L`Oreal La Palette Nude acu ēnu palete

04.03.16

Sākumā, kad šī palete parādījās veikalos, vasaras vidū, es to baigi gribēju pamēģināt, bet kad saņēmu kā preses paraugu, tad sapratu, ka šajā paletē nav nekas wow (jo tajā laikā iznāca arī Maybelline The Nudes), tāpēc atmetu tai ar roku un neaiztiku līdz gada beigām, kad atkal pievērsos acu ēnu lietošanai. Domas mainījās, un uz šo brīdi, lai arī šī palete vairs nav nekāds jaunums, vēlos pastāstīt cik esmu tajā ieķērusies.
Par La Palette Nude paleti
Augsta pigmentu koncentrācija sniedz izteiksmīgu toņu rezultātu. Matētie un perlamutra toņi dažādos salikumos, piemēroti gan ļoti izteiksmīgu, gan arī atturīgu un dabisku grimu veidošanai. /L`Oreal/
Šķiet, ka Drogas sortimentā šī paleti lieliski izceļas uz visu fona, jo iepakojums jau vien pasaka, ka šī nav vienkārša palete. Man ļoti, ļoti patīk parocīgais spogulis, kas ļauj paleti paņemt līdzi jebkur, kur nebūs bail to sasist.
Kopumā paletē ir 10 acu ēnu toņi, matētie un spīdīgie (perlamutra). Šī palete jau vien izceļas ar to, ka uz visa fona, paletē ir labs acu ēnu apkopojums, it īpaši matētu toņu izlase. Interesanti, ka versija La Palette Nude, kas pieejama ASV, ir pavisam citāda, tāpēc grūti vai tās ir tās pašas ēnas vai citas.

Piemēram, man ļoti patika Tati (GlamLifeGuru) pirmo iespaidu video par La Palette Nude:
Jāsaka, ka šajā paletē ir pieejami vairāk silti toņi, lai gan ir daži arī vēsie (sudrabots, tumši brūns matēts un pelēki melnais), kas man personīgi pat ļoti patīk. Palete nav paredzēta nekādiem kliedzošiem grimiem, bet gan tādiem ikdienas izgājieniem. Vakara grimam man būtu nepieciešams kāds izteiktāks tonis akcentam.
Pigmentācija ir laba, dažiem toņiem pat teicama. Slavenās Makeup Geek ēnas nenormāli putekļojas, bet šīm nav ar to problēma, kas ir ļoti labi. Daži toņi vairāk putekļojas, bet kopumā tas nav nekas traģisks. Vienīgais, ko varu salīdzināt un teikt, ka slavenās Makeup Geek perfekti pludinās, bet šīs var arī nesapludināties tik izcili ja otiņa nebūs pietiekami pūkaina. Kāpēc salīdzinu ar MUG ēnām? Jo tās tiek uzskatītas kā vienas no labākajām, kas spēj apiet pat MAC.

Lūk, var redzēt visu toņu paraugus (svači)
Visvairāk no visiem toņiem esmu ļoti iemīļojusi 3, 4., 6., 7., un 9.
L`Oreal La Palette Nude
Nelielai atkāpei, ir daudzi, kuri jautā vai The Nudes Maybelline palete ir labāka/sliktāka par L`oreal, un jāsaka, ka es vairāk sliecos par labu L`Oreal paletei, lai gan jāatzīst, ka Maybelline The Nudes paletei toņi ir daudz intensīvāki, bet klājot tie nepludinās kā L`Oreal. Zemāk svači no Maybelline paletes (ne visi toņi). Var redzēt, ka viņi ir intensīvi, bet daudzi no tiem izskatās "pleķaini".
Maybelline The Nudes

Acu grims izmantojot La Palette Nude acu ēnas. Diemžēl zibspuldze noņēma vismaz 40% intensitātes, bet efektu un klājumu labi var saprast. Neliela atkāpe, fotogrāfijā ēnas uz plakstiņiem (kopā ar bāzi) jau atradās 12 stundas.
Es noteikti turpināšu lietot acu ēnu paleti, jo tur var atrast vairākus pārējas toņus, matētus, kas īsti nav plaši pieejami šajā segmentā. Vēl bija Catrice Matt acu ēnu palete, bet tās ēnas man diži nepatika, jo atstāja pleķainu klājumu locījumu līnijās.

Ja jums jau ir neskaitāmas paletes vai individuālas ēnas bēšos vai brūnos toņos, tad šajā paletē nav nekas īpašs, bet ja ir nepieciešama jauna palete ikdienas acu grimam, lai jebkurā brīdī varētu arī pārveidot par vieglu vakara, tad šī ir palete būs īstā.
______________________________________________________________________
L`Oreal kosmētiku iespējams iegādāties U/V Stockmann, Drogas, lielveikalos un internetveikalos
Cena: ~ 17 €
Vairāk informācijas - mājas lapafacebook lapa


* raksts satur testa produktu no L`Oreal pārstāvjiem, bet tas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli

10 comments:

  1. Testējot veikalā man likās, ka pigmentācijas nav īpaši laba. Un arī pilnīgi piekrītu pēdējai rindkopai - man ir Naked 2 un šī mani neieinteresēja pavisam. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es teikšu, ka salīdzinoši slikta pigmentācija bija Catrice Nude paletei, bet kā jau augstāk var redzēt, to par sliktu pigmentāciju šai paletei nenosauksi :)

      Dzēst
  2. Jaa man si palete dikti patik:) nu ja skatas no Drogu klasta, bet nu nesmu talak pa pacamdisanu Drogas tikusi ;)) sobrid no Drogu paletem man patik Essences all about bronze palete.. sakuma nenoverteju bet tad sapratu ka tur ir ikdienas ejosas krasas kuras izmantoju kopa ar krasainakam paletem.. prieks tas funkcijas pat loti laba... nevaru sagaidit Essences & Catrice pavasara kolekciju ..ceru uz ko interesantu un pastelainu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Essence All About paletes ir ļoti foršas. Neesmu vēl redzējusi un taustījusi Bronzer versiju, bet nude ir lieliska!
      Es arī ļoti gaidu jaunās kolekcijas. Jau nelielu sneak peak redzēju mājas lapās, interesanti jaunumi būs :)

      Dzēst
  3. Man top raksts par Sleek i-Lust paleti, L'Oreal izskatās jauka, bet tur pārāk daudz toņu, kurus nelietotu. Žēl, ka nav tikai gaišo toņu nude paletes, ehh.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. parocīgi būtu tāda palete ar gaišajiem bēšiem toņiem. Jācer, ka kāds tāds laidīs klājā kādu dien! :) Par Sleek ļoti interesē raksts. Man bija doma pasūtīt kādu no klasiskajām, bet sabijos, jo neesmu pārliecināta par tiem perlamutras toņiem. :(

      Dzēst
  4. Biju vienā preses pasūtīšana kampaņā kā promo meitene un arī izmantoju šo acu ēnu paleti. Nenormāli laba!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, jo vairāk lietoju šo paleti, jo vairāk saprotu cik tā patiešām ir lieliska. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan