Akvamarīna krāsas grims pavasarim

24.04.16

Šajā grimā es apvienoju pēdējā laika sev trīs aktuālākās tēmas: 1) kādu pavasarim atbilstošu grimu, lai izveido 2) kad uzrakstīt atsauksmi par lielisko Douglas Make-up zīmuli un 3) kad uzrakstīt par šī brīža aktuālo pavasara krāsu? Nonācu pie secinājuma, ka varu lieliski visu savilkt kopā vienā rakstā, tāpēc šodien jums pasniedzu šo grimu, kura galvenais varonis ir Douglas Make-Up zīmulis un vēl daži lieliski produkti, kas man pēdējos mēnešus ir ļoti iepatikušies.
Pie reizes The Power Of Makeup jeb pirms un pēc
Tā kā man ir diezgan pagrūti sabildēt soli pa solim, tad nolēmu, ka vismaz aprakstīšu, kas un kā, lai gan, teikšu godīgi, nekas sarežģīts, jo principā acīm izmantoju tikai dažus produktus, bet sejai, tas ir atkarīgs katram no savām vēlmēm un gaumes.

1. Pēc sejas krēma uzklāšanas, uzklāju tonālo krēmu, ko sajaucu kopā ar konsīleri, lai tonis ir nedaudz gaišāks un vairāk atbilst manam ādas tonim;
2. Zem acīm, uz pieres, ap nāsīm, uz virslūpas un zoda uzklāju Catrice konsīleri un sapludinu ar Real Techniques (turpmāk RT) sūklīti;
3. Lai tonālais krēms un konsīleris turētos vairāku stundu garumā, "cepju" seju izmantojot Coty Airspun pūderi un RT sūklīti. Koncentrējos uz acu zonu un plakstiņiem, muti, zodu, pieres centru un visām citām vietām, kur kosmētika mēdz ātrāk "noēsties" nost.
4. Uz acu plakstiņa nedaudz zem locījuma līnijas pa visu plakstiņu uzklāju grima zvaigzni - Douglas Make-Up acu zīmuli un ar sintētisko otiņu sapludinu veidojot vieglu smokey efektu.
5. Pa virsu pa visu plakstiņu uzklāju gaiši zilzaļās ēnas un lai spēlētos ar toņu dažādību, uzklāju iekšējā un ārējā acs malās zaļgano toni, kas kopā rada zilzaļu efektu, gluži kā akvamarīnam.
6. Apakšējo acs plakstiņu iekrāsoju ar Douglas acu zīmuli un sapludinu ar muciņas tipa mazu acu ēnu otiņu;
7. Uz ūdens līnijas uzklāju bēšu acu zīmuli, kas šajā gadījumā acīm liek izskatīties lielākām un možākām;
9. Pirms skropstu tuša uzklāšanas, uzklāju vienā kārtā Eveline SOS serumu, kas kalpo kā bāze un serums. Pa virsu divām kārtām skropstu tuša. Augšējām - Lancome, apakšējām - Rimmel.
10. Iekrāsoju uzacis un nofiksēju ar bezkrāsainu želeju;
11. Uz uzacs kaula un iekšējā acs kaktiņā uzklāju Essence izgaismojošās acu ēnas;
12. Notīru nost visu iepriekš uzklāto pūderi, jo seja ir "piecepta".
13. Ietonēju seju izmantojot Anastasia Beverly Hills konturēšanas paleti, toni Fawn
14. Uz vaigiem uzklāju Douglas Make-Up vaigu sārtumu koraļļu krāsas tonī,
15. Pa virsu vaigu sārtumam uzklāju uz vaigu kauliem Douglas krēmveida izgaismotāju. Visu sapludinu kopā.
16. Lūpas viegli iezīmēju un iekrāsoju ar Model Launcher lūpu zīmuli un pa virsu uzklāju Rimmel lūpu krāsu.
Soli pa solim un beigās šādi
 Grimā izmantoju:
Seja
Artdeco High Performance tonālais krēms, tonis - 15
Model Launcher Dual Action konsīleris, tonis - Light
Catrice Liquid Camouflage konsīleris, tonis  - 010 Porcelain
Coty Airpsun birstošais pūderis , tonis - Translucent
Anastasia Beverly Hills konturēšanas pūderis, tonis - Fawn
Douglas Make-up vaigu sārtums, tonis - Corail
Douglas Make-up Lost in Galaxy Highlighter ādu izgaismojošs korektors

Acis
Douglas Makeup Eye Pencil acu zīmulis, tonis - Nr. 4 - Bleu Caraibes
Artdeco acu ēnas 62 un 247 toni (62 (pearly caribbean blue) pa visu plakstiņu, 247 (delicious kiwi) pa iekšējo un ārējo pusi)
Essence I Love Nude acu ēnas tonis - Creme Brulee (izgaismojošs akcenta tonis)
Rimmel Scandaleyes Waterproof acu zīmulis, tonis - 5 Nude
Eveline SOS Lash Bosster serums skropstām
Lancôme Virtuôse skropstu tuša, tonis - 01 Noir Sensuel (augšējām skropstām)
Rimmel Lash Accelerator skropstu tuša (apakšējām skropstām)

Uzacis
H&M Brow Specialist uzacu zīmulis, tonis - Espresso Brown

Lūpas
Model Launcher lūpu zīmulis, tonis - Guava
Rimmel Moisture Renew lūpu krāsa, tonis - 700 Nude Delight


Nedaudz vairāk par šiem varoņiem, kas patiesībā pamudināja izveidot šo grimu
Powder Blush vaigu sārtums, tonis - Nr. 3 - Corail* (9.95 €)
Ne tikai skaists tonis, bet lielisks produkts, kurš no visiem vaigu sārtumiem pašlaik ir ne tikai mans ikdienas favorīts, bet pēdējā laika lieliskākais atklājums. Vaigu sārtums liekas kā krēmveidīgs, bet uzklājot uz ādas ar otu, tas perfekti pludinās ir pilnībā sausas tekstūras. Konkrēti šis tonis lieliski atsvaidzina sejas ādu, tāpēc jau trešo mēnesi lietoju to katru dienu no rītiem, lai izskatītos mundrāka. Lielisks tonis ne tikai pavasarim, bet der arī visa gada garumā. Nekad nebūtu domājusi, ka Douglas kosmētikas vaigu sārtums tik ļoti iepatiksies,

Eye Pencil acu zīmulis, tonis - Nr. 4 - Bleu Caraibes* (7.95 €)
No šādiem toņiem kādreiz baigi izvairījos, bet tagad kaut kā esmu nedaudz iemīļojusi un sapratusi, ka vasaras sezonā, šis ir viens no toņiem, kas liek solidarizēties ar vasaras košajiem toņiem dabā un apģērbā.
Starp citu, ja tik daudz zilzaļais tonis liekas pa daudz, tad var to uzklāt uz apakšējās skropstu līnijas kā es to esmu darījusi senāk. Konkrētais attēls kopā ar Santu ir no aprīļa sākuma Riga Fashion Week / Maybelline pasākuma, kur nolēmu šo košo krāsu apvienot ar siltiem smilšu toņiem.
Runājot par pašu zīmuli, tas ir ļoti krēmīgs un viegli pludināms, bet iesaku fiksēt ar ēnām, jo kā jau kohl tipa zīmulim, tas nav īpaši noturīgs.
Lost in Galaxy Highlighter ādu izgaismojošs korektors* (9.99 €)
Ar laba izgaismotāja meklējumiem Latvijas kosmētikas sortimentā ir tā vāji (ja neskaita jauno Catrice izgaismotāju). Douglas Make-Up izgaismotājs ne tikai ir krēmīgas/pūdera tekstūras, kas atvieglo tā uzklāšanu, bet arī uzklājot uz ādas sniedz burvīgu un vienmērīgu mirdzumu. Šis ir vēl viens produkts, kas jāķer kamēr vēl nopērkams, jo šī Lost in Galaxy kolekcija ir pieejama limitētu laiku.

Personīgi man pašai bija interesanti spēlēties ar šo toņu gammu un laikam beidzot varu teikt, ka nebaidos nēsāt krāsas uz acīm, tāpēc esmu dubulsatraukta par pavasari un vasaru, lai varētu vilkt laukā savas krāsas un būt "māksliniecei".


! produkti, kas atzīmēti ar zvaigznīti ir PR testa produkti no Douglas pārstāvjiem

12 comments:

  1. Atbildes
    1. Akvamarīns tiešām ir ļoti skaista krāsa, kas tā vien asociējas ar pavasari un vasaru ;)

      Dzēst
  2. Superīgs grims!
    Ar ko Tu tīri nost pūderi, kad seja ir piecepta?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies :)
      Kad seja ir piecepta, noslauku lieko nost ar pūkainu un lielu pūdera otu. Neliels sneak peak - raksts par cepšanu būs rīt, kur pastāstīšu un parādīšu visu soli pa solim. :)

      Dzēst
  3. Pirmais, ko iedomājos, atverot rakstu - o! pavasara tendence - zilais tonis! - un re kā, tāda arī bija doma. :D Man rezultāts ļooti patīk, fantastisks zilais tonis.

    Brigita
    www.brigitadambe.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šis ir patiešām izcils zilais tonis, jo nav par agresīvu vai neizteiksmīgu :)

      Dzēst
  4. Tev ļoti piestāv :) Ar tik košu meikapu man atgādini Jaclyn Hill :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :) Atklāti sakot, viņa video man arī bija kā iedvesma, jo no šādiem toņiem baidījos, bet tagad tie atkal iekaro trendu virsotnes un gribējās spert arī šajā lauciņā savu kāju :)

      Dzēst
  5. Es jau iepriekš esmu rakstījusi par šo pārsteidzošo līdzību ar Jaclyn Hill, bet tagad šaubu vairs nav - mums pašiem Latvijā ir sava Jaclyn. Zanda, grims skaists un Tev ļoti piestāv!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man pēdējā laikā to apgalvo arvien vairāk cilvēki, to ir ļoti patīkami dzirdēt :) Liels, liels paldies par komplimentiem!

      Dzēst
  6. Riktīgi forši izskatās un tev ļoti piestāv :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan