Ātrs 5 - 10 minūšu grims

25.03.16

Būsim reālas, lai arī katru dienu mums gribētos dramatisku un izteiksmīgu grimu (spriežu pēc sevis), dažkārt (ok, visbiežāk) tam vienkārši nav laika un pacietības. Ejot uz darbu ir savs grima "dresskods", bet dienās, kad vajag ātri kaut kur izskriet un izskatīties reprezentabli, ir šis grims, kas prasīs vien 5 līdz 10 minūtes (tas atkarīgs no prasībām).
Personīgi es šodien devos pie frizieres, lai atjaunotu matu krāsas toni, kas bija dikti izbalējis, bet tā kā nevēlējos ierasties, biedēt frizieres un apmeklētājus ar savu bālo ādu ar sārtajiem plankumiem un apsārtušajiem plakstiņiem (reakcija no vienas attīrošās eļļas, ko pirms dažām dienām sāku lietot), tad pats minimums bija nepieciešams.
Šāda tipa "grimu" es veidoju ikreiz, kad braucu uz veikalu brīvdienās, ejot pie frizieres (kā šoreiz), braucot ciemos vai ikreiz kad vajag tā, lai neizskatos kā būtu pārkrāsojusies, bet, lai viss ir dabīgi un neuzkrītoši. Katru reizi pamainu produktus, bet galvenā doma nemainās - lai ātri un vienkārši!

Tas, cik laika jums aizies, piecas vai desmit minūtes, būs atkarīgs no tā, kas jums ir vajadzīgs, lai izskatītos mundri. Man personīgi ir divi noteikumi: 1. lai sejas ādai ir vienmērīgs tonis, bet nepilnības nav pilnībā nomaskētas. 2. akurātas uzacis.

Ja jums ir perfekta āda, nekādas problēmas - skropstu tuša un lūpu balzams vai spīdums, un gatavs! Man šis grims prasīja nieka 7 minūtes.
pirms - pēc
Seja
Pirms klāju tonējošu pamatu, ļoti no svara ir mitrināšana. Man ir iepaticies šis Kiehl`s Ultra Facial Oil-Free Gel želejkrēms*, kas ir pietiekami viegls, bet mitrinošs un uzmundrinošs. Kā ūdens malks ādai.

Lai nomaskētu visas nepilnības, neaizvietojams šādiem skrējiena grimiem ir Catrice Liquid Camouflage konsīleris (tonis 020), ko klāju uz visām centra problēmzonām (ap degunu, uz zoda, nedaudz uz pieres un vaigiem). Ja dikti skrienu, tad izmantoju pirkstu palīdzību, bet šodien pamēģināju Real Techniques Miracle Complexion sūklīti, ko iegādājos aizvakar.
Tā kā man ir kombinēta āda, tas nozīmē, ka man viss ir jānostiprina ar pūderi. Der jebkurš, bet vairāk sliecos šobrīd par labu Laura Mercier Loose Setting pūderim.

Lai arī cik ļoti man ikdienā patīk konturēt un bronzēt, ātram grimam galvenais ir ļoti sārti vaigi un mirdzoša āda. Ja tādu no dabas nav, tad ir jāmānās.
Šajā gadījumā noteikti varat "pārspīlēt" ar sārtumu, izskatīsies perfekti. Otra opcija, lietot krēmveida sārtumus, bet mana seja tos nepanes, tāpēc šoreiz izmantoju Douglas Make-Up Powder vaigu sārtumu (tonis nr. 3 - Coral)*.
Izgaismošanai perfekti kalpo jaunās Douglas Make-Up kolekcijas Lost in Galaxy izgaismotājs*. Šampanieša krāsas krēmveida izgaismotāju uzklāju uz vaigu kauliem, uz deguna centra un virs lūpu līnijas (ieloces). Skats uzreiz 100% izteiksmīgāks.

Acis
Man šādās reizēs nav laika acu ēnām, tomēr ja bez tām nevarat, tad noteikti lietojat. Es ikdienā nevaru bez skropstu tušas, bet ātriem skrējieniem man nav laika lietot Eveline Lash Booster serumu, kas sniedz mākslīgo skropstu efektu, tāpēc lietoju Rimmel Lash Accelerator pagarinošu skropstu tušu, kas nebūs pārāk dramatiska, bet akcentēs skatienu.

Uzacis
Tā kā man vajag, lai tās ir akurātas un koptas, tad viss tas pats, kas ikdienā - H&M uzacu zīmulis un Artdeco Brow&Lash želeja bez krāsas.

Lūpas
Iesaku nelietot neko matētu, bet gan sārtu un mirdzošu. Es šoreiz izšķīros par labu neitrālam un viegli mirdzošam lūpu spīdumam - Catrice Shine Appeal Fluid* (tonis 070 Better Make A Mauve).

Visi izmantotie produkti

Kāds ir jūsu kosmētikas minimums brīžos, kad nepieciešams izskatīties labi, bet nav daudz laika?


! sākuma attēls no fotobankas
produkti, kas atzīmēti ar * ir uzņēmumu piešķirti testa produkti

12 comments:

  1. Man katra darbdiena ir ar kosmētikas minimumu, jo darba etiķete neļauj aizrauties ar super duper krāsošanos, kā arī pietiekami agri, lai nevarētu šim pasākumam veltīt daudz laika. Bet pamatā minimums līdzīgs ļoti Tavam - sejas pamats, skropstu tuša, uzacis, nedaudz kontūras uz vaigiem un iekrāsotas lūpas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es ikdienā arī nenēsāju spilgtu vai pārāk uzkrītošu grimu, bet darba dienām ir jālieto kaut kas noturīgāks, jo man piemēram ikdienā grims ātri noēdas. Papildinu parasti ar vaigu konturēšanu un acu ēnām. Tā kā nekas ekstra sarežģītāks, bet noturīgāks. :)

      Dzēst
  2. Man uz darbu gan vajag krāsoties (to no manis neprasa, bet pati jūtos neērti, kad neesmu sakrāsota).

    ja vnk eju uz uni vai vēl kkur, tad izmantoju vieglo Chanel tonālo vai CC krēmu no Lumene, Telescopic tušu (vajag viņu izlietot), mazliet bronzera un vaigu sārtuma, konsileri zem acīm un lūpu spīdumu/balzamu. Dažreiz acu zīmuli uz ūdens līnijas vai viena brūnas acu ēnas:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kad strādāju kosmētikas sfērā, tad jā , atceros, noteikumi uz ikdienas grimu valda citi. Ikdienas grims dažkārt bija dažu soļu attālumā no vakara, bet savādāk jau laikam nevarēja. Atminos, ka ir īpaši Stockamann bija šī netiešā prasība. :)

      Dzēst
  3. Paldies dievam tur kur es strādāju visiem ir pilnīgi vienalga vai man nav pilnīgi necik kosmētikas vai man ir zilas/zaļas/lillā utt. acis :D
    Es ļoti gribētu kaut varētu iekļauties kaut 15min, bet man tas nekad nesanāk. Ja man tagad liktu sataisīties 5-10min man sanāktu tieši tas pats, kas Nikijai viņas pēdējā 5 minute challenge ar Jeffree :DD

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tagad man arī neviens nesaka un nenorāda kādam jābūt grimam, bet es tik un tā nevēlos diži eksperimentēt ar uzkrītošiem toņiem, jo cilvēki ir dažādi un man darba vidē nemaz tik daudz neprasās :) Ikdienā grimam pavadu max 30 minūtes, bet šis jau ir tāds ātrais variants brīvdienām. Tas video bija uzjautrinošs. Man patika viņas skropstas :D

      Dzēst
  4. Man ātrs "pick me up" rituāls ir vēl īsāks. MAC Mineralize Skinfinish Natural ar duo fiber otiņu pāri visai sejai, uzacīm L'oreal Brow Designer zīmulis, skropstu tuša Max Factor (zaļā iepakojumā).

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O, cik ātri! Ja man būtu tik perfekta un vienmērīga āda, es noteikti arī uzliktu tik pūderi, bet man diemžēl nedaudz vairāk laika aiziet sejai. Man Brow Designer izrādījās galīgi garām, jo tonis stipri pa siltu :(

      Dzēst
  5. Ehh, tādam make-up kā Tev man aizietu vismaz pusstunda, ja ir iekļauts tonālais krēms es vienkārši nespēji ātri iztušēt.. bet jau pusgadu arī lietoju RT sūkli, un tas ir lielisks :)

    p.s. kur iegādājies Rimmel Accelerator tušu? Mūsu drogās kādu laiku neesmu manījusi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es konsīleri uzklāju pa punktiem un tad ātri, ātri sapludinu. Visu laiku nevarēju saņemties RT sūklim, bet beidzot ieraudzīju Douglas un nolēmu, ka ir laiks. :)

      Jā, es šo skropstu tušu jau kādu laiku staigāju un meklēju pa Drogām, bet sapratu, ka pie mums vairs nav, tāpēc nopirku internetā - http://beautyjoint.com/eyes/mascara/rlmsla-rimmel-london-lash-accelerator-mascara/ :)

      Dzēst
  6. Jāsaka, ka mans "ātrais rituāls" diži neatšķiras no Tavēja. :) Arī cenšos visu saīsināt līdz minimumam. :) Bieži vien akcentam vai, lai novērtu uzmanību uzkrāsoju košākas vai izteiksmīgākas lūpas un tas arī viss. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Košas lūpas ir glābiņš! :D Jo košāk jo labāk :D

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan