NARS Pro-Prime Smudge Proof acu ēnu bāze

06.03.16

Taukaini plakstiņi kombinācijā pat ar perfektu acu ēnu klājumu vienmēr beigsies ar neveiksmīgās "sarullētām" līnijām. Protams, ja netiks lietota bāze, kas to visu perfekti fiksē. Līdz šim esmu lietojusi vairākas acu ēnu bāzes, bet vienmēr dienas beigās stāsts beidzās vienādi - ēnas bija sasēdušās. Saņēmos, lai meklētu īsto un tad sākās ilgā pētniecība, un kā izrādās, interneta plašumos ir virkne ar rakstiem par lieliskām bāzēm, bet tomēr vadībā izvirzījušās ir: Urban Decay, NARS un Too Faced. Es priekšroku devu tomēr NARS, jau iepakojuma pēc vien.
Pirms sāku stāstīt iespaidus par šo NARS acu ēnu bāzi, labprāt padalīšos ar visām bāzēm, ko esmu lietojusi iepriekš:
Catrice Prime&Fine acu ēnu bāze (arī jauno versiju 2015. gadā)

Kāpēc īsti izvēlējos NARS? Viens no iemesliem bija tas, ka vasarā biju vairāk pievērsusies Lielbritānijas Youtube kanāliem un biju kā "apmāta" ar Vivianna Does Makeup video blogiem, un teju katrā video redzot cik šo bāzi viņa slavē, es sapratu, ka gribu sev arī. 
Ā, un, protams, jau vairākus gadus sekojot līdzi Ingrid Nilsen kanālam, atceros, ka viņa šo bāzi uzskata par pašu labāko taukainu plakstiņu savaldīšanai.
Par bāzi
Nesaiet rievās un neizplūst. Pateicoties polimēru un minerālu pūdera savienojumam, acu ēnu bāze paspilgtina ēnas un notur tās stundām ilgi. Bagātināta ar īpašu dziļjūras ūdens un rīsu ekstraktiem, acu ēnu bāze nožūst acumirklī saglabājot acu plakstiņus gludus un gatavus ēnu uzklāšanai. Dermatologu un oftalmologu pārbaudīta. Bez smaržvielām.
8g acu ēnu bāzes ir iepakota šajā patiesi foršajā iepakojumā, jo man īsti nepatīk tūbiņu iepakojumi, bet šis ir ļoti lakonisks un veiksmīgs, jo klasiskais aplikators dozē bāzi tieši tik cik nepieciešams, lai pēkšņi neuzklātu par daudz, kas veidotu reversu efektu - ēnas sasēstos rievās tik un tā. 
Pēc konsistences, es biju iedomājusies, ka tik noturīga bāze būs diezgan lipīga un jūtama kā super līme, tomēr bāze ir ļoti maiga, atgādina krēmveida mitrinošu acu krēmu, kas uzklājot uz plakstiņiem sniedz samtainu un maigu efektu (gluži kā ražotājs solīja). Bāze ir pienaini baltā nokrāsā, bet uzklājot uz plakstiņiem, ir neredzama.
Pēc uzklāšanas nav jāraizējas, ka ēnas sasēdīsies, jo bāze burtiski nofiksē plakstiņu. Esmu lietoju gan ikdienas grimiem ar bēšiem toņiem, gan ultra intensīvie toņiem (piemēram, Jaungada grimam ar spilgti zilo toni) un katru reizi esmu bijusi sajūsmā par rezultātu.
Viena lieta, ko es piebildīšu noteikti, pat ar visu bāzi, dienas laikā ēnas nedaudz zaudē intensitāti (bet tas ir visām bāzē, ko esmu lietojusi), kas bija redzama tikko pēc uzklāšanas, un ieskatoties cītīgāk, plakstiņa locījuma līnijas ir redzamas, bet ēnas turas kā pielīmētas, un to es varu garantēt ja par 100% ne, tad par 90% noteikti!
Man no dabas nav hooded tipa plakstiņi, bet esmu lietojusi šo bāzi arī cilvēkiem ar hooded tipa plakstņiem, un ēnas turas perfekti.

Protams, kā jebkura bāze paspilgtina arī toņa intensitāti, bet NARS bāze paveic ne tikai to. Kā toņa intensitātes eksperimentam, paņēmu nevis parastas ēnas, bet Dzintars spīduma pigmentus/ēnas. Lai arī plauksta pagriezta slīpi, vairāk uz kreiso pusi, ir Dzintars birstošās ēnas bez bāzes, bet pa labi, ir Dzintars birstošās ēnas/pigments kopā ar bāzi.  
bez bāzes > ar bāzi
Ne tikai viens ir tas, ka ar bāzi, pigments pārvēršas un izskatās kā šķidrs metāls, bet arī notīrot ar Nivea micelāro ūdeni, man vajadzēja kārtīgi pacensties, lai noņemtu nost šīs Dzintars skaistās ēnas kombinācijā ar acu ēnu bāzi.

Lūk, 12 stundas vēlāk, acu ēnas nav sasēdušās vispār.
Šo bāzi lietoju jau 6 mēnešus un neesmu domas par to mainījusi vispār. Nelietoju katru dienu, bet bāze ir ļoti ekonomiska un noteikti pietiks vēl ilgam laikam. Nobeigumā, man ir sakāms tikai viens - superlīme acu ēnām.

______________________________________________________________________
NARS kosmētiku iespējams iegādāties internetveikalos
Cena: 27 €
Vairāk informācijas - mājas lapafacebook lapa

13 comments:

  1. Kad izlietošu savu UD, pamēģināšu šo, varbūt pat pārspēs manu UD, kas ir tiešām TOP favorīts man. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es neņemos apgalvot, ka NARS ir labākā par visām, bet noteikti ja interese salīdzināšanai, noteikti iesaku pamēģināt. :)

      Dzēst
  2. Šo bāzi lietoju tagad, bet es nedomāju kā tā ir labākā par visām :). Karstajā laikā man pat uz šis bāzes ēnas sarullējas.. Arī pirku to pēc Ingrid atsauksmēm.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. To es secināju, kad meklēju atsauksmes par UD un NARS bāzēm, ka nav viena kopsaucēja, kas vienu vai otru padara par labāku. Katram ir kaut kādas citas prioritātes vai vajadzības, kas vienu vai otru bāzi padara par labāku. Manā gadījumā, no visām, ko iepriekš esmu lietojusi, labāku nevaru iedomāties! :)

      Dzēst
  3. Man šobrīd ir Avon bāze (laikam mainīta formula, nav tāda kā pirms 3 gadiem), ir ok. Ļoti patika Lancome bāze, noteikti pirkšu atkārtoti. Essence bāze man neiepatikās, laikam man vairāk patīk bāzes ķobīšos, nevis šķidras un ar aplikatoru.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man tās ķobīšos laikam nepatīk, tāpēc, ka gribas vienmēr pa daudz paņemt un tad ēnas sasēžas tik un tā, jo pa daudz uzliku. :)
      Bet, par AVON bāzi esmu dzirdējusi daudz labas atsauksmes, varbūt tomēr ir vērts pamēģināt ;)

      Dzēst
  4. Man ļoti patīk UD, super ir arī MUFE .. Pati lietoju Inglot shadow keeper tulīt jau otro iepakojumu un good, bet dikti gribas pamēģināt nu jau arī šo :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Skatos, ka mūsu dāmām dikti mīļa UD, tagad pašai gribēsies pamēģināt :D

      Dzēst
  5. Šo neesmu mēģinājusi, bet Smashbox bāze man patīk labāk par vairāku veidu UD bāzēm (man ir anti-aging un parastā).

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Piefiksēju, jo vadībā izvirzās arī tagad Smashbox par kuru mazāk esmu dzirdējusi, bet noteikti palasīšu, kas par to sakāms citviet blogos :) Paldies par ieteikumu!

      Dzēst
  6. Nars ir vēlmju sarakstā, bet pagaidām jūsmoju par UD :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī daudzas lietas no NARS ir vēlmju sarakastā. Piemēram, slavenais konsīleris un tonālais krēms un matētie lūpu crayon :)

      Dzēst
  7. Loti patīk šī bāze, lietoju jau kadu laiku, bet UD bāze arī vienlīdz labi tiek galā ar manu acu grimu :) gribās teikt, ka šīs ir līdzīgas bāzes, tomēr šī ir zīdainākā tekstūra nekā klasiskai UD bāzei, ši mazliet ilgāk nožūst nekā UD bet abas vienlīdz labi tur savas 12h un vairāk, arī karstumā

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan