Alkmene līdzekļi sejas ādai ar tējas koka eļļu

29.03.16

Kopš 2012. gadā atklāju tējas koka eļļas izcilās ārstniecības un ādas kopšanas īpašības, līdz šim brīdim esmu izlietojusi neskaitāmus tās iepakojumus. Kad uzzināju, ka veikalos Drogas būs brīvi pieejama vesela sērija ar tējas koka eļļu sastāvā, manī uzjundīja milzīga interese, jo līdz šim visam kam bija nepieciešams lietoju eļļu tīrā veidā. No visas sērijas vislielāko interesi piesaistīja sejas ūdens jeb toniks un želeja pret pinnēm. Rakstā padalīšos ar saviem iespaidiem ne tikai par sērijas produktiem, bet arī pastāstīšu raksta beigās, kam tējas koka eļļa kalpo manās mājas, un kādi ir mani iespaidi 4 gadus vēlāk par šo atklājumu.
Visi sērijas produkti satur satur farmaceitiskās kvalitātes tējas koka eļļu. Nesatur parabēnus, silikonus, minerāleļļas. Produkti ražoti Vācijā.
Alkmene Facial Tonic sejas ūdens (5.99 €)
Sejas ūdens ar tējas koka eļļu īpaši maigi un saudzīgi attīra jutīgu sejas ādu ar noslieci uz piņņu rašanos. Sejas ūdens ar tējas koka eļļu, alantoīnu un pantenolu atsvaidzina un atdzīvina ādu. /Ražotājs/
Tonikam ir ļoti tīrs un patīkams aromāts, gluži kā jau tējas koka eļļai. Pēdējo reizi, kad mēģināju šādu pumpīša tipa produktu tas man ļoti nepatika, bet šim tonikam tas strādā ideāli, tāpēc problēmu nekādu. 
No sākuma baidījos par to kā būs ja lietošu toniku ar tējas koka eļļu, jo man pierasts ir to lietot lokāli, bet es kļūdījos baidoties, ka kaut kas var notikt. Sanāca tā, ka pa visu seju sāka mesties sīkas pumpiņas un pleķīši, tāpēc nolēmu, ka ir laiks sākt to lietot, un jāsaka jau pēc 3 dienu lietošanas pa 2 reizēm dienā (no rīta un vakarā) es redzēju uzlabojumus, un es to saku nopietni.
Es jau zināju, ka tējas koka eļļa ir ļoti efektīvs līdzeklis cīņā ar pinnēm, bet man bija šaubas par šo toniku, jo pierasts, ka kosmētikai, kurai ir kaut kādas antiseptiskās eļļu piedevas, parasti neko nedod, bet šoreiz es domas krasi mainīju.
Uzklājot toniku uz ādas, tas viegli atsvaidzina un neveido lipīgo kārtiņu. Pats foršākais ir tas, ka pēc lietošanas uz sejas ir jūtama ultra plāna eļļas kārtiņa, kas tikai apstiprina, ka tonikā tiešām atrodas eļļa. Lietoju toniku pa visu seju un nekādu problēmu. Tieši liekas, ka sejas āda ir palikusi vizuāli labāka, bet laikam ap acīm es to neieteiktu tik brīvi lietot. Lai gan, es pāris reizes pamēģināju un problēmu nebija, bet to labāk atstājiet uz savu atbildība, jo tējas koka eļļa kategoriski nedrīkst nokļūt saskarsmē ar gļotādu (acu, rīkles u.c.)
Interesanti, ka pēc lietošanas sejas ādai pat neprasās nekāds krēms, jo āda netiek savilkta vai izsausināta, jo oriģināli, tējas koka eļļa neizsausina, bet gan mitrina un atjauno.
Alkmene Anti Spot Pad līdzeklis pret pinnēm (4.99 €)
Līdzeklis pret pinnēm īpaši maigi un saudzīgi kopj jutīgu un problemātisku ādu. Tā īpašā „Puricare” sastāvdaļa palīdz ātri un droši apkarot pinnes un ādas netīrumus. Ļoti plāns silikona uzgalis ļauj precīzi pārklāt vēlamo ādas zonu. /Ražotājs/
Pāris reizes esmu lietojusi līdzīgus produktus un jāsaka, ka uzticība viņiem bija pašvaka, tāpēc man bija interesanti saprast, ko no sevis spēj parādīt šis līdzeklis. Īsti jau nav tā, ka man visu laiku metas sāpīgas un dziļas pumpas, bet varu teikt, ka nākas vairākus reizes mēnesī no tām trūkties.
Pirms 2 nedēļām man uz zoda uzmetās augoņu tipa sāpīga pumpa, un īsti neko negaidot smērēju uz nakti un pēc tam vēl no rīta šo līdzekli. Jau otrās dienas vakarā es pamanīju, ka pinne iznīkst dabīgajā nāvē, respektīvi, bez ierastajām mokošajām sāpēm. Pats labākais, ko es novēroju, ka uzklājot vakarā, kad zods bija teju divas reizes lielāks no pampuma, nākošā rītā bija atguvis dabisko formu un es atkal varēju justies kā cilvēks, jo groziet kā gribat, bet ar grimu nevar noslēpt to, ka viena zoda puse ir pamatīgi piepampusi. Pēc tam, pumpa diezgan ātri sažuva, un es laimīga aizmirsu par šo problēmu. Tiesa, līdz vakardienai, kad atkal uzmetās jauna.
Pēc tekstūras šis līdzeklis ir patīkama želeja, kuru jāuzklāj lokāli uz problēmzonas ar akurāto silikona snīpīti. Droši var likt pirms grima uzklāšanas, jo ātri absorbējas un labi draudzējas ar tonālo krēmu un korektoru.

Tējas koka ēteriskā eļļa
Runājot par pašu tējas koka eļļu, kopš raksta izveidošanas 2012. gadā,  varu teikt, ka tas ir viens no populārākajiem rakstiem, ko jebkad esmu šajā blogā izveidojusi. Jau toreiz minēju, ka tējās koka eļļu var izmantot virknei ādas problēmu aprūpei. Tagad, 4 gadus vēlāk esmu izlietojusi tiešām neskaitāmus tējas koka eļļas iepakojumus un uz šo brīdi, tas ir neaizvietojams produkts mūsmājās.

p.s. gribu uzreiz atrunāties, ka nav nozīmes, pērkat jūs tējas koka eļļu par 10 € vai par 2€, jo es lietoju viņu nenormālos kvantumos, un pateikšu uzreiz, ka atšķirība ir nekāda. Vismaz man gan dārgās, gan nedaudz lētākās eļļas kalpo vienādi. Ja interesē, Alkeme sērijai arī piedāvājumā ir tējas koka eļļa tīrā veidā, bet man tās visas kalpo vienādi, tāpēc uzskatīju par lieku to mēģināt.
Galvenais nosacījums: pirms lietošanas pārbaudiet vai jums nav alerģiska reakcija.

Apkopoju visas pielietošanas iespējas kā mēs mājās to esam lietojuši un lietojam:
  • lokāli ar vates kociņu uz izsitumiem, aukstumpumpām, pinnēm un augoņiem (man uz muguras ir milzīga alerģiska reakcija (par to būs atsevišks raksts) un vienīgais, kas nedaudz uzlaboja neciešamo niezi un kairinājumu)
  • pie odu kodumiem, lai samazinātu apsārtumu un niezi
  • pēc epilācijas, lai nomierinātu sakairināto ādu un izvairītos no ieaugušiem matiņiem
  • kad man no mitruma un siltuma kombinācijas bija izveidojies jēlums pie skausta matu daļā, tējas koka eļļa bija vienīgais, kas palīdzēja sadziedēt čūlu 3 dienās
  • ja galvas āda ir niezoša un ļoti sausa, pāris tējas koka eļļas pilieni jāpievieno šampūnam

Kopumā varu teikt, ka tējas koka eļļa ir patiešām brīnums, kas ir neaizvietojams ādas kopšanas palīgs, tāpēc tikai dubulti priecājos par to, ka Alkmene produkti ir tiešām ļoti efektīvi, ja ne pat tuvu izcilībai, manā skatījumā. Sēriju noteikti iesaku paskatīties visiem, kuriem ir jūtīgas un problemātiskas sejas ādas un pusaudžiem, jo uz sejas nav jālieto visi spirta bāzes monstri, bet gan saudzīgi, bet efektīvi produkti ar tējas koka eļļu vai salicilskābi. Diemžēl šo mācību guvu vēlu, tāpēc noteikti vēlos, lai citi manā vietā nepieļauj tās pašas kļūdas. 

______________________________________________________________________
Alkmene produktus iespējams iegādāties tikai veikalos Drogas
Vairāk informācijas - mājas lapafacebook lapa


* raksts satur testa produktus no Drogas pārstāvjiem, bet tas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli

10 comments:

  1. Toniks liekas interesants, viņš nesatur spirtu? Parasti mani attur spirts tonikos..īpaši tajos, kas domati taukainai un problemātiskai ādai..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Spirts viņam ir, bet šajā gadījumā tikai loģiski, jo tējas koka eļļa peldētu pa virsu ja tur būtu tikai glicerīns un ūdens. Tas ir līdzīgi kā ar C vitamīnu kosmētikā. Lai tas tiešām darbotos viņu ir jāiekapsulē kādā no ēteriskajām eļļām. :) ja interesē toniks bez spirta, tad noteikti iesaku Kivvi ;)

      Dzēst
    2. Toniks satur lielu daudzumu spirta. Man bija sajūta, it kā piparmētru šņabis uz sejas būtu uzsmērēts. Arī sausināja ādu. Man ir sejas mazgāšanas želeja un toniks no Alkmenes (Drogas testa produkti). Želeja ir superīga un sajūta pēc tam arī superīga. Toniks to sabojāja. Paturēju tonika vāciņu pāris stundas atvērtu un nu spirts vairs nav tik jūtams.

      Dzēst
    3. Es atkal savai ādai neaizraujos ar želejām, jo baigi izsausina, bet nu katram jau savs :)

      Dzēst
  2. Man riebjas tējas koka aromāts, bet apsveru iegādāties eļļu, lai cīnītos ar pumpām dekoltē rajonā. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Aromāts noteikti ir tāds pie kā jāpierod, bet iesaku pamēģināt, varbūt palīdzēs atrisināt problēmu :)

      Dzēst
  3. Super! Ļoti labs un vērtīgs raksts, Zandu! :)
    Ar tējas koku eļļiņu glābos tīņu gados, bet neesmu to lietojusi jau diezgan ilgu laiku! Bet tā kā vēl joprojām ik pa laikam uzrodas dažas problēmas ar sejas ādu, būs man arī jānopērk kāds līdzeklis, kura sastāvā ir tējas koks. Noteikti pievērsīšu uzmanību tieši šim zīmolam!

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mīļš paldies, Madara :)
      Tējas koks tiešām ir brīnums kam noteikti iesaku pievērst uzmanību, tā kā ja ir kādas ādas problēmas, tējas koks spēs tās kaut cik mazināt ;)

      Dzēst
  4. es esmu traka, bet man ļoti patīk tējas koka aromāts :) eļļa tiešām ir ļoti efektīva, bet man ir no Australian Body Care, agrāk arī bija no Elpis, piekrītu tev, ka starpības īpašas nav.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es neteikšu, ka esmu traka uz aromāti, bet man tas ļoti patīk. Tik jāzina devas mērs kā jau visām eļļām, jo tas var stipri pasliktināt labsajūtu ja būs pa daudz :(

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan