Sebamed eļļa un emulsija dušai

12.03.16

Sākoties rudens sezonai, es kļuvu par baigo sliņķi, jo pēc dušas gribēju ielīst vien savā pidžamā, lai dotos pa taisno uz gultu skatīties filmu, sērfot pa netu utt., tāpēc jau dušas laikā man bija jārūpējas, lai ādai nezūd dabiskais mitrums, kas ar karstā ūdens šalti pazūd 2x reizes ātrāk. Lai arī Sebamed nav no tiem zināmākajiem zīmoliem, viņu sortimentā ir atrodamas patiešām vērtīgas lietas. Iepriekš esmu lietojusi roku krēmu, šampūnu, bet tagad divus produktu dušai.
Ja papēta kopumā Sebamed produkciju, tad var secināt, ka tā ir īpaši veltīta svarīgām ādas kopšanas problēmām - pārlieku sausa vai taukaina, ar noslieci uz pūtītēm, jūtīgumu un citām niansēm. Protams, daudzas māmiņas pazīst Sebamed produktus, jo ir diezgan plašs piedāvājums mazuļu ādas kopšanai. Viss Sebamed piedāvājums

Par katru no izmēģinātājiem produktiem zemāk.

Cleansing Shower Oil attīrošā dušas eļļa (~15 €)
Ziepju nesaturoša dušas eļļa ar vairāk kā 50% lipīdu saglabā ādu gludu un elastīgu. Novērš turpmāku ādas mitruma zudumu un iekaisumu dušas laikā. Atjauno un ieeļļo ādu, padarot to zīdaini maigu. Eļļa ātri iesūcas, neatstājot taukainas paliekas. Sastāvs atbilst dabiskajam pH 5.5 līmenim. Nesatur ziepvielas un sārmainas vielas.
Pirmo dušas eļļu izmēģināju no Eucerin un jau sākumā sūdzējos, lai arī cik labs ir rezultāts, eļļa nepatīkami ož, un diemžēl jāsaka, ka lai arī Sebamed eļļa smaržo citādi, daudz saldāk un zaļāk, bet aromāts manam degunam un ožas receptoriem tik un tā ir nepatīkams. Laikam nav skaidrs balanss starp saldumu un zaļumu. Ļoti atgādina pasifloras augļa aromātu ar vēl kaut kādu zaļu zāles ievirzi.
Vienai lietošanas reizei eļļa ir nepieciešama diezgan lielā daudzumā, jo tā īpaši neputo, bet tas būtu piedodams, jo sastāvā ir eļļas un citi brīnumi, kas nav domāti putošanai. Otra lielā problēma, pēc aromāta, lietojot ir sajūta, ka to nav iespējams noskalot, tāpēc pa virsu es lietoju dušas putas no Rituals.
Teikšu godīgi, šī noteikti nebūs eļļa, kuru pirkšu pirmo, kad būs beigušies krājumi. Labāk, tad došu priekšroku Eucerin vai pamēģināšu vēl kādas citas, piemēram, no Bioderma.


Fresh Shower dušas emulsija (~ 10 €)
Ikdienā lietojama maigi attīroša bez ziepēm ādas mīkstumam un maigumam. Uztur ādas dabisko barjerfunkciju un saudzē ādas skābo aizsargslāni. Sastāvs atbilst dabiskajam pH 5.5 līmenim. Nesatur ziepvielas un sārmainas vielas.
Ja par dušas eļļu nebija skaidra doma kas un kā, tad par Fresh Shower emulsiju viss ir vienkārši. Emulsijai ir perfekts, nedaudz maskulīns un svaigs aromāts, kas noteikti patiks ne tikai damām, bet arī vīriešiem. Skujas, priežu pumpuri un kaut kas cits uz to pusi virmo emulsijas aromātā, kas liek domāt, ka šis būs perfekts produkts tam reizēm, kad pēc sporta stundas/nodarbības vai treniņa ir jāskrien dušā, lai atkal justos svaigi. Tādiem sliņķiem kā man, kas tikai prātā spēj saņemties sportam, emulsija ir labs ikdienas variants, kad jūtos aizmigusi, lai atgrieztos enerģija.
Nav nekādu problēmu ar uzputošanu. Teikšu, ka pat emulsija ir ļoti ekonomiska. Pēc lietošanas āda ir maiga un gluda, attīrīta, bet vienīgais kas par bēdu - sausākai un jūtīgākai ādai būs nepieciešams ķermeņa krēms. Izlietošu šo un noteikti pamēģināšu Spa Shower emulsiju, kas ir otrs emulsijas veids.

Man patīk, ka Sebamed produkti nav sarežģīti. Ir uzreiz skaidrs kas un kam ir domāts. Otrs pozitīvais aspekts - tas ir aptiekas zīmols, kas jau vien nozīmē, ka visiem tiem lieliskajiem cilvēkiem, kuriem ir nedaudz jūtīgāka āda par citiem (es jūs labi saprotu) šie produkti patiks, jo tie nekairina papildus ādu.
______________________________________________________________________
Sebamed produktus iespējams iegādāties tikai aptiekās
Vairāk informācijas - mājas lapafacebook lapa


* raksts satur testa produktus no Sebamed pārstāvjiem, bet tas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli

4 komentāri:

  1. Ar emulsiju iekārdināji :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti iesaku uzmeklēt aptiekās :) Fresh vai Spa versija, bet kāda no abām noteikti iepatiksies. Uz šo brīdi pagaidām - Fresh.

      Dzēst
  2. ja paseko līdzi aptieku akcijām, tad SebaMed produktiem diezgan regulāri ir tīri pieņemamas atlaides :) un viņiem ir superīgs sejas krēms ar E vitamīnu, periodiski lietoju pēc dermatologa ieteikuma. mīnuss - smarža. pluss - sastāvs :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tieši pēc Tava komentāra parakos pa kasti un atradu Sebamed krēma paraudziņu, tieši to ar E vitamīnu un jāsaka, ka tas tiešām ir baigi feins. :) Tekstūra ļoti patīkama un tas aromāts, jā, laikam nav tas labākais, bet nav arī tik atbaidoši "zaļš" kā Madara SOS krēmam :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan