Pārskats: Dove Youthful Vitality matu kopšanas sērija

26.02.15

Manuprāt, tagad nopirkt labu šampūnu ir patiesi grūti. Un ar vārdu "labu", es domāju šampūnu, kas tik tiešām atbilst Tavai matu problēmai, jo man šķiet, ka daudzas meitenes/sievietes matus kopj ar līdzekļiem, kas īsti nav paredzēti viņu matu struktūrai. Galvenais, ka tik labi smaržo un attīra. 
Es ilgi domāju kāpēc bieži vien mana gaume šampūnu izvēlē nu galīgi nesaskan ar mammas izvēli un tad sapratu, ka viņai no šampūna un pārējiem kopjošajiem matu līdzekļiem ir jāseņem pavisam citas lietas un tāpēc šoreiz es vēlos pastāstīt nedaudz par citas kategorijas šampūnu, kas ir paredzēts sievietēm pēc 40 gadiem. Es domāju šis varēs kalpot kā raksts ko likt aiz auss un mudināt vairāk savas mammas, tantes un visas pārējās dāmas tomēr domāt par matiem arī tieši tāpat kā sejas ādu par kuru jārūpējas nemitīgi. 
Ražotājs
Youthful Vitality līnijas šampūns un kondicionieris maigi attīra matus un piešķir tiem kuplumu, bet matu BB krēms baro tos un padara viegli ķemmējamus, kā arī lieliski izmantojams kā alternatīva matu veidošanas līdzekļiem. 

Tās problēmas, kas visbiežāk sāk rasties pēc 40 gadu sliekšņa pārkāpšanas ir tas, ka strauji sāk pazust viss vērtīgais, kas līdz tam uzkrājās un mati ir vieni no pirmajiem, kas ziņo par to, ka sāk zust vitamīni un spēks. Mati paliek trauslāki, ātrāk krīt laukā, ir stīvi un tā kā nedzīvi.
Tālāk seko manas mammas viedoklis par produktiem.
Šampūns ir tiešām labi attīrošs un dod nepieciešamo apjomu, kas man kā īsa griezuma nēsātājai patīk. Pat ikdienā nēsējot cepuri pēc tās noņemšanas man nebūs jāuztraucas, ka mati ir kā aplaizīti. Man ne īsti patīk šampūna aromāts, tomēr tas nemaina domu, ka tas labi pilda savas funkcijas.

Kondicionieris manus matus nepadara smagus, pielaizīstus vai tādus kā slīdīgus, bet gan aizpilda tā kā katru mata struktūra. Ir sajūta, ka mats ir tāds kā piepildīts. Tā kā man ir balināti mati un īsi, man ir svarīgi, lai kondicionieris matus kopj, bet nepadara smagus. Iepriekš vispār nelietoju kondicionierus, tāpēc šis man bija patīkams atklājums, ka varu lietot arī tādus līdzekļus uz saviem matiem.

BB krēms ir ļoti līdzīgs pēc kopjošajām īpašībām manis iemīļotajam Dove Split Ends Rescue krēmam/serumam, ko lietoju jau labu laiku atpakaļ. Savos matos es nelietoju eļļas, jo tas ir pa smagu manam griezumam un visbiežāk noved pie tā, ka mati ir bez apjoma un  tādi pārlieku slīdīgi. BB krēms ir pieniņveida tekstūras un matos nav jūtams. Lietoju mitros matos pirms veidošanas ar fēnu. Pieļauju, ka šis līdzeklis balinātiem matiem vairāk noderēs vasarā, kad mati burtiski izklast no saules staru ietekmes, bet šobrīd man pietiek ar šampūnu un kondicionieri.

Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________
  • Cenas - aptuvenā cena visiem minētajiem produtiem 10 €
  • Nopērkami - veikalos Drogas, lielveikalos un internetveikalos
  • Vairāk informācija - DoveLatvia

* raksts satur testēšanai piešķirtus produktus no zīmola Dove oficiālajiem pārstāvjiem Latvijā, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manas mammas subjektīvo viedokli
** fotogrāfijas no personīgā arhīva


&z

4 komentāri:

  1. Es arī esmu uzsēdusies uz Dove šampūniem... Izlietoju Oxygen (ja nemaldos) līniju ar zilu krāsu un tagad pārgāju uz zeltaino līniju ar eļļu.. No budžeta šampūniem labākie, manuprāt :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man draudzene starā par to Oil sēriju (zelta iepakojumā). Saka, ka neko labāku nav lietojusi, bet pati neesmu mēģinājusi, tāpēc klausieties tik daudz labas atsauksmes, tiešām jādomā, ka šīs Advanced sērijas ir labas :)

      Dzēst
    2. Man atkal tas Oil šampūns liekas neitrāls - ne labs, ne slikts. Atkārtots pirkums tas noteikti nebūs. Puisim gan patika :D
      Katram savs :)

      Dzēst
    3. Interesanti! Nu puišiem jau parasti nepatīk šie n-tie šampūnu veidi un sastāvdaļas, bet acīmredzot, šajā ir kaut kas labs :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan