréal Paris Color Riche A L'Huile nagu laka (tonis, 442 Coral Trianon)

Es ceru, ka šis komplekts jums noderēs pavasarīga un viegla grima izveidei!

Noteikumi:
  1. Konkurss norisināsies 1 nedēļu (uzvarētāju paziņošu 6. maijā)
  2. Ar uzvarētāju es sazināšos personīgi, tāpēc lūgšo pievērst uzmanību e-pastiem, kas tiek minēti kontakformā.
  3. Balvu nosūtīšu ar Pasta Stacijas vai Omniva starpniecību. Varam atsevišķi arī vienoties par paciņas saņemšu personīgi. 
  4. Vēlams aizpildīt visus konkursa noteikumus - sekot FB lapai un atbildēt uz jautājumu zem šī ieraksta.

Tātad, lai iegūtu balvā komplektu ar šiem produktiem, viss kas jums jādara ir norādīts zemāk Rafflecopter sistēmā

Lai jums veicas! :)

114 comments:

  1. Man skaisti liek justies manas pavasara drēbe,jo tās ir tik dzīvespriecīgās krāsās,ka uzreiz uzlabojas diena. Vēl man skaisti liek justies ģimene un draugi,jo ar viņiem varu būt dabiska,nesamākslota un skaista gan iekšēji,gan ārēji. :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tieši tā, ģimene un draugi mums ļauj būt mums pašiem, jo tikai paši tuvākie vairo mūsos iekšējo un ārējo skaistumu :)

      Dzēst
  2. Man tie ir ziedi, smaržas, kosmētika un biezo drēbju atstāšana mājās. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Biezās drēbes pilnīgi noteikti, jo arī es jau nevarēju sagaidīt, kad smago un biezo dūnu jaku varēšu nolikt tā tālāk skapī :)

      Dzēst
  3. Man liek skaisti justies tieši pārmaiņas, kas notiek gan iekšējā jūtu un emociju alķīmijā, gan ārējā - caur jauniem izaicinājumiem un apņemšanos savā dzīvē ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ļoti filozofiski, bet tik patiesi un precīzi. :) Jauni izaicinājumi un jauni notikumi, mums liek justies laimīgiem, lai pat dažkārt tās problēmas mūs nomoka, mums dzīve sniedz tikai to, ko spējam panest un kļūtu laimīgi :)

      Dzēst
  4. hmm... skaistums ir dvēseles iekšējais stāvoklis :) mirdzums acīs un pozitīvisma pilns smaids - tas pašu dara skaistu un vairo skaistumu apkārtējos, izvilinot kaut vai pa mazam smaidam :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Atceros sevi, kad man bija kauns smaidīt, tad tiešām pasaule liekas drūma, bet ja spēj pasmaidīt un radīt prieku sev un kaut nedaudz apkārtējiem, tas jau šo pasauli padara par skaistu vietu :)

      Dzēst
  5. Skaisti šajā pavasarī liek justies apziņa, ka jau pavisam, pavisam drīz, beidzot tiks iegūts diploms inžeierzinātnēs, ka visa pasaule sāk ziedēt, ka beidzot var traukties ar velo un elpot dzestro pavasara gaisu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ar to arī apsveicu, jo es ļoti labi saprotu šo patīkamo un satraucošo notikumu, jo pašai pēc nedaudz vairāk kā mēneša būs grāds kabatā :)
      Ak, uzreiz arī iedomājos braucienos ar divriteni, kad teju saules stari pāri koku pamalēm slejas un šis dzestrais gaiss vēl. Ak, pavasaris..

      Dzēst
  6. Man skaisti liek justies mēteļa atstāšana mājās - uzreiz tāds vieglāks un pavasarīgāks solis :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es tieši šodien biezo mēteli atstāju mājās un aptinu krāsainu šalli, kas uzreiz lika justies 100% labāk, tāpēc ļoti labi saprotu šo brīvības sajūtu no ziemas :)

      Dzēst
  7. Man liek justies skaisti drēbju smarža, kad tās ir vēdinātas svaigā gaisā!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ah, tiešām.. šī burvīgā smarža :)

      Dzēst
  8. Vislabāk liek justies saule... Tā dod prieku pamosties un pavadīt aktīvi dienu, dot enerģiju un viss mans ķermenis staro.. Nesen nopirktā sejas kopšanas un dekoratīvā kosmētika tagad ir tieši laikā - liek man pamosties kā skaistam pavasara ziedam.. Un jā, protams, arī kleitas uzvilkšana un liek sievišķībai lausties ārā no ieilgušās pelēcības.. Un vakaros tik patīkami palutināt sevi ar

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ādas kopšanu un spa procedūras, piemēram, brīvā dabā tā vien liek jau apjaust, ka beidzot ir iesācies pavasaris :)

      Dzēst
  9. Ziemas drēbju atstāšana mājās un mīļākās džinsu jakas uzvilkšana, košāka lūpu un matu krāsa.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ah, kā par matu krāsu piekrītu ;) It īpaši košu matu īpašnieces saules staros, ir vēl pamanāmākas un košas kā puķes :)

      Dzēst
  10. Manas jaunās pavasara smaržas :)

    AtbildētDzēst
  11. Man skaisti liek justies pavasarīgas drēbes, aksesuāri, pirmie siltie saules kniebieni degunā un tas, ka beidzot skaistie saulrieti ir atgriezušies

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, skaistie saulrieti un romantika.. kas var būt jaukāks?

      Dzēst
  12. Man skaisti liek justies saulains rīts, kafija, ko mierīgi varu izdzert, smaids savam spoguļattēlam. Laba mūzika un pastaigas!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Bez mūzikas arī es nespēju iedomāties savu ikdienu. Laba un pacilājoša plejliste ar sev mīļām dziesmām ir perfekts rīta sākums ;)

      Dzēst
  13. Nekad nedomāju, ka to teikšu, bet tieši darbs man liek justies labi! :) sapņu darbs, kolēģi arī ļoti forši, uz turieni eju ar prieku!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Lūk šo es ļoti labi saprotu, jo arī es uz savu darbu eju ar lielāko prieku un dažkārt pat nodomāju varbūt esmu darbaholiķes sindroma pirmajā stadijā, bet saprotu, ka darbs mani iedvesmo un pilnveido, tāpēc nekaunos teikt, ka mīlu savu darbu :) Protams, ir labas dienas un sliktas dienas, bet galu galā komandas darbs un apņēmība ir zelta vērtē, tāpēc apsveicu Tevi un visus pārējos cilvēkus, kas mīl savu darbu un pirmdienu gaida nevis ar galvassāpēm, bet kā jaunu izaicinājumu. :)

      Dzēst
  14. Man viss banāli - skaistai liek justies jauns, koši zaļš mētelis))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Domāju, ka tā nav banalitāte, jo es pati arī ārkārtīgi dievinu zaļu krāsu dabā un apģērbā :)

      Dzēst
  15. Man skaisti un starojoši liek justies laimīgi mīļie cilvēki, sportisks un veselīgs ķermenis, kā arī nepārtraukta garīgā attīstība un jaunu robežu pārvarēšana, pierādot sevi ☺

    Anna

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kā man gribētos vairāk sportot, jo zinu, ka tas uzlādē ķermeni un garu, bet vienīgais kā spēju sevi pilnveidot ir skatīties filmas vai lasīt kādu grāmatu. :)

      Dzēst
  16. Ziedoši ķiršu un ābeļu ziedi, tie ir īstie pavasara vēstneši, tad visur gan dabā gan cilvēkos ienāk košums un krāšņums!
    Ilze

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, skaistā ķiršu ziedēšanas burtiski liek apstāties un kavēties romantiskās domās par pavasari un pikniku dabā :)

      Dzēst
  17. Miers un harmonija ir tas, kas liek justies skaisti man un protams M.Ī.L.E.T.Ī.B.A.:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Miers un harmonija patiešām ir skaistuma būtībā :) Bez mīlestības mēs, dāmas, tiešām nebūtu pilnībā skaistas!

      Dzēst
  18. Man skaisti liek justies laukā saulains laiks, kad varu saskruļot savus blondos matus, ielikt tajos savu košāko matu rotu, uzvilkt mīļako kleitiņu un to protams, neaizmirst mājās smaidu, un varu doties pastaigā pa pilsētiņu ar draugiem un justies pārliecinātāka kā parasti! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Smaids pavisam noteikti skaistuma atslēga, bet galvenais, lai tas nav samākslots, bet no sirds un patiess smaids :)

      Dzēst
  19. Skaisti man liek justies zilās debesis, kuras vienmēr ir tur, ja arī savilkušies pelēki pavasara lietus mākoņi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Zilās debesis pavisam noteikti liek justies laimīgiem ik dienas ;)

      Dzēst
  20. Pats pavasaris man liek justies laimīgai, man tik ļoti patīk, kad dienas kļust saulainākas un viss apkārt zaļāks, daba mostas un man liekas, ka man rodas vairāk enerģijas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Dabas pamošanās tik tiešām arī mums liek sarosīties krāsainām drēbēm un gaišām domām :)

      Dzēst
  21. Lai gan šopavasar krāsojos maz, skaistai liek justies doma, ka darbā maza nozīme ir tam, vai redz vai neredz pumpas, vai zilie loki zem acīm ir tumšāki no rītiem, jo svarīgākā ir laipna un pozitīva attieksme pret citiem, spēja likt kādam pasmaidīt - skaistums nāk no iekšienes, un vissvarīgākā ir veselīga dzīves uztvere, kas liks justies skaistai pat dienās, kad agri jāceļas un nav bijis laika pucēties.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Skaistums patiešām nāk no iekšienes un kosmētika nav tik liela nozīme kā dažkārt tiek kultivēts glancētajos žurnālos un portālos. Būt bez kripatiņas kosmētika arī jāprot būt skaistam un tieši tādi brīži liek apjaust īstās vērtības un sajūtas par skaistumu un prieku, ko tas nes. :)

      Dzēst
  22. Daba mostas, pavasaris klāt. Saules staru iespaidā arī skaistāka jūtos.:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Saules stari, kas kņudina vaigus un veido nelielus vasaras raibumus :)

      Dzēst
  23. Man skaisti liek justies tie komplimenti, ko saka man puisis :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pretēja dzimuma novērtējumi un komplimentus neatspēkos neviens dārgākais kosmētikas produkts vai apģērba gabals, jo īsta mīlestība mūs dara neizsakāmi skaistus :)

      Dzēst
  24. Man liek justies skaisti savas mājas Baltinavā. Ik nedēļu mērojot ceļu mājup sajūtos daudz labāk. Te viss tik svaigs, zaļš un skaists. Tās 3 (citreiz arī vairāk) stundas ceļā no Rīgas uz mājām ir tā vērtas.:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī ļoti patīk braukt ik dienu uz mājām, kas ir ārpus Rīgas. 50 minūtes ceļā dažkārt liek padomāt par tik daudzām lietām, kurām citreiz ikdienā laika neatliek. Ja vēl saule spīd, tad var tikai vēl papildu priecāties par dabas skaistumu :)

      Dzēst
  25. Man skaisti liek justies zaļās krāsas atgriešanās apkārtējā pasaulē un mazie asniņi,kas dīgst uz palodzes.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ak, pašas stādīta lietas ir tāds skaistums! It īpaši satraucošā sajūta, ka viss beidzot sākt plaukt un zelt :)

      Dzēst
  26. Dzestrais pavasara gaiss kopā ar silto sauli no rītiem, tad ir tāds pacilāts garastāvoklis un smaids uz lūpām.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas ir patiešām skaists brīdis no rīta sajust rīta svaigo gaisu

      Dzēst
  27. o, pavasaris..! iespēja beidzot tikt vaļā no zābakiem, cimdiem, džemperiem un pārmesties uz kurpītēm, svārkiem, košām krāsām - tas patiešām liek justies feināk :) vēl mani priecē un iedvesmo daba- ziedošie ķirši(vai ābeles?), plaukstošie ceriņzari, sulīgā zālīte un nemitīgā putnu čivināšana- nu, kā var nejusties dzīvs, priecīgs un laimīgs tādā ainavā?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Skatoties uz Latvijas dabu mēs varam tikai novērtēt šo skaistumu, kas nav iznīcināts pateicoties pilsētvides metropoļu ienākšanai dabā. Tas tiešām ir skaisti piedzīvot dabas atmošanos.

      Dzēst
  28. Man pavasarī skaisti liek justies pavasara saule, kd beidzot uz ādas var sajusties siltos saules starus! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, saulīte mums visiem mīļa un laba :)

      Dzēst
  29. Rīta saule, kas pamodina ar smaidu un vēlmi darīt, radīt un būt pašai-skaistai!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Gaišā laikā nav pat grūti rīta agrumā celties un doties ikdienas gaitās :)

      Dzēst
  30. Zināšanas :) Sevi pilnveidojot gan iekšēji, gan ārēji :) Laba grāmata, kursi, nodarbības. Sarunas, sarunas un vēlreiz sarunas :) ar īpašiem cilvēkiem.. Pats pavasaris jau liek justies skaistākai, jo apkārt viss sāk zaļot un ziedēt.. Tā iespaidā arī pašai gribas būt skaistai un apmierinātai ar sevi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, sarunām ir milzu spēks, bet sarunu biedram noteikti ir jābūt cilvēkam ar kuriem vienmēr ir interesanti parunāt un uzklausīt viņa viedokli. :)

      Dzēst
  31. Šis ir tāds pārdomu un briešanas pavasaris. Ceru, ka beidzot nobriedīšu pamatīgām pārmaiņām. Šoreiz tieši karjeras ziņā. Un tad jau viss būs skaisti :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pārmaiņas tas ir lieliski, tāpēc ceru, ka viss izdosies un nesīs lielu gandarījumu par paveikto ;)

      Dzēst
  32. Man skaistai liek justies mans vīrs, jo mīl mani tādu kāda es esmu ar visiem maniem + un -. Godīgi, jautājums priekš manis sarežģīts, jo nekad neesmu aizdomājusies vai es jūtos skaista, daudz vairāk man patīk laimes sajūta. Piemēram, kad saule silda, viss zaļo, mani bērni priecīgi čalo un liekas, ka viss un visi apkārt jūtas laimīgi un iekšēji dzied!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mēs visas esam skaista, bet vīra komplimenti, mīlestības izrādīšana ir tas, kas katru sievieti padarīs neizsakāmi skaistu un laimīgu :)

      Dzēst
  33. Hello!
    Pavasarim ir tāds magic, kas liek iemīlēties sevi un savā apkārtējā pasaulē no jauna atkal un atkal, katru pavasari. Lietas,kas mani iedvesmo ir mana stādu audzētava uz palodzes, katru rītu un vakaru apčubinu savus puķu dēstiņus, ieliekot tajos daļu no sevis. Lai gan pati dzīvoju 1istabas dzīvoklī un dārza puķēm tur nav īsti vietas, bet ar nepacietību gaidu kā ar šiem stādiņiem iepriecināšu savus tuvos cilvēkus. Otrs iedvesmas avots ir skaisti cilvēki man apkārt- gan vizuāli, gan iekšēji. Ir patīkami ikdienā redzēt cilvēkus ar pārdomātu apģērba salikumu, glītu grimmu, vai cilvēkus ar labāko makeup-patiesu smaidu. :)
    Vairosim skaisto sev apkārt paši, un pasaule gaišāka kļūs!
    Lai pavasara dzirkstīte dod iedvesmu katram no mums..
    arnita_

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es kādreiz arī nesapratu kā var runāties ar puķēm un čubināties ap tām, tomēr esmu sapratusi, ka puķes, kas augušas aprūpētas un apčubinātas izaug daudz graciozākas un krāšņākas un priecē dikti ilgi ar savu skaistumu :)

      Dzēst
  34. Man skaisti liek justies pats pavasaris-zalā krāsa un silts vējš matos. Kad mati plīvo un vēl kāda tīkama mūzika fonā, tad jūtos lieliski un nav nozīmes tam, vai skropstas melnas un lūpas sarkanas.mprotams, kad tas ir komplektā, tad vēl foršāk

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Plīvojoši mati un uzmundrinoša mūzika ir lieliskas pozitīvisma "zāles" ik dienu!

      Dzēst
  35. Pavasarī paralēli plaukstošajiem ziediem cilvēki arī atplaukst - paliek draudzīgāki, atvērtāki, smaidīgāki, dzīvespriecīgāki. Uzreiz var just, ka iestājies pavasaris, visiem "bēniņos" putniņi čivina. Vairs nejūt tādu kā smagu nomāktību. Viens otram sabiedrībā šādā veidā vairojam pozitīvo. Var arī manīt, ka cilvēki nolikuši dziļi skapī savus tumšos, smagos mēteļus un apģērbs paliek gaisīgāks un krāsām pilns. Papildus tam visam, pavasara sajūta man var sākties pat vēl esot mājās - ja no rīta pamostos saules staru ieskauta - diena jau ir izdevusies! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par to nomāktību tikai var piekrist, jo tiešām, kad ziema devās projām, jau pirmajā saulainajā dienā iestājās tāds vieglums un miers apziņā :)

      Dzēst
  36. Pavasarī skaistai man liek justies ļoti daudz kas. Visvairāk to dara mans 3 mēnešus vecais dēliņš, kurš vēl nemāk runāt, taču liek man justies kā skaistuma etalonam, kad viņa skaistās, tumši zilās acis raugās manējās un viņa lūpas atplaukst visplašākajā un patiesākajā smaidā, kādu savā mūžā esmu redzējusi. Vēl skaisti man liek justies uzdrīkstēšanās. Esmu no tām mammām, ka ikdienas lielajā skrējienā neaizmirst par sievišķo augumu izceļošiem, košiem apģērbiem, kā arī koptiem, tumši sarkaniem, saulē zaigojošiem matiem. Pavasarī skaisti man liek justies viss, kas mostas, jo tas ir mans gadalaiks-savu dzimšanas dienu svinu marta otrajā pusē līdz ar pavasara atnākšanu. Taču nedrīkst arī aizmirst par savas sejas kopšanu, kurai jāļauj elpot pēc zem barojošiem krēmiem pavadītā aukstā ziemas laika. Tādēļ šajā pavasarī skaistai man liek justies Bioderma Sebium līnija, kas ievērojami man palīdz cīnīties ar pumpiņu un komedonu plantācijām uz manas sejas. Lai ar šo visu nepietiktu, skaistai man liek justies laime. Laime manī un laime man apkārt esošajos cilvēkos, jo man ir lieliski draugi, radi un tas viens īpašais cilvēks, kurš nekad neaizmirst man atgādināt, ka esmu viņam pati skaistākā uz pasaules. Krāšņs man tas pavasaris. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Cik lieliska iedvesma vēl daudzām citām mammām neaizmirst, ka mammas ir īpaši skaistas sievietes, kas ir neizmērojams ne ar ko citu. :)

      Dzēst
  37. Es atbildīšu, ka es jutos skaisti savā jaunā oranžā metelī un ar jaunu somu) paldies par konkursu

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Oranžs un zaļš pilnīgi noteikti ir tās krāsas, kas liek atplaukt ;)

      Dzēst
  38. es jutos skaisti savā jaunā metelī un ar jaunu somu! ar zilu nagu laku un puķēm!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jauns mētelis vienmēr ir superīgs starts pavasarim!

      Dzēst
  39. jāsporto, JĀVINGRO.PAREIZI JĀĒD, JĀGUĻ UN SEVI JĀMĪL, ,. vĒL PATĪK ZIEDI :) <3

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu bez ziediem nekā! Pilnīgi prasās savā ikdienā ieviest ziedus, lai arī citos gadalaikos to klātbūtne nav tik svarīga :)

      Dzēst
  40. Pavasarī man skaisti liek justies krāsainas drēbes, krāsaini cilvēki, krāsainība visur!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pavasarī mēs varam vien noraudzīties un paši ienest uz krāsu varavīksni mums apkārt ;)

      Dzēst
  41. Labi justie līdz izbraukšana dabā - svaigs gaiss, kur var pastaigāties, pasportot, atpūsties un vērot dabu atmostamies :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Svaigs gaisa un klusums vakaros patiešām nes šo mieru harmoniju, kas mums tik ļoti patīk un iedvesmo :)

      Dzēst
  42. Inese Poriņa30.04.16 09:27

    Sveika!
    Man skaisti liek justies tā patīkamā sajūta, kad ziemas drēbes nomaina plānais plašķītis un varu uzvilkt kurpītes zābaku vietā. Izveidoju svaigu un spīdīgu grimu ar košu lūpukrāsu, uzvelku gaišu un krāsainu apģērbu un smaidu. Galvenokārt smaids man liek justies skaistai.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pavasarī ir vienmēr papildu 5 minūtes lai uzklātu visskaistāko un košāko lūpu krāsu vai spīdumu ;)

      Dzēst
  43. Man skaisti liek justies teju viss šobrīd apkārt notiekošais. Tā apziņa, ka pēdējie soļi tiek mēroti bakalaura iegūšanai. Tās garās pastaigas ar manu mazo franču buldodziņu, jo ārā beidzot spīd saulīte un ir samērā silts, ko mana princese dievina. Tas mirklis, kad tu atver skapi un saproti, ka vari atļauties beidzot uzvilkt ko košu, jo tas šobrīd iederas it visā. Tāpat virtuvē pavadītais laiks, kad pagatavo kādus pavasarīgus salātus, nevis kārtējo comfort food. Ar šiem pavasara pirmajiem saules stariem arī es pati atkal esmu uzziedējusi pēc pārāk garās ziemas un ceru, ka tā tas ir it visām! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Varu iedomāties to brīnišķīgo sajūtu par drīz gaidāmajiem notikumiem un burvīgās pastaigas ar mazo mīlulīti ;)

      Dzēst
  44. Vīrietis, kura acīs es varu spoguļoties un justies skaista un mīlēta....

    AtbildētDzēst
  45. Man skaistai liek justies siltās pavasara dienas, kad varu biezo ziemas šalli un cimdus atstāt mājās un no plaukta paņemt saulesbrilles. Jūtos skaista, kad varu beidzot vilkt košākus svārkus un priecāties par vasaras tuvošanos! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ir laiks beidzot izrevidēt ziemas drēbju skapi un doties pēc jaunām un skaistām lietām :)

      Dzēst
  46. Man skaistai liek justies pavasarīgas drēbes, saulessbrilles, pati saulīte un jauns makeup, beidzot var paspēlēties ar krāsām un izmēğināt jaunus produktus :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Spēlēšanās ar krāsām pavisam noteikti iedvesmo pavasarim, un grima variācijas šajā ziņā ir neierobežotas ;)

      Dzēst
  47. Man skaisti liek justies pacilātības izjūta, ka jau pavisam drīz būšu kāda burvīga vīrieša sieva! 😊

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Cik skaisti! Es no sirds apsveicu ;) p.s. vai ir iespējams, ka kādreiz vēl turpināsi rakstīt un veidot foršos nagu dizainus?

      Dzēst
  48. Es skaisti šopavasar jūtos saulītes gaismā un košā apğērbā.Nevaru vien sagaidīt vasaru,kad varēs kārtīgi atpūsties un izbaudīt skaistumu ko mums šī zeme piedāvā!!!

    AtbildētDzēst
  49. Man skaistai liek justies vasarasraibumi, kas parādās uz mana degungala un sajūta, ka pēc siltā pavasara sekos vēl siltāka vasara un krāsains un saulains rudens!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man parasti iet trakāk, jo grūti pierast, ka viņi tur ir, bet laikam ka tā vien ir, ka tie ir pirmie pavasara vēstneši ;)

      Dzēst
  50. Man skaisti liek justies pirmkārt jau mans vīrietis ar nebeidzamajiem komplimentiem. Bet neizbēgamas, protams, ir košas drēbes un aksesuāri, viegls gaisīgs make-up un smaids uz sejas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Gaisīgais grims, smaids un atmiņā patīkamie komplimenti ir tik tiešām tas, kas mums visām vajadzīgs, lai justos skaistām :)

      Dzēst
  51. Man liek justies skaisti šajā pavasarī tas, ka beidzot var vilkt svārkus un kleitas!
    Rīti un vakari ir palikuši gaišāki, līdz ar to vairāk enerģijas un pozitīvisma var just iekšā, kas liek starot arī pretī citiem.
    Rodas vēlme atsvaidzināt garderobi un izskatu, apmeklēju skaistuma salonus, meklēju iedvesmu žurnālos, video un blogos.
    Skaistāks topi pats un pasaule atbild ar to pašu. :)
    Patiesībā ļoti gaidīju pavasari - gribējās ātrāk saņemt to piepildījumu, enerģiju un plaukumu.:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šogad pavasaris tik tiešām bija dikti gaidīts :)

      Dzēst
  52. Man skaistai liek justies saulainās un siltās pavasara dienas. Tās sniedz enerģijas lādiņu un smaidu uz lūpām. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, saulains laiks pilnīgi noteikti garantē izdevušos dienu!

      Dzēst
  53. Noteikti siltais gaiss un pavasara ziedi ir tie, kas šķiet patīkami skaisti. Bet vēl- pirmie izbraucieni ar divriteni, tas ir kolosāli!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Patiesi, izbraucieni ar riteni ir kaut kas burvīgs. Pati nevaru sagaidīt, kad ritenis būs kārtībai varētu braukt un baudīt dabas skaistumu :)

      Dzēst
  54. Mani darba kolēģi un siltais laiks :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā kā darbs ir mūsu ikdiena, tad noteikti lielu nozīmi nosaka darba kolēģi un kas var būt labāks strādāt kopā ar foršiem cilvēkiem ;)

      Dzēst
  55. Pavasarī labi liek justies saule, kuru staros pamostos. Siltais laiks liek smaidīt no paša rīta un ar labu noskaņojumu iet uz universitāti, rā arī paradās vasarasraibumiņi. Tas viss kopā rada velmi būt skaistai un sasniegt savus mērķus!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pilnīgi noteikti piekrītu ;) Kad laukā spīd saule, tad pilnīgi palēkdamies ir vēlme doties uz universitāti ;)

      Dzēst
  56. Man skaisti liek justies tuvāko cilvēku pozitīvisms šajā pavasarī ☺

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Bez apkārtējo klātbūtnes un pozitīvisma mēs laikam neviens nebūtu tik laimīgi cik esam, jo mīļie cilvēki mūs vienmēr redz īstus, patiesus un laimīgus :)

      Dzēst
  57. Sveika :) Man liek justies skaistai,pavasari un jaunas apņemšanas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, apņemšanās un kaut kā jauna sākšana vienmēr ir tik satraucoši, bet lieliski, kad tas izdodas un pacilātā sajūta tik tiešām liek justies skaistai ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan