Mēneša atskaite: februāris

01.03.16

Tad nu tā, ir jau marts es tiešām neticu, kur pagāja februāris. Šķiet, tikko runāju par janvāra beigām, bet jau marts. Februāris bija interesants un jaunu atklājumu mēnesis. Februāris nesa pārmaiņas it visā, kas tiešā veidā atbild par manu nākotni, bet ir interesanti apzināties, ka priekšā gaidāmas jaunas lietas un idejas, kuras realizēt (iespējams pat tuvākajā nākotnē). Kosmētika? Daudz, un nekas nav mainījies, bet kosmētiku lietoju un pērku ar veselo saprātu. Šajā mēnesī saņēmu arī daudzus paraugu sūtījumus un jāsaka, ka man jau tagad patīk tas, kas tūlīt, tūlīt jau sveicinās pavasari veikalu plauktos. Atsauksmes netop tik ātri kā gribētos, bet apsolu, ka jau šajā rakstā padalīšos ar pārdomām un viedokli par vairākiem produktiem. 
Favorīti
Bioderma Nodé DS+ šampūns jūtīgais galvas ādai - lai nevienu nebiedētu, jau rakstīju par šo lielisko šampūnu, kas perfekti uzveic visas galvas ādas problēmas sākot ar niezi, blaugznām un pat jēlumiem (ar ko šobrīd pati cīnos). Lielisks produkts, kas ir mans favorīts ne tikai februāra mēnešos, bet vispār. Atsauksme
CL Deo Kristall minerālu dezodorants - jāsaka, ka iegādājos tāpēc, jo man apnika, ka Rexona visas manas melnās drēbes ir sabojājusi, tāpēc nolēmu paņemt kaut ko neitrālāku un varu teikt, ka aizsardzības efekts ir ļoti minimāls kā Rexona principā, tāpēc jārēķinās, ka visu dienu nesaudzēs paduses, bet jāsaka, ka visa mēneša garumā, es patiešām no visa prieka lietoju šo un neviens cits pat neprasījās.
Nivea Daily Essentials Sensitive nakts krēms sejai - atzīšos, pēc tam, kad izlietoju Madara DD krēmu nolēmu pamēģināt un šo un tagad tas ir mans dienas krēms. Nakts krēms dienai? Jā, es zinu, ka īsti nav pareizi, bet šajā krēmā nav nekas tāds super koncentrēts (aktīvie komponenti, piemēram), lai manai sejas ādai tas varētu šķist pa stipru vakaram. Ļoti patīkams, balzamveidīgs un bagātīgs sejas krēms, kas nerada smagu efektu, bet lieliski kalpo kā grima bāze, jo sejas ādas paliek tik gluda.
Anastasia Beverly Hills Contour Kit koturēšanas palete (tonis Light to Medium) - pagaidām esmu pieķērusies konturēšanas toņiem un iecienījusi esmu pašlaik miksēt Fawn, kas ir vēsi brūns ar Java, kas ir gaišāks, bet nedaudz siltāks tonis. Kopā sniedz superīgu efektu.
L`Oreal La Palette Nude acu ēnu palete - par šo paleti būs pilna atsauksme jau rīt vai parīt, bet lieku reizi nekas jau nemainīsies, ja teikšu, ka šī palete pēdējos mēnešus man ir iepatikusies bez gala.

Izlietotie produkti
Isana skūšanās putas ar ābolu aromātu - ja neskaita to, ka ābolu aromāts bija tīkams un neatgādināja Fairy trauku līdzekli, tad putas bija ļoti viduvējas un īsti nekādas. Beigās vairs nelietoju, jo Rituals dušas putas uzdevumu veic izcilāk.
Rituals LE Oriental Nights Oriental Dream dušas putas - lieliskas, un ja man būs izdevība noteikti iegādāšos vēl vienu flakonu. Žēl, ka limitētā kolekcijas, jo tik burvīgu piezemētu un siltu aromātu sen nebiju jutusi. Kā jau minējusi esmu iepriekš, perfekti kalpo ne tikai kā mazgāšanās līdzeklis, bet arī labas skūšanās putas. Labākas par visām citām, ko esmu iepriekš lietojusi.
Madara attīrošās putas sejai -ļoti patika, bet laikam vajag atelpu no sejas putām, tāpēc pagaidām nepirkšu vēl vienu iepakojumu.
Ceano Cosmetics ziedūdens - ļoti patika. Sākumā lietoju kā spreju sejai vai kā saistvielu acu ēnu uzklāšanai mitrā tehnikā, bet beigās izlietoju vienkārši kā toniku, jo sastāvā nav spirta, kas varētu izsausināt seju. Noteikti būs atkārtos pirkums. Tīri konkrēti vai šis, pagaidām nezinu, bet ziedūdens noteikti būs.
The Body Shop African Ximenia skrubis ķermenim - ļoti saudzīgs un krēmīgs, tāpēc ikdienai lielisks. Visu laiku gan nelietoju, bet reizi nedēļā vai divās lietoju. 
Lush Cheese Cake ziepes ķermenim - šīs ir no pagājušā gada kolekcijas, bet gadu nostāvēja nelietotas. Nolēmu pamēģināt un jāsaka, ka esmu vīlusies. Ļoti sausinošas un nepatīkamas. Es viņas gan lietoju rokām, bet vienīgais, kas bija patīkams - aromāts, Pārējais, milzīga vilšanās. 
Mixa Optimal Tolerance micelārais ūdens - man patika, bet tā kā ikdienā nelietoju, tad diez vai pirkšu atkārtoti. Cik biju lietojusi, ar kosmētiku tika galā labi. 
Ceano Cosmetics roku krēms - superīgs. Ļoti barojošs, bet ne trekns. Ātri sasūcās. Turēju uz nakts skapīša, lai ik vakaru uzklātu un varētu bakstīties pa telefonu skatoties Youtube video.
Madara DD krēms - šobrīd lietojot Nivea krēmu, neteikšu, ka baigi ilgojos pēc Madara krēma, bet vispār aukstajam ziemas periodam bija ļoti labs. Sajūsmu gan neizraisīja.
Madara Deep Moisture Fluid dienas krēms un Regenerating nakts krēms - dienas krēms bija ļoti patīkams, bet ziemai pa plānu. Nakts krēms īsti nesaprotams. Tā kā patika, bet kaut kas ne līdz galam.
Kiehl`s Damage Reparing kondicionieris - patika, bet efekts tāds pat kā no Kiehl`s Olive Fruit matu maskas.
Salicilskābes spirta šķīdums - jau kādu laiku mētājās uz vannas istabas skapīša, bet kādu laiku atpakaļ sāku to lietot mazās devās un sapratu, kas šis ir par brīnumu, ja sejas ādas ir problemātiska.
L`Oreal True Match tonālais krēms - komentārus neprasa! Atsauksme
Catrice Liquid Camouflage konsīleris - patiesi superīgs, un es ceru, ka Catrice to no sortimenta neizņems tik ātri.

Citi favorīti
Viens no lielākajiem atklājumiem februārī bija grāmatas lasīšana. Uz šo brīdi esmu nedaudz uzsēdusies uz Rāni Manickas grāmatu "Rīsumāte". Katrā nodaļā stāsta no cita varoņa skatupunkta, kas māca, ka ne viss ir tā kā mēs to redzam. Dažkārt no svara ir citu izdarības un lietas, kas paliek noslēptas. Viegli lasāma, šokējoša, bet patiesa. Cilvēkiem, kuri bieži nelasa - lieliska izvēle.

Filmas
Februārī esmu uzstādījusi jaunu personisko rekordu noskatoties 11 filmas. Bija sajūta, ka esmu pārvākusies uz dzīvi uz Forum Cinemas. Es varētu tagad mēģināt par visām atskaitīties, bet noteikti būs atsevišķs raksts. No visām 11 filmām man topā ir noteikti Spotlight, Concussion un Misconduct. Šīs vairāk ir tādas smagākas un nopietnākas filmas, bet no vieglajām romantiskajām un komēdiju - How to single, All rodes leads to Rome, Fifty Shades of Black un Deadpool

Mūzika
Trīs dziesmas, kas visvairāk iekrita prātā:
Dziesma par kuru nemaz neko negribēju dzirdēt, bet kad noklausījos, sapratu, tas dziesmas meldiņš man ļoti iet pie sirds. Šobrīd esmu jau to nedaudz pārklausījusies.
Pārsteigums
Pirms ķeros pie jaunumiem, vēlos padalīties ar patiešām satriecošu pārsteigumu, kas mani sagaidīja Valentīndienas nedēļā. Piektdienā, pēc kārtējā kino seansa, devos mājās un gaidot sabiedrisko transporti skrollēju cauri telefonam un ieraudzīju portāla Intensa Pro rakstu par Latvijas iedvesmojošiem skaistuma blogeriem. Lasu rakstu par tik tiešām lieliskām meitenēm un beigās ieraugu arī sevi pašu! Man šoks un neizsakāms pārsteigums! 
attēls no Instensa Pro mājas lapas
Es nekad nebūtu domājusi, ka esmu iedvesmojoša persona, jo šķiet, ka savu personības pilnveidošanos un būtību iedvesmojos no visiem jums, kas lasa mani šos gadus. Diez vai es būtu šī pati persona bez jums. Paldies raksta autoriem, jo vienmēr priecājos ieraudzīt sev pazīstamas blogeres un lepoties ar viņu sasniegumiem, bet sevi es neticēju tur kādreiz ieraudzīt. Paldies arī jums!

Jaunumi
Mēneša sākumā Kiehl`s rīkoja pasākumu, lai iepazīstinātu ne tikai ar jaunajām maskām, kas nākušas klāt, bet arī par sadarbību ar Zoolander 2. Pasākums notika kinoteātrī un pēc pasākuma bija iespēja noskatīties Zoolander 2 daļu. Dāvanu maisiņā man bija paslēpušās travel size abas maskas un pilnizmēra sejas krēms, kas man ļoti patīk. 
Klasika - Batiste sausais šampūns, ko paķēru vairumā, lai šobrīd pat stāv darbā, reizēm, kad kaut kur jāiet, bet mati nav tie labākie.
Varbūt redzējāt, bet varbūt arī nē, mēneša sākumā ieradās manis ilgi gaidītā un kārotā Morphe Brushes 35O palete, kuru es medīju vairākas nedēļas, lai uzķertu, kad tā būs pieejama. Šī palete man maksāja 2x dārgāk (jo shipping summa liela), bet atverot es sapratu, ka tas bija tā vērts. Perfekta palete.
Uz lielajām iepazīšanās atlaidēm pasūtīju Model Launcher lieliskos lūpu zīmuļus, jo tie jau ir iekarojuši stabilu pozīciju manā kosmētikas kolekcijā.
Kolekcijas papildināšanai ieradās beidzot arī Cherry Lashes skropstas, kuras ceļoja 2 mēnešu garumā. Ar 4 pāriem noteikti kādam laikam pietiks.
Atvērās duka ne tikai pasūtīt kosmētiku internetā, bet drusku patrakoju pa ASOS lielajām atlaidēm. Attēlā viena daļa no vienas pakas, jo citām nav vietas. Ja nemaldos, šādas un tādas labas lietas vēl aizvien var nopirkt uz atlaidēm.
No Douglas pārstāvjiem saņēmu vairākas foršas lietas. Viena no tā, jaunā Douglas dekoratīvās kosmētikas kolekcija. Nagu lakas tiešām burvīgas, bet tā kā es nagus nelakoju, tad tā ceļos pie jaunkundzes kurai tās ļoti patiks. Vispār visa šī sērija izskatās patiešām skaista.
Vienu rītu, lai pakavētu sev laiku pirms kino, iegāju kosmētika nodaļā un iegādājos Kivvi Cosmetics toniku, ko daudzas tik ļoti slavē (ir tiešām labs) un JOIK eļļu sejas attīrīšanai, lai gan patiesībā devos pēc acu krēmiem, kuru tur nemaz nebija.
Fotogrāfijā nav redzams, jo palika darbā, bet Schwarzkopf Professional pārstāvji man atsūtīja paciņu ar produktiem, kas paredzēti matu atjaunošanai. Nekas vēl nav mēģināts vai lietots.
Artistry nāca klajā ar papildinājumu Hydra-V sērijai: mitrinošajām auduma sejas maskām kastītē. Kaste iespaidīga, un jācer, ka maska būs laba.
Ķermeņa kopšanai divi jaunumi manā personīgajā kolekcijā: The Body Shop nāves jūras sāls skrubis un Elizabeth Arden Green Tea ķermeņa krēms.
Vakar saņēmu divas paciņas. Viena, jaunā zīmola Alkeme tējas koka eļļa sērijas jaunumi, kurus pati izvēlējos un jāsaka, ka nevar sagaidīt, kad sākšu lietot. Otra, Stenders jaunā sērija Royal Jelly, kas patiešām izskatās burvīgi un smaržo debešķīgi. 
Šodien no rīta izņēmu, lai gan bija jau piektdien pastā, divas paciņas no tālienes sūtītās. Atnāca gaidītais Airspun pūderis. Neprasiet, vēl mēģinu sadraudzēties pat ar aromātu, jo ja zināt tonālo krēmu Balets, tad saprotat par ko iet runa. Savukārt, otrā paciņa bija no Lookfantastic, kur pasūtīju Ex1 Inviwear tonālo krēmu un Nuxe lūpu balzamus. 

Pēc šādiem rakstiem, beigās vien gribas jūs apsveikt, ka tiekat līdz beigām, jo man parasti pēc šāda apkopojuma ir kā ir. Spēka nav vairs neko pateikt :D 

Ja jums ir kādi jautājumi vai ieteikumi saistībā ar visiem redzētajiem produktiem, noteikti rakstiet komentāros.

14 comments:

  1. Es vienmēr tieku līdz beigām rakstiem, kuros viskautkas interesants! ;)
    Jā, Coty Airspun pūdera aromāts ir "interesants".. Mans deguns ne ar ko tādu nespētu sadraudzēties. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Patīkami to zināt, jo man jau dažkārt šķiet, ka nedaudz pa garu rakstu šo rakstus, bet tā ikdiena ir tik dinamiska, ka nav īsti laika to lasīt :)
      Ar Coty centīšos vēl sadraudzēties, bet kad brīvdienās lietoju, man bija sajūta, ka tā pūdera smarža man jau organismā iekļuvusi, gluži kā saelpojusies matu laku. :)

      Dzēst
  2. Tev Christian Faye uzacu produkta tonis der? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pagaidām neesmu vēl lietojusi, bet skatoties iepakojumā, liekas, ka varētu būt labs. Tikai jātur īkšķi, lai tonis nav par siltu :)

      Dzēst
  3. Ieintriģēji ar to pūderi :) Protams, ka izlasās līdz galam - interesē taču ! ;))
    Jaunumi loti forsi :) Nepērku Loreal paletīti jo man ir ap pacmit citas :D Bet ziņkāre ļoti māc, kad veikalā čamdīju, patika :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti par to pūderi pastāstīšu arī vairāk jau atsevišķā rakstā :) Prieks, ka tiešām ir interesanti :)
      Jā, ja daudz tādu bēšo un brūno, tad tiešām Loreal palete nav nepieciešama. Kvalitāte viņām ir laba, tāpēc zināsi, ja vajadzēs, varēs doties pakaļ :)

      Dzēst
  4. Tik daudz produktu vienā rakstā:) no sevis varu pateikt, ka man Garnier dezodoranti nebojā melnas drēbes un arī labi aizsarga :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā sanāk, ka ir liela kāre pēc visādiem produktiem ^^ Garnier noteikti piefiksēšu, jo man Rexona sabojāja melnos t kreklus, tā, ka vairs nav velkami nekur ārpus mājām :(

      Dzēst
  5. Grāmata arī manā sarakstā. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ļoti laba. Pati biju pārsteigta par savu apņemšanos izlasīt, bet laikam man ne vienai iemīļots darbs. :)

      Dzēst
  6. Tik forši jaunumi! Green Tea ķermeņa krēms ir fantastisks, tā tekstūra... Kur pirki viņu? ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Neesmu vēl lietoju Green Tea krēmu, bet tagad noteikti būs lielāka motivācija. Es viņu nepirku, man to atdeva, bet skatoties interneta plašumos, 220. lv šobrīd piedāvā uz lielu atlaidi 400 ml tilpumu - http://ej.uz/elizabeth-arden

      Dzēst
  7. Tu esi vienīgā blogere, kuras rakstus lasu no sākuma līdz beigām un tie nekad neliekas par garu, vienmēr patīk, ka par katru produktu izsaki savu viedokli. Uzskatu, ka Tu esi ļoti iedvesmojoša persona, Tavu drosmi runāt par personīgām lietām var apbrīnot, būtu prieks, ja arvien vairāk cilvēki spētu runāt atklāti par visu, kas bijis, tad arī arvien vairāk cilvēki nejustos vientuļi domājot, ka tādi ir vienīgie. Tu esi spēcīgā personība, no Tevis var mācīties.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šie vārdi tik neizsakāmi patiesi silda sirdi. Liels, liels un neizmērojams paldies! Varbūt izskatās tas banāli tā sakot, bet viss šis ir kā dēļ gribas darīt un uzrunāt vēl vairāk cilvēkus būt tiem, kas vēlas būt un nebaidīties sāpes, bailes un aizspriedumus likt uz ārpusi.

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan