Pirmie iespaidi par kosmētikas jaunpienācējiem

26.03.16

Manā kosmētikas apritē ik mēnesi ienāk vairāki jauni produkti (ne vienmēr tas nenozīmē, ka tie ir jaunumi tirgū) un aizkadrā tie mainās diezgan bieži, bet ne vienmēr izdodas par visiem uzrakstīt, tāpēc apkopoju pirmos iespaidus par dažiem pēdējo 2 nedēļu jaunpienācējiem, kurus tagad lietoju ikdienā.
Kāpēc pirmie iespaidi? Jo tieši pirmie iespaidi diezgan bieži nosaka vai produkts ir labs vai nē, bet ir gadījumi, ka pirmie iespaidi mēdz būt mānīgi. Ja domas mainīsies, noteikti nākotnē par to paziņošu.

Germaine de Capuccini Express Makeup Removal Oil attīroša eļļa travel size
Mamma iegādājās sev komplektu no Germaine de Capuccini un komplektā vēl bija šī eļļa un acu krēms. Zinot, ka man eļļas tik ļoti patīk, nolēmu, ka to paņemšu sev un jāsaka, lai arī eļļa perfekti noņem visu grimu, pat biezāku tonālā un pūdera kārtu, diemžēl tā nesaudzē manas acis. Un lai ir minēts, ka var lietot itin visam, pat acīm un lūpām, diemžēl uzklājot nenormāli dedzina acis un vakar no rīta pat pamodos ar apsārtušiem un sarkaniem plakstiņiem. Lai arī cik laba eļļa būtu, acīm to es neturpināšu lietot.

Bourjois Micellar Cleansing Water micelārais ūdens (8.95 €)
Izlietoju visus krājumos esošos micelāros ūdeņus un nolēmu, ka jāpamēģina tāds par kuru nav tik daudz dzirdēts vai lasīts. Man bija patīkams atklājums lietot šo micelāro ūdeni, jo tas teicami tiek galā ar jebkādu grimu (ok, neesmu vēl pamēģinājusi ar ūdens noturīgo). Acu grims pazūd bez problēmām un bez jebkādas berzēšanas. Tas pats ar sejas grimu. Noteikti iegādāšos nākotnē vēl.

Kiehl`s Ultra Facial Oil-Free Gel Cream želejkrēms sejai* (~26 €)
Kiehl`s krēms neaiztiks stāvēja kopš februāra, bet izlietojot visus esošos dienas krēmus, nolēmu, ka laiks ķerties pie šī, jo galu galā, ziema jau arī devusies prom un var pāriet uz daudz plānākām tekstūrām. Man diemžēl ar serumiem neiet tik labi, tāpēc šī krēmā konsistence dikti patīk, jo ir pietiekami plāna, bet efektīvi mitrinoša. Pagaidām varu teikt, ka savus uzdevumus veic lieliski. Redzēs, ko teikšu pēc ilgāka lietošanas perioda.

Nivea Men Sensitive balzams pēc skūšanās (8.35 €)
Nenoturējos un nolēmu, ka arī man ir jāizmēģina šis Nikki Tutorials atklājums. Jā, tas sniedz to perfekto bāzes slānīti pirms kosmētikas uzklāšanas un paildzina noturību, tomēr piemetināšu, ka visi after shave balzami, kuros būs glicerīns, sniegs tieši tādu pašu efektu. Ja jums mājās ir atrodams kāds after shave balzams no tētu, brāļu, vīru, boifrendu un otru pusīšu plauktiņiem, ja tajos būs glicerīns, nebūs atšķirība lietojat Nivea, Kiehl`s, L`Oreal, Gillette vai vēl kādus citus. Noteikti izcils atklājums, bet ne visa sāls slēpjas Nivea. Viennozīmīgi turpināšu lietot, jo sajūta ir patīkama pēc tā lietošanas.

Stenders Greipfrūtu-Cidoniju roku krēms (4.90 €)
Ļoti patīkams un viegli barojošs roku krēms, kuru noteikti var lietot tās dāmas, kuras ikdienā strādā ar papīriem, jo roku krēms neatstāj lieku taukainu kārtiņu uz ādas, diezgan ātri sasūcas, bet labi kopj rokas. Šis mazais 25ml izmērs noteikti ir perfekts priekš mazām rokas somiņām.

Douglas Home Spa Fizzing Bath Cube dzirkstošie vannas kubiņi* (4 veidi, 1.49 € gab.)
Lai arī neesmu vannu cilvēks, šādi interesanti dzirkstošie kubiņi ir pavisam svaigs jaunums, kas pieejams Douglas veikalos. Šķiet, ka kubiņš ir sīks, tomēr, nē, tas satur 24 gramus un vienai vannā iešanas reizei pilnīgi pietiek ar tādu. Kad pievieno to ūdenī, tas sāk kust līdzīgi kā ACC glāzē un tad uzvirmo patīkamais aromāts. Darba vietā esmu vienu atvērusi kā telpas atsvaidzinātāju un mājas ielikšu drēbju skapī, lai smuki smaržo, bet vannas cienītājiem šis ir interesants jaunums. No visiem četriem mans favorīts: Harmony of Ayurveda ar mango, apelsīnu, muskusa un sandalkoka aromātu.

Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil sausā eļļa matiem (15 ml 5.45 €)
Par šo eļļu biju tik daudz dzirdējusi un visi šķita to slavē, bet lai neiebrauktu auzās, labāk sākt ar miniatūras versiju un parocīgi, ka ir iespējams nopirkt 15 tilpumu. Pamēģināju un lai arī varu atzīt, ka aromāts ir patiešām lielisks un izsmalcināts, pēc tekstūras tas ir tas pats BioSilk zīds. Lai arī eļļa varbūt tik ļoti neaizgrāba manu sirdi kā daudzviet tika rakstīts, tomēr āķis lūpā ir pamēģināt šampūnu un kondicionieri, kas liekas ir daudzsološi pēc apraksta.

Real Techniques Miracle Complexion sūklītis sejai (9.40 €)
Beidzot pienāca brīdis, kad nolēmu: vēlos dot vēl vienu iespēju grima uzklāšanas sūklīšiem. Esmu jau pārdzīvojusi Beauty Blender ēru, un arī Oriflame sūklīši jau apnikuši, bet katru reizi ejot uz Stockmann aizmirsu iegādāties šo oranžo līdzinieku. Ejot Douglas veikalā, ieraudzīju, ka arī pieejams un pat nedomāju sapratu - vajag! Tas ir ļoti mīksts un atsperīgs, bet uzreiz varu teikt, ka šis RT sūklis ir savienojums starp Oriflame un Beauty Blender, jo tas nav tādas auduma tekstūras kā BB, bet nav arī tik gumijot kā Oriflame sūklītis. Visādā ziņā, es teikšu, ka esmu patīkami pārsteigta un pieļauju domu, ka spēs likt aizmirst to sāpinājumu kādu sagādāju 3 Beauty Blender sūkļi.

Kā jums šādi raksti ar pirmajiem iespaidiem? Ir vērts ik pa laikam tādus veidot?

Tā kā tuvojas svētki, tad iespējams rakstu pāris dienas nebūs, bet tik un tā katrās mājas vēlu mīļas un saticības pilnas Lieldienas! :)

produkti, kas atzīmēti ar * ir uzņēmumu piešķirti testa produkti

20 comments:

  1. Patīk šādi raksti!
    Noteikti jāpamēģina Douglas vannas kubiņi, katru reizi kā redzu bildi atceros, bet aizmirstās nopirkt.. :D
    Priecīgus un saulainus svētkus! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, lai saulaini svētki arī Tev ;)

      Dzēst
  2. Sveika!
    Gribēju pajautāt, kas tieši Tev nepatika BB sūklīšos? :)

    Priecīgas Lieldienas!

    Anna

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Anna, priecīgas Lieldienas arī Tev! ;)

      BB sūkļi diemžēl ātri vien palika cieti, pazaudēja krāsu un ieplaisāja. Vienu sūkli lietoju kaut kādus 2 mēnēšus, bet pat Oriflame sūklis ilgāk kalpoja :)

      Dzēst
  3. Par micelārajiem runājot, es iesaku Tev pamēģināt Byphasse micelāro (nopērkams Stockmann Trakajās dienās). Vismaz man ļoti patīk. :)

    AtbildētDzēst
  4. es parasti raktu pirmos iespaidus 'Haul' ierakstos. RT sūklītis man formas dēļ vairāk patīk nekā BB.
    pati es gan izlēmu atstāt Kiehl's krēmu un vasaru, jo iegādājos emulsiju no Sensai:)

    Priecīgas Lieldienas!:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā slīpā puse man arī dikti patīk. Vismaz pie "cepšanas" labi noder :)

      Dzēst
  5. Forši jaunumi ;) Par pēc skūšanās līdzekli ;) Esmu likusi ari no citiem zīmoliem, viss jau labi un turās, bet tāā vīriesu smarža uz sejas saglabājās visas dienas garumā, kā arī, vīrs jokoja, ka viņam ir "vīrs uzradies" :D Tāpēc, lai arī cik labi tas darbotos, manā gadijumā - labak izvēlos klasisku bāzi un smaržoju pēc sievietes ;) Mīlu RT sūkļus! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šim smarža nav tā specifiskā "vīriešu smarža" un pazūd no ādas pēc ~10minūtēm :)

      Dzēst
    2. Nu, nu.. Kardashian eļļai nav tāda pati tekstūra kā Biosilk, tur Tu esi neprecīzi izteikusies.

      Dzēst
    3. Es jau neesmu visu Varenais, lai manis sacītais vienmēr visiem būtu vienbalsīgi pareizs. Man uz plaukta stāv blakus Biosilk un uz pārmaiņus lietoju abas eļļas. Pēc manām sajūtām, viņas ir ja ne vienādas, tad ļoti stipri līdzīgas. Mans viedoklis ir tāds, un ja tam nepiekrīt, tad tas ir tikai katra paša ziņā. Es izsakos kā man šķiet un katram ir sava taisnība tātad.

      Dzēst
    4. Ilze, Nivea tiešām aromāts ir salīdzinoši neitrāls un uzklājot uz sejas ātri izgaro. Es sākumā tā iemesla pēc baidījos pirkt, bet noriskēju un risks atmaksājās. No rīta var dalīt kopīgo after shave ar vīru :D
      Jā, pašlaik esmu ļoti apmierināta RT sūkli :)

      Dzēst
  6. Man baigi patīk šādi raksti :) Bourjois micelārais jau sen vēlmju sarakstā, bet krājumi paliek krājumi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, ņemšu vērā :) Man ļoti patīk lasīt arī Tavus pirmos iespaidus :) Zinu, pati tagad daudzus krājumus izlietoju un vismaz var kaut ko jaunu iegādāties, citādi jau apnīk, ka tas plaukts plīst vai uz pusēm :D

      Dzēst
  7. Man dikti iepatikusies Kardashian matu eļļa. (Arī man ir mazai iepakojums, kuru nēsāju līdzi somiņā). :)
    Piekrītu, ļoti interesants raksts.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies :)
      Eļļa ir jauka, bet neesmu sajūsmā, bet tas jau katram savs. :)

      Dzēst
  8. Kādas Jūsu domas par Vivèse Senso Duo Oil? Mana draudzene lieto jau vairāk par mēnesi, un ir ļoti labi, mati viņai tiešām izskatās lieliski. Cena gan dārga eļļai, tādēļ domāju jāpajautā varbūt kāda ir lietojusi arī.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, diemžēl personīgi es neesmu lietojusi, bet varbūt kāda no lasītajam ir mēģinājusi :) noteikti temats par ko būtu interesanti rakstīt un lasīt, bet pagaidām man pašai nav tik aktuāls

      Dzēst
  9. Jā būtu noteikt. Vai tiešam ir tās naudas vērts, jeb kārtējais reklāmas triks. Draudzene gan neraksta apskatus, un es arī nē, tā jau varētu tad uztaisīt apskatu. Vai ir padomā apskati par tikai šampūniem drīzumā? Mani visvairāk interesē pieredzējušu apskatnieku testi ar šampūniem, tā, ka ja tu izdomā uzrakstīt, es noteikti būtu priecīga.

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan