JOIK dziļi attīroša eļļa sejas tīrīšanai

20.03.16

Eļļas, hidrofīlās un parastās, kosmētikas noņemšanai ir mans pēdējo gadu lielākās atklājums, kas mainīja visu. Uz šo brīdi neatceros kā aizsākās mana mīlestība pret eļļām, bet viens ir skaidrs - tā ir neizsīkstoša, tāpēc vienmēr meklēju jaunas opcijas, jo apziņā ir iespiedusies doma - varbūt ir vēl kāda labāka par šo. Kādu laiku lietoju tikai Clarins Pure Melt Cleansing želejas-eļļu, kas arī ir eļļas bāzes produkts, bet sapratu, ka vēlos doties soli uz priekšu, meklējot kaut ko jaunu (paturot domu prātā, ka Clarins pagaidām nav pārspēts). Joik zīmols vispār ir mans jaunākais atklājums un kad ieraudzīju, ka piedāvājumā ir eļļa kosmētikas noņemšanai, tā uzreiz iekrita iepirkumu grozā.
JOIK ir igauņu dabiskās kosmētikas zīmols, kas man līdz šim bija diezgan svešs, bet vairāk tam sāku pievērst uzmanību brīdī, kad tik daudzas sāka slavēt viņu sveces. Man ne līdz svecēm, kā teikt, tāpēc ķēros pie kopjošās kosmētikas.
Pieejot pie viņu plaukta, uzreiz var redzēt, ka pieklusināti melnais, bet elegantais iepakojums ir gaumīgs savienojums starp dabisko un skaisto. Pirmos produktus biju lietojusi viņu acu krēmus un jāsaka, ka tiešām esmu patīkami pārsteigta. Diemžēl pagaidām pie mums tie nav pieejami (iespējams būs pasūtījums), tad iegādāšos atkārtoti un noteikti uzrakstīšu vairāk.

Interesanti, ka ražotājs neko īpašu nesola. Tikai to, ka likvidē kosmētiku un ka tā ir lietojama visiem ādas tipiem, jo sastāvā ir tikai dabiskās eļļas.
Mans lielākais pārsteigums bija tas, ka kastītē uzreiz komplektā ir atrodams sūklītis eļļas noņemšanai, kas kopā ar karstu ūdeni palīdzēs noņemt visus netīrumus un kosmētiku.
Eļļai ir patīkams saldens aromāts, kas noteikti nav pārlieku pārsaldināts. Pēc konsistences eļļa ir kā eļļa. Vidēji šķidra un eļļaina (loģiski taču).
Uzklājot uz sausas ādas, tā perfekti "noēd" visu kosmētiku, un pat acu grimu (lai gan ražotājs neiesaka tā darīt), bet līdz ko saskarsies ar ūdeni, neko nebūs iespējams noņemt, jo šī nav hidrofīla eļļa, tāpēc talkā jāņem karstā ūdens plūsmā samitrināts sūklītis, un tad visas lietas atrisinās.
Lai arī sākumā liekas, ka tas ir sarežģīti, īstenībā tā nav, jo jūs mazāk ķēpājieties, jo ir sūklītis, kas visu savāc. Tiesa, sūklītis uzreiz ir jāizmazgā, lai nekrātos kosmētika un netīrumi vienuviet. Papildu, katru vakaru jūs veicat arī sejas masāžu un ar sūklīti viegli eksfoliējat ādu, kas padara šo kombināciju - par vairāk kā tikai kosmētikas noņemšanu.
Pēc kosmētikas noņemšanas es lietoju viegli putojošu līdzekli, lai noņemtu "lieko" kārtiņu, kas varēja palikt, bet tas vairāk ir drošībai, ka tiešām visa kosmētika ir noņemta, jo sejas āda ir ne tikai attīrīta, bet arī piepildīta un pabarota. Mīnuss, eļļa nespēj sadraudzēties ar attīrošajiem produktiem un karstu ūdeni, tāpēc katru reizi pēc kosmētikas noņemšanas, baltā izlietne izskatās šausmīgi, jo visa eļļa ar kosmētikas pēdām paliek uz izlietnes sieniņām un tas viss katru vakaru jātīra nost.
Ja man jāsaka mans verdikts, tad es teikšu, ka eļļa nav nekas jauns tiem cilvēkiem, kas iemīļojuši lietot kokosriekstu vai olīveļļas kosmētikas noņemšanai, jo princips ir tāds pats, vienīgi, šajā pudelītē ir atrodams eļļu maisījums, kas kopj un baro arī ādu paralēli likvidējot kosmētiku. Jebkurā gadījumā, lai sasniegtu tādu pašu efektu, paņemiet olīveļļu un lai to noņemtu izmantojiet šāda paša tipa sūklīti, kas nopērkams veikalos Drogas.
Par šo produktu manas domas ir diezgan neitrālas, lai gan ikdienā to lietoju un funkcijas pilda teicami, tas tomēr ir produkts, kas nebūs pirmā nepieciešamība katrā vannas istabā.

Es noteikti gribu zināt, kas vēl ir mēģināšanas vērts no JOIK, jo zīmols tiešām liekas pietiekami interesants.
______________________________________________________________________
JOIK kosmētiku iespējams iegādāties tikai U/v Stockmann
Cena: 7.60 €
Vairāk informācijas - mājas lapafacebook lapa

6 komentāri:

  1. man sākumā ļoti, ļoti patika šī eļļa, bet pēc kāda laika tiku pie dziļajām pumpām šī noņēmēja dēļ. Bet, ja āda "panes" šādus līdzekļus, tad ir feini, jo man patika tā nelielā "spa" sajūta, kas bija, lietojot eļļu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies par brīdinājumu, noteikti uzmanīšos, lai neuzmetas zemādas pumpas :)

      Dzēst
  2. Kad es vēl 2 gadus atpakaļ lietoju šo eļļu, sūklītis, kas nāca līdzi bija dzeltens :) Visādi citādi, manai adai eļļa ļoti patika. Blogā arī kaut kur ir 2 gadus vecas atsauksmes. Paldies par atgādinajumu! Būs jānopērk...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tieši pēc Tava komentāra izlasīšanas, atvēru un izlasīju atsauksmes pie Tevis blogā par Joik produktiem. :)

      Dzēst
  3. Joik acu krēmi ir Stockmann

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, es zinu. :) Viņi ir tur pat, kur pirku šo eļļu, bet pēdējā reizē vai bija izpirkti vai kas cits, bet plauktos nebija. :(

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan