Anastasia Beverly Hills Pro Series Contour Kit konturēšanas palete

30.04.16

Man patīk konturēt, un to es sapratu jau kopš pirmās reizes, kad izmēģināju konturēšanas pūderi no The Balm. Manā uztverē, konturēšana transformē seju tā kā mēs vēlamies to redzēt, un iet pretī tam, kāda mums ir dota no dabas. Tā nav mānīšanās, tā precīzāk, ir sejas vaibstu izcelšana izmantojot ēnas efektu. Līdz šim lietoju The Balm Bahama Mama bronzeri/kontūras pūderi, bet man tā gribējās pacelt latiņu augstāk, lai pamēģinātu visā pasaulē tik daudz aprunāto konturēšanas paleti no Anastasia Beverly Hills, kas oriģināli ir zināma ar izcilajiem uzacu produktiem un lūpu lakām, bet man vairāk ieinteresēja šī universāla konturēšanas palete par kuru šodien vēlos nedaudz vairāk pastāstīt.
Konturēšana palete Anastasia Beverly Hills Pro Series Contour Kit Light-Medium, ir visā pasaulē izslavēta pateicoties tās universalitātei un plašajam toņu piedāvājumam, kas ļauj transformēt, konturēt un definēt tik daudzu ādas toņu sejas. Palete Light to Medium, kas paredzēta gaišām līdz vidēji tumšam ādas tonim ietver kopumā 6 toņus: 3 izgaismojošus un 3 skulpturējošus pūderus.
Šo paleti ir iemīļojuši ne tikai kosmētikas entuziasti visā pasaulē, bet arī vizāžisti un grima mākslinieki, pat tādi, kad ikdienā veido grimu pasaulslavenām personībām, lai fotogrāfijās seja izskatītos ideālas formas, toņa, un gaisma krīt pareizos virzienos.
Paletē ir atrodami gan matēti, gan satīna tekstūras pūderi, kas sniedz iespēju iegūt fotogrāfijām ideālu, bet arī dabīgu pamatu. Lielākais pluss, ka visi toņi ir maināmi, izņemami, lai ievietotu atsevišķā paletē, piemēram, līdzņemšanai.
avots
Pirms es rādu kā katrs produkts darbojas, vispirms neliels apraksts par katru no toņiem atsevišķi, to plusiem, mīnusiem un maniem iespaidiem.

Nelielai atkāpei: šie izgaismojošie pūderi nav paredzēti izgaismošanai tiešā vārda nozīmē, tie vairāk latviešu valodā ir definējami, kā gaismas akcenta radīšanai, jo mums ierasts, ka izgaismotājs ir tas, ko uzklāj uz vaigu kauliem u.c. vietām, kur nepieciešams radīt reversu efektu - pacelt uz āru. Šie pūderi kalpo uzklāšanai zem acīm, uz pieres centra, uz zoda un citās vietās, lai papildinātu ēnu efektu, lai balansā būtu tā, ka sejas ārpuses ovāls vērsts uz "iekšu", bet centrs uz "āru".
Atradu bildi, kas manis sacīto varētu precīzāk parādīt.
avots
Vanilla - persikoti bēšs tonis siltam ādas apakštonim.
Vanilla manā uztverē ir tonis, kas noteikti būs lietojams gan pavisam piena baltam, gan nedaudz iesauļotam ādas tonim, Tas ir matēts un klājas ārkārtīgi krēmīgi uz ādas.

Banana - silti dzeltens bēšs tonis, kas universāli lietojams visiem ādas toņiem.
Lai arī Banana tiek uzskatīts par visuniversālāko toni, man tomēr liekas, ka tas ļoti izcelsies uz pavisam piena balta ādas toņa, jo pat es lietojot šo pamanu nedaudz izteikto dzelteno apakštoni. Tieši ārzemēs šis ir pats slavenākais paletes tonis, kas arī man nu jau ļoti iemīļots. Banana ir matēts un ļoti pigmentēts pūderis, kas uz ādas lieliski atstaro gaismu.

Sand - neitrāls, bēšs tonis lietojams siltam un vēsam ādas tonim.
Sand ir tonis, kas man vairāk asociējas lietojot jau pēc nelielām saules peldēm. Šajā gadījumā derēs jebkuram gaišajam ādas tipam, tomēr vairāk, kas sliecas uz silto pusi. Atšķirībā no pārējiem, Sand ir viegli perlamutras tipa pūderis, kas varbūt nebūs gluži lietojams zem acu zonā, bet pieres un zoda rajonā tas sniedz vieglu gaismu atstarojošu efektu.

Java - gaišs mokas tonis, kas paredzēts ādas tonim ar vēsu apakštoni.
Tām, kurām ir vēss apakštoni zinās, ka ir problēmas atrast veiksmīgu konturēšanas toni, kas nav pa siltu vai vēsu, jo ja ņem pa siltu, izskatās kā oranža švīka, bet ja vēsu, tad kā netīrs pleķis. Tā kā man ir vairāk siltāks ādas tonis, tad šis aizceļoja pie draudzenes, kurai ir vēss tonis un jāsaka, ka katru reizi kad viņa lieto šo pūderi skulpturēšanai, man ir tāds: "wow, kas tas ir par pūderi?", jo viņš izskatās tik perfekti uz viņas ādas, bet kad es sākumā viņu mēģināju, man izskatījās, ka uz vaigiem ir neglītas švīkas. Tātad - pie īsta ādas toņa īpašnieka, šis ir perfekts konturai paredzēts pūderis.

Fawn - īrisa krāsas brūns, kas paredzēts vēsam, neitrālam un siltam ādas apakštonim.
Fawn ir mans perfektais ikdienas konturēšanas pūderis. Pats labākais, ka var pat lietot mazās devās un tas jau izskatās perfekti, bet ja lieto vairāk pie asākas konturēšanas, tad tas sniedz efektu gluži kā pēc plastiskās operācijas. Fawn ir lietojams arī vēsam ādas tonim un tam es varu piekrist tikai daļēji, jo tas robežas ar netīras švīkas efektu, tāpēc ideālā variantā pavisam gaišam un vēsam ādas tonim jājauc kopā Java ar Fawn. The Balm Bahama Mama ir ļoti tuvs tonis Fawn pūderim.

Havana - kafijas silti brūns tonis, kas paredzēts siltam olive nokrāsas ādas tonim.
Neesmu tik daudz lietojusi, jo šis derēs iedegušas ādas akcentēšanai, tāpēc, ka uzklājot uz pavisam gaišas, tas izskatās stipri oranžs. No visiem trīs konturēšanas pūderiem, šim ir visspēcīgākais pigments.

No K uz L: Java, Fawn, Havana, Vanilla, Banana, Sand
Plusi:
  • magnētiskā kartona palete ir parocīga ceļošanai, vieglai pārnēšanai, lai nesasistu
  • gan izgaismojošie, gan konturēšanais paredzētie pūderi klājas perfekti. To tekstūra ir samataina ir perfekta. klājot uz sejas, pludinās ideāli, un pat mazos daudzumus sniedz izcilu ēnojuma/gaismas efektu.
  • visi toņi ir ārkārtīgi pigmentēti, kas samazina produkta patēriņu
  • noturība ir izcila. Visas dienas garumā, konturēšanas toņi it īpaši, viss turas tā kā tika uzklāts no rīta, jo pūderi nepārvēršanas pleķos.

Mīnusi:
  • pūderu izmērs, jo patiesībā pie aktīvas lietošanas, tie ātri izlietosies. Lietojot tikai sev tas nav svarīgi, bet klientiem (ja esat vizāžists) tas būs liels patēriņš. 
  • nekvalitatīvas uzlīmes otrā pusē. Es sūtīju oriģinālo paleti no Beauty Bay lapas, bet izņemot laukā magnētiskās virsmas paletes, otrā pusē uzlīmju vietas izskatās kā lētai paletei, kas man liek nedaudz viltiem kvalitātē. Varbūt tā tikai mana "piesiešanās".

Lūk, zemāk attēli kā Fawn konturēšanas pūderis izskatās dienas gaismā un zibspuldzes apgaismots. Pūderi klāju lielākoties zem vaigu kauliem, lai akcentētu no dabas nedaudz izteiktās iedobes un arī ieēnoju pieres sānus, lai vizuāli nedaudz "samazinātu". Tāpat ikdienā, kad lietoju šo paleti, uzklāju nedaudz arī uz deguna kaula sāniem un kakla, lai vizuāli pagarinātu un sašaurinātu. Lūdzu ņemiet vērā arī to, ka fotogrāfiju veidošanai, lai vispār kaut kas būtu redzams uzklāju nedaudz vairāk kā ierasts.

Kopumā es varu vien teikt, ka šis sapņa produkts, kuru tik ilgi jau vēlējos pamēģināt ir attaisnojis savas cerības un tas tiešām ir tik lielisks kā visi stāsta. Vai vislabākais no visiem? Nē, bet milzīgs pluss, ka šajā paletē ir dažādi toņi, kas noderēs dažādām situācijām un iespējām. Es neteikšu, ka esmu tik sajūsmināta par izgaismojošiem pūderiem kā konturēšanas, bet Banana noteikti lietošanas vērts, it īpaši pie fotogrāfiju veidošanas, lai gaismā krīt uz šo zonu un papildu izgaismo.
Šī palete ir manas ikdienas neatņemam sastāvdaļa, kuru lietoju jau vairāku mēnešu garumā. Uz šo brīdi esmu pasūtījusi jaunos Makeup Geek konturēšanas pūderus un tad jau redzēs, kuri uzvarēs šajā duelī.

______________________________________________________________________
Anastasia Beverly Hills kosmētiku iespējams iegādāties internetveikalos
Cena: 49.10 €
Vairāk informācijas - mājas lapafacebook lapa

14 comments:

  1. Es domāju, ka pāris reizes paspēlētos un tad tā palete krātu putekļus :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja man būtu vēl citi konturēšanas produkti pie rokas, laikam arī ikdienā nelietotu, tomēr esmu nolīdzinājusi daudzumu līdz minimumam, tāpēc lietoju tikai šo :)

      Dzēst
  2. Palete izskatās iespaidīga un rezultāts, protams, arī!
    Lai arī pirksti dikti niez šo iegādāties, saprotu, ka beigu beigās es to paleti izmantotu labi ja reizi gadā - jūtu, ka uz vecumu slinka palieku. :D

    Vanda | The Late Latte

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tieši rezultāts šo paletei ir padarījis tik izcilu ;)
      Slinkums tā ir nopietna problēmu ar kuru arī es ikdienā cīnos. Tagad nespēju vairs iedomāties kā es katru rītu liku vēl acu ēnas :D

      Dzēst
  3. Uuuu, vaigu iekritumi izskatās nevainojamie. <3
    Man šo paleti gribējās, bet jo vairāk skatos un pētu to internetā, jo vairāk atroadas lietas, kas tajā nepatīk. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! ^^
      Šī palete tik tiešām ir lieliskas izpildījuma, tomēr neteikšu, ka šis ir svētā grāla produkts bez kura nu nekādi. Redzēs kādi būs MUG konturēšanas pūderi par kuriem arī fano internets ;)

      Dzēst
  4. Izskatās ļoti laba paletīte, bet manuprāt līdzigi kā Nyx konturēšanas palete,protams, cik te var pateikt pēc toņiem internetā ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ir, ir daži toņi no Nyx līdzīgi, bet ja salīdzina pūderu kvalitāti, tad jāsaka, ka ABH ir krēmīgāki un maigāki, NYX kad mēģināju tie likās tādi pleķaini uz rokas. :/

      Dzēst
  5. sen jau viņu gribu, bet nevaru saņemties un pasūtīt. tagad gan vairāk skatos uz Smashbox, bet nezinuuu.. laikam, vēl nav laiks tam :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. es arī ļoti ilgi domāju un skatījos uz šo paleti, bet nevarēju izšķirties par otru slaveno Kat Von D vai tomēr šo. Pienāca īstais laiks un brīdis un sapratu, ka labāk gribu tomēr ABH. :)

      Dzēst
  6. Tavs blogs ir pārvērties par ļoti foršu blogu!
    tā turpināt:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Liels paldies par atzinīgo novērtējumu, noteikti ņemšu vērā :)

      Dzēst
  7. Skaisti izskatās, man arī sakārojās šo paleti pēc tava apraksta un bildēm :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies :) Šī ir patiešām universāla palete, kas rada pat nelielu atkarību, lai katru dienu iezīmētu perfektos vaigu kaulus, kas no dabas nav tik "perfekti" :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan