Rival De Loop Young dekoratīvā kosmētika

05.02.15

Par Rival De Loop dekoratīvo kosmētiku nezinu gandrīz neko, kā tikai to, ka viņu kosmētika ir ļoti ekonomiska. Aptuveni decembrī, kādā no blogiem meitenes rakstīja, ka Rival De Loop Drogās ir pieejams lielais stends. Tā kā es pēdējai laikā uz Drogām eju tikai pēc pirmās nepieciešamības lietām, tad nav nekāds brīnums, ka neko tādu vispār nebiju pamanījusi, bet tad es vienā pirmdienā braucu pa darīšanām un tad beidzot aplūkoju šo Rival De Loop, nu ļooti meitenīgo stendu.
Ja daudziem škiet, ka Essence ir meitenīšu kosmētika, tad pagaidiem, Rival De Loop vēl vairāk mirdz no bērnišķīgās rozā krāsas un plastmasīgajiem iepakojumiem. Kad piegāju pie stenda, tas jau bija izplosīts un īsti iepazīties ar pilno sortimentu man neizdevās, bet nekas, es paņēmu divas lietas, konsīleri un acu ēnu bāzi, kas man visvairāk interesēja un draudzene riska pēc paķēra skropstu tušu.
Cenas vairs nevienam produktam neatceros, bet laikam ap kādi 3 eiro par katru no produktiem bija.

Sākšu ar konsīleri. Es paņēmu pašu gaišāko toni (Beige) un iepakojumā izskatās tāds tīri ok, bet klājot uz ādas tas nedaudz ir tumšāks nekā gribētos. Nu iepakojums man galīgi nepatīk, vienīgais es redzu cik daudz vēl produkts iekšā.
Pie uzklāšanas pirmais lielais nē, nē ir aromāts. Šis aromāts ir tik ļoti atmiņā paliekošs, ka atceros, ka Catrice Photo Finish tonālajam krēmam arī bija tāds pats, oda pēc kaut kādā ķīmiskā medus. Klājot to zem acīm, lai koriģētu savus tumšos lokus no maz gulētām stundām, pamanīju, ka tas ir diezgan biezs un ātri nostiprinās. Ar tā pludināšanu baigi nevajadzētu ievilkt, citādi vairs nevarēs nemanāmi sapludināt. Vienīgais situāciju glābs Beauty Blender sūklis, bet cits nekas.
Nēsāju to visas dienas garumā un par to nemaz nedomāju, bet vakarā, atnākot mājās ievēroju, ka korektors ir tikai nedaudz sasēdies rievās un tas mani pārsteidza. Tomēr, es neemu īsti priecīga par šo konsīleri un neplānoju viņu pirkt atkārtoti, jo tomēr man prasījās nedaudz izgaismojošs efekts un ne tik uzkrītošs aromāts.

Otrs produkts ir acu ēnu bāze uz kuru patiesībā neliku lielas cerības, bet produkts tiešām patīkami pārsteidza, ka lietoju to jau aptuveni kādu mēnesi. Bāze ir kompaktā ķobītī, kas daudzām varētu nepatikt, jo gaiss var ātri sabojāt bāzi.
Bāzei ir ļoti neitrāls tonis, tāds viegli šampanīgi brūns, tāpēc šo bāzi, pat bez acu ēnām lietoju katru dienu.
Pēc tekstūras bāze ir tāda nedaudz putveidīga, tāpēc ar pirkstiem klājot rodas problēmas, ka tā vairāk braukā pa malām, nekā klājas uz pirksta, bet līdz ko izdodas izķeksēt mazu pikucīti, tā uz ādas klājas ļoti liegi un gludi, bez problēmām. Aromāts nav izteikts, vismaz nekas tāds kam man gribētos piekasīties.
Ar acu ēnām klājot problēmu nav, bet bāze nevar sadarboties īsti ar visiem zīmuļiem. Citi tik un tā sēžās rieviņās dienas laikā, bet ikdienā nēsāju šo bāzi tāpat vien uz acīm un priecājos. Noturīga, bet ja pirms bāzes ir kāds bijis treknāks produkts, ātrāk sasēdīsies rieviņās.

Ja salīdzina ar iemīļoto Artdeco acu ēnu bāzi (klasisko), tad ievēroju, ka pēc mēneša katru dienu virinot vaļā ciet, tā nav palikusi sausāka vai biezāka, pretēji no Artdeco, man jau tā ir nedaudz pakaltusi un klājot uz acīm nedaudz klājas ar klekšiem tādiem neizpludināmiem.

Ja pamanīšu pilnāku stendu ar viņu produkciju, noteikti kaut ko vēl pamēģināšu, bet pagaidām, nē, konsīleris phē, bet bāze nu 50/50.

&z


* šis nav produktu sponsorēts raksts
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

8 komentāri:

  1. Man gan patīk tas konsīleris, labi, smarža varbūt ne ļoti, bet nu ar pirkstiem ļoti labi tas izlīdzinās/sasildās, un patīk tādai kontrastējošai izgaismošanai,un arī tilpums ir liels, ja salīdzina ar citiem tādiem konsīleriem, kur knapi kaut kas iekšā.
    Arī iepakojums ir salīdzinoši higienisks, jo paņemot līdz var vienkārši izspiest kaut vai uz pirksta, nevis klāt ar to lūpu spīduma tipa aplikatoru uz sejas, kur jau viss kas dienas laikā "pielipis", nu tādā ziņā man patīk tādi iepakojumi (:

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Varbūt ja dabīgais ādas tonis ir nedaudz tumšāks, tad, jā, noteikti izgaismos, bet ja tas ir manu sejas toni vienā tonalitātē, diez vai tas sniedz to izgaismoju ko gribas gaišākas ādas īpašniecēm :) Tilpumu gan neredzēju, bet pačekošu. Tas varētu būt interesanti :)
      Nē, man patīk, patīk šie iepkojumi ar otiņu, bet ne tik plastmasīgi. Nu vismaz tāds smukāks vizuāli būtu. Man jau ar tie švammītes aplikatori nepatīk, viņos baigi baktērijas saglabājas :(

      Dzēst
  2. es intereses pēc iepirku no šiem automātisko acu zīmuli. jāsaka, biju ļoti pārsteigts, jo klājas mīksti, pigments gana intensīvs (ņēmu tumši brūnu) un, pats lielākais pārsteigums, turējās perfekti un bez izmaiņām. pašā vakarā bija tikai mazliet izplūdis (bet tas, skatoties ļoti tuvu). BEZ bāzes. pieklājīgs līdzinieks manam Lancome zīmulim, he :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, noteikti uzmetīšu acis uz tiem, ja kaut kur redzēšu, bet kad iepriekšējo reizi biju, tad šo zīmuļu nemaz nebija :)

      Dzēst
  3. Es gan izskatās, ka šai kosmētikai iešu ar līkumu, tā vairs negribas pirkt neko, kas patiktu tikai pa pusei, patīk, ja patīk pa 100%. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es mēģināju šo tikai mēģināšanas pēc, bet ja godīgi - lai šis stends paliek jaunajām meitenēm, jo principā pieejamās lietas ir tādas, kas nepieciešamas jaunajām dāmām, kurām gribas krāsoties. :)

      Dzēst
  4. Dzīvē redzējusi neesmu, bet bildēs iepakojums izskatās tīri tā neko, bet tas laikam tāpēc, ka man vispār vai nu kas ļoti gaišs un neuzkrītošs, vai atkal kas noslēpumains un tumšs, kam pamatā melnā un baltā krāsa. Cik cilvēku, tik viedokļu :)

    Brigita
    http://www.lostinpattern.com/

    AtbildētDzēst
  5. Acu ēnu bāze tiešām godam pilda savu uzdevumu. :) Manā īpašumā ir arī wet&dry zīmuļveida konsīleris, tas arī izradījās labāks nekā gaidīju-nosedz lielas nepilnības, piemēram, izteikti tumšus lokus zem acīm, kā arī noturība ir diezgan laba :)
    Anna

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan