5 jaunumi skaistumplauktā: aprīlis

21.04.16

Mēneša laikā manā kosmētikas kolekcijas apritē iziet daudzi jauni produkti un tā kā esmu nonākusi pie secinājuma, ka vairāk kā 3 rakstus nedēļā pagaidām neesmu spējīga uzrakstīt, tad tagad katru mēnesi iecienītajām 24 stundu skaistuma rituāla, mēneša atskaites un mana grima aktualitātes rakstu sērijām, pievienosies vēl viena sērija, kuru iesāku jau pagājušajā mēnesī. Ilgi domāju un sapratu, ka katru mēnesi apkopošu 5 skaistumkopšanas produktus, kuri ir jaunumi kosmētikas industrijā vai manā kolekcijā, un ir ļoti iekrituši sirdī, lai par tiem pastāstītu, tomēr nav fiziski laika tik ātri uzrakstīt, jo ir vēl citi, kas gaida rindā, bet par visiem foršajiem vai neforšajiem atklājumiem gribas izstāstīt jums. Lūk, tāds rakstīšanas juceklis valda manā pasaulē.
Garnier Nēo Pure Cotton sausās plūsmas izsmidzināmais antiperspirants* (3.79 €, Drogas un lielveikali)
Jaunais un inovatīvais apļveida uzgalis ar 10 ļoti smalkiem vienmērīgi izvietotiem mikro smidzinātājiem ir pavisam kaut kas jauns un neiedomājams. Uzgalis pats par sevi atgādina no 90. gadu futūristiskām filmām laika mašīnas vai dimensiju vārtus. Lai arī kādu laiku man ļoti patika izsmidzināmie antiperspiranti, tomēr tie ļoti sausina padušu ādu. Es nesaku, ka šis izslēdz šādu problēmu, bet pagaidām ir labi, tomēr šis jaunmodīgais uzgalis tiešām atvieglo uzklāšanu, jo tas noklāj lielāku laukumu, lai nav šī klasiskā problēma, ka jāpūš vienā vietā vai daudz pa visu laukumu. Noteikti iesaku paskatīties, ja meklējat kaut ko jaunu, jo kā raksta paši ražotāji šī produkta izstrāde prasījusi 5 izpētes gadus un pagaidām aizsargāta ar 11 patentiem. Bija tā vērts, jo produkts ir foršs!

MOSSA Age Excellence Miracle Peel Black Elder 5 Minutes Peeling maska sejai* (16.99 €, Drogas)
Man nepatīk raupjie sejas skrubji un šķiet, ka tos lietojot āda arī protestē, tāpēc līdz šim viens no mīļākajiem pīlingiem ir Planeta Organica, kas laikam ir šī zīmola dižpārdoklis. Lai vai kā, beidzot arī Latvijā ražotās kosmētikas zīmols Mossa klajā laida 5 minūšu pīlinga masku, kas piemērota visiem ādas tipiem, bet jo īpaši - nobriedušai ādai, jo, kā sola ražotājs, tās maigais, bet efektīvais sastāvs acumirklī uzlabo ādas izskatu, palīdzot atjaunot tās toni un struktūru. Nav man nobriedusi āda, bet pīlinga maska ir lieliska! Ar pirmo lietošanas reizi es sapratu, ka laikam pat pārtrumpē pat Planeta Organica, jo efekts ir jūtamāks. Gan kņudina vairāk, gan efektivitāte ievērojamāka. Varbūt pieradums pie PO vai kaut kas cits, bet sejas āda uzreiz izskatās citādāk. Maskas galvenā sastāvdaļa -  plūškoka ogas, jo tajās ir nozīmīgs daudzums A un C vitamīnu, antociānu, flavonoīdu, kas rūpējas par ādu un sniedz perfektu aromātu. Teikšu atklāti, ka ļoti atgādina pēc aromāta Madara Peel masku, bet nedaudz saldāk.
Mana sausā āda ap degunu un vaigiem jau pēc pāris lietošanas reizēm ir stipri mazāk. Un, pats labākais - pietiek vien ar 5 minūtēm.

Madara Cosmetics SOS Hydra Recharge sejas krēms (33 €, Madara veikalos un Douglas)
Par šo krēmu jau paspēju nedaudz parakstīt Madara Beauty Box pirmajos iespaidos, kas noteikti nebija tie labākie, tomēr es to palietoju un iedevu arī draudzenei , lai nedaudz veiktu informācijas update. Krēms tiešām, kā vairums min, stipri atgādina klasisko SOS krēmu, tāpēc uzklājot uz sejas tas rada tādu jūtamu kārtiņu, ka liekas ir vismaz SPF 50 uz sejas, tomēr kad iedevu to draudzenei ar  sausas sejas ādu uzklāt, viņai tas nelikās ne cik biezs, tāpēc tikai varu secināt, ka visām, kurām ir sausa āda šis varētu interesēt, bet pārējām, laikam jāmet līkums un jādomā, kur šo produktu likt. Ja tā padomā, būtu vismaz serumu ielikuši Insider kastē ne tādus produktus, kas tik sausai ādai ser. Ai, rūgtums nav pārgājis, bet vēlreiz minēšu - ja ir sausa āda, iespējams, šis varētu patikt, jo tas viegli izgaismo ādu un baro, bet manas jūtas ir vienaldzīgas.

Infracyte Luscious Lips lūpu spīdums apjomam* (50 €, kosmētiskajos salonos)
Infracyte ir pavisam jauns zīmols Latvijā, kas nāk no Amerikas un sola nu pavisam daudz un skaistas lietas, kā piemēram - ilgstošu pretnovecošanos, apjoma palielināšanu, mitrināšanu, dziedēšanu un atjaunošanu, jo sastāvā ir virkne ar lieliskiem elemetiem - peptīdi, jūras kolagēns, C,  E un K vitamīni, eļļas, hialuronskābe utt.
Iepakojums ir ļoti skaists un vienkāršs, kas man patīk, Un aplikators parocīgs. Toņu variācija interesanta. Tomēr tas, kas man lika vilties šajā produktā ir neciešamā garša, kas pirmajā reizē lika pat klepot un spļaudīties, bet otrs - lipīgā sajūta. Tas nav gluži kā līme, tomēr līp lūpas kopā. No otras puses - ilgāk turēsies. Vienīgā lieta kā atspēko visus negludumus - perfektais spoguļa mirdzums, ko sniedz šis bezkrāsainais tonis. Uzklājot pa virsu lūpu zīmulim, izskatās, ka esmu veikusi filleru injekciju un spoguļa mirdzuma lūpas izskatās patiešām patīkami. Sen nebija redzējusi tik spīdīgas lūpās kā kopš 2005. gada. :D

Maybelline Master Contour V-Shape Contouring Stick konturēšanas zīmulis* (9.99 €, Drogas, lielveikali)
Man nav īsti informācija vai uz šo brīdi šis produkts jau ir pieejams, jo ārzemju blogeri raksta, ka pieejams plašā sabiedrībā vien no jūnija, tomēr man liekas, ka par šo produktu ir vērts runāts jau tagad. Konturēšanas stick formāts ir parocīgs, bet uzreiz varu teikt, ka kalpos vairāk dabiskam un vieglam grimam, jo tonis un pigmenta atdeve ir perfekti un uzklājot izskatās, ka no dabas ir nedaudz iekritumi sejā. Pa virsu pūderim veļas kunkuļos, tāpēc jāliek uz nenostiprināta sejas pamata bez pūdera. Gaišā puse manā uztverē, ir kā nesmuku līniju "tīrītājs", respektīvi, kad uz vaigiem uzvelc līnijas un pludini, lai kontūru būtu nedaudz asāka, šis gaišais tonis ļauj iezīmēt asākas malas un notīrīt lieko, kas noslīdējis par zemu. Uz manas ādas stick formāta, ka par virsu neliek bronzeri, turās diezgan maz, bet ja bez konturēšanas ikdienā nevar, pat pie no makeup makeup, tad noteikti patiks.

Kas jums jauns no kosmētikas labumiem? Atklājumi, vilšanās?


! produkti, kas atzīmēti ar * ir PR testa produkti vai dāvanas no zīmolu pārstāvjiem

4 komentāri:

  1. Man atkal Madaras SOS krēms ļoti, ļoti patīk :) Man ir vairāk sausa sejas āda ( sausa + normāla ) un SOS, manuprāt, lieliski iedarbojas uz visām zonām. Tāds vismaz pagaidām ir mans novērojums.

    / Beāte

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā kā man ir kombinēta ar noslieci uz sausumu, tad man tas liekas pa traku. Kaut kāds biezs un pārāk jūtams uz ādas, jo tā'du smaguma sajūtu iepriekš esmu jutusi vien no spf krēmiem :(
      Bet, vismaz prieks, ka ir cilvēki kam šie jaunumi iet pie sirds :)

      Dzēst
  2. man no manējiem jaunumiem visvairāk patīk Sleek paletīte, ko iegādājos Zviedrijā, un MaxFactor paletīte (drīz parādīšu blogā).
    vilšanās šomēnes nav:))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. lasīju Tavas domas par jaunumiem. Max Factor palete liekas patiešām forša :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan