Eveline Cosmetics SOS Lash Booster serums skropstām

16.03.16

Lai arī man ir diezgan apmierinošs skropstu biezums/garums, nekad jau nenāks par ļaunu tās stiprināt vai izaudzēt garākas (it īpaši ja vienai acij skropstas kā izplūkāta vista). Piedāvājumá ir dikti daudz serumu, kas sola mega augšanu un vēl sazin ko, bet man ir rūgta pieredze ar tiem efektīvajiem, jo priekš manis tie ir pa agresīvu. Un tad atklāju Eveline Cosmetics serumu, kas ir ne tikai serums, kuru varat lietot uz nakti, bet arī bāze, kura fantastiski palielina skropstu apjomu krāsojot zem melnās tušas kārtas, sapratu, ka nekas labāks pašlaik Drogas sortimentā nav atrodams.
Ražotājs
Novatoriska formula ar aktīvām sastāvdaļām, kas darbojas sinerģijā ar arganas eļļu, dziļi baro un atjauno.
Speciāli atlasītas aktīvās sastāvdaļas:
bioHyaluron ComplexTM - pateicoties augstam hialuronskābes saturam, intensīvi mitrina skropstas un veicina to augšanu.
Luxury of youth complexTM - bagātināts ar vērtīgo argana eļļu, efektīvi atjauno un nostiprina skropstas. Acīmredzami atjauno, aizsargā to struktūru no ārējo faktoru agresīvās iedarbības.
D-pantenols (provitamīns B5) mitrina, izlīdzina, piešķir apjomu un mirdzumu, nostiprina skropstas visā to garumā.
Profesionāla, speciāli izstrādāta elastīga otiņa un vieglas konsistences serums, kas skropstām piešķir maksimālu apjomu un palielina to garumu, padarot skatu izteiksmīgāku.
Preparāts nesatur smaržvielas. Ieteicams cilvēkiem ar jūtīgu ādu acu zonā, kā arī tiem, kas izmanto kontaktlēcas.

Pēc šāda ražotāja sniegtā apraksta, liekas kā īsts brīnums iepakojumā, bet būsim reālās - tik daudz varbūt neliekam cerības un skropstu izaudzēšanu kā papildu apjomu ikdienā klājot skropstu tušu. Vismaz tā es skatos uz šo serumu. Kā uz balto bāzi pirms skropstu tušas uzklāšanas.
SOS Lash Booster serumu var uzklāt arī uz nakti, bet personīgi man tas liktos dīvaini, ka tādu baltu nokrāsas bāzi klāt uz skropstām, lai izskatās, ka man ir apsalušas skropstas. haha
Man noteikti ļoti patīk parocīgā silikona birstīte, kas dozē produktu perfekti - ne pa daudz, ne pa maz. Bet, pats labākais ir tas, ka šo bāzi vēl izteiksmīgākam izskatam drīkst klāt pat 2 kārtas un nebūs nekādas problēmas.
Lietas, ko es noteikti varu apstiprināt lietojot šo serumu jau kopš rudens:
  • sniedz papildu apjomu un pagarinājumu uzklājot zem skropstu tušas
  • stiprina skropstas (neesmu sen redzējusi, ka skropstas birtu)
  • baro un "piepilda" skropstas (tās izskatās spīdīgākas un veselīgas)
Padoms no savas pieredzes: ļaujiet serumam nedaudz pažūt pirms skropstu tušas uzklāšanas, tad efekts būs vēl izteiktāks. Ja jūtu, ka vēlos mākslīgo skropstu efektu, tad uzklāju divās kārtās serumu (ar starpalaiku aptuveni 2 minūtes) un lēnām, lai pieķertu visas skropstas, ar zig-zag tehniku krāsoju skropstas. Tad efekts ir perfekts.
Protams, ja jūs nevarat bez skropstu atliecēja, tad pirms seruma uzklāšanas atlieciet skropstas. Man personīgi nav nepieciešams skropstu atliecējs, lai sasniegtu šādu efektu, jo serums visu paveic pats.
Un, mazs noslēpums: lietojot šo serumu kā bāzi, jūs ne tikai ietaupāt savu laiku, lai ik vakaru veiktu šo skaistuma procedūru, bet arī ietaupās jūsu skropstu tuša, jo vairs nav nepieciešams to klāt pat divās kārtās, jo efekts ir redzams jau pie pirmās kārtas.

Šis "caurums" skropstās, kas izveidojās rudenī uz šo brīdi jau ir vienmērīgi izlīdzinājies, kas liecina, ka serums palīdz nedaudz arī ataudzēt skropstas.

Lūk, atradu arhīvā bildi, kad vēl netiku izmantojusi šo bāzi, lai redzētu grandiozo atšķirību.

Zemāk fotogrāfijā var redzēt cik manas skropstas ir atliektas un garas un tas ir bez skropstu atliecēja izmantošanas. Bāze sadraudzējas ar jebkuru skropstu tušu, jo iepriekš lietoju Oriflame Wonder Lash un viss bija lieliski, un tagad esmu pārgājusi uz Lancome Virtuose, bet efekts ir tik un tā lielisks.
Viennozīmīgi uzskatu, ka šī bāze/serums ir katra centa vērts, pat ja jums neinteresē kopjošās īpašības, Eveline serums perfekti sniegs dubultu apjomu. Dzīvē šis efekts ir daudz grandiozāks, bet man liekas, ka fotogrāfijās arī var redzēt krasu atšķirību. Pats labākais, kas sajūsmina par šo bāzi: ka nav nepieciešams skropstu tušu klāt n-tās kārtās, pietiek ar labi ja vienu.
______________________________________________________________________
Eveline Cosmetics kosmētiku iespējams iegādāties veikalos Drogas, lielveikalos
Cena: 5.69 €
Vairāk informācijas - mājas lapafacebook lapa

11 comments:

  1. Wow!! Atškjirība noteikti ir manāma! Skaistas skropstas! :)) Būs jàuzmet acis tam Eveline brīnumam, kaut gan piemèram ar L'Oreal skropstu tušas bàzèm, nespèju sadraudzèties, baigà kjèpa!!! :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man L`Oreal bāzes arī baigi nepatīk, jo mēģināju, bet izskatījās vienkārši šausmīgi saķepušas skropstas. :(

      Dzēst
  2. Saki, lūdzu, kas tā par lūpu krāsu? Un uzacīm tik burvīga forma. Meistare veidoja? Kompliments par koptēlu. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Uz lūpām man ir Essence lūpu zīmulis 06 tonī kopā ar lūpu balzamu vieglā kārtiņā :)
      Jā, uzacīm meistare veidoja formu, bet tās sīkās spraugas aizkrāsoju ar H&M uzacu zīmuli :) Mīļš paldies par komplimentiem!

      Dzēst
  3. MAN TĀDU VAJAG! Noteikti izmēģināšu, paldies.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es domāju, ka tev patiks. Vismaz es neesmu vīlusies par šī seruma iegādi :)

      Dzēst
  4. skropstu kopšanai man ļoti patīk balzams no Dzintara, bet šī tiešam varētu būt forša bāze!:) noteikti kaut kad iegādāšos:)

    AtbildētDzēst
  5. Negribu aizvainot, bet uzacis nav vienā līmenī. Pēc bildes neizskatās, ka seja būtu pieliekta uz vienu pusi, ja tā ir tad protams, atvainojos!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas neaizvaino, jo šoreiz pie vainas ir pieres muskuļi ne uzacis. Vispār jau mums katram seja nav perfekti simetriska, jo tad mēs izskatītos pēc citplanētiešiem, bet šajā gadījumā, tā mēdz notikt, kad tiek uzņemtas bildes, vienas puses pieres muskulis spēj uzaci pacelt augstāk un šajā gadījumā koncentrējoties sanāca tā :)

      Dzēst
  6. Šodien iegādājos! Pēc pieaudzēto skropstu noņemšanas,vajag savas savest kārtībā. Ceru tiešām labs
    Smērēju rīcineļļu,arī palīdz,bet acis iekaisa.
    Katrā gadījumā liels paldies par raxtu! :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan